City Center Apartments Sumskaia 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.010
№15 viesnīcas reitingā Harkova
6.4 Numurs
5.6 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.2 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Pilnībā mēbelēti dzīvokļi atrodas netālu no Harkovas centra.Vairāk →
аватар nikolay201
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
pirmais uz ko vē rstu uzmanī bu nav viesnī ca un nav nekā da sakara ar bildē redzamo fasā di) nav izkā rtnes t. i. istabiņ a darbojas nelegā li, problē mu gadī jumā nav kam sū dzē ties. Istabas ir sliktas, un nav skaņ as izolā cijas kā tā das. … Tomēr ▾ pirmais uz ko vē rstu uzmanī bu nav viesnī ca un nav nekā da sakara ar bildē redzamo fasā di) nav izkā rtnes t. i. istabiņ a darbojas nelegā li, problē mu gadī jumā nav kam sū dzē ties.
Istabas ir sliktas, un nav skaņ as izolā cijas kā tā das. tie. ņ emot vē rā iestā des statusu, esiet gatavs pamosties pulksten 4 no rī ta no tā , ka jū su iereibuš ie kaimiņ i uz grī das atnesa prostitū tas)
apmē ram par to paš u naudu var palikt ī stā viesnī cā ar normā lu stā vvietu ar normā liem apstā kļ iem un kurā.2 stundas neizī rē istabas iereibuš iem tirgotā jiem no vietē jā tirgus
аватар maksreshayet
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lē ti dzī vokļ i ir ļ oti noderī gi, lai gan neceriet uz ī paš u š iku. Bet atraš anā s vieta laba - blakus lielveikals, centrs arī . Pā rsteigts menedž eris Makss no Holandes. Runā visā s valodā s. Ja problē mas - zvaniet Maksam - viņ š visu atrisinā s. … Tomēr ▾ Lē ti dzī vokļ i ir ļ oti noderī gi, lai gan neceriet uz ī paš u š iku. Bet atraš anā s vieta laba - blakus lielveikals, centrs arī . Pā rsteigts menedž eris Makss no Holandes. Runā visā s valodā s. Ja problē mas - zvaniet Maksam - viņ š visu atrisinā s. No mī nusiem tikai ļ oti plā nas sienas, tā pē c varē ja dzirdē t kaimiņ us un kanā lu, ko viņ i skatā s.
аватар cennik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Cena ir diezgan zema. ap stū ri ir arī veikals, un 10 minū š u gā jiena attā lumā no metro ir kafejnī cas, kur var pasū tī t gatavu ē dienu, it ī paš i amerikā ņ u, japā ņ u vai itā ļ u picas veidā . Viesnī cā nav iespē jams atrast vadī tā ju. … Tomēr ▾ Cena ir diezgan zema. ap stū ri ir arī veikals, un 10 minū š u gā jiena attā lumā no metro ir kafejnī cas, kur var pasū tī t gatavu ē dienu, it ī paš i amerikā ņ u, japā ņ u vai itā ļ u picas veidā . Viesnī cā nav iespē jams atrast vadī tā ju. Ierodoties nav virziena, kur doties. Nu vietē jie mums palī dzē ja un tikai sā ka lauzties pa visā m durvī m. Ē st istabā nav iespē jams. Ir tikai mikroviļ ņ u krā sns un tē jkanna. Jū s varat dzert tikai kafiju vai tē ju, bet nevā rī t zupu.
аватар nirma
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan normā li dzī vokļ i ar patī kamiem sī kumiem - mikroviļ ņ u krā sns, š ķ ī vji, ledusskapis, liels skapis, fē ns. Liela istaba, Harkovas centrs. Tiesa, to bija grū ti atrast - virs ieejas nav izkā rtnes un neviens necē la klausuli (nokā rtotas apmē ram 12 naktis). … Tomēr ▾ Diezgan normā li dzī vokļ i ar patī kamiem sī kumiem - mikroviļ ņ u krā sns, š ķ ī vji, ledusskapis, liels skapis, fē ns. Liela istaba, Harkovas centrs. Tiesa, to bija grū ti atrast - virs ieejas nav izkā rtnes un neviens necē la klausuli (nokā rtotas apmē ram 12 naktis). Bet principā tas nav ī paš i svarī gi, vispā r normā la viesnī ca.
аватар chistychisty
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istaba tī ra, parasta divguļ amā gulta, ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna un neliels ledusskapis, kas nav mazā k svarī gi, ir kondicionieris! Personā ls vienmē r ir pieejams, lai palī dzē tu, jo viņ i atrodas tuvumā . Manuprā t laba cenas un kvalitā tes kombinā cija. … Tomēr ▾ Istaba tī ra, parasta divguļ amā gulta, ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna un neliels ledusskapis, kas nav mazā k svarī gi, ir kondicionieris! Personā ls vienmē r ir pieejams, lai palī dzē tu, jo viņ i atrodas tuvumā . Manuprā t laba cenas un kvalitā tes kombinā cija. Vienī gais, ka viesnī cu ilgi nevarē jā m atrast, jo, lai tajā iekļ ū tu, ir jā iet cauri arkai, un nekur nav skaidri norā dī ti mā ju numuri. Tā nu mazliet apmaldī jā mies, bet kopumā atraš anā s vieta laba - klusa vieta blakus rosī gajai Sumskaya ielai.
аватар valikmudalik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la atraš anā s vieta. Vidē ji dzī vokļ i. Istabā bija auksts un smirdē ja pē c cigareš u. Acī mredzot iepriekš ē jais viesis istabā smē ķ ē ja. Istabā nav vannasistabas piederumu - noteikti ņ em lī dzi! Pā rsteidza vē l viena parastupa divvietī gā istabā . … Tomēr ▾ Normā la atraš anā s vieta. Vidē ji dzī vokļ i. Istabā bija auksts un smirdē ja pē c cigareš u. Acī mredzot iepriekš ē jais viesis istabā smē ķ ē ja. Istabā nav vannasistabas piederumu - noteikti ņ em lī dzi! Pā rsteidza vē l viena parastupa divvietī gā istabā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Полностью меблированные апартаменты находятся недалеко от центра Харькова.

Atrašanās vieta В 750 метрах от Майдана Свободы и в 15 км от международного аэропорта Харькова.
Viesnīcā

Бронирование билетов.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • bankomāts
Telpu apraksts

12 апартаментов. Уборка производится каждые 6 дней.

Istabās

Мини-кухня с микроволновой печью, холодильником и принадлежностями для чая и кофе, телевизор с плоским экраном с кабельными каналами и гостиный уголок.

Adrese г. Харьков, Олеся Гончара ул.2
Tālruņi: +38 057 764 20 21
FAQ