Baia Lara Hotel 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 8.310
№8 viesnīcas reitingā Antālija
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.8 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2009. gadā, pēdējais remonts notika 2017. gadā. Viesnīca atrodas Larā, 17 km attālumā no Antālijas centra.Viesnīca ir piemērota visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ieradā mies 31. maijā plkst. 20.00. Paspē jā m aiziet vakariņ ā s, ē dienu sortiments nebija pā rsteidzoš s, bet restorā na darbinieku attieksme bija ļ oti apbē dinā ta, viņ i mū s vienkā rš i nepamanī ja. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 31. maijā plkst. 20.00. Paspē jā m aiziet vakariņ ā s, ē dienu sortiments nebija pā rsteidzoš s, bet restorā na darbinieku attieksme bija ļ oti apbē dinā ta, viņ i mū s vienkā rš i nepamanī ja. Tomē r tas bija tikai pirmais iespaids, domā jā m, ka nā kamajā dienā viesnī ca mū s varē s patī kami pā rsteigt. Mū su istabiņ a bija 5 stā vā , ar skatu uz ceļ u, nekas ī paš s, bet neko sliktu arī nerakstī sim. Brokastī s bija ko ē st, ē diens par labu 4, un apkalpoš ana atkal bija lieliska. Krievs viesnī cā atpū š as. ļ oti maz, brokastu sā kumā pasū tī jā m ū deni viesmī lei, viņ a ļ oti gudri apkalpoja tū ristus no citā m valstī m, bet pasū tī jumu neatnesa lī dz brokastu beigā m, pusdienā s viss atkā rtojā s. Mē s nevē lē jā mies palikt viesnī cā , kurā darbinieki vispā r neatbildē ja uz jū su lū gumiem, mē s nolē mā m mainī t viesnī cu, pateicoties tū risma operatorei un ī paš i gidei Jekaterinai Glazkovai, mē s varē jā m mainī t viesnī cu pē c 2 stundā m . Numurs. Mazs, tī rs, viss strā dā ja pareizi. Pludmale. No rī ta viss tī rs, smiltis, laba ieeja jū rā . Viesnī cas teritorija. Neliela platī ba, gandrī z bez apstā dī jumiem, daž as palmas, no kurā m daž as nokaltuš as. Ļ oti garlaicī gs rajons. Mē ģ inā jā m uzrakstī t objektī vu atsauksmi, ekskursiju cena uz š o viesnī cu ir nepamatoti augsta. Parasta, pelē cī ga, garlaicī ga viesnī ca, ar personā lu, kas cenš as nepamanī t krievus. Neiesakā m izvē lē ties š o viesnī cu, š ajā cenu kategorijā ir labā kas viesnī cas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kraal2010
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo mums ieteica tū roperators. Un es nekrā pju! . Es nerunā ju par laikapstā kļ iem, viesnī ca to neietekmē . Personā ls ir pieklā jī gs un efektī vs. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Virtuve ir ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo mums ieteica tū roperators. Un es nekrā pju! . Es nerunā ju par laikapstā kļ iem, viesnī ca to neietekmē . Personā ls ir pieklā jī gs un efektī vs. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Virtuve ir ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga. Lielisks SPA. Bet tikai vakaros programma ir nedaudz slikta. Es domā ju, ka tas ir tā pē c, ka nav sezona.
Martā krievvalodī go tū ristu bija maz. Pā rsvarā eiropieš i. Un tajā slē pjas tā š arms.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ceļ oju ar 2 bē rniem un viss bija lieliski. Draudzī gs personā ls, pieklā jī gs ē diens. Telpas ir tī ras. Krievu ir maz. Un pats galvenais, internets darbojas visā viesnī cā . … Tomēr ▾ Es ceļ oju ar 2 bē rniem un viss bija lieliski. Draudzī gs personā ls, pieklā jī gs ē diens. Telpas ir tī ras. Krievu ir maz. Un pats galvenais, internets darbojas visā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mihailova0505
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā mē s atgriezā mies no Beilijas Laras. nuuu . . dalī ti iespaidi . . pirmkā rt, nepaveicā s ar laikapstā kļ iem . . lietus, lietus . . bija 3 saulainas dienas . bet protams nav vainī ga viesnī ca)). dino parkā . . pati viesnī ca nav slikta, bet vasaras sezonā es tur nebrauktu. … Tomēr ▾ Tā mē s atgriezā mies no Beilijas Laras.
nuuu . . dalī ti iespaidi . . pirmkā rt, nepaveicā s ar laikapstā kļ iem . . lietus, lietus . . bija 3 saulainas dienas . bet protams nav vainī ga viesnī ca)). dino parkā . .
pati viesnī ca nav slikta, bet vasaras sezonā es tur nebrauktu. . nu ļ oti garlaicī gi. . nekā das izklaides, ī paš i bē rniem, vakarā nav ko darī t, izej pastaigā ties blakus viesnī ca tikai 2 veikali : ))) Un viss. . nav kur iet . . ne pā rā k ē rti, bet mums arī š ajā bū vlaukumā bija logi . .
teritorija maza. . ari nav kur pastaigat. . un kad lietus var no garlaicī bas pakā rties. . bet labs ē diens, katru vakaru un zemenes un ananā si un garneles, laba pludmale.
bet nā koš ajā gadā , ja Dievs dos, domā sim par ko citu. .
nu vispā r nav slikti un nav labi. . normā li
Paldies.
Es sazinā š os vē lreiz))
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas ī paš nieks ir ļ oti jauks un ļ oti izskatī gs puisis. Godī gi sakot, es neko neskatī jos. Mani apž ilbinā ja saimnieks, meitenes, viņ š nav precē jies. Jaunais un satriecoš i izskatī gais vā rds ir Aslans. 5+ par visu viņ am svarī go. … Tomēr ▾ Viesnī cas ī paš nieks ir ļ oti jauks un ļ oti izskatī gs puisis. Godī gi sakot, es neko neskatī jos. Mani apž ilbinā ja saimnieks, meitenes, viņ š nav precē jies. Jaunais un satriecoš i izskatī gais vā rds ir Aslans. 5+ par visu viņ am svarī go. Lai gan viņ š man nepievē rsa uzmanī bu, bet es joprojā m viņ u atceros!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012. gadā atpū tā mies ar bē rniem, pē c tam 2013. gadā ieradā mies kopā ar sievu, un tagad nolē mā m š ogad atpū sties Baye. Š ī viesnī ca ir paredzē ta relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m tiem, kas vē las aizbē gt no pilsē tas burzmas. … Tomēr ▾ 2012. gadā atpū tā mies ar bē rniem, pē c tam 2013. gadā ieradā mies kopā ar sievu, un tagad nolē mā m š ogad atpū sties Baye. Š ī viesnī ca ir paredzē ta relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m tiem, kas vē las aizbē gt no pilsē tas burzmas. Mē s jums iesakā m, š ī nav reklā ma, pē c uzvā rda varat droš i pā rbaudī t, vai es rakstu patiesī bu, tiekamies! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar draugu 2013. gada jū nijā . Viss ir krā š ņ i! ! ! Viss ir lieliski! ! ! Viesnī cas ī paš nieks ir jauks! Piekrī tu Larisai. Mē s arī skrē jā m, bet mums teica, ka viņ š ir precē jies. Bet viņ š nav turks, bet gan inguš s. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu 2013. gada jū nijā . Viss ir krā š ņ i! ! ! Viss ir lieliski! ! ! Viesnī cas ī paš nieks ir jauks! Piekrī tu Larisai. Mē s arī skrē jā m, bet mums teica, ka viņ š ir precē jies. Bet viņ š nav turks, bet gan inguš s. Ī sā k sakot, viss ir brī niš ķ ī gi un š iki. Respekts saimniekam par tā du viesnī cu! ! ! Un gids Hasans vispā r lido prom. Starp citu, saimnieka draugs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар oll-a1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s lieliski atpū tā mies, pirms tam bijā m Turcijā.7 daž ā dos pieciniekos, bet š is man patika visvairā k. Gribē tu atgriezties š ajā viesnī cā ! ! ! … Tomēr ▾ Mē s lieliski atpū tā mies, pirms tam bijā m Turcijā.7 daž ā dos pieciniekos, bet š is man patika visvairā k. Gribē tu atgriezties š ajā viesnī cā ! ! !
