Wood Cottage 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
9.3 Numurs
7.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
0.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Mini viesnīca "Wood Cottage" atrodas Harkovā, piecu minūšu gājiena attālumā no Maselsky metro stacijas. Viesnīca ir 2 stāvu kotedža ar kopējo platību 140 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар Venus.15
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nelielas, bet diezgan ē rtas istabiņ as, istabenes attieksme un uzvedī ba atstā ja sliktu iespaidu, cilvē ks laikam ir no prā ta, ja kotedž as klientiem saka š ķ ebinoš as lietas, nevis atbild uz jautā jumu. Bet administratores ļ oti pieklā jī gas un pieklā jī gi! Tas ir pluss! Pateicoties istabenes attieksmei, mē s vairs nenā ksim uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Nelielas, bet diezgan ē rtas istabiņ as, istabenes attieksme un uzvedī ba atstā ja sliktu iespaidu, cilvē ks laikam ir no prā ta, ja kotedž as klientiem saka š ķ ebinoš as lietas, nevis atbild uz jautā jumu. Bet administratores ļ oti pieklā jī gas un pieklā jī gi! Tas ir pluss! Pateicoties istabenes attieksmei, mē s vairs nenā ksim uz š o viesnī cu.
аватар resume_a
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā dā servisā es atklā ju mini viesnī cas WOOD kotedž u. 350 metru attā lumā no metro, numuri ar gaisa kondicionē tā ju. Rezervē t pa telefonu bez priekš apmaksas. Remontu nevar saukt par eliti, bet viss tika izdarī ts ar gaumi, skaistas tapetes, galds bā ra letes stilā , koka tipa durvis ar tumš u stiklu, milzī ga mī ksta gulta, kondicionieris virs gultas (un ne klā tienē ) , kā tas ir ierasts). … Tomēr ▾ Kā dā servisā es atklā ju mini viesnī cas WOOD kotedž u. 350 metru attā lumā no metro, numuri ar gaisa kondicionē tā ju. Rezervē t pa telefonu bez priekš apmaksas. Remontu nevar saukt par eliti, bet viss tika izdarī ts ar gaumi, skaistas tapetes, galds bā ra letes stilā , koka tipa durvis ar tumš u stiklu, milzī ga mī ksta gulta, kondicionieris virs gultas (un ne klā tienē ) , kā tas ir ierasts). WIFI 4 megabiti, ļ oti skaists iekš pagalms ar lielu lapeni, kur (iespē jams) var iekost, pretstatā š aurajai dzī vokļ a virtuvei, kuru neī rē ju. Kopumā pē c Harkovas standartiem cena ir augstā ka par kvalitā ti, ļ oti iesaku š o viesnī cu un novē lu viesnī cai labklā jī bu.
аватар liligam
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viņ i ieradā s divas dienas. Es satiku nevis saimnieces, bet strā dnieku - visas netī rā s darba drē bē s un slikti smirdoš ā s drē bē s. Turklā t tā s paš as dienas vakarā rezervā cija tika atcelta izdevī gā ka pasū tī juma dē ļ : ieradā s liela grupa un uz ilgu laiku. … Tomēr ▾ Viņ i ieradā s divas dienas. Es satiku nevis saimnieces, bet strā dnieku - visas netī rā s darba drē bē s un slikti smirdoš ā s drē bē s. Turklā t tā s paš as dienas vakarā rezervā cija tika atcelta izdevī gā ka pasū tī juma dē ļ : ieradā s liela grupa un uz ilgu laiku. Viņ iem nemaz nebija kauns to teikt. Varbū t mans pā rskats kā du palī dzē s izglā bt no tā da "superbiznesa" un neizjauks no sliedē m plā nus komandē jumā !
аватар 1yasmin
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š odien atgriezos no Harkovas. Viesnī ca tika izvē lē ta ar starpnieku starpniecī bu. Viesnī ca ir jauna, to var redzē t uzreiz, augsto tehnoloģ iju interjers. Viss ļ oti tī rs un kā rtī gs, istabā TV, tē jkanna, tē ja, kafija, dvieļ i, fē ns utt. … Tomēr ▾ Š odien atgriezos no Harkovas. Viesnī ca tika izvē lē ta ar starpnieku starpniecī bu. Viesnī ca ir jauna, to var redzē t uzreiz, augsto tehnoloģ iju interjers. Viss ļ oti tī rs un kā rtī gs, istabā TV, tē jkanna, tē ja, kafija, dvieļ i, fē ns utt. Paldies Katjai par tikš anos (reģ istrē jā s 12 nakš u sā kumā )
Kopumā mē s iesakā m! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Мини-отель "Wood Cottage" расположен в Харькове, в пяти минутах ходьбы от станции метро Масельского. Отель представляет собой 2-этажный коттедж общей площадью 140 квадратных метров.

Atrašanās vieta 5 минут ходьбы от станции метро "Имени Масельского".
Viesnīcā

Места для курения, беседка на 15 посадочных мест, зона отдыха, зона барбекю, зона для размещения банкета или шатров на 80 кв.м, вечерняя подсветка.

Размещение домашних животных не допускается.

  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports Барбекю.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

4 номера: твин, дабл, дабл комфорт, апартаменты.

Istabās

Чайный набор, вентилятор, телевизор, туалет, душ, фен, банные принадлежности.

Adrese Харьков, ул. Хабарова, 2
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .