Adalya Elite Lara 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.610
№30 viesnīcas reitingā Antālija
9.3 Numurs
8.5 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.6 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Mūsdienīgā viesnīca atrodas Antālijas Laras kūrorta jūras krastā. Tas tika atvērts 2016. gada pavasarī. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Ērtības labad ir 8 lifti. Piemērots jebkuras kategorijas tūristu atpūtai.Vairāk →
аватар bul.tt
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju š ajā viesnī cā pirmo reizi, izvē loties domu doties vai nē . Gribu teikt, ka viesnī ca ir diezgan laba. Istabas ļ oti labas, man patika. Istaba atradā s sā niski uz tukš o pusi. Daudzi jautā ja, vai ceļ š traucē ? Nē , ceļ š nav trokš ņ ains, gandrī z nekas nav dzirdams. … Tomēr ▾ Biju š ajā viesnī cā pirmo reizi, izvē loties domu doties vai nē . Gribu teikt, ka viesnī ca ir diezgan laba. Istabas ļ oti labas, man patika. Istaba atradā s sā niski uz tukš o pusi. Daudzi jautā ja, vai ceļ š traucē ? Nē , ceļ š nav trokš ņ ains, gandrī z nekas nav dzirdams. Ar slē gtu balkonu ir pilnī gi kluss. Aprī lī cilvē ku bija daudz, viesnī ca bija pilna par 80%. Protams, viesmī ļ i netika galā . Bet tajā paš ā laikā visi ir draudzī gi un pieklā jī gi. Restorā nā no rī ta vienmē r bija sā lī tas zivis, tas nav visur! Biju patī kami pā rsteigta, ka viesnī cā ir neliels atrakciju parks, kas ir atvē rts no 17:00-19:00 bez maksas! Ī paš i vē los pateikties Ramazan par meksikā ņ u restorā nu, tā ir klase!! ! un, protams, pateikt lielu paldies Mihribanai (gestrelā cijai), ļ oti jaukai meitenei, kura prot savu darbu. Paldies!! !
ресторан отель горки лобби лобби горки горки
аватар cybergod
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sā kotnē ji likā s, ka tas ir ā rkā rtī gi vidē js turku ekonomiskais 5 *, kas sabojā ja visus iespaidus nā kotnē . 17.03. Viesnī ca pē kš ņ i mainī ja koncepciju. VISS ievestais alkohols kļ uvis par apmaksā tu (pē c viesu attiecī bā m vainī gi piegā dā tā ji, kuri PĒ KŠ Ņ I nepiegā dā alkoholu viesnī cai, tā pē c visiem, kas nopirkuš i biļ etes iepriekš pā rdoš anā un dzī vo vairā kas dienas, bū tu MAKSĀ T par parasto alkoholu) . … Tomēr ▾ Sā kotnē ji likā s, ka tas ir ā rkā rtī gi vidē js turku ekonomiskais 5 *, kas sabojā ja visus iespaidus nā kotnē .
17.03. Viesnī ca pē kš ņ i mainī ja koncepciju. VISS ievestais alkohols kļ uvis par apmaksā tu (pē c viesu attiecī bā m vainī gi piegā dā tā ji, kuri PĒ KŠ Ņ I nepiegā dā alkoholu viesnī cai, tā pē c visiem, kas nopirkuš i biļ etes iepriekš pā rdoš anā un dzī vo vairā kas dienas, bū tu MAKSĀ T par parasto alkoholu) . Pilnī gs absurds, viesnī cā m alkohols jā uzkrā j nedē ļ as, nevis dienas iepriekš . Bet par naudu - lū dzu, viss ir pieejams. Pie visa vainī gi ā rzemnieki, kas aizbrauc, un krievi turkiem nav 2. , bet pat ne 3. klase. . . Attieksme sliktā ka.
18.03. "Zivju diena", kuru gaidī jā m vairā kas dienas un aizritē jā m ar pozitī vā m atsauksmē m. . . un kas mū s sagaida? ICE mazie krabji un garneles lieluma vē ž i. . . Krabji ir acī mredzami vā rī ti un saldē ti pirms daž ā m dienā m. Mē s speciā li atnā cā m uz paš u ē damistabas atklā š anu, ž ē l tikai...pasniegt atkausē tas (!! ! ) jū ras veltes. Krabju gaļ a ir visa vate un ledaina.
Viesnī cā.18. marta pusdienlaikā restorā nā beidzā s dezinfekcijas lī dzekļ i, jo tie tos papildinā ja vakariņ ā s, un paldies par to. Viesnī ca ir ā rkā rtī gi sliktā stā voklī , to var just pē c ē damistabas (nevis restorā na) saplē stiem dī vā niem.
Kopumā viesnī ca ir ļ oti nogurusi un tai steidzami nepiecieš ams remonts. Neuzticieties viesnī cas darbinieku rakstī tajā m atsauksmē m. Viesnī cā ir lī dz 4 * turku knapi atpaliek.
Vispā r, dā rgie krievi, ja nebū s ā rzemnieku, viesnī ca jū s pabaros un apkalpos ā rkā rtī gi ekonomiska 4* lī menī . Vairā kas reizes padomā jiet, vai ir vē rts doties uz viesnī cu, kas ā rzemnieku prombū tnē savu lī meni pazeminā ja zem nekurienes.
P. S. Viesnī cā nav skaņ as izolā cijas, sienas ir kartons, lieliski dzirdam, par ko runā kaimiņ i (ne skaļ i).
аватар dmvgr
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mani sauc Dmitrijs, un man un manai ģ imenei diemž ē l bija jā pavada Jaungada brī vdienas kopā ar sievu un diviem bē rniem š ajā it kā.5 * viesnī cā . Tū lī t precizē š u, ka esmu ne pirmo reizi Turcijā , bet jau astotais, un š odien jau esmu apmeklē jis 33 (jā , nevis 3, proti, 33) pasaules valstis, dzī vojis dā rgā s un lē tā s viesnī cā s, RIXOS tī klos, daudzi Radisson, Marriot, Savoy, Le Meridien un daudzi citi. … Tomēr ▾ Mani sauc Dmitrijs, un man un manai ģ imenei diemž ē l bija jā pavada Jaungada brī vdienas kopā ar sievu un diviem bē rniem š ajā it kā.5 * viesnī cā . Tū lī t precizē š u, ka esmu ne pirmo reizi Turcijā , bet jau astotais, un š odien jau esmu apmeklē jis 33 (jā , nevis 3, proti, 33) pasaules valstis, dzī vojis dā rgā s un lē tā s viesnī cā s, RIXOS tī klos, daudzi Radisson, Marriot, Savoy, Le Meridien un daudzi citi. Bija AAE, Ibiza, Meksika, Maldivu salas, puse Eiropas, kruī zi un daudz, kur nu vē l. Rakstu, lai apliecinā tu savas tū ristu kompetences, lai viesnī cas aizstā vjiem nebū tu argumentu, ka varbū t pat “pirmo reizi aizbē gu no Krievijas” vai “jā , kur tu vispā r biji”. Neskatoties uz to, ka daudz ceļ oju, sen neesmu rakstī jusi atsauksmes, jo gandrī z vienmē r kopumā esmu ar visu apmierinā ts, esmu no tiem ceļ otā jiem, kurus ā rpus kā rtas apkalpo bā rmeņ i un viesmī ļ i, jo es viņ iem smaidu , sazinies ar viņ iem pozitī vi un dodu padomu.
Tā pē c man nekad nav problē mu ar servisu, bet š is gadī jums ir tik ā rkā rtē js, ka man vienkā rš i par to jā raksta. Es nezinu, kā ī si rakstī t, jo es labprā tā k argumentē ju savu nostā ju, tostarp atvainojos par daudzajā m vē stulē m.
Svarī gi - viesnī cu neizvē lē jos es, to aģ entū rā ieteica manam draugam, viņ š to rezervē ja jau augustā kopā ar ģ imeni, un mē s vienojā mies pievienoties viņ iem.

Piestā jā m Adā lijas "Elite" Larā.2. janvā ra vakarā un uzreiz izrā dī jā s, ka mū su numuriņ u, par kuru bijā m samaksā juš i (divistabu ģ imenes skats uz jū ru), protams, mums nevar nodroš inā t, varam iztē rē t. nakti parastā istabā , un rī t mū s pā rcels tieš i no rī ta. Mē s esam saprā tī gi un adekvā ti cilvē ki, mē s par to nemitī jā mies un piekritā m š im pagaidu pazeminā jumam. Tajā paš ā laikā mums neviens ī paš i neatvainojā s, un neviens pat nepiedā vā ja nekā dus bonusus (piemē ram, apmeklē jot papildu Ala Carte, mē s to izmantotu).
No rī ta paspē jā m pagulē t ilgā k nekā parasti, un aiziet uz ne pā rā k garā m brokastī m, pat pastaigā ties lī dz jū rai, bet mū su istabiņ a vē l nebija gatava. Tad, kad mums pulksten 12 teica, ka beidzot ir gatavs, gaidī jā m vē l 30 minū tes š veicaru, kurš atnesī s atslē gas un nesī s koferus.

Tā , pā rvietojoties no istabas uz istabu, tika zaudē ta puse dienas, un mē s, no tā jau noguruš i, nonā cā m jaunajā istabā , iekš durvī s uz stikla ieraudzī jā m dī vainas svī tras. Izskrē jā m no abā m pusē m - perfekti gludas, neviena skrā pē juma nav, proti, tā s ir tikai svī tras stikla iekš ienē , ap paš u stiklu kasings viss sabrucis un ar lī mes pē dā m skaidrs, ka jau ir mē ģ inā ja kaut kā to salabot, bet bez rezultā tiem.
Apskatī jā mies - nolobī tā s tapetes, WEB uz stā vlampā m, vispā r it kā jaunai viesnī cai (celta 2016. gadā ) ļ oti noguris stā voklis, un nodomā jā m, nu, tas nozī mē , ka stikls arī ir no š ī s sē rijas “mā kslī gā s senatnes”. ” un par to nesatraucā s, un mums jau ir apnikuš as š ī s pā rejas, un stikls nekā dus draudus nerada. Kopumā izskatī jā s pē c blā va raksta (š ā du “risinā jumu” š ajā “Elite” viesnī cā ir daudz). Viņ i guva vā rtus un devā s pastaigā . Turklā t istaba nebija sagatavota - apkā rt gulē ja daž i papī ri, nebija pietiekami daudz dvieļ u, minibā rs bija tukš s. 9. janvā rī mē s izbraucam no viesnī cas pulksten 6 un tad 8. janvā rī tieš i pē c pulksten 18 viņ i zvana uz numuru ar Viesu attiecī bu un sā k uzskriet manai nepilngadī gajai meitai, ka "tu izsita stiklu un direktors teica, ka steidzami. samaksā jiet 150 USD, pretē jā gadī jumā mē s jū s nelaidī sim ā rā no viesnī cas lidmaš ī nā.
Mē ģ inā ju par š o problē mu uzrakstī t gidam no Coral/Odeon (bū tī bā esam pieraduš i, ka parastā s 5* viesnī cā s un pie normā liem operatoriem gidi var sazinā ties 23:00), kuram jautā jā m iepriekš ē jā dienā . pieteikt mums individuā lo transfē ru, uz ko saņ ē mu atbildi, ka ī stenī bā viņ am darba diena jau beigusies un purpursarkana par mū su problē mā m, ļ oti labi zina savus darba pienā kumus, zvanī t uz kā du uzticī bas tā lruni, kura tā lruni viņ š nav pat apnikt atiestatī t. Kā jū s varat to pateikt KLIENTIEM? It ī paš i tiem, kuriem jau esat pā rdevis ekskursijas desmitiem tū kstoš u rubļ u vē rtī bā un arī AIZMIRSTI pasū tī t individuā lu pā rskaitī jumu (protams, tur ir komisija, galu galā tikai no 45 USD - kā pē c tē rē t laiku). Kopumā Coral noteikti ir sliktā kais no visiem operatoriem, kas ved uz Turciju.
Tad darbinieks no Guest Relation sā ka melot, ka jums tika atlī dzinā ts par istabu, jū s 2 reizes apmeklē jā t Ala Carte. Es saku, ka mums neviens pat to nepiedā vā ja, jo mē s bū tu izmantojuš i š o iespē ju. Viņ š sā ka nosaukt datumus, kuros it kā gā jā m, un pē c pirmā randiņ a (pareizi) apklusa. Viņ š sā ka melot tā lā k, ka apkopē ja to pamanī ja tikai š orī t, lai gan š ī s svī tras bija visu nedē ļ u.

Te gan jā piebilst - ļ oti atvainojos, ka atstā ju arī š ai apkopē jai dzeramnaudu par viduvē ju uzkopš anu - istabā vienmē r ir smiltis, 3 dvieļ i uz 4 cilvē kiem, dvielis kā jā m, kas netraucē tu ICE flī zes (uz siltā s grī das "Elite" nezinu kā ) likt tikai 2 reizes uz visu brī vdienu. Nā cā s mest sejas dvieļ us uz grī das, lai nenosaltu kā jas.
Vispā r neviens no mū su argumentiem netika pieņ emts, neviens negrasī jā s kopā iet apskatī t š o stiklu, it kā bija vē rtē tā js un visu izrē ķ inā ja, uz prasī bu iedot cenrā di par lietu bojā jumiem (tam vajadzē tu bū t viesnī cā ) - mē s jums to iedosim rī t pē cpusdienā (viņ i zina, ka izrakstī š anā s ir pulksten 6:00). Ar nolū ku visu novilcinā ja lī dz mū su pē dē jā s uzturē š anā s dienas vakaram, kad vairs nestrā dā ne gidi, ne tū ristu atbalsta dienesti un no rī ta jau esam izbraukuš i.

Es teicu, ka patiesī bā neviens mums nekompensē ja telpu izmaksu starpī bu, kurai š is "darbinieks" steidzami nā ca klajā ar domu, ka ir tikai 20 USD (protams, viņ š atkal atteicā s sniegt cenu ), un ka "direktors teica, ka, ja jums tas ir tik svarī gi, tad mē s varam atņ emt š os 20 dolā rus", kas vienkā rš i dzē sa cerī bas uz kaut kā du sarunu adekvā tumu. Jautā jums ir, ko jū s saprotat - ka es to visu publicē š u visos krievu apskatos - mums ir vienalga, publicē jiet to.
Viņ iem 150$ par neko (neskatoties uz to, ka par biļ eti atstā jā m 4000$ par š o viduvē ju atvaļ inā jumu un pat viesnī cā par visā dā m masā ž ā m), dā rgā ki par reputā ciju krievu saitos - noteikti nebija ko apspriest š eit. Rezultā tā , pat maksā jot terminā lī , viņ i visu pā rskaitī ja uz lirā m, bet nevis pē c dolā ra, bet pē c eiro kursa, kas vē lreiz apliecina, ka š ī nav viesnī ca, bet masveida krā pniecī ba.

Nu, kopumā š ī “Elite” absolū ti neatbilst tā s cenai, tur nav 5 *, tostarp tā pē c, ka:
• Telpā pē c uzkopš anas pastā vī gi SMOD pē c dezinfekcijas lī dzekļ iem, acī mredzot tas atgā dina attā linā ti dā rgas smarž as un viņ i to neuzskata par kaitinoš u.
• Es jau rakstī ju par paš u tī rī š anu - tas nav 5 *, tikai parastā dvieļ u nomaiņ a, un arī tad ne visi. Padomi neko neietekmē . Ar viņ iem tur vispā r ir ierasts - dī dž ejs paņ em naudu, lai uzliktu dziesmu un paskaidro, ka tā du nav (lai gan viņ am ir internets), bet naudu viņ š , protams, neatdod.
• Bet varbū t viss ir par internetu - tā nemaz nav, liekas, ka visa viesnī ca ir pieslē gta vienam mā jas 100 Mbps kanā lam, viss š ausmī gi bremzē , izslē dzu un izmantoju LTE, tā arī Turcijā nav strū klaka , bet daudz labā k nekā viesnī ca " mums WiFi visur! ".
• Vannas istabai pieguļ oš ajā sienā nolobī tas tapetes, zem kurā m, visticamā k, jau ir parā dī jies pelē jums.
• Instalā cija tualetē tiek izslē gta katru otro reizi, turklā t tā var spontā ni ieslē gt noteku! Naktī s, tai skaitā un viņ ai ir tikai 3 gadi, bail iedomā ties, kā š ī s tualetes kaut kur darbosies pat š ovasar.
• Kondicionieris dā rd PASTĀ VĪ GI, arī izslē dzot, regulā ri liekas, ka tē jkanna tajā vā rā s, ja nebū tu nogurums no atpū tas un svaiga jū ras gaisa, tad tur gulē t bū tu problemā tiski. Un š eit situā cija ir pretē ja nekā ar uzstā dī š anu - tas pats naktī izslē dzas, un neieslē dzas atpakaļ , kad temperatū ra pazeminā s un ir nepiecieš ams atkal sildī t aukstuma telpu.
• 6. janvā rī bija ļ oti spē cī ga vē tra, tā pē c vē jš tā svilpa pa logiem, ka mums š ķ ita, ka tie grasā s izkrist. Reā li, ja š o ieliks Krievijā , tad pa tā dā m plaisā m viņ i ziemā vienkā rš i saplosī s. Balkonu applū da pilna ū dens peļ ķ e, noteces nav.
• Istaba liela, bet tukš a, no š ī s zonas nav lielas jē gas. Pie gultas nav pat naktsgaldiņ a ar plauktiem, tikai neliels galdiņ š . Ne visas tirdzniecī bas vietas darbojas.
• Neraugoties uz to, ka viesnī ca ir pā rpildī ta (Jaungada brī vdienas) un viņ i par to zinā ja jau laikus (jau novembrī nebija nevienas brī vas istabas uz š o periodu), viņ i neizturē ja plā notos remontdarbus - pastā vī gi apejā m daž us tadž ikus flī ž u likš ana uz ielas , no istabas nepā rtraukti skanē ja ā muru skaņ as, baseinā bija bū vgruž i, bija tā da sajū ta, ka esam uz tevis violeti, gribam ā tri uztaisī t remontu, kamē r nauda tika nocirsta no tevis.
• Iekš telpu baseinā baigi smird pē c HLORA, pat š ī s viesnī cas celtniecī bas laikā.2016. gadā bija daudz citu dezinfekcijas metož u BEZ krā sas un SMARKAS, bet direktors par to skaidri nezina, viņ š nav laika, viņ š izmet klientus pē c naudas.
• Pirts atrodas aiz sienas no baseina, bet nevienam nav ienā cis prā tā tur izveidot eju;
• Atkritumus pludmalē neviens netī ra, un nav sezona, bet tur tieš ā m ir atkritumi, darbinieki tur strā dā - varē tu vismaz reizi nedē ļ ā iziet uz subbotniku. Meita spē lē ja vides aktī visti un pusstundas laikā savā ca milzī gu maisu ar bioloģ iski nenoā rdā mā m atkritumiem. Bija pat š ļ irces! Mē s bijā m Goa pagā juš ā gada februā rī , tur Candolim pludmale ir TĪ RĀ KA! Goa, Kā rli!
• Ē diens ļ oti vienmuļ š , pā ris dienas bija jē ra gaļ a, varbū t reizi nedē ļ ā zivju diena, jā , bija vē ž i un krabji, bet nav jē gas no krabjiem, ja tiem nav trauku, un tos lauzt. ar rokā m noved pie naga satura sprā dziena pusrestorā nā . Bē rnus baroja ar frī kartupeļ iem un makaroniem ar majonē zi, nebija bē rnu galda un absolū ti vienmuļ i, vismaz banā ni bija.
• Brokastu un pusdienu laiks ir ļ oti ierobež ots, jau no pulksten 11 no rī ta tu paliec bez brokastī m. Neskatoties uz to, ka š ķ iet, ka ir diskotē ka, pē c tā s nav kur paē st vakara zupā m. Tas ir š ā ds Ultra viss iekļ auts ļ oti viegls.
• Importa dzē rienu ir ļ oti maz, jā , man tos, protams, lē ja, bet lielā ko daļ u dzer vietē jie. Un š eit viss ir tā lu no Ultra.
• Lielā kā daļ a nerestorā na darbinieku nesmaida un nesasveicinā s, tas noteikti nav pat 4* lī menis.
• Par bā rmeņ iem un viesmī ļ iem nemeloš u - gandrī z visi ir diezgan adekvā ti un pozitī vi, bet man ar š o servisu problē mas ir reti, par to jau rakstī ju.
Nobeigumā varu teikt vienu – NEKAD neejiet uz š o viesnī cu! Š is ir ī sts piemē rs pilnī gai necieņ ai pret krievu tū ristiem un naudas izkrā pš anai 90. gadu stilā . Tajā paš ā laikā tas absolū ti nav naudas vē rts ne infrastruktū ras, ne servisa ziņ ā . Tiek pā rdots kā "Nu ir jauns! Uzcelts 2016. gadā! ", bet beigā s JAU brū k! Ja jū s negrasā ties atpū sties uz pē dē jo naudu un viņ i to redz, tad joprojā m pastā v milzī gs risks, ka š ā da krā pniecī ba notika ar mums. Speciā li paskatī jos cenas uz maija brī vdienā m - jā , ir daudz izcilu viesnī cu par mazā ku naudu, kas ir nesalī dzinā mi labā kas par š o zemeliti! Viņ u vā rdus nerakstī š u, lai neuzskata par sludinā jumu, bet ir arī tajā paš ā Larā (ziemā gan nederē ja), maksā krietni mazā k, bet tieš i LĪ MENĪ labā k.
Novē lu visiem labus un pozitī vus svē tkus, bez tā dā m situā cijā m, kas aizē no pā rē jo situā ciju!
аватар Natalia1421
Gribē ju ī si, jo informā cijas par viesnī cu ir daudz, sanā ca gari, jo nevaru neizpausties : )) Hotel Adalia Elite Lara tika izvē lē ta, lai "elpotu gaisu" un "uzkoptu taukus" februā ra skolē nu brī vlaikā (ak, š ī moduļ u izglī tī bas sistē ma - atvaļ inā jumi atvaļ inā jumos - jums nepietiks ar budž etu : ) ). … Tomēr ▾ Gribē ju ī si, jo informā cijas par viesnī cu ir daudz, sanā ca gari, jo nevaru neizpausties : ))

Hotel Adalia Elite Lara tika izvē lē ta, lai "elpotu gaisu" un "uzkoptu taukus" februā ra skolē nu brī vlaikā (ak, š ī moduļ u izglī tī bas sistē ma - atvaļ inā jumi atvaļ inā jumos - jums nepietiks ar budž etu : ) ). Ideja radā s uzreiz pē c janvā ra brī vdienā m. Tad TO piedā vā ja ļ oti patī kamas cenas 2 pieauguš o sastā vam. +2 reb. (7 un 8 gadi) nedē ļ u jums vajadzī gajos datumos, lai gan, protams, jū s to nevarat saukt par bezmaksas dā vanu : )). Bet, kā parasti, viss vē lā k - tagad nav laika, saņ emš u algu, pielikš u avansu...utt. Cenas uzlē kuš as! Bet jebkurā gadī jumā tas bija lē tā k nekā viss iekļ auts viesnī cā s netā lu no Maskavas, un no Turcijas darbu dabū t ir grū tā k : ))

Ņ emot vē rā sezonu, pareizā k sakot, ne sezonu, izvē loties viesnī cu, galvā iespiedā s viens č ips - gribē jā s justies kā japā ņ u makakam karstajā avotā : ))) (skat. foto).
Tā pē c bija nepiecieš ams ā ra apsildā ms baseins.
Uz mana vē lmju saraksta rē ķ ina pā rgā ja Trendy Lara, bet mē s jau bijā m klā t (pā rskats š eit https://www.turpravda.com/tr/antalija/Trendy_Lara_Hotel-h48026-r222382.html), un Adalia Elite Lara, bet ir pilnī gi bez zaļ umiem! Nu labi...japā ņ u makaku dvē sele pā rņ ē ma : )), kā pē c mums ziemā koki...Vispā r pē c Trendy apmeklē juma nolē mā m, ka Lara nav mū su rajons. Pē c š ī brauciena mē s par to atkal pā rliecinā jā mies : ))
Bijā m viesnī cā vakariņ ā s. Ā tri izsniedza un izsniedza atslē gas. No istabas paveras skats uz tuksnesi. Pē rkot tū ri, sugu izvē le netika piedā vā ta, it kā "jū ras" jau bija izpirktas. Tā kā mums skats ir svarī gs, bet ne noteicoš ais, kaut kā mē s ar to tā ī sti neaizķ ē rā mies, skats uz pilsē tu mums derē tu. Bet š ajā gadī jumā viss izskatī jā s ļ oti blā vi (mē s bijā m tik pā rsteigti, ka pat nenofotografē jā mies).
It kā nekas, var izdzī vot, tā nav atkritumu izgā ztuve, galu galā...Ejam, galu galā , bez neatlaidī bas un mokā m paprasiet citu numuru, izrā dī sies, ka tas mainī sies - labi, tas neizdosies. nu labi. Reģ istratū rā mums teica, ka esam uzlaboti un iedeva istabu ar sā nu skatu uz jū ru (patiesi, jū ra ir redzama). In, sasodī ts, vai mē s nevaram visu atgriezt atpakaļ , mē s gribam apskatī t mā jas pā ri ceļ am? - Nē , viesnī ca pilna utt. , bet ja ļ oti gribas, tad par 3 eiro no cilvē ka dienā (esam č etri, kopā.84) ir gatavi nodroš inā t istabiņ u ar logiem uz viesnī cas pagalmu. Jū s varat apskatī t. Pē c priekš skatī juma viņ i teica, ka mē s pā rņ emam 30. - LABI. Skatoties, ar kā du vieglumu meitene piekrita, nodomā jā m, ka esam pā rmaksā juš i. Bet dzert, piedodiet, bū t uz balkona un apcerē t skaistumu ir kļ uvis jautrā k : ))

Par numuru.
Tā kā mē s devā mies uz balkonu, sā ksim ar to)). Man patika balkons, lai arī mazs, bet galds un krē sli der.
Vairā ki izvietoti jū rā un pilnī bā izolē ti no kaimiņ iem. Ir ž ā vē tā js ar pieciem radziņ iem, lī dz ar to pilnī bā salikti 4 daž ā da izmē ra vannoš anā s piederumu komplekti un vē l kaut kas uz sī kumiem.
Pati telpa ir plaš a, pateicoties spoguļ iem vē l plaš ā ka. Viņ i ielika papildu saliekamo gultu (patiesī bā pilnvē rtī gu gultu), bet mē s nemaz nejutā mies š aurī bā . Interesants risinā jums ar televizoru: nav ierā mē ts ar spoguļ iem, bet bilde projicē ta spogulī , TV nav, bet tomē r ir : ))
Skapis ar pietiekamu skaitu plauktu un sliktiem pakaramiem, labi, jū s saprotat, kad jums jā iekļ ū st rievā )). Ir pieejams seifs, tē jkanna, minibā rs. Minibā rs tiek papildinā ts katru dienu, katrs dzē riens (fanta, kola, sprite, sula, alus) nez kā pē c pa vienam, pa diviem no ū dens. Bet, ja izplatī š anas laikā jū s atrodaties istabā , tad, cik jū s prasī siet, tik daudz viņ i dos)).
Ļ oti ē rtas gultas. Lai nu kā , mē s gulē jā m kā murkš ķ i.
Mums ir bē rnu rež ī ms, vienalga, kā tu izklaidē jies, un 22.00 mē s jau gulē jā m, un mē s neizcē lā mies no gultas pirms 8 no rī ta. Ja vien tē tis reizē m nedodas rī ta pastaigā s gar jū ru (medī bā s, lai nosaltu) un brokastī s, kamē r cilvē ku maz, un tad savas miegainā s stundas saulī tē pie baseina)).
Vannas istaba ir standarta, ar visiem nepiecieš amajiem zvaniņ iem un svilpē m: nū jā m, cepurē m, zobā rstniecī bas un skū š anā s komplektiem, mums jau bija trī s : )). Ļ oti parocī gs sī kums ir pretslī des paklā jiņ š duš ā . Ar ū dens klā tbū tni un tā regulē š anu problē mu nebija. Kopumā santehnika ir brī niš ķ ī ga: tā darbojas nevainojami, bez aplikuma un nosē dumiem, ir tikai pilnī gi jauna. Bet durvis jau ir nedaudz nobruž ā tas, aplodas attā linā s, istabas sienas ir aizlā pī tas ...
Bet tas viss nav pā rsteidzoš i, kamē r to nav daudz.
Istaba bija silta, gaisa kondicionieris nekad neieslē dzā s.
Slikti ir tikai elegantā kā dzirdamī ba telpā s. No koridora - skaidrs.
Var dzirdē t cilvē kus blakus istabā , vai varbū t augš ā vai lejā , vienkā rš i savā starpā runā jam, kurš kā du mū ziku klausā s...Mums personī gi tas netraucē , bet kaimiņ i droš i vien uzzinā ja, cik skaļ i un muzikā li daž i vī rieš i dzī ves plaukumā var gulē t: )))

Par tī rī š anu.
Nav sū dzī bu. Istabā biež i staigā ju basā m kā jā m – nebija putekļ u un smilš u. Grī da, starp citu, nav auksta un patī kama, tā pē c č ī bas ī paš i neprasī jā s. Nelī da zem gultas. Es nesekoju lī dzi gultas veļ as un dvieļ u maiņ ai, pat ja par dvieļ iem netika ziņ ots, mums to jau ir tik daudz)).

Par ē ku.
Viesnī ca, š ķ iet, tika atvē rta 2016. gadā , tā pē c viss ir moderns un spī dī gs, bet ar arā bu zelta greznī bas pieskaņ u. Neesmu dizaina un arhitektū ras speciā liste, visas manas zinā š anas ir lī menī “patī k, ne tā ”, “smuki ne skaisti”, bet radā s iespaids, ka viesnī cas interjera dizaineriem patika visi stili. tā viņ i tik ļ oti gribē ja visu izmantot, ka viss tika sajaukts.
Bet š ī , iespē jams, ir arī mā kslinieciska ideja...Nevarē tu teikt, ka man tas nepatī k, bet ejot pa zā lē m un zā lē m nebija miera, regularitā tes, harmonijas sajū tas, nav integritā tes vai kā ...
Lai gan galvenajam restorā nam ir ļ oti ē rts daž ā du stilu zā ļ u dizains, mē s runā jā m kā "es sē ž u galvā s" vai "ē du pie klavierē m" : ))
Labi, tie visi ir dziesmu teksti, un tiem nav praktiskas nozī mes. Tas, kas patieš ā m ir slikti un nedrī kst bū t viesnī cā ar priedē kli Elite, ir vienkā rš i beigti, netī ri, pilnī gi neķ ī tra izskata krē sli, krē sli un dī vā ni Vestibilā , bā ros un restorā nā , ī paš i no tekstilizstrā dā jumiem. Ak, ļ oti kaitinoš i. Varbū t uz sezonu lietas mainī sies.
Wi-Fi ir visur, lido vietā m. Es domā ju, ka tas vairā k ir atkarī gs no sī krī ka. Ar savu veco “rū gto” telefonu man reizē m bija grū ti vienoties par kvalitatī vu internetu.
Pā rē jā ģ imene izmanto korejieš u zī molu ne jaunā kos modeļ us, bez problē mā m. Pē c ā ra pastaigā m, pieejot pie ē kas, uzreiz aizķ ē rā s tī klā un bļ ausim notifikā cijas, kuram vairā k. Un manē jais to izdomā s, lī dz tas savienos ...

Par ē dienu un dzē rienu.
Mū su uzturē š anā s laikā Vestibilā bija atvē rts viens bā rs, 23. februā rī tika atvē rts otrs. Mī nus pirmajā stā vā bā rs ir viesnī cas smaguma centrs, visi celiņ i iet tam garā m. Vakara š ovu laikā kā dā naktsklubā tika atvē rts bā rs. Un, š ķ iet, 21. februā rī no pulksten 12 lī dz 17 blakus pludmalei tika atvē rts bā rs ar uzkodā m, pirms tam bija tikai kafijas automā ts.
Turklā t uz grī das bija izlikti arī augļ i, cepumi un tē jas kafija. Nezinu, protams, kā tas ietekmē tuvā kajā s istabiņ ā s dzī vojoš o komfortu, bet ideja man patika - istabā ir ē rti paķ ert kafiju, tā tomē r garš o labā k nekā no somā m istabā )) .
Par alkohola daudzveidī bu un kvalitā ti gan nevaru teikt - tikai š ampanieti dauzī ju - ne prā tī gs, ne piedzē ries : )). Mans vī rs pā ris reizes izmē ģ inā ja Ballantines viskiju - viņ am tas nepatika. Ledusskapis ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem blakus baseinam.
Periodiski kā da viesmī ļ a meitene uz skrituļ slidā m braukā pa baseinu, pieņ em dzē rienu pasū tī jumus un visu dara ļ oti ā tri.
Par pā rtiku ir rakstī ts un pā rrakstī ts: ir grū ti palikt izsalkuš am. Nevarē tu teikt, ka visi š edevri ir tieš i š eit, bet izvē le ir. Mums likā s, ka ē dienkarte ir kaut kā “viļ ņ veidī ga”: vienu dienu ir tik daudz garš ī gu un interesantu lietu, bet nā kamajā dienā nekas ievē rī bas cienī gs, nav bezgarš ī gs, vienkā rš i parasts. Starp citu, mani mazuļ i noraidī ja frī kartupeļ us, vienu reizi pamē ģ inā juš i, viņ i tos vairs neē da, viņ i arī neē da č ipsus. Nav kartupeļ u biezeni (pulverveida), zupas ir lieliskas: ir arī kartupeļ u biezeni un š ķ ē les, kā mē s esam pieraduš i.
Nekā das neziņ as un aizmā rš ī bas, viņ i tev ielej glā zi ar patiesu smaidu, nevis tā , it kā izdara lielu labvē lī bu. Bē rns tiek pasniegts acumirklī , tiklī dz bā rmenis pamana tikai acis ar ausī m, kas izslī d aiz stieņ a : )).
Kopumā viesnī cas personā ls ir viena no Adalia pozitī vajā m ī paš ī bā m. Gan istabenes, gan bā rmeņ i nepā rprotami dara savu darbu, bez kņ adas un liekiem jautā jumiem, ar smaidu un pat vē lmi izpatikt vai kā . Es to neesmu redzē jis ilgu laiku, iespē jams, es dodos uz nepareizā m viesnī cā m)).

Par bē rnu izklaidi.
Protams, ziemas periodā bē rnu klubā nav nekā ī paš a. Bet purni rotā lieliski. Galvenais, lai paspē tu bē rnu nomazgā t, pirms viņ š paspē j ielī st baseinā : )) Manē jais gā ja vairā kas reizes uz maiņ u.
Bē rniem, tā teikt, sā kumskolas vecumā , ir ļ oti maz kā pš anas rā mju. Kas tur ir paredzē ts tikai bē rniem. Karuseļ i un batuts nestrā dā ja. Jū s nevarat sē dē t baseinā mū ž ī gi.
Vispā r ar bē rnu nav ko ī paš u darī t. Par laimi mums ir divu cilvē ku banda, un viņ i paš i izdomā aktivitā tes un spē les.

Par ū dens procedū rā m.
Apsildā mais ā ra baseins ir brī niš ķ ī gs. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, visu nedē ļ u ne mā konis. Pat nepiedegoš ais pā rklā jums bija jā izmanto. Tikko izbraukš anas dienā sā ka lī t. Tā pē c gandrī z viss laiks tika pavadī ts pie baseina un baseinā . Daudzi sauļ ojā s pludmalē , bet tur ir vē jains.
Cilvē ki peldē jā s jū rā . Un ko, cik +17. Bet ū dens ir duļ ķ ains, pē c izskata nav pievilcī gs. Kaut kā nepiesaistī ja.
Es nekad neesmu redzē jis tik daudz cilvē ku vienlaikus baltos peldmē teļ os. Gluž i kā kaut kā da uniforma, vai modī ga uniforma : )). Visi staigā š ajos peldmē teļ os un ar pludmales somā m ...smejos, bet ē rti, patiesī bā galvenais, ka peldmē telī uz restorā nu nevar iet : )). Peldmē teļ i tiek nodroš inā ti ar droš ī bas naudu 20 $ vai 15 € gabalā , depozī ts tiek izsniegts reģ istratū rā , peldmē telis jā ņ em lī dzi uz SPA.
Nav tik grū ti, bet papildu ž esti š o peldmē teļ u izvilkš anai ir nedaudz saspringti. Droš i vien velciet daudz))
Dvieļ i uz kā rtī m, bet neviens ī paš i dedzī gi neskaita kā rtis vai dvieļ us.
Arī iekš telpu baseins bija viesu iecienī ts, tač u mē s tur nekad neesam bijuš i, nā cā m tikai pē c dvieļ iem. Un ir dā rdoņ a, troksnis, š alkoņ a un pļ ā pā š ana...Un balinā tā ja smaka, kur bez tā . Lai gan arī pē c ielas ķ ermenis smarž o pē c balinā tā ja. Skaidrs, ka bez atvē rtā klā tbū tnes mē s tur plunč ā ties. Un lietū , manuprā t, nav patī kami peldē ties pat ar japā ņ u makaka dvē seli. Tā tad iekš telpu baseins ir nepiecieš ama lieta, ar nelielu skaitu peldē tā ju arī noder.
Laba vannas istaba. Sievietē m ir atseviš ķ a pirts, bet vī rieš i nez kā pē c regulā ri tusē jā s)).

