Franču pavasaris Anesī!

12 Maija 2019 Ceļošanas laiks: no 24 Aprilis 2019 ieslēgts 28 Aprilis 2019
Reputācija: +6554
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Francijas pavasaris Anesī !

Tagad dosimies uz neparasti skaistu Francijas pilsē tu. Š ī pilsē ta ir daudzkā rt skaistā ka par Parī zi un ieņ ems godpilno treš o vietu mū su Eiropas reitingā aiz Norvē ģ ijas fjordiem un Itā lijas Gardas, satieciet 2019. gada atklā š anu - Anesī !

Pirms pā ris gadiem bija pā rsē š anā s no Orel un Reshka - “Around M”. Mē s noskatī jā mies tikai daž as sē rijas un pametā m to, bet viena no pilsē tā m, kuru varone apmeklē ja, iespē jams, gadu neizgā ja no manas galvas. Š ī pilsē ta solā s bū t interesanta visos aspektos. Es atradu to veco izrā di, atcerē jos nosaukumu un ļ oti priecā jos, ka pilsē tā bija ļ oti viegli nokļ ū t par zemā m cenā m. Punkts mazs, paņ em biļ etes un gaidi gadu pirms izlidoš anas!

Labi, ka pirms gada tā dā paš ā veidā ieguvā m zemo cenu biļ etes,


tā pē c gaidī š ana bija diezgan garlaicī ga. Sā kumā izbaudī jā m miljons gruzī nu virtuves garš u, ar Miš u iekarojā m Karpatu virsotnes, tad cī nī jā mies ar skarbajiem Melnkalnes laikapstā kļ iem un atcē lā m lidojumus, sarī kojā m ziemu vasaras vidū Norvē ģ ijas fjordos, izpē tī jā m visus stū rus un parkus. Barselonā , apstaigā ja seno Tallinu, brauca ar velosipē diem pa Somijas galvaspilsē tas rajoniem, sī ki izpē tī ja visas Sarkanā s jū ras zivis, pē tī ja Ž itomiras parkus, sesto reizi iekaroja neaizmirstamo Stambulu, pē tī ja dzī vniekus Belovež as upē . Baltkrievijas Puš č a, neatkarī bas garu sajutu Kopenhā genā Kristiā nijā , lidoju ar ragaviņ ā m no Alpu kalniem, tad devā mies cauri bī stamajiem, bet skaistajiem Dominikā nas Republikas dž ungļ iem un sagaidī jā m pavasari Kiprā . Tā tad mē s pavadī jā m laiku pirms ceļ ojuma))) Varone Dasha noteica visus iepriekš minē tos marš rutus.

Anesija

Mē s nolaidā mies Ž enē vas lidostā .

Neskatoties uz š ausmī gajā m cenā m Š veicē , lidostā paē dā m par 14 eiro diviem, lielveikalā . Mē s pat atslā binā mies, naivi domā jot, ka Š veicē ar cenā m viss nebū s tik slikti, kā mums stā stī ja. Bet patiesī bā tā bija kaut kā da mistiski lē ta lidosta. Pē dē jā dienā pat pusdienojā m lidostā , jo ir lē tā k nekā Ž enē vā ))) Bet š ī cenu rezonanse mū s sagaida beigā s, tagad esam pilni iesē dā mies flixbusā un devā mies pa taisno uz franč u Annecy. Ceļ š no lidostas aizņ em stundu un 20 minū tes, biļ etes dienas lidojumam maksā . 8 eiro. Aiz autobusa smidzinā ja lietus un auksts vē jš bija než ē lī gs. Laika prognoze mums apliecinā ja, ka skaidrī ba bū s pē c stundas. Ieradā mies pilsē tā , ejot uz viesnī cu bijā m auksti un slapji lī dz ā dai. Š ķ ita, ka mū su ī sais ceļ ojums ir apdraudē ts. Tač u Google laikapstā kļ i stingri stā vē ja uz savu vietu, viņ i saka, ka tagad tas kļ ū s skaidrs. Ierakstī š anā s dzī voklī bija nedaudz sarež ģ ī ta,

Patiesī bā tas ir precī zs lī dz minū tei. Prognoze rā dī ja atjauninā jumus katru stundu, un mē s izbraucā m tieš i pulksten 16:00. Š ķ iet, ceļ ojums ir saglabā ts, dodieties izpē tī t pilsē tu! Vecpilsē ta ir pilna ar ziediem, senā m ē kā m, katra iela izstaro romantiku. Visur ir tulpju puķ u dobes, kas skaisti iestā dī tas starp maziem tā das paš as krā sas ziediem.

Caur visu pilsē tu iet kanā ls. Channel modicum un viens, bet ko! Senie tilti savieno pilsē tas puses, Chateau de l'Isle, kas uzcelta tieš i kanā la centrā , sagriež to divā s daļ ā s. Lakstī galu dziedā š ana, kas sajaukta ar saules stariem, izplatī ja mī lestī bu un prieku katrā stū rī . Ļ oti romantiska gaisotne, ja vē laties izteikt bezatteices piedā vā jumu - dariet to saulainā Anesī . Vecpilsē ta ir diezgan maza. Bet skaistums ir tajā , ka papildus vecpilsē tai lieliski nolaizī ta ir arī modernā daļ a. Viss skaistais, ziedoš ais,


kā rtī gas mazā s ieliņ as, un, ejot gar kanā lu, var iemaldī ties piepilsē tas mež os.

Ū dens kanā lā izplū st zilā krā sā , it kā eksotiskā s Ā zijas upē s. Ļ oti skaists. Daudz skaistā ka, nekā mē s iedomā jā mies š o apbrī nojamo pilsē tu. Bet pat viss š is skaistums ir tikai kū ka, un ķ irsis ir Anesī ezers. Š is ir milzī gs ezers, ko ieskauj augsti Alpu sniegoti kalni. Turklā t kalnu izmē ri ir daž ā di, katrs var atrast sev tī kamu kalna augstumu. Gar ezeru atrodas mazpilsē tas, kuru kopē jais garums ir 42 km aplī , arī pilsē tiņ as slē pj sevī savu skaistumu, kas rū pī gi jā izpē ta. Un atgā dinu, ka putnu dziedā š ana š eit no agra rī ta lī dz vē lam vakaram bez apstā jas.

Un beidzot pabeigsim attē lu ar slē dzenē m. Mē s redzē jā m vismaz piecas pilis Anesī un tā s apkā rtnē ,

turklā t pilis izskatā s tieš ā m forš i, tā dā m, kā dā m jā bū t ī stā m vecajā m pilī m. Un autobusā vai pat pastaigas attā lumā slē pjas augsti un spē cī gi ū denskritumi un plaš i kanjoni. Ar autobusu lī dz š ā diem apskates objektiem var nokļ ū t 40 minū tē s, vai arī var noiet aptuveni seš us kilometrus pa dzelteniem ziediem ziedoš iem parkiem, mež iem un laukiem. Š eit jū s izvē laties pats. Bet, ja š ā das pastaigas nav priekš jums, tad varat vienkā rš i doties kruī zā pa ezeru. Kā tev patī k pilsē ta? ) Es vē l neesmu runā jis par mež a briež iem. Un labā kais ir tas, ka biļ etes turp un atpakaļ no Kijevas maksā apmē ram 2000 UAH vienai personai turp un atpakaļ , ieskaitot autobusu turp un atpakaļ no Ž enē vas) Bet uz gadu)

Bijā m apmulsuš i, nezinā jā m, kur sā kt marš rutu. Sā kā m iet gar ezera labo pusi. Bet pie izejas no pilsē tas mū s gaidī ja izcils parks.

Jū s nevarat vienkā rš i ņ emt un palaist garā m lielisko parku! Parks ir arī iespaidī gs. Parkā aug gadsimtiem veci resni koki, un no putnu namiņ iem tiek celti veseli hosteļ i. Mums tomē r izdevā s pā rvarē t sevi un tikt ā rā no skaistā parka. Es tikai gribē ju paņ emt ezeru un apbraukt pa apli, neskatoties uz 42 km garo ceļ u. Ī si pē c parka mū s gaidī ja ziedoš a un sulī ga sakura.


Pē c lietus sakura bija sū dī ga vā rda tieš ā kajā nozī mē , es, atklā ti sakot, nevarē ju pretoties un nokož u gabaliņ u no ziedē š anas. Un tas bija krā š ņ s, it kā es bū tu iekodusi gabaliņ u sā ļ ā arbū za, ziedlapiņ as piepildī ja visu manu muti.



Bezsakurāmmaršrutāsastapāmmagnolijas,tumšisarkanaskļavas,ceriņukrāsaskokusunbarudzīvuradību.Papildusgraciozajiemgulbjiem,dažādieksotiskiūdensputni.

Viensnoputniemsēdējauzoļiemunskaitījakatrspiecassekundes,arknābiizdvesotskaņaskāpadomjumodinātājs.Jovairākstaigājat,jovairākezersgriežasunpaverarvienvairākkalnuskatu.

Nepā rspē jams skaistums. Viena problē ma ar visu š o, autobusi kursē ik pē c pusotras stundas un beidz staigā t pietiekami agri. Kad sapratā m, ka jū tamies neliels nogurums un jā atgriež as, gps rā dī ja 8 km marš rutu. Pē dē jais autobuss izbrauca pirms pusstundas. Uber nā ca palī gā . Par 12 eiro mums no pilsē tas atbrauca maš ī na un aizveda atpakaļ . Kamē r maš ī na mums sekoja, lauku maiznī cā paspē jā m nopirkt siera minipicu. It kā š ajā picā bū tu ielikti visi labā kie sieri pasaulē )

Pilsē ta naktī bija tik skaista kā saulē , tagad ielas ir izgaismotas ar siltu oranž u gaismu, visu restorā nu galdi ir pā rpildī ti,

visi ē d un runā . Tiesa, lietus atkal lī st, un kā jas jau dū c. Š ķ iet, ka š odien nedevā mies daudz, bet lidojuma fakts un pā rvietoš anā s autobusā ietekmē . Laikapstā kļ i vē sta, ka rī t no rī ta lī s! Bet 6:00 ir skaidrs. Ehh. . . uzlikā m modinā tā ju uz pusseptiņ iem, kas nozī mē ) Lietus tiek prognozē ts no 11:00 tā , ka mums paliks vē l 5 stundas!

No agra rī ta mē s pā rcē lā mies no viesnī cas uz autobusu un devā mies uz Roc de Chè re parku. Braukš anai bija nepiecieš ama apmē ram stunda, tik daudz, lai noskatī tos sapņ us. Ar autobusiem uz Anesī jā bū t uzmanī giem, paš ā pirmajā dienā autoostā paņ emiet no vadī tā jiem broš ū ras ar grafiku. Tā kā , ja nokavē si savu autobusu, nā kamais bū s jā gaida pusotru stundu.

Roc de Chere parks

Š oferis mū s izlaida pie kalnu parka, es to tieš ā m vairā k sauktu par mež u. Kartē bija aptaujas, lē nā m gā jā m pretī . Zilas un saulainas debesis


dziedā tā jputni un tī rs kalnu gaiss. Un pat mē ness! Tiesa, mē ness bija tikai manā s acī s, ķ ermenis acī mredzot aklimatizē jā s. Man nā cā s 10 minū tes nogulties uz oļ iem un turpinā jā m ceļ u. Mē s atradā m pā rskatu ar skaistu skatu. Mē s bijā m ļ oti priecī gi, bet kā ds vietē jais iedzī votā js, kurš veica rī ta skrē jienu, lika mums iet 50 metrus pa labi lī dz patieš ā m forš am skatu punktam. Neskatoties uz to, ka no pirmā s aptaujas skati bija vienkā rš i lieliski, tad no nā kamā s - krā š ņ ā kie, reizinā ti ar divi. Ezers, kalnu virsotnes, sala ar pili uz ezera, ja paskatā s pa labi uz augstiem kalniem, var redzē t vē l vienu pili, bet jau kalnos, kā tā ds skaistums var pastā vē t! ?

Kā pē c mē s nekad iepriekš neesam dzirdē juš i par š o pilsē tu un tā s apkā rtni? Bet nekas, tagad Andrejs un Daš a ir ķ ē ruš ies pie lietas, tagad visi zinā s par Ansī ! Vai ir vē rts teikt

ka pē c mū su atgrieš anā s biļ etes uzreiz paņ ē ma mū su vecā ki un arī draugi. Turpinā jā m pē tī t parku, no interesantā s lietas uzgā jā m milzī gu saules pulksteni, bet patiesī ba bija tā da, ka tas atradā s ē nā zem koku galotnē m, tā tad tas varē ja bū t ē nains pulkstenis.

No parka ir vairā kas izejas uz daž ā dā m pilsē tā m, izvē lē jā mies Talloires-Montmin pilsē tu! Ejot uz pilsē tas pusi, uz taciņ as izskrē ja briež u jaunī ba, kas arī graciozi nostā jā s zem saules stariem. Mū su skatieni sastapā s, un briedis kā burvis pazuda gaismas ā trumā . Starp citu, bija arī vā veres, bet uz tikš anā s ar stirnu fona par tā m vairs nav jā runā . Pilsē tiņ a parka pakā jē mū s sagaidī ja ar sauli un skaistu ū deni.

Nu kā var neē st tā dā pilsē tā ! Atradā m tirgu, nopirkā m pā rtiku, kas jā gatavo mikroviļ ņ u krā snī . Tad es aizgā ju uz konditoreju un jautā ju:


lai uzsildī tu ē dienu mikroviļ ņ u krā snī . Sā kumā puisis bija samulsis par manu lū gumu, bet es tik ļ oti iedvesmojos no ceļ ojuma un tikš anā s ar stirnu, ka viņ š vienkā rš i nevarē ja man atteikt. Nu, viņ š arī nevarē ja atteikties, jo mē s runā jā m daž ā dā s valodā s un viņ am bija vieglā k piekrist kaut ko paskaidrot. Lai gan angliski viņ š beigā s teica: “Nu, vai tu kaut ko nopirksi? )” Es ar prieku nopirku no viņ a kruasā nu un pē c tam vē l divus. Kruasā ni ir lieliski. Joprojā m Francija! Jā , un ē da labi, pat ar desertiem. Tā kā š okolā des putas vienā reizē tika pā rdotas tikai č etros gabaliņ os, nā cā s izdzert gandrī z puslitru putu) Par 1.8 eiro) Taksi, kas mums vē l tuvumā ? Karte rā dī ja, ka pā ris kilometrus kalnos ir izcils ū denskritums. Laikapstā kļ i mū sos acī mredzot ieraudzī ja patiesos Anesī pazinē jus un solī tais lietus nomainī ja spož u un skaidru sauli! Lietus jau pā rgā jis uz dienas vidu.

Ceļ š uz kalniem ir ļ oti gleznains, ezers paveras no jauniem un jauniem rakursiem un no daž ā diem augstumiem. Jā , un ū denskrituma nu nekā di nav, tik varenus un augstus vajag vē l meklē t.

Pulkstenis rā da, ka nā kamais autobuss bū s tikai pē c 50 minū tē m, tā pē c paspē sim uzkā pt kaut kur citur. Nejauš i izvē lē jā mies atzī mi kartē un devā mies pa citu taku cauri mež iem. Š oreiz bija vecs akmens tilts, zem kura tek kalnu upe. Netā lu no tilta ir zaļ a klajums, kuru vienā pusē ieskauj kalnu virsotnes. Izcirtumā apstā jā mies ar sauļ oš anos. Ja godī gi, es gandrī z aizmigu

Nokā pā m no kalniem un iekā pā m autobusā . Saulainā s debesis ieraudzī ja, ka esam beiguš i panorā mas un sā ka pamazā m vilkt augš ā mā koņ us. Kamē r mē s atgriezā mies Anesī , viss jau bija pilnī bā aizkavē jies. Bet bez lietus! Un tā kā lietus nav un priekš ā vē l puse dienas gaismas,

tad var iet tā lā k. Par laimi autobusā pagulē jā m.

Gorges du Fier Canyon

Pā rsē dā mies vienā no pilsē tas autobusiem un braucā m uz mazo kaimiņ u pilsē tiņ u Poisy, kur bija jā pā rsē ž as citā autobusā , bet kaut kā bija slinkums to gaidī t) Mū su mē rķ is bija Gorges du Fier kanjons. Nolē mā m iet kā dus piecus kilometrus, laika ziņ ā tas ī paš i neatš ķ irsies no autobusa gaidī š anas. Navigators mū s vadī ja pa marš rutu, nolē mā m marš rutu uzlabot un devā mies garā k pa mež iem. Ka esam jauni, kilometrs tur, kilometrs te. Kā balvu saņ ē mā m krā š ņ ā kos dzeltenos laukus ar ziediem.

Toreiz mē s vē l nezinā jā m, ka tas ir rapsis, tā pē c prā tojā m, kas tas par iespaidī gu augu. Es gribē ju peldē ties ziedos. Un uz drū mo mā koņ u fona spilgti ziedi izskatī jā s kā bezgalī ga saulaina pļ ava un ar sniegotā m kalnu virsotnē m tā lumā . nezinu,

kas mū s sagaida kanjonā , bet marš ruts jau ieskaitī ts kā izdevies. Mē s tik ļ oti aizrā vā mies ar fotosesijā m, ka pilnī bā apmaldī jā mies un nā cā s mazliet atgriezties no laukiem. Vieta, kur atradā m laukus


Acī mredzot lauki mū s ietekmē ja tik neprā tī gi, ka tad atkal apmaldī jā mies, lai gan stingri sekojā m pē c stū rmaņ a. Bet pats galvenais, ka pat tik drū mā laikā putnu dziesma plū da kā upe. Laikapstā kļ i acī mredzot ņ ē ma vē rā mū su vē lmi apskatī t katru priekš pilsē tas stū rī ti, lietus pilē ja kā das 10 minū tes un atkal aizkavē jā s par vairā kā m stundā m. Kanjons ir ļ oti neparasta vieta, ko apmeklē t. Š eit, protams, nav ū denskritumu, bet lejā esoš ā kalnu upe ir klā t, kā jau gaidī ts.

Uz grī das brī ž iem ir zilas pē das pē das, ja stā v uz zī mes, tad

jū s varat redzē t abstraktus akmens figū ru attē lus. Daļ a marš ruta atrodas kanjona iekš pusē uz ī paš a tilta, bet otra daļ a atrodas rezervā ta ā rpusē . Ieejas maksa diezgan demokrā tiska, apmē ram 6 eiro no cilvē ka. Lai gan viņ i varē ja ielaist bez maksas))) Mē s kanjonā pavadī jā m apmē ram stundu. Mē s esam lieliski! Š odien veikti divi pilnvē rtī gi marš ruti! Netā lu atrodas Chateau de Montrottier. Vai nepalaid garā m pili kaut kā da noguruma dē ļ ? !

Ejam, izstaigā jam pili – skaistums, un pati pils ir radī ta godam. Joprojā m un nekur nav redzamas akmens lauvas. Ko darī t tā lā k? Tagad ir ap 18:00, esam kā jā s jau no seš iem rī tā , esam jau garā m kalniem, un kanjonam un pā rgā jienu takā m, un galī gi jā dodas uz viesnī cu un atpū sties. Tač u š o vietu skaistums bija tik apburoš s, ka es nekad sev nepiedotu, ja mē s pazaudē tu atlikuš ā s trī s dienas gaismas stundas viesnī cā . Tā tad š is ir plā ns!

Atrodam omulī gu vietiņ u ar zaļ ā ku izcirtumu, atpū š amies, lī dz atgriež as spē ki un turpinā m marš rutu. Kā pavē lē ts, uzradā s kolonna ar dzeramo ū deni, divi soliņ i un galds. Kā viņ i teica vienā programmā - "Ar labu nakti)". Burtiski ar 30 minū tē m pietika, lai atjaunotu spē kus un bū tu gatavi jauniem klejojumiem. Un mums bija arī garš ī gas citronmaizī tes, iespē jams, arī tā s veicinā ja spē ku atjaunoš anos. Tā nolē mā m, tā kā vietas joprojā m ir gleznainas, tad arī uz pilsē tu dosimies kā jā m. Tas ir apmē ram 8 kilometri. Varbū t mums nepietiks spē ka, tad lē ksim autobusā . Tablete mū s veda caur mež a ķ iplokiem apauguš iem mež iem. Tā pē c pa ceļ am mū s pavadī ja neliela š avarmas smarž a.

Mež ā nā cā s nedaudz uzkā pt kalnā , navigators mū s než ē loja. Viņ š arī paklupa un sastiepa kā ju. Kā ja sā ka pietū kt, bet tas cī ņ as sparu neapdzē sa, turpinā m! Pie izejas no mež a


panā cā m vietē jos iedzī votā jus, kuri pavadā veda lielu suni. Suns vē roja, kā mē s viņ us panā kam, priecī gi uzlē ca un luncinā ja asti. Pā ris sekundes viņ as uzmanī bu novē rsa saimnieks, un tad atkal pagriezā s pret mums un priecā jā s. Kad beidzot viņ us panā cā m, suņ a priekam nebija robež u. It kā viņ a mū s bū tu gaidī jusi visu dienu! Suns burtiski gribē ja, lai viņ u noskū pstī ja. Ilgi staigā jā m pa laukiem un pilsē tiņ ā m, bet beigā s mū s apsteidza lietusgā ze un tik un tā bija jā lec autobusā ! Kad izkā pā m paš ā Anesī pieturā , viss uzkrā tais nogurums beidzot lika par sevi manī t, izlocī tā kā ja bija pamatī gi piepampusi un staigā t kļ uva problemā tiski. Knapi tikā m lī dz savai istabai. Es nokritu ar seju gultā . Visas pā rē jā s kustī bas pa istabu centos darī t tā , lai marš rutā bū tu dī vā ni. Ā rā bija vakars, vē l nebija pat tumš s.

Bet par laimi,

lija lietus un bez sirdsapziņ as pā rmetumiem varē ja atpū sties. Tā bija patieš ā m gara un notikumiem bagā ta diena. Tagad atveram planš eti un uzzinā sim, kad rī t noķ ersim sauli? 7os no rī ta! Aina lī dzī ga, agrā rī tā daļ ē ji mā koņ ains, tad lietus pē c prognozes. Nu vismaz modinā tā ju var uzlikt stundu vē lā k!

Dujenna

Lī dz rī tam kā ja nekļ uva labā k, tā bija pamatī gi pietū kusi potī tes rajonā . Un labā nozī mē Kijevā bū tu jā skrien pie ā rsta. Bet es nezinu, ar kā du neticamu brī numu es varē ju viegli nostā ties uz tā . Ja ne izskats, tad nebū tu domā jusi, ka viņ ai kaut kas nav kā rtī bā . Bū tu ļ oti sarū gtinā ts, ja es nevarē tu doties uz Anesī . Sasniedzā m pieturu un devā mies uz Duingnes pilsē tiņ u, kas atrodas vienā no attā lā kajiem ezera nostū riem. Debesis bija apmā kuš ā s, saplosī ti mā koņ i apņ ē ma kalnus.

Autobusā bija sajū ta, ka dodaties ekskursijā .

