Meteor Val de Loire Resort 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Pilsētas Amboise Meteor Val de Loire Resort ir lauku apvidū, un tuvu atrodas Clos Luce un Chateau d'Amboise. Tas ir kotedžu komplekss ar galveno ēku.Vairāk →
аватар irsen-like
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atrodas netā lu no Amboise pilsē tas Luā ras ielejā . Vietas ļ oti skaistas, apkā rt zaļ a, no rī ta migla, svaiga, tikai dziesma. Viesnī ca ir piemē rota tiem, kas ceļ o ar automaš ī nu. Tas ir kotedž u komplekss ar galveno ē ku, savu bezmaksas autostā vvietu un nelielu baseinu uz ielas - atvē rts vasarā . … Tomēr ▾ Atrodas netā lu no Amboise pilsē tas Luā ras ielejā . Vietas ļ oti skaistas, apkā rt zaļ a, no rī ta migla, svaiga, tikai dziesma. Viesnī ca ir piemē rota tiem, kas ceļ o ar automaš ī nu. Tas ir kotedž u komplekss ar galveno ē ku, savu bezmaksas autostā vvietu un nelielu baseinu uz ielas - atvē rts vasarā . Istaba lieliska, plaš a, viss jauns. Virtuve ar visu nepiecieš amo tehniku ​ ​ un piederumiem, glā zē m utt. Patiesī bā ī rē ti dzī vokļ i, diezgan piemē roti uz daž ā m dienā m.
Maš ī nu nolikā m tieš i zem loga - var piezvanī t. Istabā ieslē dzā m apkuri un pē c saspringtas dienas un patī kamā m vakariņ ā m Amboise restorā nā iekritā m gultā .
Brokastis galvenajā ē kā restorā nā ir vienkā rš i super. Viss ir ļ oti garš ī gs, bagā tī gs un skaists. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Kopumā mans iespaids par š o viesnī cu bija pozitī vs. Varu ieteikt visiem, kas ar auto apmeklē vietē jā s apskates vietas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель Meteor Val de Loire Resort располагается в сельской местности в городе Амбуаз, неподалеку – Кло-Люсе и Chateau d'Amboise. Представляет собой комплекс коттеджей с основным зданием.

Viesnīcā

Отель в городе Амбуаз предлагает следующие места питания: ресторан, кафетерий/кафе и бар/гостиная. В зонах общего пользования предоставляется беспроводной доступ в Интернет. Предусмотрена бесплатная парковка для гостей. Открытый бассейн сезонного использования, многоязычный персонал и обслуживание номеров по расписанию.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Всего 226 номеров. Обслуживание номеров выполняется ежедневно. Все номера отеля Meteor Val de Loire Resort – это номера для некурящих.

Istabās

Открывающиеся окна, бесплатные туалетные принадлежности, ЖК-телевизор, спутниковое телевидение, беспроводной высокоскоростной доступ в Интернет (за дополнительную плату). В ванных комнатах есть совмещенные душ и ванна. По запросу вам также будут предоставлены: фен и утюг, гладильная доска.

Adrese 115 Route de Civray de Touraine, 37400 Amboise, Франция
FAQ