Neaizmirstamā Francija.

26 Oktobris 2015 Ceļošanas laiks: no 02 Oktobris 2015 ieslēgts 09 Oktobris 2015
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien. Nevaru vien sagaidī t, kad varē š u ar jums padalī ties savos lieliskajos iespaidos par tū risma braucienu Francijā .

Mē s tikko iemī lē jā m š o valsti! Ņ emot vē rā , ka mē s nekad neesam bijuš i ā rzemē s, bija ļ oti grū ti izš ķ irties, izvē loties Eiropas valsti, kas nozī mē Š engenas vī zas saņ emš anu. Bet, pateicoties profesionā liem tū risma menedž eriem, visi organizatoriskie jautā jumi mums kaut kā pagā ja garā m, un atliek tikai izbaudī t atvaļ inā jumu. Pirmā pastaiga pa pilsē tu mū s aizveda citā dimensijā : Luvra, Palais Royal, Sē nas krastmalas un tilti, Tilerī dā rzs, Konkordijas laukums, Elizejas lauki, viss ir tik jauns un tajā paš ā laikā pazī stams. no daudzā m grā matā m un filmā m! Tā ds skaistums!

Otrā s dienas apogejs — Eifeļ a tornis! Uzcelta 1889. gadā . Arhitekts Gustavs Eifels. Augstums 324 metri. Svars 10100 tonnas. Pā rskats par 73 km apkā rtmē ru. 40 gadus tornis bija augstā kā celtne pasaulē .


Katru gadu torni apmeklē gandrī z 7 miljoni cilvē ku, un nu beidzot ir pienā kusi mū su kā rta! Pirmā lieta, kas nā k prā tā , atrodoties "La dame de fer" (Dzelzs lē dija) tieš ā tuvumā , ir sava veida fantā zija! Mī ļ otā ji nevar radī t tā das lietas, bet tomē r tā ir un kad! pirms 124 gadiem! Brī numi!

Kā pš ana.

Mazā kā lī nija, pieņ emsim, 100 cilvē ku, lī dz pē dai, no kuras tiek veikta gā jē ju kā pš ana uz divā m augš ē jā m torņ a platformā m. Ir jā pā rvar 704 soļ i! Principā pacieš ams, galvenais neplē st no pirmajiem metriem. Sadalot spē kus visā distancē , tiekam atalgoti ar skaistu pilsē tas panorā mu. Apetī te nā k ē dot! Augš ē jā platforma ir iekaroš anas cienī gs mē rķ is, un mē s atkal stā vam garā rindā uz biļ eš u kasē m un liftu, kas veic pē dē jo metienu divsimt astoņ desmit metru augstumā .

To nav iespē jams aprakstī t un izstā stī t, tas ir jā izjū t un jā izdzī vo!

Viņ i atgriezā s, it kā nolaiduš ies no debesī m uz zemi, jauni, iedvesmoti un ar Parī zi savā s sirdī s.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums