Chichikov 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.510
№3 viesnīcas reitingā Harkova
8.7 Numurs
8.6 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca Chichikov atrodas Harkovas vēsturiskajā centrā.Vairāk →
аватар viskats
Junior suite numurs bija rezervē ts vairā k nekā mē nesi iepriekš uz 2 naktī m. Tika saņ emti trī s (! ) rezervā cijas apstiprinā jumi, tomē r 28.06. 19 plkst. 14-30 ierodoties viesnī cā , reģ istrē š anā s tika atteikta, jo nebija brī vu numuriņ u! Iepriekš š ajā viesnī cā apmeties vairā k nekā. … Tomēr ▾ Junior suite numurs bija rezervē ts vairā k nekā mē nesi iepriekš uz 2 naktī m. Tika saņ emti trī s (! ) rezervā cijas apstiprinā jumi, tomē r 28.06. 19 plkst. 14-30 ierodoties viesnī cā , reģ istrē š anā s tika atteikta, jo nebija brī vu numuriņ u! Iepriekš š ajā viesnī cā apmeties vairā k nekā.5 reizes. Bet neviens no darbiniekiem nesteidzā s atzvanī t vai rakstī t e-pastu un paziņ ot, ka nav nevienas istabas pat pusstundu pirms reģ istrē š anā s.
Uz jautā jumu, kā rezervē š anas tī kls nosū tī ja apstiprinā jumus, vadī tā ja Alena sniedza š edevru atbildi: "mums nav pienā kuma paziņ ot interneta vietnē m, vai mums ir brī vas istabas vai nav. "
Netika piedā vā ta nekā da nomaiņ a vai palī dzī ba!
Personā ls reģ istratū rā izturē jā s izaicinoš i naidī gi, menedž ere Alena izcē lā s ar ī paš u rupjī bu, kura vienkā rš i teica: (citē ju tā lā k): "Jū s iepriekš uzrakstī jā t negatī vu atsauksmi par viesnī cu, jums nav nevienas istabas. "
Tā pē c, dā rgie viesnī cas apmeklē tā ji, izdariet pareizos secinā jumus par personā la profesionalitā ti un viesnī cas pakalpojumu kvalitā ti.
Jū s varat ierasties pē c rezervā cijas, bet jums nav nevienas istabas, nemaz.
Рядом с отелем- Херкальная струя сквер в центре Харькова
аватар Dmitry_Lebedev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s viesnī cā divas naktis 2017. gada decembrī. Numurs tika rezervē ts trī s nedē ļ as pirms ieraš anā s. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , piecu minū š u gā jiena attā lumā no Uzvaras laukuma un Operas un baleta teā tra. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā divas naktis 2017. gada decembrī.

Numurs tika rezervē ts trī s nedē ļ as pirms ieraš anā s.

Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , piecu minū š u gā jiena attā lumā no Uzvaras laukuma un Operas un baleta teā tra.

Ja ierodaties ar automaš ī nu, varat novietot automaš ī nu tieš i pie viesnī cas galvenā s ieejas.

Izlī gums noritē ja ā tri. Maksā š anai tiek pieņ emtas Visa un MasterCard,

Kā istabas atslē ga tiek izsniegta elektroniskā karte.

Un š eit jū s varat saskarties ar ļ oti interesantu funkciju.
Tiek pieņ emts, ka droš ī bas apsvē rumu dē ļ , izmantojot karti, jū s varat nokļ ū t stā vā , kurā atrodas jū su istaba.
Bet tā kā mana istaba atradā s devī tajā stā vā , es varē ju nokļ ū t jebkurā stā vā!
Un maniem kolē ģ iem, kuri dzī voja astotajā stā vā , lifta durvis atvē rā s jebkurā stā vā , izņ emot devī to, savukā rt tie, kas dzī voja sestajā , varē ja iziet visos stā vos zem septī tā.
Tā tad š is droš ī bas elements darbojas tikai daļ ē ji.
Nā kamā interesantā ī paš ī ba ir tā da, ka viesnī cā lifti nav sinhronizē ti, tā pē c jā zvana vai nu abiem uzreiz, vai jā min, kurš atbrauks ā trā k.

Vienvietī ga istaba. Telpas fotoattē ls vietnē pilnī bā atbilst.

Numurs ir kompakts un ē rts.

Skats no loga uz viesnī cas pagalmu, uz dzī vojamo ē ku.
No ielas puses sveš as skaņ as neiekļ ū st, labi dzirdama skaļ a saruna koridorā.

Gulta - divvietī ga, plata ar ē rtu matraci un spilveniem.
Ir papildu sega un spilvens.

Istabā nav lustras, bet ir divi naktsskapī š i un divas galda lampas.

Tomē r, pat ieslē dzot visas gaismas, telpā valdī s krē sla.

Virs durvju ailes pie ieejas telpā ir redzama gaisa kondicionē tā ja rež ģ is.
Tā kā vadī bas paneli neatradu, pieņ emu, ka kondicionē š anas sistē ma ir centralizē ta.

Bezmaksas rozetes - divas istabā , divas vannas istabā , viena gaitenī.
Istabā ir skapis ar seifu un pieci drē bju pakaramie.

Naktsskapī blakus drē bju skapim ir mini bā rs ar labu alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu un uzkodu sortimentu. Cenas ir augstas.

LCD televizors ar aptuveni 26 collu diagonā li ar Ukrainas un starptautisko kanā lu komplektu un ē rtu tā lvadī bas pulti.

Wi-Fi istabā labs, ar stabilu signā lu, var skatī ties filmas online.

Vannas istaba ir kompakta ar duš u.

Apgaismojums ir spilgts.

Santehnika ir laba, viss darbojas labi.

No vannas piederumiem - halā ts, vienreizē jā s č ī bas, trī s dvieļ i, š ampū ns, kondicionieris, duš as cepure. Ziepes un duš as ž eleja atrodas ī paš os dozatoros, kas atrodas pie izlietnes un duš ā.

Š ampū nam un duš as ž elejai ir patī kama smarž a.

Ir fē ns. Darbojas labi.

Kā kompliments no viesnī cas - puslitra pudele negā zē ta ū dens.

Brokastis ir bufete ar labu ē dienu izvē li.
Pirmajā un otrajā dienā ē dienkartē bija nelielas atš ķ irī bas (piemē ram, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi un izcirtņ i), bet pamats palika nemainī gs: desiņ as, olu kultenis, olu kultenis, gaļ as, siera un dā rzeņ u izcirtņ i, salā ti, vā rī ti kartupeļ i, pankū kas, konditorejas izstrā dā jumi, krē jums, sviests, medus, musli, deserti, augļ i (ā boli, bumbieri, mandarī ni), jogurts, piens, kefī rs, ā bolu un apelsī nu sula.

Viesmī lis atnes tē ju un kafiju atseviš ķ i pē c Jū su pasū tī juma.

Viss, ko esmu mē ģ inā jis, ir bijis garš ī gs, izņ emot smalkmaizī tes.

Kopumā Chichikov ir viesnī ca ar savu unikā lo atmosfē ru, kas ir pelnī jusi jū su uzmanī bu.
Номер Номер Санузел (вид от двери №1) Санузел (вид от двери №2) Санузел (вид от двери №3) Мини-бар в номере Цены на ассортимент мини-бара
аватар Dima_director
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca paš ā Harkovas centrā . Personā ls, interjers, uzmanī ba detaļ ā m - viss ir augš ā ! … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca paš ā Harkovas centrā . Personā ls, interjers, uzmanī ba detaļ ā m - viss ir augš ā !
аватар Fedotkin56
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Personā ls un viesnī ca ir vienkā rš i lieliski. Vienmē r draudzī gs, pieklā jī gs un gatavs palī dzē t. Patieš ā m puse no viesnī cas pieredzes ir personā ls. Gandrī z katru mē nesi braucu uz Harkovu un Č ič ič kovu – vienu no manā m mī ļ ā kajā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Personā ls un viesnī ca ir vienkā rš i lieliski. Vienmē r draudzī gs, pieklā jī gs un gatavs palī dzē t. Patieš ā m puse no viesnī cas pieredzes ir personā ls. Gandrī z katru mē nesi braucu uz Harkovu un Č ič ič kovu – vienu no manā m mī ļ ā kajā m viesnī cā m. Pietrū ka tikai trenaž ieru zā le ar skrejceliņ u.
аватар vladikaadv
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmā lieta, kas jā ņ em vē rā , ir personā ls. Otrkā rt - labas plaš as un tī ras telpas. Nu labi iepakots minibā rs. Iesakā m visiem. Vienī gais, kas man nepatika, bija neē rtā s gultas. … Tomēr ▾ Pirmā lieta, kas jā ņ em vē rā , ir personā ls. Otrkā rt - labas plaš as un tī ras telpas. Nu labi iepakots minibā rs. Iesakā m visiem. Vienī gais, kas man nepatika, bija neē rtā s gultas.
аватар Lilit56li
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska atraš anā s vieta, lielisks dizains, ē rti numuri. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, lielisks dizains, ē rti numuri.
аватар robot1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas personā ls ir vienkā rš i lielisks. Uzturoties viesnī cā , kļ uvā m par labā kajā m draudzenē m – vienmē r sveicinā s, smaida. Arī viss pā rē jais viesnī cā ir lieliski. … Tomēr ▾ Viesnī cas personā ls ir vienkā rš i lielisks. Uzturoties viesnī cā , kļ uvā m par labā kajā m draudzenē m – vienmē r sveicinā s, smaida. Arī viss pā rē jais viesnī cā ir lieliski.
аватар kolonel
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca, jauks personā ls. Garš ī gs restorā ns. Iesaku visiem, kas ierodas Harkovā . … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, jauks personā ls. Garš ī gs restorā ns. Iesaku visiem, kas ierodas Harkovā .
аватар Seo
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju Harkovā komandē jumā , bija jā atrod viesnī ca kaut kur pilsē tas centrā ar labu servisu. Draugi ieteica "Č ič ikovam" - man tur ļ oti patika! Lielisks serviss, forš s dizains un stils: it kā es bū tu ne tikai citā pilsē tā , bet arī citā laikā . … Tomēr ▾ Biju Harkovā komandē jumā , bija jā atrod viesnī ca kaut kur pilsē tas centrā ar labu servisu. Draugi ieteica "Č ič ikovam" - man tur ļ oti patika! Lielisks serviss, forš s dizains un stils: it kā es bū tu ne tikai citā pilsē tā , bet arī citā laikā . Viesnī cas interjers 19. gadsimta stilā - lakotas koka sienas, antī ki krē sli, svī trains polsterē jums. . . un blakus gultai - uz naktsgaldiņ a - "Dead Souls", un ar grā matzī mi - kā ds jau ir izlasī jis viņ iem) Viss interjers ir stilī gs, ir ļ oti patī kami atrasties š ā dā vietā . Noteikti palikš u š eit nā kamreiz.
Patika viesnī ca. Mazs, mā jī gs, no 9. stā va istabiņ as - panorā ma uz vecpilsē tas centru. To var redzē t no statujas loga uz š ī rajona senajā m ē kā m, jū s varat redzē t staciju, operas un baleta teā tri. Pati klusā ielā , bet pilsē tas centrā , ļ oti patika, ē rti. Tuvumā metro. Bija augustā , kad karstums - lielisks gaisa kondicionē tā js: istaba vienmē r ir svaiga. Starp citu, vestibila bā rā - bezmaksas Wi-Fi - labs ā trums, ļ oti ē rti. Nekā da diskomforta. Laba vieta.
Nesen bija Harkovā , uzturē jā s Č ič ikovā . Viesnī ca apbur. . . sā ciet ar to, ka tā atrodas Gogoļ a ielā ! Viņ i nā ca klajā ar lielisku ideju: Č ič ikovs uz Gogoļ a)), ja jū s apmaldā ties, ir viegli atcerē ties adresi! Foajē karā jas liels Č ič ikova portrets, visur ir tā laika priekš meti: krē sli ar svī trainu apdari, mē beles, kā gravē jumi ar Gogoļ a profilu un viņ a darbu citā ti, un uz naktsgaldiņ a istabā - "Miruš ā s dvē seles"...lieliski! Un virtuve viņ u restorā nā ir laba, izsmalcinā ta. Kopumā man š eit patika, ja es atkal ieradī š os Harkovā , es palikš u š eit)
Es vē los pateikt “paldies” Chichikov viesnī cai Harkovā . Paliku tur nesen - it kā iegrimis citā laikā ! Gogoļ a vā rdā nosaukta neliela ieliņ a pilsē tas centrā - uz tā s atrodas viesnī ca. Viss iekš ā - vienā stilā - ļ oti ē rti! Un mē beles, un interjers, un personā la pieklā jī ba, un uz sienā m ir gravē jumi, zā lē ir Pā vela Č ič ikova portrets. . š ķ iet, ka jū s gatavojaties pamest viesnī cu - un zirgs- tur jū s gaida vilkta kariete. Iela ir maza, uz tā s joprojā m atrodas veca baznī ca, kuras abi gali balstā s uz laukumiem. Kā tu bū tu lielas pilsē tas centrā , bet tajā paš ā laikā - ļ oti klusā , zaļ ā un mā jī gā vietā . Ļ oti skaista vieta.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums chichikovhotel
‹ Viesnīca Chichikov 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Отель Чичиков расположен в историческом центре города Харькова.

Viesnīcā

Ресторан
Лобби-бар
Бизнес-центр
Конференц-зал
Круглосуточная прачечная и химчистка
Транспортное обслуживание
Охраняемая парковка
Заказ и доставка ж/д и авиа билетов
Услуги консьержа

Adrese Украина, 61057, г. Харьков, ул. Гоголя, 6/8
Tālruņi: тел.: +38 057 752-23-00
+38 057 752-23-01

факс: +38 057 752-23-23

Бронирование: +38 057 752-23-33, 752-23-32
Tīmekļa vietne: Chichikov
FAQ