Uz pilsē tiņ u braucā m kā das 50 minū tes. Tomē r vē lreiz aprakstī š u, cik te viss ir mež onī gi skaisti, kā autobuss brauc pa š aurā m ieliņ ā m pa vienstā vu mā jā m, kas apstā dī tas ar puķ u dobē m un blī viem apgrieztiem krū miem. Izkā pā m pilsē tā netā lu no salas, uz kuras stā vē ja pils. Pati pils bija privā ta. Nedaudz pastaigā jā m pa krastmalu un nogriezā mies mā cī bu marš rutā uz kalniem.

Jo augstā k kā pā m, jo ​ ​ laikapstā kļ i kļ uva tieš i pretē ji prognozē tajam. Debesis bija skaidrā kas un skaidrā kas, kad beidzot tikā m pie skata, kas lī dzinā s skatiem uz Norvē ģ ijas fjordu, kļ uva pavisam skaidrs un saulains! Paldies laikam, paldies! Vai esam atgriezuš ies Norvē ģ ijā ? Ak, ž ē l agri vai vē lu nolaisties. Un tā ir patī kama sajū ta, kad redzi skaistumu, tas tev ir mež onī gi skaisti, tas vairo prieka lī meni iekš ienē , bet tajā paš ā laikā gribas to kaut kā sevī uzsū kt.


ko jū s varat darī t, ir nofotografē t, bet ar to nepietiek! Es gribu to redzē t, bet tas nav iespē jams. Neatkarī gi no tā , cik daudz jū s izskatā ties, ar to joprojā m ir par maz. Saule uzspī dē ja vē l spož ā k, nu tā , tagad atrauties vispā r nav iespē jams. Tā nu palikā m dabā skatī ties lī dz sirmam vecumam. . . Ar to pasaka beidzas, kas to labi izlasī ja!

Un tomē r nā cā s atrauties, jo drī zumā plā notā laiva kursē s. Vispā r ko lai saka, uz aptauju pā r Duane NEVAJAG iet, tur ir pā rā k skaisti! Anesī ezers š ajā gadalaikā ir neparasti kluss, mē s pat neiedomā jā mies, ka š eit varē tu kuģ ot laiva. Bet grafiks karā jas uz mola. Ieradā mies 5 minū tes pirms izbraukš anas uz vientuļ u molu. Idille, vienotī ba ar ezeru, bet pie apvā rš ņ a nav pat laivas.

Pastaigā joties redzē jā m kā tū rists pamestā aizmugurē jā ielā fotografē ja gulbi, kurš stulbi pozē ja viņ am priekš ā ! Š eit notiek daž as pasakas.

Tas, iespē jams, ir gulbis, uz kura lidoja Ivasiks-Telesiks. Sē dē jā m pie tuksneš a ezera un gaidī jā m grafiku, dī vainā kā rtā pē c 7 minū tē m nez no kurienes parā dī jā s laiva un mū s aizveda.

Tagad ir sā kusies Norvē ģ ijas numura otrā vienkā rš otā versija. Pat ne vienmē r bija viegli izlemt, kurā virzienā ir skaistā k skatī ties. Lū k, ko es gribu teikt - programma "Around M" mums vispā r neaizgā ja, bet ne velti tā tika noņ emta. Tagad daudzi cilvē ki uzzinā s par š ī m lieliskajā m vietā m, kuras var sasniegt ļ oti ā tri un ar nelielu budž etu. Grū ti noticē t, ka Ansī pilsē tiņ a, kas tur tika parā dī ta otrš ķ irī gi un ļ oti mazā veidā , atceros tik daudz, ka vē lā k tas izrā dī jā s diezgan nopietns un forš s ceļ ojums.

Obligā ti jā bū t arī burā š anai pā ri ezeram ar laivu uz Dueni vai no tā s. Laiva, ja nemaldos, maksā ja 8.5 eiro no cilvē ka.