Par teritoriju.
Š ķ iet, ka tā ir, bet tā nav. Visu aizņ em baseini, celiņ i un tilti.
Viss ir pā rdomā ts, izstrā dā ts ar maksimā lu labumu, katrs lū ž nis ir iesaistī ts, diezgan jauki, bet nav dabiskuma. Ī sta rezervā cija. Un, neskatoties uz to, man nebija pietiekami daudz koku: )).
Tas ir labi, pie tik racionā las teritorijas plā noš anas vietas než ē loja pā rģ ē rbš anā s kabī nē m, tā s ir daudz, tā s ir uz katra stū ra un ir ē rti, izņ emot to, ka ā ķ i ir nedaudz augsti, bē rni dara nesasniedz, bet nu labi.
Š obrī d notiek aktī va pilnveidoš anā s, gatavoš anā s sezonai, tam jā bū t gatavam. Kaut kur viņ i urbj, kaut kur redzē ja...Piegruž otie un nolaistie baseini izskatā s nedaudz skumji. Strū klaka nedarbojas. Bet pamazā m puķ es sā k ziedē t.

Apzinā ties.
Viesnī cā nav valū tas maiņ as. Pā ri ceļ am ir siltummainis, mainī ja 5 liras par dolā ru.
Braucienam uz Antā liju veikalā blakus pieturai nopirka uzlā dē jamo karti par 18 lirā m uz 4 braucieniem, pati karte maksā.5 liras pē c pā rdevē jas.
Viņ i nesaprata, cik maksā viens brauciens, autobusā validatorā , norakstot rā dī ja 2.75. Antā lijā to papildinā ja arī mazā veikalā par 6 lirā m 2 braucieniem, terminā ļ os pieturā s to nepapildina.
Apkā rtnē nav nekā ī paš i interesanta. Ja vien jū s nevarat braukt ar motocikliem maiņ as dē ļ , 10 USD stundā ar 60 lirā m var sadalī t pusstundā.
Tuvā kajos veikalos cenu zī me, manuprā t, nav humā na. Jā , un nekā interesanta tur nav. Iepirkties negā jā m, saka, ē rti izmantot kā da veikala bezmaksas pā rskaitī jumu, ko piedā vā gida. Ar autobusu, protams, tas aizņ em ilgu laiku, taksometri ir dā rgi.
Automaš ī nas nomas izmaksas viesnī cā uz automā ta sā kas no 60 eiro. Kad pirmo reizi izdomā jā m š o ceļ ojumu, plā nojā m braukt ar maš ī nu, bet, protams, ne viesnī cā . Nolē mā m paskatī ties, kā ds ir laiks, un tā pē c saulī tē apnika : )), kļ uva slinks.

Rezultā ts.
Neskatoties uz visā m manā m (mū su) izrā dē m un kurnē š anu iepriekš , viņ i bija apmierinā ti ar svē tkiem. Saņ ē mā m to, ko gribē jā m, un pat negaidī ti vairā k (tas ir par laikapstā kļ iem). Viesnī ca ir pieklā jī ga. Un, ja jums ir nepiecieš ams ļ auties slinkumam, pietiekami gulē t, atpū sties no skolas un virtuves, nomazgā t darba stresu, tad tas ir diezgan piemē rots. Bet, ja jū s arī baudā t dabu, tad, protams, tas š eit nav))

Š eit, š ķ iet, kopumā viss nav slikti, bet tas neaizķ ē ra .. .
Идеал :) Приветственные плюшки, но без шампанского Речка рядом с отелем, говорят от нее и вся муть в море Вид не очень, зато дети ракушек набирают пакетами ))
аватар zavgar2el22
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaista, jauna viesnī ca, daž ā di baseini, daudz izklaides bē rniem un pieauguš ajiem ir ko darī t. Teritorija neliela, bet katrs stū rī tis tiek izmantots. Plaš as istabas, tī ras, ē rtas gultas, gultas veļ a kraukš ķ ī ga, balti dvieļ i, mini bā rs ar ū deni, alu, saldais ū dens, papildinā ts katru dienu, ir kafijas komplekts. … Tomēr ▾ Skaista, jauna viesnī ca, daž ā di baseini, daudz izklaides bē rniem un pieauguš ajiem ir ko darī t. Teritorija neliela, bet katrs stū rī tis tiek izmantots. Plaš as istabas, tī ras, ē rtas gultas, gultas veļ a kraukš ķ ī ga, balti dvieļ i, mini bā rs ar ū deni, alu, saldais ū dens, papildinā ts katru dienu, ir kafijas komplekts. Ē diens izcils, garš ī gs un skaists, katrs atradī s sev ko ē damu visas dienas garumā . Alkohols ir normā ls, gan turku, gan importa. Jū ra silta un maiga, saulriets ass! ! ! Pateicoties viesu apkalpoš anai, releju serviss ir lielisks, jebkurš pieprasī jums tiek izpildī ts 5 minū š u laikā . Svē tku laikā no viesnī cas bija dzimš anas diena, saņ ē mu izrotā tu istabiņ u, firmas somu ar suvenī riem, vakariņ as zivju restorā nā , paldies un ļ oti jauki. Atseviš ķ i es vē los atzī mē t viesmī les Alī nas Jakimenko darbu, kura vienmē r ir draudzī ga un ā tri apkalpo. Rezultā tā es ieteikš u Adalia saviem draugiem, un mū su ģ imenei bija brī niš ķ ī gi svē tki! ! !
Широкий, чистый пляж  Пирс отеля  Луна-парк
аватар ayaks101010
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca, bijā m ar bē rnu 5 gadi, bija lieliski, domā jā m, ka jū nijā bū s forš i, bet mums paveicā s. Iesaku doties Pirā tu kuģ a tū rē , bē rniem ir interesanti, pieauguš ajiem vē l jo vairā k. Holivudas tiesī bas. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca, bijā m ar bē rnu 5 gadi, bija lieliski, domā jā m, ka jū nijā bū s forš i, bet mums paveicā s. Iesaku doties Pirā tu kuģ a tū rē , bē rniem ir interesanti, pieauguš ajiem vē l jo vairā k. Holivudas tiesī bas. Vesela diena jū rā ar peldē š anas piedzī vojumiem, salā m, sacensī bā m un pusdienā m. KLASE. Viesnī ca lieliska, vienkā rš i izcila, nav par ko sū dzē ties, ē diens ir kvalitatī vs, baseini tī ri, personā ls runā daudzā s valodā s. Bija vairā kas krievu ģ imenes, un viņ iem izdevā s sarī kot skandā lu restorā nā , viņ i nedalī ja vē ž us, viņ iem ar to nepietiek. Galvenie tū risti ir vā cieš i, Holande, Ukraina, Anglija. Bija arī turki, bet viņ i brauc uz nedē ļ as nogali. No lidostas 20 min. ar autobusu viss skaidri sakā rtots, viesnī cas priekš ā un blakus ir daudz veikalu, visa infrastruktū ra. Viesnī ca tiek uzskatī ta par eliti un atrodas prestiž ā Antā lijas rajonā . Tuvumā arī daudzas viesnī cas, solī das un skaistas, varbū t par cenu ir nedaudz dā rgā kas par citā m viesnī cā m, bet nervi ir kā rtī bā un pā rē jais kā atpū ta. Pirmo reizi atvaļ inā juma laikā es nemaz nebiju nervozs. Ceļ ojuma pieredze 6 reizes Turcija, 4, Ē ģ ipte, 2 Tunisija, 3 reizes Bulgā rija. Ticiet man, š eit ir labi! Nevilcinieties doties. A! Mē s devā mies ar TEZ-tour. Viss ir ļ oti izcili. Viesnī cas gide Oksana visu lieliski organizē un vienmē r sazinā s. Anex tū re saka, ka kaut kas netiek pabeigts, cilvē kiem bija problē mas ar organizā ciju. jautā jumi, bet es to nesapratu. Lai visiem laba atpū ta. Varbū t š ogad atgriezī simies. Ja ģ imenes budž ets neizgā zī sies, bet mē ģ inā sim.
аватар suh-al
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atraš anā s vieta: Laras ciematā , 1. lī nijā , 3 minū tes lī dz pludmalei. Personā ls un apkalpoš ana: lielisks, ļ oti laipns personā ls, paredzu visas viesu vē lmes. Biju daudzā s viesnī cā s, bet š eit apkalpoš ana patī kami pā rsteidza. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: Laras ciematā , 1. lī nijā , 3 minū tes lī dz pludmalei.
Personā ls un apkalpoš ana: lielisks, ļ oti laipns personā ls, paredzu visas viesu vē lmes. Biju daudzā s viesnī cā s, bet š eit apkalpoš ana patī kami pā rsteidza. Ē diens: daudzveidī gs, ļ oti liels restorā ns, mazliet tā lu, lai ē dienu lī dz galdiņ iem nest. Izvē le milzī ga, katrai gaumei. viesnī cas galvenais lepnums, vairā kas pirtis un hammam, sā ls istaba, tvaika pirts, viss plaš s un tī rs. Iekš ē jie un ā ra apsildā mie baseini. Pludmale: nesezonā bija sauļ oš anā s krē sli, pludmalē bija bā rs. Animā cija: super, katru dienu š ovi vai mū zika, konkursi, neļ ā va garlaikoties, blakus spa lieliska bē rnu istaba, ļ oti jauki animatori. Istabas: milzī gs 40 m, dizains ar eņ ģ eļ iem bija nedaudz apkaunojoš s , labi iztī rī ts. Atpū tnieku kontingents: daž ā du tautī bu kā rtī gi cilvē ki, lopu nebija. Iesaku viesnī cu atpū tai nesezonā , vasarā tas bū s ļ oti dā rgi.
Пляж Холл Этажи Номер Хамам Хамам Спа Подогреваемый бассейн


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums adalyaelitelara
‹ Viesnīca Adalya Elite Lara 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Современный отель расположен на берегу моря на Анталийском курорте Лара. Был открыт весной 2016 года. Состоит из одного 6-этажного здания. Для удобства имеется 8 лифтов. Подходит для отдыха любой категории туристов.

Atrašanās vieta Отель расположен в Кунду, в 15 км от центра г. Анталия, в 10 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 100 метрах от отеля. Протяженность пляжа — 100 метров. Заход в море — пологий, песок, пирс. Пляжные полотенца — бесплатно. Есть душ и бар. Пляжные павильоны — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), room service (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi (бесплатно, на территории), 3 конференц-зала 80 кв.м, 960 кв.м, 250 кв.м, большие залы можно разделить, торговый центр, интернет-кафе (платно), услуги фотографа (платно), заказ цветов и торта (платно).

Бассейны: основной открытый бассейн 1.200 кв.м, бассейн с волнами 714 кв.м, Relax бассейн 18+ 165 кв.м. (с подогревом в зимний период), полуолимпийский бассейн 312 кв.м (с подогревом), крытый бассейн (с подогревом) 200 кв.м.

Рестораны и бары: 1 основной ресторан с закрытой секцией и террасой, 5 A’la Carte ресторанов: османский, итальянский, мексиканский, дальневосточный и рыбный — по предварительной резервации, (рыбный ресторан открыт 01.06-15.10), 6 баров — лобби-бар,​ West-бар, Mahall бар, бар у бассейна, бар на пляже, бар на пирсе, диско-бар, кондитерская La Vanilla.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн 120 кв.м, крытый детский бассейн 24 кв.м, аквапарк бесплатно (6 детских горок: 3 из них для малышей), мини-клуб (4-12 лет), мини-диско (бесплатно), детский луна-парк: батут, машинки, карусели, колесо обозрения (бесплатно), детская коляска (платно), детский горшок (бесплатно), детский буфет (обед, ужин). Развлекательные программы для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Ночной клуб Angel 23:30-02:00 (вход бесплатно, напитки — платно), гала-вечер бесплатно (1 раз в 2 недели ), анимация и шоу-представления (бесплатно), мини-библиотека (беслпатно), дартс (бесплатно), стэп (бесплатно), водная гимнастика (бесплатно), гимнастика (бесплатно), караоке, все виды водного спорта (платно), теннисный корт днём бесплатно (освещение теннисного корта — платно), пляжный волейбол (бесплатно), бочча (бесплатно), аквапарк с 5 горками для взрослых (бесплатно), игровой комплекс: бильярд, шахматы, аэрохоккей, пинбол, видеоигры и боулинг (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 606 номеров:

532 Standard Room — +/-32 кв.м, максимальное размещение: 2+2, 3 чел.

68 Family Room — +/-56 кв.м, 2 спальни, разделенные дверью, максимальное размещение: 4 чел.

6 Handicap Room — +/-32 кв.м, номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Центральный кондиционер (бесплатно), LCD-телевизор, прямой телефон, электронный сейф (бесплатно), мини-бар (вода, безалкогольные напитки, пиво — ежедневное пополнение для UAL бесплатно), электрический чайник и набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), ванная комната с душем, фен, балкон. Уборка номера и смена полотенец: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service (платно).

Adrese Kemeragzi Mah. Tesisler Cad. No:416-1 Aksu, Kundu, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 999 50 80, +90 850 339 50 80 Fax: +90 242 352 14 35
Tīmekļa vietne: Adalya Elite Lara
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).