Swandor Hotels & Resort Topkapi Palace 5*– Atsauksmes

97
Novērtējums 7.110
№26 viesnīcas reitingā Antālija
7.4 Numurs
7.1 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1999. gadā pludmalē. Pēdējā renovācija notika 2019. Viesnīcas dizains veidots Lielās Osmaņu impērijas stilā un veidots pēc Stambulas Topkapi pils parauga. Sastāv no pieciem 4 un 6 stāvu viesu korpusiem (ir lifti). Ideāla izvēle jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар Vladimir_Fedorenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ē diens vienmuļ š , nav animā cijas, ē dienu dod aiz stikla sienā m, koku ļ oti maz, pie baseina pastā vī gi karsts, piemē ram, reģ istratū rā pirms lidojuma gulē t neļ ā va, pastā vī gi nā ca pamodinā ju viņ us, pat kā jas nevarē ji izstiept, nevienā viesnī cā tā da nebija, nekad. … Tomēr ▾ Ē diens vienmuļ š , nav animā cijas, ē dienu dod aiz stikla sienā m, koku ļ oti maz, pie baseina pastā vī gi karsts, piemē ram, reģ istratū rā pirms lidojuma gulē t neļ ā va, pastā vī gi nā ca pamodinā ju viņ us, pat kā jas nevarē ji izstiept, nevienā viesnī cā tā da nebija, nekad. Vispā r par to naudu, ko var meklē t citu viesnī cu, nav tā s naudas vē rts.
аватар akainura
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi, pē dē jā s divā s desmitgadē s esam daudz ko redzē juš i. Un, pirmkā rt, mē s š eit ierodamies servisa, draudzī ga personā la un spē jas organizē t cienī gu atpū tu dē ļ. … Tomēr ▾ Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi, pē dē jā s divā s desmitgadē s esam daudz ko redzē juš i. Un, pirmkā rt, mē s š eit ierodamies servisa, draudzī ga personā la un spē jas organizē t cienī gu atpū tu dē ļ.
Swandor viesnī cu mums ieteica Pegast pā rstā vji kā viesnī cu ar labu teritoriju, izremontē tiem numuriņ iem un tuvu lidostai. Bet ...izrā dā s, ka ir daudz nē ...
Sā ksim ar plusiem un mī nusiem.
1. Draudzī gi tū roperatora Pegast pā rstā vji (vienmē r ieteiks interesantas ekskursijas, iejutī sies pozī cijā s, uzklausī s un palī dzē s, ja varē s). Par katru ekskursiju viss tika izskaidrots godī gi un saprotami, tajā paš ā laikā neuzbā zī gi.
2. Plaš a viesnī cas zaļ ā zona, plaš a pludmale, pietiekams skaits sauļ oš anā s krē slu.
3. Man ļ oti patika bē rnu kluba animatori.
4. Istabas apkopē ja bija draudzī ga, bet nez kā pē c beigā s tika nomainī ta.
5.
Pirmajā s dienā s restorā nā man ļ oti patika viesmī lis, viņ š mū s apkalpoja pie galdiņ a pretī galdiņ am ar turku tē ju, pat pateicā mies ar dzeramnaudu. Bet tad viņ š tika pā rvests uz restorā nu pie pludmales, kas bija atvē rts vakariņ ā m, lai atbrī votu galveno restorā nu.
6. Patika kafejnī ca-konditoreja, kas atradā s starp dzī vojamā m ē kā m un strā dā ja no 15.00 lī dz 18.00, kur varē ja pasē dē t un iedzert jebkura graudu kafiju (kapuč ī no, latte, amerikin, turku kafija), limonā di, ē st desertus, saldē jumu. (kas, starp citu, ir garš ī gā ks nekā pludmalē ).
7. Viesnī ca atrodas netā lu no Antā lijas un Belekas, tā pē c ā tri vien ar taksi devā mies uz Lagendas zemi. Iesaku visiem doties uz š o parku, viss tiek darī ts visaugstā kajā lī menī , bū s jā stā v rindā s, bet tas ir tā vē rts. No turienes atbraucā m apmierinā ti un laimī gi, jo viss ir acij tī kams.
Un tagad par viesnī cas mī nusiem:
1. Viesnī ca ir pilna ar cilvē kiem, pieplū dums ir tikai alva.
Kā du rī tu, kad nonā cā m restorā nā nevis kā parasti 8.00, bet 9.00, bijā m š okā.
2. Restorā nam, neskatoties uz ē dienu daudzveidī bu un pā rpilnī bu, ir savi trū kumi:
- restorā nā bija milzī gs skaits muš u, kas nolaiž as uz ē diena.
- daudzu veidu augļ i tika izstā dī ti negatavi (nektarī ni, aprikozes, plū mes, bumbieri), un visi augļ i un dā rzeņ i tika audzē ti rū pnieciski (nav dabisku augļ u, piemē ram, vasarnī cas), zemenes deva pirmā s divas trī s dienas, tad tas nebija.
- no jū ras veltē m tikai dorado un jū ras asaris savukā rt tiem, kas gaida daž ā das jū ras veltes un garneles - tā s nav.
- vienmē r ir tikai 3 veidu zupas, un to putra ir tikai kaut kā da š ķ idra piena viela ar rī siem un griķ iem, kas vā rī ti lī dz gļ otā m. Mans bē rns š o neē da un atteicā s ē st, lai gan viņ am ļ oti garš o putras.

- Turku baklava ir bezgarš ī ga, jā var bū t sulī ga, jā var salda, bet bezgarš ī ga, kausē ta sviesta vietā izmanto augu eļ ļ u.
Iepriekš citā s viesnī cā s baklavu ē du tieš i, ļ oti garš ī gu un no kvalitatī viem produktiem.

- restorā nā nav tematisko vakariņ u, svē tku nedē ļ as nogales vakariņ u vai citu, nav arī skaistas pasniegš anas, pasniegš anas un dekorā cijas. Vienkā rš i atnā cu un izstaigā ju rindas, apsē dos un visu apē du. Daž reiz jums ir jā meklē vieta restorā nā.

4. Gan vī rieš i, gan sievietes biež i smē ķ ē pie baseina un pludmalē , daž kā rt bija grū ti tā pē c apgulties un sauļ oties - it kā ir nekorekti viņ ā m izteikt piezī mi - nav zī mju, kas aizliegtu smē ķ ē t pie baseiniem .
5. Nekur nav minē ts, ka pandē mijas laikā iekš telpu baseins ir slē gts, bē rnu klubs ir atvē rts katru stundu un tikai rotaļ u laukuma atklā tajā zonā viņ i neē d bē rnu klubā , tas ir, , ir pieņ emami atstā t bē rnu un tu nevarē si aiziet, viņ š strā dā tikai 2 stundas.
6. Kopumā viesnī ca ar tī rī bu nespī d, neteikš u, ka viss ir kā rtī gs, viss ir pamatī gs un viss ir iztī rī ts lī dz spī dumam.
Cilvē kiem, kuriem rū p gultas tī rī ba, dvieļ i, trauki, izmazgā ti notī rī ti grī dlī stes, margas, durvju rokturi - viesnī ca bū s netī ra.
7. Viesnī cā ir nopietnas problē mas ar apkalpoš anu, un es domā ju, ka tas ir saistī ts ar viesu skaitu. Viesnī ca ir ļ oti liela, ir daudz dzī vojamo ē ku, nepiecieš ams liels darbinieku skaits, un, iespē jams, viesnī cas ī paš nieki vai vadī tā ji taupa uz kvalificē tu personā lu, pieredzē juš iem darbiniekiem un algā m.
Š odien viņ i aizbrauc, jo 2019.  gadā viņ iem tika veikts remonts, tač u arī š ajā gadī jumā viņ i neizturē s ilgi.

Negodī gas attieksmes pret saviem pienā kumiem faktu apstiprinu ar personī giem faktiem. Diemž ē l pirms tam biju lasī jusi atsauksmes, ka nauda pazudusi seifā , ka Gues Relation darbinieki nav meklē juš i pazaudē tā s lietas utt. . Bet tagad sapratu, ka tā da ir viesnī cas realitā te. Ka jebkura negatī va atsauksme ir rū pī gi jā izlasa un ja ir, tad labā k š o viesnī cu neizvē lē ties.
Mū su gadī jums: mē s atstā jā m piepū š amo pingvī nu peldē š anai vakariņ u laikā galvenajā restorā nā . Dienu vē lā k viņ i piegā ja pie restorā na darbinieka pie Adī nas ieejas, parā dī ja viņ ai fotogrā fiju, viņ a uzreiz atcerē jā s un teica, ka pati personī gi aizveda viņ u uz Viesu attiecī bu (GR) pie jauna tieva puiš a (kā mē s sapratā m, tas ir Islā ms, jo bez viņ a tā du puiš u nav, viņ i ir tikai divi). Mū s iepriecinā ja fakts, ka pingvī ns atradā s viesnī cas darbinieku droš ā s rokā s un aizskrē ja uz GR.
Bet te sā kā s viss “interesantā kais”, teikt, ka interesantā kais ir neteikt neko. Kad piegā jā m pie viņ iem, viņ i uzreiz paskaidroja, ka restorā na darbinieki viņ iem ir nodevuš i pingvī nu un parā dī ja fotogrā fiju.

Nez kā pē c viņ iem uzreiz bija apaļ as acis, meitene Nagima sā ka skatī ties, likā s, ka viņ a bē ga un skatī jā s, bet viņ a to neatrada. Mums teica, lai nā kam no rī ta. Nu, mums nekas nav aizdomas, mē s domā jam, labi, mē s nā ksim klajā , tā nav problē ma.
Bē rnam š ī lieta bija svarī ga, jo viņ am ļ oti patī k pulcē t ap sevi visu, kas saistī ts ar pingvī niem un briež iem.
No rī ta GR sē dē ja pavisam cita meitene Faride. Iepriekš ē jā maiņ a, kā sapratā m, viņ ai neko nesniedza. Mē s pat neiedomā jā mies, ka viņ iem bū s ā rkā rtī gi grū ti izdalī t to, kas viņ iem ir. Kad es saku "viņ i", es domā ju - viesnī cā . Man kā viesim ir vienalga, kā viņ i ir sadalī ti un strā dā iekš ā.
Faride palū dza mani atnā kt pie viņ as 10.30, lai pirms tam viņ a pameklē tu un atrastu. Atnā ca 10.30 - kā punktuā li cilvē ki. Viņ a saka, ka joprojā m nevar atrast, ka maiņ a, kas paņ ē ma pingvī nu, guļ vē lā k pamodī sies utt. , utt. , es viņ ai nodroš inā ju arī pingvī na fotoattē lu. Palū dzu, lai mani iemetu viesnī cas č atos, kur sē ž GR darbinieki, varbū t atcerē sies (ja godī gi, es nesaprotu, kā var neatcerē ties, ko ņ em).
Vē lā k viņ a stā sta, ka atrasts pingvī ns, ka darbinieks, kurš saņ ē ma jaunu, nezinā ja, ka jā glabā.3 dienas, nopū ta, salocī ja un visticamā k aiznesa uz noliktavu, atnā ks 16.00 un jau 16.30 mums iedos . Sazinieties ar puisi islā mu.
Pastā stī jā m, ka izbraucam no viesnī cas 19.50, mums ir lidojums uz mā jā m. Viņ a mums apliecinā ja, ka viss tiks sakā rtots pirms doš anā s ceļ ā.
Ierodamies 16.30, islā ms saka, ka pingvī ns nav atrasts, tā nav. Turklā t tā dā tonī , jau agresī vā , piemē ram, kā pē c mums vajadzī gs tavs pingvī ns. Mē s vispā r nesapratā m š o attieksmi, viņ i paš i spē lē futbolu otro dienu, paš i paņ ē ma pingvī nu, un paš i to nedod, mē s arī esam vainī gi.
Katrs GR darbinieks sā ka griezties kā varē ja, kā ds saka, ka katru dienu saņ em tū kstoš mantu, noliktava liela, kā ds saka, ka pingvī ns nav aizpū sts, viņ am nav laika tam, kā ds saka tika nopū sta, noliktava ir -1 stā vā , tad - 3 stā vā , tad visas lietas vispirms ved uz ofisu un tad uz noliktavu, tad viņ iem vairs nekam nav laika.
Beigā s es sapratu, ka viņ iem nav nekā das noliktavas, tikai kaut kā ds kakts, un viņ i vienkā rš i aizbildinā s.
Atnā ca kā ds viņ u viesnī cas vadī tā js Haluks, uzvedā s tā pat kā islā ms, sā ka agresī vi runā t ar meiteni Annu par mums. Viņ š domā ja, ka mē s nesaprotam turku valodu, bet mē s visu sapratā m. Sā ka rasties, kā pē c mē s meklē jam un prasā m lietu, kas maksā.10-50 $.
Mē s nekad nedzirdē jā m nevienu atvainoš anā s vā rdu no neviena darbinieka, tikai apsū dzī bas. Tikai nezinā t, ko? Tajā mē s prasā m, kas iekrita viņ u rokā s?
Cienī jamie viesnī cu vadī tā ji, tas nebija pingvī ns, kā jū s saprotat, bet gan jū su viesnī cas serviss. Pat milzī gos lielpilsē tu rajonos un tirdzniecī bas centros tika atrastas un pie mums atvestas vē rtslietas, maki, telefoni utt.
Mū su preci paņ ē ma jū su darbinieki, š is fakts tiek apstiprinā ts. Visos š ajos apstā kļ os es nebrī nī tos, ka galu galā vainī ga bū s godī gā un kā rtī gā meitene Adī na.
Tā di vadī tā ji kā Haluks to spē j.
Diemž ē l jū su viesnī cā ir negodī gi darbinieki, kuri ir bezatbildī gi pret savu darbu. Jo pingvī nu, kuru atrada viesnī cas darbiniece un nodeva GR, nevarē jā t izdalī t ī paš niekam!
Ja ir konstatē ta negodī ga attieksme pret saviem viesnī cas personā la pienā kumiem, KĀ PĒ C JŪ S NEATZĪ ST Š O FAKTU UN NEPIEPRASAT VIESNĪ CAS VIESIEM?
Kā pē c jū su darbinieki saskrien, ir rupji, futbola viesi, griež as un izrā da tā du attieksmi? Protams, pie tā da menedž era kā Haluks š is apkaunojums augstprā tī gas attieksmes pret viesiem veidā turpinā sies.
аватар orion03
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ī sā k sakot - plusos ir daudz vairā k krievvalodī go darbinieku nekā parasti. Mī nusos - maz tū ristu no Vā cijas, Anglijas utt. Kopumā no tā droš i vien izriet arī visi mī nusi. Sī kā k man patika tī rā jū ra, diezgan liela un labi plā nota teritorija, nesen izremontē tas un tī ras telpas un lidostas tuvums. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot - plusos ir daudz vairā k krievvalodī go darbinieku nekā parasti. Mī nusos - maz tū ristu no Vā cijas, Anglijas utt. Kopumā no tā droš i vien izriet arī visi mī nusi.
Sī kā k man patika tī rā jū ra, diezgan liela un labi plā nota teritorija, nesen izremontē tas un tī ras telpas un lidostas tuvums.
Man nepatika skaļ š konders istabā , bija grū ti aizmigt. Ē diens vienmuļ š un kvalitā te nav ideā la, gaļ a visa pā rcepta, augļ i tradicionā li jū lijam zaļ i. .
Personā ls, dī vainā kā rtā , ir atbilstoš ā ks turku nekā krieviski runā još s.
Kopsavilkums - nevar teikt, ka š ausmas ir š ausmas, tač u nā kamreiz es diez vai doš os uz dā rgiem pieciniekiem, kas koncentrē jas tikai uz krievvalodī go segmentu.
аватар sergeykonoval2
Skaista, mū su visu mī lē ta (č etru ģ imenes) viesnī ca, skaista pludmale, brī niš ķ ī ga jū ra, lieliska uzkopš ana, ne pā rā k ē rts galvenais restorā ns, bet pludmalē un bā rs un restorā ns kompensē visas neē rtī bas, lieliska piestā tne, no kuras var nirt. … Tomēr ▾ Skaista, mū su visu mī lē ta (č etru ģ imenes) viesnī ca, skaista pludmale, brī niš ķ ī ga jū ra, lieliska uzkopš ana, ne pā rā k ē rts galvenais restorā ns, bet pludmalē un bā rs un restorā ns kompensē visas neē rtī bas, lieliska piestā tne, no kuras var nirt. Labi pastrā dā tas kazahu meitenes, kas š eit strā dā . Lielisks skaitlis.
No mī nusiem nav kur iet ā rā , jā iet, un taksists pilsē tā ir krā pnieks, kurš stā v uz ielas par nepilniem 60$ bez veiksmes.
Ļ oti forš i, ka katru vakaru skan dzī vā mū zika, kuru varē ja klausī ties vairā ki simti cilvē ku, vispā r animā cija ir augstā lī menī .
аватар Marina568467
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska. Teritorija liela, tī ra, daudz baseinu, viens pat apsildā ms. Ē diens ir daudzveidī gs: zivis, gaļ a, salā ti, saldumi nemaz nav saskaitā mi. Tī rī š ana katru dienu gan teritorijā , gan istabā . Nekas netika nozagts, lai gan gadī jā s atstā t telefonu uzlā dē tu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Teritorija liela, tī ra, daudz baseinu, viens pat apsildā ms. Ē diens ir daudzveidī gs: zivis, gaļ a, salā ti, saldumi nemaz nav saskaitā mi. Tī rī š ana katru dienu gan teritorijā , gan istabā . Nekas netika nozagts, lai gan gadī jā s atstā t telefonu uzlā dē tu. Rotaļ u laukums pludmalē ir atvē rts visu dienu, uz vietas ir slē gts, bet darbojas laicī gi. Pludmale tī ra, sauļ oš anā s krē sli labi, krasts sī kos oļ os, bet dibena dziļ ums krasi mainā s.
No mī nusiem - plā nā s sienas istabā s un plaisas durvī s, it ī paš i, ja dzī vojat pirmajā stā vā .
Milzī gs mī nuss Pegazam par to, ka dienu pirms izlidoš anas viņ i mainī ja viesnī cu. Un viņ us piespiedu kā rtā aizveda uz veikaliem, kuri mū s NEinteresē ! ! !
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem! Š ajā viesnī cā pavadī ju 10 dienas ar ģ imeni. Ī sumā : viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. Daudz brī vdienu ar bē rniem. Pakalpojums ir augstā lī menī , animā cija ir paredzē ta visam. Ē diens ir pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Š ajā viesnī cā pavadī ju 10 dienas ar ģ imeni. Ī sumā : viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. Daudz brī vdienu ar bē rniem. Pakalpojums ir augstā lī menī , animā cija ir paredzē ta visam. Ē diens ir pieklā jī gs. Numuri ir lieliskā stā voklī (viesnī cā.2019. gadā tika veikts pilnī gs remonts no numuriem lī dz flī zē m vestibilā ). Liels aktivitā š u baseins, mazā ks baseins - reklaks. Divi bē rnu baseini, no kuriem viens ir pilnī bā telts. Akvaparks (trī s pieauguš o slidkalniņ i un divi slē gtie, kā arī trī s slidkalniņ i 5-7 gadus veciem bē rniem un 3 slidkalniņ i 2 gadus veciem bē rniem). Telš u zona fitnesam, jogai u. c. Galdi galda tenisam. Ir tenisa korti, bet par papildus samaksu. Pludmales volejbols, futbols un boč a. Ir amfiteā tris un skatuve "laukumā ", kur vakaros skan dzī vā mū zika.
No trim a la carte restorā niem tikai viens strā dā par papildu samaksu (15 eiro no cilvē ka). Pludmale ir plaš a un smilš aina. Maiga iekļ ū š ana ū denī . Ir divas piestā tnes: centrā lā un vē l viena par papildu samaksu. Saules krē sli labā stā voklī , stacionā ras saules nojumes. Netā lu no atpū tas baseina atrodas konditoreja (pē cpusdienā ). Bezmaksas internets visur. Jū s varat ē st 24 stundas diennaktī . Ja darba laikā nebija laika nokļ ū t galvenajā restorā nā , tad dienas laikā varat ē st uzkodu restorā nā pludmalē , bet naktī restorā nā Divan (atseviš ķ a galvenā restorā na zā le).
Pie bā riem: ir vestibils, pie baseina (2 gab. ), sporta bā rs, bā rs pludmalē un galvenajā restorā nā . No importa dzē rieniem (vestibila bā rā , "Lalezar" bā rā pie baseina un sporta bā rā ) tika pamanī ti viskiji "J&B" un "Red lable". No viesnī cas dodieties uz tuvā kajiem veikaliem - 2 km. (izbraucot pa kreisi un ar dziesmu). Ekskursijas tika veiktas no individuā liem gidiem. Cenas ir pieņ emamas, tā pat kā ceļ vež i. Tas viss ī sumā . Sī kā k visu var redzē t video reportā ž ā . Ja jums ir kā di jautā jumi - jautā jiet, es centī š os bū t noderī ga)).
https://youtu. be/OUF6cQSzWJI
P. S. ja kā ds atgriezī sies no Antā lijas kā dā no š ī m dienā m, tad Duty Free akcijā ir 2 litri Famous Grouse par 24.5 eiro))
аватар sonyproff
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, beigu beigā s apmetā mies š ajā viesnī cā . Apmetā s pē c ieraš anā s (pirms 14-00) divistabu ģ imenē pirmajā stā vā . Istaba bija tī ra, labi uzkopta, kosmē tika tika piegā dā ta pastā vī gi, mini bā rs tika piepildī ts katru reizi tī rī š anas laikā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, beigu beigā s apmetā mies š ajā viesnī cā .
Apmetā s pē c ieraš anā s (pirms 14-00) divistabu ģ imenē pirmajā stā vā . Istaba bija tī ra, labi uzkopta, kosmē tika tika piegā dā ta pastā vī gi, mini bā rs tika piepildī ts katru reizi tī rī š anas laikā .
Viesnī cas teritorija ir liela un zaļ a. Ļ oti patika pludmale - smilš aina strī pa, tad zā ļ ains, kur arī atradā s sauļ oš anā s krē sli. Ap baseinu vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Ē diens ir labs. Skaidrs, ka jū ras veltes nebija, izņ emot zivis (garneles, kalmā rus). Gaļ as, zivju, uzkodu izvē le, viss garš ī gs. Ī paš i man patika sieri. Saldumi, augļ i vienmē r bija pietiekami un daž ā di. Restorā nā pirmajā s dienā s bija neparasti, ka tev pasniedza ē dienu, bet pē c tam ā tri pieradā t. Trauki iepakoti, ir mitrā s salvetes.
Animā cija bija, bet vā ja. Turklā t pā rsteidzoš i, ka dienas laiks ir daudzveidī gā ks un interesantā ks nekā vakars. Vakars - sucks (karaoke, DJ, dzī vā mū zika, un tā pamī š us). Vakara š ovu nebija. Apstā jā s 22:00. Tad izklaidē jieties. .
Kopumā gan mums, gan bē rniem (16.12 gadi) viss patika. Atgrieztos viesnī cā - visticamā k, nekā nē .
Территория Ресепшн Пляж Бассейн Территория Пляж Ресепшн Территория
аватар ange-lika2004
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies 16.05. 2021, reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, bez problē mā m, iekā rtojā mies istabiņ ā ar skatu uz baseinu. Ē diens brī niš ķ ī gs, gaļ a, zivis, reizi nedē ļ ā bija vē ž i un Ķ ī nas krabis. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 16.05. 2021, reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, bez problē mā m, iekā rtojā mies istabiņ ā ar skatu uz baseinu. Ē diens brī niš ķ ī gs, gaļ a, zivis, reizi nedē ļ ā bija vē ž i un Ķ ī nas krabis. Ē dienu izvē le liela, ir nakts restorā ns, kas strā dā lī dz rī tam. Personā ls ir uzmanī gs, ī paš s paldies vadī tā jam Ali, kurš vienmē r palī dz visos jautā jumos. Vē l gribu pieminē t istabeni Sevdu, kura uzkopj 2. stā vu, korpuss 4, Mums ir istabiņ a 4250. Cik brauca uz viesnī cā m, pirmo reizi satikā m tik cienī jamu cilvē ku, ļ oti tī ri katru dienu uzkopj, papildina bā ru. , ziepju krā jumi, dvieļ i, ideā li š ajā ziņ ā visi. Jums pat nav jā jautā , mē s bijā m vairā k nekā apmierinā ti. Paldies viesnī cai par š ā du istabeni. Viesnī cas teritorija liela, pludmale liela, sauļ oš anā s krē slu pietiek, nevajag skriet un aizņ emties. Visur tī rs, restorā na darbinieki ir brī niš ķ ī gi. Vakarā dzī vā mū zika, karaoke, bet diskotē ka pandē mijas dē ļ nenotiek. Viesnī cā trū kumu nav, pā rē jais ļ oti apmierinā ts. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā . Paldies par sagā dā to un lielisko atvaļ inā jumu!
аватар forsag1111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar ģ imenē m no 16. maija lī dz 23. maijam 2021. Kopumā neslikti, bet mī nusu ir daudz. Atraš anā s vieta – nekur nav jā dodas no vā rda "vispā rī gi", tikai taksis. Nav animā cijas, iespē jams, ka tas ir karantī nas dē ļ . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imenē m no 16. maija lī dz 23. maijam 2021. Kopumā neslikti, bet mī nusu ir daudz. Atraš anā s vieta – nekur nav jā dodas no vā rda "vispā rī gi", tikai taksis. Nav animā cijas, iespē jams, ka tas ir karantī nas dē ļ . Dienu vē lā k karaoke. Ē diens ir ļ oti vā jš un vienmuļ š . Pē dē jais salmiņ š bija mī dijas...pareizā k bū tu teikt gliemeņ u č aumalas, kas pildī tas ar kaut kā du putru. Daudz pusfabrikā tu. Deserti ir vienā di. Istabu skaits ir atjauninā ts. Teritorija ir skaista un zaļ a. Telpu uzkopš ana ir lieliska. Reģ istrē š anā s bez problē mā m. Jū ra ir tī ra un silta.
аватар katerinavoronovskaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mana iepazī š anā s ar š o viesnī cu sā kā s ar atvaļ inā jumu un otrajā dienā man tā izrā dī jā s karantī na un paš izolā cija. Un š ī paš izolē š anā s, pateicoties viesnī cai, kļ uva par patī kamā ko laiku, kā ds varē ja bū t tikai š ā dos apstā kļ os!! ! Saņ ē mu milzī gu rū pī bu, rū pes, pieklā jī bu, atsaucī bu, vē rī gumu, vajadzī bu apzinā š anu no visa personā la!! ! Reģ istratū ras darbinieki priecē ar savu pieklā jī bu un pieklā jī bu, viņ u balsis š ķ iet mī ļ as un pievilcī gas! Pie manis apciemoja daktere no slimnī cas un apgā dā ja ar zā lē m, kas diennaktī bū tiski atviegloja stā vokli!! ! Restorā na darbinieki vienmē r atnesa vairā k, nekā pasū tī ju un tika pasniegts ar rū pī bu un bijī bu, to vienmē r jū t, ē dieni visi bija garš ī gi un garš ī gi, salā ti vienmē r tika garš oti pē c mana lū guma, ķ ekars dā rzeņ u un augļ u, garš augi, daž ā di saldumiem un dzē rieniem. … Tomēr ▾ Mana iepazī š anā s ar š o viesnī cu sā kā s ar atvaļ inā jumu un otrajā dienā man tā izrā dī jā s karantī na un paš izolā cija.
Un š ī paš izolē š anā s, pateicoties viesnī cai, kļ uva par patī kamā ko laiku, kā ds varē ja bū t tikai š ā dos apstā kļ os!! !
Saņ ē mu milzī gu rū pī bu, rū pes, pieklā jī bu, atsaucī bu, vē rī gumu, vajadzī bu apzinā š anu no visa personā la!! !
Reģ istratū ras darbinieki priecē ar savu pieklā jī bu un pieklā jī bu, viņ u balsis š ķ iet mī ļ as un pievilcī gas!
Pie manis apciemoja daktere no slimnī cas un apgā dā ja ar zā lē m, kas diennaktī bū tiski atviegloja stā vokli!! !
Restorā na darbinieki vienmē r atnesa vairā k, nekā pasū tī ju un tika pasniegts ar rū pī bu un bijī bu, to vienmē r jū t, ē dieni visi bija garš ī gi un garš ī gi, salā ti vienmē r tika garš oti pē c mana lū guma, ķ ekars dā rzeņ u un augļ u, garš augi, daž ā di saldumiem un dzē rieniem.
Viesnī cas ā rsts mani pā rsteidza ar savu attieksmi, ar visu rū pī bu un regulā ru labsajū tas un veselī bas uzraudzī bu.
Apkopes personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Draugi, es te jutos nevis kā mā jā s, bet kā pasakā , kā Dieva klē pī!! !
Es pateicos visiem, ar kuriem es š eit kaut kā sazinā jos, un, protams, ī paš i tam, kurš ir š ī s pasakas veidotā js un vadī tā js!
Tas siltums un rū pes, ko jū s ieliekat, caurstrā vo jū su darbiniekus - burvju komandas!! !
Esmu sajū smā!! ! ! Novē lu š ai viesnī cai uzplaukumu visos laikos, viesu mī lestī bu un vē lmju piepildī jumu! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tynhb
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
iemiesojums markina_3
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
iemiesojums ballitristica
Nāk gados vecāki vecāki. Vai telpās var dzirdēt vakara šova programmu un diskotēku? Kurās telpās īsti var aizmigt pulksten 22?
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums vovknataliya
Vai tiešām novembra sākumā vēl varēs peldēties jūrā?Domāju vai ņemt biļeti no 1. līdz 8.novembrim.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tamila0879
Gaida atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums er4tfrfgt
‹ Viesnīca Swandor Hotels & Resort Topkapi Palace 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель построен в 1999 году на берегу моря. Последняя реновация проведена в 2019 году. Дизайн отеля выдержан в стиле Великой Османской Империи и выполнен по образцу дворца Topkapi в Стамбуле. Представляет собой пять 4-х и 6-ти этажных гостевых блоков (есть лифты). Идеальный выбор для молодёжного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 23 км от аэропорта, в 17 км от центра г. Анталья, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж оборудован душевыми, кабинами для переодевания, туалетами, тентами от солнца и шезлонгами. Павильоны 2 видов (ВИП и Стандарт) расположены на пляже и на пирсе и предоставляют сервис с 10:00 до 18:00.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В отеле работают рестораны Kösem Sultan, La Gondola and Marine, где можно попробовать блюда средиземноморской, турецкой и итальянской кухни. Гости могут также заказать коктейли в баре Begüm с живой фортепианной музыкой.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В распоряжении гостей отеля WOW Topkapi фитнес-центр и спортивные объекты, включая площадки для игры в баскетбол, мини-футбол и пляжный волейбол. Также проводятся массажные процедуры и обустроена детская игровая площадка. Теннисными кортами и теннисным снаряжением можно пользоваться за дополнительную плату. Вечерние шоу, представления, вечеринки. 5 водных горок для взрослых и 3 для детей.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 908 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Kiriş Beldesi Sahil Caddesi No:7 Kemer 07980 / Antalya -TÜRKİYE
Tālruņi: +90 (242) 431 26 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.