Delphin Imperial Lara 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.710
№46 viesnīcas reitingā Antālija
5.7 Numurs
5.7 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.0 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Viesnīca ar unikālu arhitektūru un greznu interjeru. Iekļauts viesnīcu ķēdē DELPHIN Hotels & Resorts. Augsts apkalpošanas līmenis un individuāla pieeja katram viesim. Plašs izklaides piedāvājums bērniem un pieaugušajiem. Viesnīca tika atvērta 2012. gadā. Sastāv no vienas 9 stāvu ēkas ar 10 panorāmas liftiem. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар bliznets777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena! Es vē los jums pastā stī t, kā pē c jums nevajadzē tu izvē lē ties š o viesnī cu. Mū su ģ imene ir pastā vī gie viesnī cu ķ ē des klienti un ir zaudē jusi saskaitu, cik reiž u esam š eit atpū tuš ies. … Tomēr ▾ Laba diena! Es vē los jums pastā stī t, kā pē c jums nevajadzē tu izvē lē ties š o viesnī cu. Mū su ģ imene ir pastā vī gie viesnī cu ķ ē des klienti un ir zaudē jusi saskaitu, cik reiž u esam š eit atpū tuš ies. Nesen mē s atpū tā mies Imperiā lajā lidostas tuvuma dē ļ (ar bē rniem tas ir ē rtā k). PĒ DĒ JO reize bija 2021. gada septembrī un ar to nā cā s saskarties ar š ausmā m un kā du pretī gu attieksmi pret tū ristiem. Joprojā m esam š okā un laikam tā pē c tik ilgi kavē ju recenzijas rakstī š anas brī di.
Septembrī atbraucā m ar dē lu un meitu 6 mē neš us uz 3 nedē ļ ā m. Pē c nedē ļ as uzturē š anā s mē s ar bē rniem pē c vakariņ ā m izgā jā m uz atvē rto terasi-bā ru caur vestibilu. Mazulis tika nolikts uz dī vā na. PĒ KŠ Ķ I KĀ Ķ IS UZLECĀ S UZ PASTĀ UN SŪ TĪ JA SŪ TĪ BU (viņ š iezī mē ja teritoriju) TIEŠ I UZ MEITAI. Mē s esam š okā , viņ a kliedz. Skrienam pie mā siņ as, viņ a izpleta rokas, saka nomazgā seju. Mē s saucam Melisu no gestreleysh, viņ a arī izdara bezpalī dzī gu ž estu.
Visa raudā dama es nesa savu meitu uz istabu, lai nomazgā tu š o kodī go urī nu.
Š ķ ita, ka viss izdevā s, un nā kamajā dienā mē s sā kā m pieprasī t reģ istratū rā , lai mē s savienojam mū s ar viesnī cas vadī bu. Bet katru reizi mē s bijā m saistī ti ar vienu un to paš u gestreleshn. Melisa sā kumā teica, ka visi kaķ i un kaķ i tiek izvesti no teritorijas, bet pē c pā ris dienā m atradā m kaķ iem mā ju, kur tos baro un dzirdina, kopj un lolo. Tad viņ a sā ka stā stī t, ka ...nu jā , ir kaķ i, bet mē s tos parā dā m veterinā rā rstam, visiem ir grā matas ar vakcinā cijā m. DIEVS! ! ! TIK SLIGI MELO...!! ! ! Fotoattē lā redzat kaķ i no bā ra Aqua. Viņ i dodas uz turieni un lū dz gaļ u, kas tiek cepta pē c vakariņ ā m. Cilvē ki tur ē d. Vai varat iedomā ties situā ciju? ? NEVIENS! ! ! absolū ti neviens kaķ us neizolē no galdiem un cilvē kiem. Starp citu, tas pats kaķ is uzlē ca uz staba, kas atdala galvenā restorā na atvē rto zonu no terases. Tas ir, kad cilvē ku nav, tur valda kaķ i.
Melisa sā ka teikt, ka viņ iem ir neticami sanitā rie apstā kļ i. Atkal bildē redzamas plī tis, atkritumi un pā rtikas atkritumi, nekas nav ciet! ! !
Pē dē jais mē ģ inā jums saņ emt atvainoš anos no viesnī cas vadī tā jiem bija saruna ar puisi no viesu radniecī bas, no kuras es tikai lē nā m noripoju uz grī das. citē ju.
- Un nestaigā sim lī dz apmē ram un neteiksim, ko tu no mums gribi? Ja vē laties, noorganizē sim jums pā rveš anu vai telpas uzlaboš anu. Nu, nā c, piedā vā , un mē s par to padomā sim.
Uz š o rupjī bu man neizdevā s atbildē t: mans vecā kais dē ls tobrī d vē ma vannasistabā , vē lā k tika nogā dā ts slimnī cā un pakļ auts sistē mai. Diagnoze: rotovī russ. Tas, starp citu, ir vē l viens punkts no, reputā cijas atmazgā š anas, , . Man ir sarakstes ekrā nuzņ ē mums, kur Melisa apgalvo, ka viesnī cā nav slimu bē rnu. Acī mredzot mums ir paveicies lī dz galam. Mū su dē ls bija vienī gais, kurš saslima.
Puiš i, es tikai gribē ju nomierinā t, atvainojos un apsolī ju, ka situā cija vairs neatkā rtosies: kaķ i neē dī s no mana š ķ ī vja, kaķ is nemī zē s uz manu bē rnu ! ! ! Vai jū s tieš ā m domā jat, ka mana sirdsapziņ a ļ aus man izmantot š o pretī go situā ciju materiā la labuma gū š anai? !

Š eit ir saruna ar Melisu

- Mē s izvedam kaķ us, bet viņ i atgriež as. Mē s nevaram slē gt teritoriju ...Bet mums noteikti nav suņ u. (suņ a fotogrā fiju pludmalē vī rs uzņ ē ma stundu pē c sarunas)
– Kā pē c tu uzcē li kaķ iem mā ju un bļ odiņ ā s liku barī bu? Lai viņ i atgrieztos mā jā s?
– Nu katrā sevi cienoš ā viesnī cā ir mā jiņ a kaķ iem, tā tad pieņ emts. Un, starp citu, mē s savus kaķ us parā dā m veterinā rā rstiem un veicam vakcinā cijas.
(Ļ oti š aubos, bet par nā kotni neinformē tajiem atzī mē ju, ka veterinā rā rsta uzraudzī ba garantē slimī bu neesamī bu tikai mā jas kaķ iem, kuriem nav nekontrolē tas atraš anā s uz ielas)
- Parā dī t veterinā rā s grā matas?
- Viņ i ir pie veterinā rā rsta. Un vispā r, ja mē s neaudzē sim kaķ us, tad mē s zaudē sim 80 procentus no saviem klientiem.
- Vai jū su klienti nā k š eit ar kaķ iem runā t?
– Mū su Eiropas klienti ļ oti mī l mā jdzī vniekus, un mē s apzinā ti izrā dā m savu toleranci.
- Mā jdzī vnieki dzī vo mā jā s, tie ir tī ri, tiem nav blusu un tā rpu, un viņ i atpū š as paplā tē , nevis teritorijā , kur bē rni staigā un rā po. Mums nav bijuš as klientu sū dzī bas, ka bē rni bū tu inficē ti ar tā rpiem.
-Viņ i to var atklā t pat daž us gadus pē c atvaļ inā juma, un neviens pat neiedomā sies, ka š o infekciju ir saķ ē ris luksusa viesnī cā , kā jū s pozicionē jat sevi.
-...
Un jā , Turcijā daudzā s viesnī cā s ir kaķ i, ja tā nav luksusa viesnī ca. Jebkurā gadī jumā klienti ir iepriekš jā brī dina, ka viņ i ir un kaķ us neviens nekontrolē . Viesnī cā nā k grū tnieces, mazi bē rni, kas rā po pa paklā ju vestibilā , kurā brī vi dzī vo balts kaķ is. Neviens no viesmī ļ iem, un viņ i š eit ir kā rtī bā , nepievē rš viņ ai uzmanī bu.
Par viesnī cas trū kumiem varu uzrakstī t vē l daudz. Ja jums ir kā di jautā jumi, varat sū tī t man e-pastu uz bliznets777@mail. ru.
Viesnī cā ir daudz trū kumu, ko centā mies nepamanī t, bet š is gadī jums bija pē dē jais piliens. ATKĀ M DELFĪ NI! ! ! MĒ S TEVI MĪ LAM – JŪ S MŪ S NODEVĒ JĀ T!
P. S. Bildē s redzams tas pats dī vā ns.
Бешеные,больные кошки спокойно гуляют по барам,где люди едят. Никто не изолирует больных животных Вот с этого столба кот спокойно ночью перепрыгнет на столы и поставит метку, залезет на плиту и прочая гадость...
аватар Konovalova_Elena
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, patika viss: numuriņ š , ē diens, apkalpoš ana, atraš anā s vieta. Viss ir kā rtī bā . Bet viena negatī va epizode galu galā sabojā ja brī niš ķ ī gus svē tkus. Sī kums pa lielam, bet tomē r. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, patika viss: numuriņ š , ē diens, apkalpoš ana, atraš anā s vieta. Viss ir kā rtī bā . Bet viena negatī va epizode galu galā sabojā ja brī niš ķ ī gus svē tkus. Sī kums pa lielam, bet tomē r. Agri no rī ta izgā jā m no viesnī cas un vakarā vienojā mies, ka no rī ta mums tiks sagatavotas pusdienu kastī tes (mums tika pā rliecī ba, ka viss bū s kā rtī bā ). Rezultā tā no rī ta mums teica, ka viņ i neizsniedz pusdienu kastī tes. Ar izsalkuš u bē rnu bez sā ļ ā s š ļ akatas devā mies uz lidostu. Š ķ iet, sī kums, bet bija ļ oti nepatī kami, ka tikā m pievilti. Vispā r tā dai viesnī cai tas ir kaut kā dī vaini. Es ņ emu zvaigznes par to vien, bet tas bija patieš ā m labi. Vē l gribu piebilst, ka ne visi braucieni atrakciju parkā izdevā s.
аватар storozhuk1977
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska, svaigi numuri, elegants mini bā rs, reģ istratū ra nekavē joties atbild uz jebkuru jautā jumu. Animā cija ir lī menī , bē rni bija sajū smā par balvā m - somiņ ā m, T-krekliem, makiem, lielā kais bē rns pat laimē ja masā ž u). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, svaigi numuri, elegants mini bā rs, reģ istratū ra nekavē joties atbild uz jebkuru jautā jumu. Animā cija ir lī menī , bē rni bija sajū smā par balvā m - somiņ ā m, T-krekliem, makiem, lielā kais bē rns pat laimē ja masā ž u). Ē diens ē damistabā ar milzī gu izvē li. Viesmī ļ i atnes visu pē c pieprasī juma. Ir pā ris nianses, proti: tī rī š ana - atkarī gs no tī rī tā ja, pat ar dolā ra klā tbū tni viņ i to tī ra katru otro reizi. Vienreiz ir labi, otrā ir tikai izrā dī š anai. Bija problē mas ar kosmē tiku (ž eleju, š ampū nu). Ļ oti biež i, ja nebija iepriekš minē tā , viņ i nepievienoja, lai gan ar ģ imenes numuru un vienu š ampū na vai ž elejas pudeli piecā m bija par maz. Bet reģ istratū ra ļ oti ā tri novē rsa š o trū kumu. Mē s atpū tā mies Dolphin viesnī cu ķ ē dē.2018. gadā . Akvaparks, atklā ti sakot, nav, paredzē ts maziem bē rniem. Bet kas attiecas uz mani, Dolphin Botanic ir zaļ ā ks, smū tiju kvalitā te, dabī gā s sulas ir daudz augstā ka, akvaparks ir griezumu augstā k. Un Imperial svaigā s sulas ļ oti biež i atš ķ aidī ja ar ū deni 50/50. Kas attiecas uz š ā du tī klu un ņ emot vē rā , ka tas ir 5 zvaigznes, š ā das lietas, iespē jams, ir nepieņ emamas. Bet viņ i, iespē jams, nolē ma ietaupī t naudu karantī nā . Tač u jū ra un pati viesnī ca š os trū kumus kompensē .
аватар VladimirKlochko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar augstu lī meni visā dā ziņ ā : reģ istratū ras darbinieki, istabu apkalpotā ji. Visi draudzī gi, vienmē r palī dzē s. Viesnī cas dizains š iks, numuriņ i, restorā ns visi ļ oti jauki, stilī gi un moderni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar augstu lī meni visā dā ziņ ā : reģ istratū ras darbinieki, istabu apkalpotā ji. Visi draudzī gi, vienmē r palī dzē s.
Viesnī cas dizains š iks, numuriņ i, restorā ns visi ļ oti jauki, stilī gi un moderni. Iedeva mums istabiņ u ar skatu uz jū ru, kur bija viss nepiecieš amais- č ī bas, halā ti, pat bezmaksas mini bā rs, kas bija atjauninā ts katru dienu.
Ē diens ir tik daudzveidī gs, ka bijā m ļ oti pā rsteigti par to, cik daudz daž ā du ē dienu bija. Apsildā mi peldbaseini, bā ri, diskotē kas. Bagā tī ga infrastruktū ra. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l.
аватар Hotline_Karina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit atpū š as eiropieš i un krievi. Viesnī ca ir novietota kā luksusa viesnī ca. 10 stā vu ē ka ir izvietota tā , lai skats no istabā m bū tu daž ā ds - gan uz jū ru, gan uz dā rzu, baseiniem, gan uz apkā rtni un ir arī numuriņ i bez ielas skata, ar skatu un piekļ uve viesnī cas vestibilam. … Tomēr ▾ Š eit atpū š as eiropieš i un krievi. Viesnī ca ir novietota kā luksusa viesnī ca.
10 stā vu ē ka ir izvietota tā , lai skats no istabā m bū tu daž ā ds - gan uz jū ru, gan uz dā rzu, baseiniem, gan uz apkā rtni un ir arī numuriņ i bez ielas skata, ar skatu un piekļ uve viesnī cas vestibilam. Numuri ir plaš i, tajos ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai: peldmē teļ i, č ī bas, vannas piederumi, minibā rs, vī ns un augļ i istabā , kafija, tē ja. "Junior suite" numuros ir arī kafijas automā ts.
Wi-Fi, par kura pieejamī bu tagad arvien vairā k uztrauc visi tū risti, tiek nodroš inā ts bez maksas visā viesnī cā un numuros. Bet ir parole, kuru jū s saņ emsit, reģ istrē joties.
Labs, daudzveidī gs ē diens, tajā skaitā jū ras veltes un daž ā di gardumi, veģ etā rie un diē tiskā s ē dienkartes, izturē ts alkohols (par maksu). 9 A la carte, katru no kurā m var apmeklē t 1 reizi uzturē š anā s laikā bez maksas.
Bē rniem ir bē rnu ē dienkarte un konservi no Hip, augļ u un dā rzeņ u biezeņ i.
Pludmale ir labi aprī kota, ir piestā tnes. Lietussargi, matrač i, sauļ oš anā s krē sli – bez maksas. Pludmalē ir teltis noslē gtai atpū tai, izmaksas ir 20-25 €.
Par izklaidi varat lasī t TurPravda viesnī cas aprakstā . Diskotē ka katru dienu no 23:00 viesnī cas disko klubā.
Viesnī cā nevar izmitinā t 2 vī rieš us vienā numurā.

Ekskursijas uz viesnī cu Delphin Imperial Lara 5 * - Tū risma aģ entū ra "Hot Line", www. karsts. com. ua +38(044)599-46-30, +38(050)346-4599, +38(067)462-9242
аватар ttr114
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grezno luksusa viesnī cu ieskauj elegants palmu dā rzs. Viesnī cā ir smilš aina un oļ u pludmale, kur var baudī t maigo Vidusjū ras sauli un ū dens aktivitā tes. Bet brauciens gandrī z izkrita, jo biļ eš u kasē nebija biļ eš u. Viesiem ir ū dens atrakciju parks, bē rnu pieskatī š anas pakalpojumi un daudzvalodu animā cija. … Tomēr ▾ Grezno luksusa viesnī cu ieskauj elegants palmu dā rzs. Viesnī cā ir smilš aina un oļ u pludmale, kur var baudī t maigo Vidusjū ras sauli un ū dens aktivitā tes. Bet brauciens gandrī z izkrita, jo biļ eš u kasē nebija biļ eš u. Viesiem ir ū dens atrakciju parks, bē rnu pieskatī š anas pakalpojumi un daudzvalodu animā cija.
аватар com44
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tagad atpū š os Dolphin Imperial, drī z dodos prom. Atsauksmes: viesnī ca ir eleganta no iekš puses un ā rpuses (interjers, dizains), teritorija nedaudz atš ķ iras no viesnī cas (salī dzinoš i maza š ai veselī gajai ē kai), ir atpū tas baseins, akvabā rs ar skatuvi, atrakciju parks ( ū dens slidkalniņ i, panorā mas rats, vilciens, karuselis un svā rsta laiva) , miniklubs (bē rniem), uzkodu bā rs ar lielu skatuvi (kur notiek vakara programmas spilgtā kais punkts - galvenā izrā de), kafejnī ca Guzleme, citi baseini, pludmale un piestā tne ar bā ru. … Tomēr ▾ Tagad atpū š os Dolphin Imperial, drī z dodos prom. Atsauksmes: viesnī ca ir eleganta no iekš puses un ā rpuses (interjers, dizains), teritorija nedaudz atš ķ iras no viesnī cas (salī dzinoš i maza š ai veselī gajai ē kai), ir atpū tas baseins, akvabā rs ar skatuvi, atrakciju parks ( ū dens slidkalniņ i, panorā mas rats, vilciens, karuselis un svā rsta laiva) , miniklubs (bē rniem), uzkodu bā rs ar lielu skatuvi (kur notiek vakara programmas spilgtā kais punkts - galvenā izrā de), kafejnī ca Guzleme, citi baseini, pludmale un piestā tne ar bā ru. Tā lumā ir smilš u volejbola laukumi ar tī klu, veikali viesnī cas pagrabā , Camelot bā rs, a la carte restorā ni, kinoteā tris un maksas izklaides: interneta klubs, tirdzniecī bas automā ti bē rniem, biljards. Vispā r liels zelta bū ris.
Lielā treknā vieta uz viesnī cas š ikā s “kleitas” ir apkalpoš ana viesnī cas vakara š ovā uz uzkodu bā ra skatuves, kur kā ū dens lā se atspoguļ ojas visa “sapuvusī ” viesnī cas bū tī ba. . Un š is traips, acī mredzot, drī z netiks noņ emts un izsvī tro visu viesnī cas bagā tī go apdari. Ja vietē jie turki par daž ā m luksusa viesnī cā m saka: nopelnī jis labu reputā ciju - tagad pelna sliktu, tad DI, nepaspē jis atvē rties, nekavē joties sā ka pelnī t sliktu reputā ciju NVS atpū tnieku vidū . Vakara izrā dē ir redzama pieklā jī ga un niķ ī ga diskriminā cija, vismaz pret kazahstā nu. Viesmī ļ iem nav laika, tā pē c viņ iem tiek dota iekā rta, lai apkalpotu pirmā m kā rtā m eiropieš us. Manā acu priekš ā ā rzemniekiem uzreiz atnesa pasū tī jumu, bet mē s 3 reizes novē rojā m, pasū tī jā m, bet nesagaidī jā m pasū tī to. Es neizturē ju un piegā ju pie š iem melī gajiem nelieš iem baltā (vecā kie menedž eri, kas atbild par vispā rē jo kontroli) un tieš i jautā ju: Vai mums ir jā rezervē serviss dienu iepriekš vai paš apkalpoš anā s NVS pilsoņ iem? Viens no viņ iem, š ķ iet, Mehmets, uzgrieza muļ ķ i, sā ka atvainoties, piegā ja pie sievas, apsolī ja mums personī gi atvest pasū tī jumu un piesedza sevi. Biju tam gatava, tā di tipā ž i apzinā ti provocē skandā lu, izbaudi to, kamē r taisa apaļ as acis: kas noticis? Atanyn basy mehmet jums, apsveriet kuponu zyaket (ziedojumam) savai nož ē lojamajai viesnī cai. Viesnī cas ī paš nieku kā re paplaš inā t viesmī ļ u sastā vu liek š ķ ietami labajiem puiš iem melot un izvairī ties. Viņ i atnes vē l vienu pirmo gatavo kokteili, nododot to kā pasū tī jumu, vai paķ er malkotu kokteili no cita galda. Turki vē rš as pret eiropieš iem, nomierinot tos, kaitē jot tū ristiem no NVS, uzskatot pē dē jos par otrā s š ķ iras cilvē kiem - viesnī cas "sponsoriem".
Tā pē c nekas nav atkarī gs no tā diem menedž eriem kā Sergejs Morozovs, kurš arī ieslē dz muļ ķ i (no kā da numura tu esi, lai gan tiek noteikts, no kura numura viņ i zvana). Varbū t daž i ir apmierinā ti ar apmierinoš u dzī vi (ir ko ē st un dzert, mē s klusē sim), bet man atpū ta vispirms ir cieņ a. Man nav nekas pret ā rzemniekiem, viņ iem paš iem bija neē rti, ka viņ us ā tri apkalpoja.
Animā cija - galī gi sū dī ga, pareizā k sakot, nemaz neeksistē (reiz pie galvenā restorā na ieejas redzē ju divus miruš us animatorus un viss). Bē rnu animā cija ir pilnī ga nulle. Vienreiz gā ju ar meitu - nulle reakcijas, sē ž un kaut ko sev zī mē , tad pē c mana aicinā juma - galvas pagrieziens un smaids, it kā tikko bū tu “pamanī juš i”. Bet tad, pirms vakara izrā des uz skatuves, viņ i atkal aicina nā kamajā dienā uz miniklubu, it kā viņ i bū tu tikai gaidī juš i. Priekš kam?
Viesmī ļ u brauciens vilcienā ar skaļ ā m dziesmā m, tā pat kā treniņ š , ir nesaprotams. Kā da jē ga no tā , ja pakalpojuma nav? Varbū t viņ i ir atpū tnieki, nevis mē s? Kopumā es neiesaku.
аватар gorobecz_sova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Super viesnī ca! Mū su numuriņ i bija super, ē diens labs, bē rniem ir ko ē st, jū ras augļ i, saldumi arī , pat paipalas un varž u kā jiņ as ir ceptas. Viesnī cas dizains ir iespaidī gs, pludmale ļ oti tī ra, atrakciju parka teritorijā , akvaparks, bē rnu rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Super viesnī ca! Mū su numuriņ i bija super, ē diens labs, bē rniem ir ko ē st, jū ras augļ i, saldumi arī , pat paipalas un varž u kā jiņ as ir ceptas. Viesnī cas dizains ir iespaidī gs, pludmale ļ oti tī ra, atrakciju parka teritorijā , akvaparks, bē rnu rotaļ u laukums. Super animā cijas katru vakaru: uguns š ovs, balles dejas, nacionā lā s dejas utt. utt. Un pats forš ā kais ir tas, ka jums nekur nav jā dodas pē c bezalkoholiskajiem dzē rieniem, jā guļ savā bungalo vai sauļ oš anā s krē slā , un meitenes uz skrituļ slidā m atnesī s visu, ko vē laties! Tā ka tiem, kas nav bijuš i Delphin Imperial Larā , jā dodas uz turieni!
аватар olshansk78
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tas bija tā , it kā es bū tu paradī zē . Paldies visiem, kas strā dā š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Tas bija tā , it kā es bū tu paradī zē . Paldies visiem, kas strā dā š ajā viesnī cā .
аватар Kseniya_H
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Vairā k fotogrā fiju … Tomēr ▾ Vairā k fotogrā fiju
Вид на территорию отеля Холл


iemiesojums tanushavito
Braucam uz Jaungada brīvdienām, kas tur bija, pastāstiet kādi ir laikapstākļi un vai brīvdienās tur ir garlaicīgi?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums tanjartka
(ierašanās 04.10.2014.)
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums lukashova-va
Kādi laikapstākļi maija sākumā Vai jau māki peldēt?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums d0n8lrfi
Vai boulings ir bezmaksas?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums and___Karolina
Vai tuvumā ir boutiques, apģērbu veikali, šī viesnīca?Vai arī ir vērts doties uz tirgu? Vai jūs interesē apģērbu veikali, boutiques par saprātīgām cenām?Pasakiet lūdzu, vai jūs interesē arī zīmolu veikali?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель с уникальной архитектурой и роскошными интерьерами. Входит в отельную сеть DELPHIN Hotels & Resorts. Высокий уровень сервиса и индивидуальный подход к каждому гостю. Огромный выбор разнообразных развлечений для детей и взрослых. Отель был открыт в 2012 году. Состоит из одного 9-этажного здания, с 10 панорамными лифтами. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 15 км от центра города Анталия и в 10 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Парк отеля плавно переходит в пляж (протяженность пляжа 600 метров). Бар на пляже (бесплатно), шатры на пляже (платно), душ, кабины для переодевания, спасатель, деревянная платформа. Заход в море — галька, песок.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, room service: платно (с 00:00 до 06:00 бесплатно, с 06:00 до 00:00 платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби и номерах), интернет-кафе (платно), факс/ксерокопирование (платно),1 бальный зал (1560 м2), 4 конференц-зала (123 м2, 130 м2, 198 м2, 130 м2), магазины.

9 ресторанов: главный ресторан «Gusto» с террасой (на 1500 человек) — есть диетическое и вегетарианское меню, 8 ресторанов A la Carte: ресторан итальянской кухни Mia Mensa, ресторан дальневосточной кухни Yuka, ресторан турецкой кухни Lalezar, ресторан морепродуктов Pescador, ресторан мексиканской кухни Tequila, ресторан греческой кухни Helen, ресторан французской кухни Museum, мясной & винный ресторан Da Vinci — по предварительной записи; посещение каждого ресторана 1 раз — бесплатно.

Бары/кафе: Snack Bar, Tulip Lobby Bar, Pool Bar, Camelot Bar, GQ Pajero Bar (платно), Night Club (23:00-02:00), кондитерская Violet, Гёзлеме (турецкие лепешки).

Бассейны с пресной водой (без подогрева):

Главный бассейн; глубина 1.40 м, площадь 3180 м2;

Бассейн с горками; глубина 1.10 м, площадь 200 м2 (5 водных горок);

Детский бассейн; глубина 35 см, площадь 200 м2;

Relax бассейн; глубина 1.40 м, площадь 278 м2;

Крытый бассейн; глубина 1.40 м, площадь 225 м2;

Детский крытый бассейн; глубина 40 см, площадь 12 м2.

У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна: открытый детский бассейн с горками, 200 м2, 3 водные горки, крытый детский бассейн, 40 м2, мини-клуб (4-12 лет, 01.06-30.09), игровая комната, луна-парк (карусель, машинки — бесплатно), детский кинотеатр, детская анимация на русском языке, детская коляска: залог, детский буфет, детское питание.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — анимация на русском языке, живая музыка, турецкий вечер (некоторые дни), турецкая баня, сауна, парная, амфитеатр, кинотеатр, дартс, бочче, пляжный волейбол, теннисный корт с синтетическим покрытием (по резервации), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно (залог), освещение теннисного корта (по резервации), аквааэробика, стэп, водное поло, каноэ, 5 водных горок, безмоторные водные виды спорта. Платно — косметический салон, молочная ванна Клеопатры, джакузи (в спа салоне), массаж, пилинг, парикмахерская, игровой салон, уроки тенниса, боулинг (2 дорожки), школа дайвинга, моторные виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 650 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер бесплатно (работает в определенное время работы), мини-бар бесплатно (безалкогольные напитки, пиво, вода — пополнение ежедневно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), LCD-телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), ванная комната, фен, халаты и тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service: платно (с 00:00 до 06:00 бесплатно, с 06:00 до 00:00 платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Kemeragzi Mevkii, Lara Beach, Kundu, Antalya, 07110, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 320 07 07
Fax: +90 242 320 07 77
Tīmekļa vietne: Delphin Imperial Lara
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).