аватар ekatera
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar sievu viesnī cā Baia Lara no 2012. gada 13. augusta lī dz 21. augustam. Vairā kus gadus, apmeklē jot daž ā das Antā lijas 5 * viesnī cas, domā jā m, ka nekas mū s nepā rsteigs, tač u bijā m pilnī bā sajū smā par viesmī lī bu, viesnī cas kvalitā ti. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar sievu viesnī cā Baia Lara no 2012. gada 13. augusta lī dz 21. augustam. Vairā kus gadus, apmeklē jot daž ā das Antā lijas 5 * viesnī cas, domā jā m, ka nekas mū s nepā rsteigs, tač u bijā m pilnī bā sajū smā par viesmī lī bu, viesnī cas kvalitā ti. apkalpoš anu un restorā nu darbu Jū su viesnī cā Ī paš i vē lamies izcelt Jekaterinu viesu attiecī bu vadī tā ju: pieklā jī ba, takts, kompetence un profesionalitā te.
Tā pē c mē s nolē mā m atgriezties š ajā lieliskajā viesnī cā oktobrī , no 3. lī dz 8. oktobrim.
Ceram, ka š ī s pā ris atpū tas dienas atkal ļ aus ienirt š ī s paradī zes burvī gajā atmosfē rā . Pē c mū su stā stiem draugiem un paziņ ā m par Jū su brī niš ķ ī go viesnī cu, nā kamvasar daudzi vē lē jā s uz š ejieni doties.
Sergejs un Larisa
аватар mediaport72
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š obrī d atpū š amies BaiaLara viesnī cā . Biļ ete pirkta Tez-tour. Izlidoja no Tjumeņ as neizdevī gā laikā , 3-50 vietē jie, lidoja 5 stundas, lidoja uz Antā liju 5-50 vietē jā , ieradā s viesnī cā ap septiņ iem no rī ta 23. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies BaiaLara viesnī cā . Biļ ete pirkta Tez-tour. Izlidoja no Tjumeņ as neizdevī gā laikā , 3-50 vietē jie, lidoja 5 stundas, lidoja uz Antā liju 5-50 vietē jā , ieradā s viesnī cā ap septiņ iem no rī ta 23.07. 2012. Reģ istrē š anā s numurā pē c plkst. viesnī cas noteikumi pē c 14-00, respektī vi, septiņ as stundas pē c negulē tas nakts ar diviem bē rniem, vajag kaut kur pavadī t. . . Uzreiz devā mies brokastī s. Mums bija divas istabas ar skatu uz jū ru. Viņ i piedā vā ja reģ istrē ties pulksten 10:00, numuriņ i sā kotnē ji tika piedā vā ti ar skatu uz ceļ u un blakus esoš o viesnī cu, pē c atgā dinā juma, ka skats uz jū ru ir par maksu, piedā vā ja divus numurus ar skatu uz jū ru, bet daž ā dos viesnī cas galos. viesnī ca, turklā t viena no tā m paskatī jā s uz terasi, kur cilvē ki aktī vi smē ķ ē un tusē lī dz naktij, arī no š ī s iespē jas tika atmests.
Tad nā ca piedā vā jums divas istabas blakus, viena ar skatu uz jū ru 2-vietī ga, otra uz kaimiņ u viesnī cu, 4-vietī ga (vajadzē ja 2 un 3-vietī gu). Visas istabas sā kotnē ji tika piedā vā tas tikai 2. stā vā , kā vē lā k izrā dī jā s, vienī gajā stā vā kur nav balkonu. Rezultā tā iekā rtojā s 10-30 istabā s. Pā rsvarā viesnī cā atpū š as bundes 29%, briti 22%, holandieš i 10%, krievi ap 5%. Ē diens normā ls, brokastī s izvē le vē l lielā ka kā citā s lī dzī gā s viesnī cā s, bā ros ierastā vietē jā pļ ā pā š ana un it kā Efes alus. Ē damzā lē skan klusa, neuzbā zī ga mū zika, divi milzī gi jū ras akvā riji. Dvieļ i (pludmalē ) tiek mainī ti visu dienu lī dz astoņ iem vakarā , darbinieki normā li izturas pret krieviem, daudzi runā krieviski (izņ emot uzkopš anu). Pludmale ir š aura, tī ra un gara, no sauļ oš anā s krē sliem lī dz jū rai, apmē ram piecdesmit metri, lai grieztu pa smiltī m. Attiecī gi jū ras gabals nav liels, krasts iet uz leju diezgan strauji, tā pē c cilvē ki tieš ā m pludinā s 10 metru attā lumā no krasta un var bū t pā rpildī ts, bet tā kā jū rā pā rsvarā dodas mū su tautieš i, kuru ir maz, vispā r tas ir normā li. Viesnī cā ir milzī gi peldbaseini, ap kuriem ir pilni sauļ oš anā s krē sli un tiek organizē ta baroš ana (no 13-30 lī dz 16-00 dod saldē jumu) un attiecī gi viss kontingents ap viņ iem ir apcepts, nav daudz bē rnu, jaunieš u , arī bē rni 15-20 diez vai tiek skrā pē ti uz minidisko, lecot kā das 30 minū tes zem Aa ram zam zam un ā rā , tā kā nav ko citu darī t. Citā s viesnī cā s, kur bija cilvē ki, viņ i lielā koties pē c vakariņ ā m pavadī ja laiku ielu bā ros, bet š eit visi tusē jas vestibila bā rā (ir pat atseviš ķ a telpa tiem, kam patī k skatī ties sportu pa TV). Pludmales bā rā vakaros skan dzī vā mū zika.
Izbraucā m ekskursijā uz delfinā riju un dinoparku (dinozauri), bē rniem ļ oti patika. Ekskursija pieauguš ajam 40 $ bē rnam no 6-12 $ 30, bē rniem lī dz 6 gadu vecumam bez maksas. Peldē t ar delfī nu $ 100. Profesionā ls fotogrā fs pē c tam piedā vā fotogrā fijas + š ķ ī vi ar fotogrā fiju + disku (20-25 bildes ar delfī nu) par 240 eiro, kā rezultā tā viss tika notirgots par 100 USD. Samaksā jā m par peldē š anu ar delfī nu viesnī cā , un bijā m pirmie, kas nobrauca papildus 2 apļ iem, pā rē jie bija rindas kā rtī bā un 1 aplis. Izgā jā m no viesnī cas 13:00 un atgriezā mies 17:00.
Pavadī jā m arī “Antā lijas brī numu” ekskursiju uz Duden ū denskritumiem nacionā lajā parkā , norma tā da ekskursija, trī s ū denskritumi ir ala, starp tiem paiet 30 min. Tie tiek atnesti uz suvenī ru veikalu ar zirgu cenā m. Pusdienā s viņ i bez maksas dod pikantu bā rbekjū , bet dzē rienus no 2 USD par pudeli 0.33. Ekskursija maksā.45 USD pieauguš ajiem un 35 USD bē rnam vecumā no 6 lī dz 12 gadiem. Mē s atstā jā m viesnī cu pulksten 8:00 un atgriezā mies pulksten 15:40.
Kopumā viesnī cas priekš rocī bas: netā lu no jū ras, daudz baseinu, nav problē mu ar ū deni (vienmē r karsts, auksts ar normā lu spiedienu), var teikt, ka izcils ē diens (tī tars, pī les, lasis visu laiku, ķ irš i vakariņ ā s ), daudz augļ u, saldē jums bez problē mā m , normā ls personā ls, pastā vī gi pievieno duš as ž eleju, balzā mus, toniku utt. ir aptuveni megabits, lai gan, kad es lejupielā dē ju atjauninā jumu no EQ2 (apmē ram 200 Mb), piekļ uve SOE serveriem bija ierobež ota. Mini bā rs katru dienu alus 2x0.33, fanta 2x0.33, kola 2x0.33, minerā lū dens 2x0.33, ū dens 2x0.5 + 1x1.5 l. . Arī pastā vī ga pludmales dvieļ u maiņ a ir ļ oti laba. . Ir pieklā jī gs tirdzniecī bas centrs netā lu "Tirdzniecī bas zā le" kvalitā tes standartu un procentu lietas ir par 30-40% lē tā kas nekā Krievijā , ī paš i iepriecinā ja izmē ru klā sts.
No mī nusiem: š aura pludmale, diezgan asa piekraste jū rā , mū su stā vā nav balkona, pa nakti ielidos ods (reti), tī rot reizē m tī rus dvieļ us uz grī das saloka pirms ielikš anas vannasistabā .
Kopumā jū s varat doties…
Parādīt vairāk »


iemiesojums novikova19
dodamies medusmēneša ceļojumā uz Turciju,no 6.jūnija līdz 16.jūnijam nakšņosim Baia Hotels Lara 5*.Ļoti gribam sarīkot simbolisku kāzu ceremoniju,lai atmiņā paliek daudz patīkamu iespaidu. ņem līdzi kāzu kleitas.Kas var palīdzēt ar organizēšanu?Ar ko sazināties?un video uzņemšanu.Auto uz pāris stundām uz fotosesiju.Un pēc tam var lidot ar gaisa balonu.Un protams svinīgās vakariņas diviem.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums milagrolizzy
Vai arī pārsvarā ceļo bērni un viņi kliedz? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums Lia-62
Gribu zināt - kā izvēlēties labāko standarta numuru?Negribu elpot restorāna smaku un dzīvot ne tuvu asfaltam.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Lia-62
Es domāju, kā nokļūt viesnīcā Baia Lara uz Migros Antālijā? Kad ir atlaides? Vai tur ir veikali ar nosaukumu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums baialara
‹ Viesnīca Baia Lara Hotel 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель был открыт в 2009 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Отель находится в п. Лара, в 17 км от центра г. Анталия Отель подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 130 м. Заход в море — песок. Душ, пирс, бар.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), диетическое меню (по запросу), room service платно (24 часа), факс/ксерокопирование (платно), 3 конференц-зала от 62 до 600 кв.м, от 45 до 550 чел., 4 ресторана, 3 A la Carte ресторана, открытая терраса на 350 чел., 6 баров, 5 конференц-залов, 1 крытый бассейн, 4 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна: открытый детский бассейн, 50 м2, крытый детский бассейн, 13 м2 (в СПА центре), мини-клуб (4-12 лет), мини-диско, детская анимация на русском языке, детское меню (обед, ужин), коляски, бесплатно (по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Aquatower бассейн, 6+3 горок. Аэробика, аквааэробика, теннис (оборудование платно), футбол, мини-футбол, стрельба из лука, боулинг (платно), дартс, игровая комната, пляжный волейбол, водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 399 номеров. Состоит из одного 7-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (вода, безалкогольные напитки бесплатно - пополняется каждый день), спутниковое ТВ с российским каналом, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), ванная комната, фен, сейф, балкон (кроме номеров Econom).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Kemeragzı Mevkii, Kundu Bolgesi Lara, Antalya,Turkey
Tālruņi: +90 242 314 39 00
Tīmekļa vietne: Baia Lara Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).