Mē s nolaidā mies Annecy. Devos pē c vietē jā s ielas ē diena. Francijai klasika ir bagetes-sviestmaizes. Š eit var iegā dā ties cietu izmē ru lī dz 6 eiro. Mē s paņ ē mā m ļ oti neparastu iekš ā , tas bija Tartiflette ē diens. Pamatā ir kartupeļ i. Tiesa, š is konkrē tais pildī jums mums bija beidzies priekš ā , tā pē c paņ ē mā m tunč a sviestmaizi, bet samaksā jā m par abiem, lai viņ i vē lā k gatavotu mums ā rpus kā rtas. GARŠ Ī GI! ! ! ! Un man labā k patika ar tunci.

Viesnī cā viņ i izdarī ja nelielu pā rtraukumu un ž ē l pietū kuš ā s kā jas, jo Daš a paķ ē ra fastum gel. Un atkal ceļ ā . Š oreiz izvē lē jā mies marš rutu pa kanā lu uz priekš pilsē tu. Izstaigā jā m skaistus parkus, pa mež iem, pat kanā ls parkā izskatā s ļ oti smuki, it kā speciā li tonē ū deni.

Pā ris reizes pakritu zem lietus un atkal zem saules.

Un atpakaļ uz vecpilsē tu mē s izstaigā jā m jauno. Un pat jaunā pilsē ta nelika vilties. Viss kā rtī gs un tī rs. Jo tuvā k vecajam, jo ​ ​ vairā k zaļ umu un ziedu. Netā lu no vecpilsē tas ir milzī gs zaļ š lauks, kur var paskriet vai apgulties atpū sties. Tā kā laika vē l bija palicis daudz, tad izvirzī jā m sev neizteiktu mē rķ i kopumā iziet cauri visā m vecpilsē tas ielā m. Un pat ieklī da pilī . Diemž ē l 30 minū tes pirms slē gš anas mū s nelaida iekš ā , pat par naudu tas nav iespē jams.

Nav pat iespē jams par naudu vienkā rš i ieiet, lai fotografē tu teritoriju un izietu ā rā . Viņ i teica, ka nā ks rī t. Mū su gadī jumā tas izklausā s pē c 7-10 gadiem, kad jū s atkal lidojat š eit. Labi, atcerieties š o pili, mē s kā dreiz atgriezī simies. Bija jau vakars un debesis pilnī bā apmā kuš ā s ar lietu. Mē s, ar padarī ta sajū tu “Kā p absolū ti visur”, noguruš i, devā mies uz viesnī cu atpū sties.

Nolē mā m viesnī cas priekš ā nopirkt vē l vienu sviestmaizi. Kamē r mē s to darī jā m, notika neiedomā jamais un neplā notais. Mā koņ i paš ķ ī rā s un pret zilajā m debesī m paskatī jā s skaidra saule. Pā rdevē ja mums jautā ja: “Vai viss kā rtī bā ? ". No vienas puses, ir pat ļ oti labi, solī to lietusgā ž u vietā saņ ē mā m vienkā rš i pasakainu laiku visai Ansī , bet no otras puses, sirdsapziņ a vienkā rš i neļ auj ņ emt un doties uz viesnī cu atpū sties. tā di laikapstā kļ i....Devos atkal pastaigā pa promenā di tā lu, tā lu gar ezeru.


Ja pē c stā sta izlasī š anas izvirzi sev plā nus apmeklē t š o neparasto pilsē tu, tad mans mē rķ is ir sasniegts, lido pats un pastā sti draugiem par to, cik skaista tā ir uz planē tas! Nu ko, turpinā m marš rutu, tagad uz Š veici!


Ceļ ojuma informā cija

Ceļ ojuma datums: 24.04. 2019. –28.04. 2019.

Ilgums: 3 pilnas dienas un divas puses

Lidojuma biļ etes: UIA

Viesnī cas: Airbnb un rezervē š ana

Ekskursijas: viens pats

Ceļ ojuma grū tī bas: 4/10 (zem vidē jā lī meņ a)

Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums