Misteriia 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 1.910
1.9 Numurs
1.9 apkalpošana
1.9 Tīrība
0.9 Uzturs
1.9 Infrastruktūra
Viesnīca Misteria atrodas Harkovā, 10 minūšu pastaigas attālumā no Custrihas parka. Viesnīca pirmo reizi tika atvērta 2009. gadā. Viesnīca ir piemērota biznesa braucieniem un ekskursijām.Vairāk →
аватар tanya.kkkkk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Manas mantas tika izmestas miskastē . Vai varat iedomā ties? Viss sā kā s labi lī dz pat pē dē jai uzturē š anā s dienai viesnī cā . Interesanti, vai jū s kā dreiz esat saskā ries ar to, ka kalpone izmet jū su personī gā s mantas? Š eit ir piemē rs, ar kuru es saskā ros. … Tomēr ▾ Manas mantas tika izmestas miskastē . Vai varat iedomā ties? Viss sā kā s labi lī dz pat pē dē jai uzturē š anā s dienai viesnī cā . Interesanti, vai jū s kā dreiz esat saskā ries ar to, ka kalpone izmet jū su personī gā s mantas? Š eit ir piemē rs, ar kuru es saskā ros. Manas jaunā s lietas tika izmestas maisā , kas atradā s uz grī das. Vakar no rī ta bija lū gums iztī rī t istabu: nomainī t dvieļ us, izmest atkritumu maisu VANNAS TELPA. Vakarā atklā ju, ka nav nevienas pakas, kurā gulē ja manas mantas. Kā ds man atbild uz jautā jumu - vai istabenei ir tiesī bas bez piekriš anas izmest no istabas kā das mantas?
Secinā jums: neviens neļ ā va piekļ ū t kamerai, jautā jums "Kā pē c? ! " viņ u atbilde ir "Nekas nav redzams - tumš s koridors. " Diemž ē l nebija laika izsaukt policiju, jo bija jā iziet no mā jā m. Viesnī cas vadī ba lika mums izskatī ties kā muļ ķ iem. Neviens nav saņ ē mis cilvē ka atvainoš anos. Par kompensā ciju nebija ne vā rda. Piedā vā ja dā vanu sertifikā tu nā kamajam apmeklē jumam. Manuprā t, tas ir smieklī gi un pat ļ oti.
P. S. Domā ju, ka maz ticams, ka š ī situā cija nonā ks lī dz viesnī cas ī paš niekam. Bet personī gais piemē rs ir man katram, ar kā du situā ciju katrs var saskarties. Ak, un gandrī z aizmirsu. Viesnī cas kafejnī cā /restorā nā es ieteiktu viesmī lei (nezinu viņ as vā rdu) bū t draudzī gā kai. Š ā ds serviss nav pat 10% vē rts, kas rakstī ts izvē lnē .
аватар coockman22
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Draudzī gs smaidī gs personā ls. Ē rta atraš anā s vieta. Istabas kā bildē . Wi-Fi uztver visur un labs ā trums. No logiem paveras skats uz klusu pagalmu. Gulē ja klusumā ar atvē rtiem logiem. … Tomēr ▾ Draudzī gs smaidī gs personā ls. Ē rta atraš anā s vieta. Istabas kā bildē . Wi-Fi uztver visur un labs ā trums. No logiem paveras skats uz klusu pagalmu. Gulē ja klusumā ar atvē rtiem logiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums misteriyahotel
‹ Viesnīca Misteriia 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Отель «Мистерия» находится в Харькове, в 10 минутах ходьбы от парка «Зустрич». Гостиница впервые открылась в 2009 г. Отель подойдет для деловых поездок и экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал Харькова находится в 11,5 км от отеля, а до аэропорта города – 6,3 км.
Viesnīcā

По запросу для гостей приготовят диетические блюда. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • biljards
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 20 комфортабельных номеров: Стандарт, Люкс.

Istabās

Кровать, ванная комната, бесплатный Wi-Fi, кондиционер, телевизор, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды, стол, стул.

Adrese пр. Маршала Жукова 39, г. Харьков, Украина
Tālruņi: +38 057 357 11 80 +38 050 300 01 21 +38 050 380 00 44 +38 057 357 08 28
Tīmekļa vietne: Misteriia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.