Avrora 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.310
№7 viesnīcas reitingā Harkova
8.6 Numurs
8.8 apkalpošana
8.4 Tīrība
9.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Biznesa viesnīca Harkovas centrā. Atrodas netālu no lielākā laukuma Eiropā, netālu no teātriem un Centrālā pilsētas parka. T.G. Ševčenko.Vairāk →
аватар vadim888
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nedē ļ as nogalē palika Aurorā , tā pē c pilsē tas centrs bija mierī gs un relaksē ts. Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no trim metro stacijā m. Premier numurs - plaš s, ar augstiem griestiem, liels. Aksesuā ru komplekts istabā gandrī z atbilst pieczvaigž ņ u viesnī cai. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogalē palika Aurorā , tā pē c pilsē tas centrs bija mierī gs un relaksē ts.
Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no trim metro stacijā m. Premier numurs - plaš s, ar augstiem griestiem, liels.
Aksesuā ru komplekts istabā gandrī z atbilst pieczvaigž ņ u viesnī cai. Ļ oti pieklā jī gas un garš ī gas brokastis bija gatavas no pulksten 7 lī dz 11.
Restorā na atmosfē ra un apkalpoš ana sagatavo jū s brī niš ķ ī gai dienai. Administratori pamanī ja, ka manai sievai ieraš anā s dienā ir dzimš anas diena, un apsveikumi viņ ai bija patī kams pā rsteigums. Klimata kontrole telpā "iedomā tā ", zems trokš ņ a lī menis. Priecē spilgtais apgaismojums vannas istabā -tualetē .
Ir seifs, "uzlabota" tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, vairā kas 0.5l ū dens pudeles. Viesnī ca pā rspē ja manas cerī bas. Iesaku viesnī cu.
аватар Trinidad
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika personā ls, ē diens un viss par viesnī cu. Vienī gais, kas man nepatika, bija tas, ka viņ i nevarē ja noorganizē t transfē ru no lidostas. Brokastis bija tik lieliskas. Viss bija labā k nekā es gaidī ju. … Tomēr ▾ Patika personā ls, ē diens un viss par viesnī cu. Vienī gais, kas man nepatika, bija tas, ka viņ i nevarē ja noorganizē t transfē ru no lidostas. Brokastis bija tik lieliskas. Viss bija labā k nekā es gaidī ju.
аватар fishkar
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atsaucī gs, laipns personā ls, ē rta atraš anā s vieta pastaigai pa pilsē tu, maz iedzī votā ju, lieliskas brokastis, gatavotas individuā li. Lieliska virtuve, kaut arī pā rā k dā rgs restorā ns. Pasū tī ju pusdienas no ē dienkartes istabā - sanā ca par saprā tī gu cenu. … Tomēr ▾ Atsaucī gs, laipns personā ls, ē rta atraš anā s vieta pastaigai pa pilsē tu, maz iedzī votā ju, lieliskas brokastis, gatavotas individuā li. Lieliska virtuve, kaut arī pā rā k dā rgs restorā ns. Pasū tī ju pusdienas no ē dienkartes istabā - sanā ca par saprā tī gu cenu. Viena liela matrač a vietā uz divguļ amā s gultas uzlika 2 mazus. Nevarē ja mainī t.
аватар hororshopahlevi
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, atbilst tā s č etrā m zvaigznē m. Uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls. Man patika brokastu pā rslas, kuras katram viesim gatavo personī gi. Par visu pā rē jo es nevarē ju saprast gaisa kondicioniera principu: daž reiz ir auksts, daž reiz ir karsts. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, atbilst tā s č etrā m zvaigznē m. Uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls. Man patika brokastu pā rslas, kuras katram viesim gatavo personī gi. Par visu pā rē jo es nevarē ju saprast gaisa kondicioniera principu: daž reiz ir auksts, daž reiz ir karsts.
аватар Lousiss
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies ceļ ā no Krimas uz Maskavu. Es biju ļ oti apmierinā ts ar apkalpoš anas lī meni par naudu, kas ir diezgan pieņ emama par 4 zvaigznē m. Cen iekautas brokastis, kuras pc msu pieprasjuma tika iesaiņ otas stilī gos un ē rtos iepakojumos un atdotas mums plkst. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies ceļ ā no Krimas uz Maskavu. Es biju ļ oti apmierinā ts ar apkalpoš anas lī meni par naudu, kas ir diezgan pieņ emama par 4 zvaigznē m. Cen iekautas brokastis, kuras pc msu pieprasjuma tika iesaiņ otas stilī gos un ē rtos iepakojumos un atdotas mums plkst. 5 no rī ta, jo. Man bija jā iet iepriekš iziet robež kontroli. Vannas istabā ir daudz mazu, bet patī kamu un nepiecieš amu aksesuā ru. Mē s pievē rsā m uzmanī bu arī slavenī bu fotogrā fijā m, kuras apmetā s š ajā viesnī cā : futbola komanda Fiorentina, Ž ans Pols Belmondo, Comedy Club iemī tnieki. Kopumā mē s iesakā m š o viesnī cu ikvienam.
аватар asfsadfasdf
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Numuri bija tī ri un labi mē belē ti. Es paliku junior suite numurā . Man patika tas, ka visi uzraksti visur bija angļ u valodā – tas noderē ja kompanjonam. Vispā r vieta angliski draudzī ga : -). Personā ls ir pieklā jī gs un gatavs palī dzē t. … Tomēr ▾ Numuri bija tī ri un labi mē belē ti. Es paliku junior suite numurā . Man patika tas, ka visi uzraksti visur bija angļ u valodā – tas noderē ja kompanjonam. Vispā r vieta angliski draudzī ga : -). Personā ls ir pieklā jī gs un gatavs palī dzē t. Man nepatika istabas kategorija - tas tieš ā m nav gluž i "suite" numurs. Tas vairā k atgā dina lielu standartu. Bet tomē r kopumā viss izdevā s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums o.chelombitko
‹ Viesnīca Avrora 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Бизнес-отель в центре Харькова. Расположен вблизи крупнейшей площади в Европе, неподалеку от театров и Центрального городского парка им. Т.Г. Шевченко.

Viesnīcā

Международная телефонная связь, бесплатный проводной Интернет и WI-FI Интернет на территории, конференц-обслуживание, услуги по бронированию билетов, автоаренда, услуги прачечной, трансфер, услуги перевода, салон красоты, ресторан с винной комнатой, бар-брассерия.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Тренажерный зал Fitness Room, экскурсионное обслуживание.
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

37 номеров категорий: Standard, Superior (Superior King либо Superior Twin), Business, Suite, Suite Premium, Apartments.

Istabās

Звукоизолирующие окна с системой black-out, система кондиционирования, бесплатный проводной и беспроводной Интернет, секретер, LCD-телевизор, мини-бар, мини-сейф, набор мини-парфюмерии и фен в ванной комнате.

Adrese 61002, Украина, Харьков, ул. Артема 10/12
Tālruņi: +38 (057) 752-40-40
+38 (057) 752-40-02
Tīmekļa vietne: Avrora
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.