Rk Magic Dream Hotel 4*– Atsauksmes

65
Novērtējums 6.010
№148 viesnīcas reitingā Kemera
7.5 Numurs
7.1 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.9 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2008. gadā, pēdējais renovācija veikta 2017. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas (2 lifti). Kompakta telpa, draudzīgs personāls. Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Kemeras centra un pilsētas pludmales.Piemērota ekonomiskai ģimenei un jauniešiem.Vairāk →
аватар o.loga73
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c diezgan augsta vē rtē juma 7 no 10. Bet tas viss izrā dī jā s meli, atsauksmes droš i vien ir pē c pasū tī juma. Sā ksim ar to, ka viesnī ca nav 2. lī nijā . Jā , pē c kartes tā š ķ iet, bet tas nav taisni uz jū ru, bet paralē li krastam 20-25 minū tes, tā tad patiesī bā tā s ir 3 vai vairā k lī nijas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c diezgan augsta vē rtē juma 7 no 10. Bet tas viss izrā dī jā s meli, atsauksmes droš i vien ir pē c pasū tī juma. Sā ksim ar to, ka viesnī ca nav 2. lī nijā . Jā , pē c kartes tā š ķ iet, bet tas nav taisni uz jū ru, bet paralē li krastam 20-25 minū tes, tā tad patiesī bā tā s ir 3 vai vairā k lī nijas. Ieradā mies 10:00, par piemaksu 15 $ mums tika dota iespē ja izvē lē ties no 2 istabā m, abas vienā di nobruž ā tas. Palū dzu seifu par 2$ dienā , tā tad izrā dī jā s, ka istabā seifa nav un administratore to atnesa un nolika uz galda.
Baseins ļ oti mazs, atrodas pie ē dnī cas pie tā , visi skraida apkā rt, 8 dienas neviens tajā nav peldē jies. Spa atrodas pagrabā pie baseina, bet pē c viesnī cas kopē jā izskata ir bail pat tur iet, tā pat visu laiku nevienu neredzē ju. Es nezinu, kas tur rakstī ja, ka š eit ir tī rs, tas nemaz nav tā . Viss ir putekļ os. Istabas naktsgaldiņ š kā jas vietā ir atbalstī ts ar glā zi. Pirmajā dienā ielika pā ris dolā rus, skaidrs, ka iegā ja istabā , bet nekas netika izņ emts, tikai paņ ē ma naudu. Otrajā dienā viņ i neko nelika, tā pē c atņ ē ma lielos dvieļ us, atstā jot tikai divus mazus. Treš ajā dienā atņ ē ma visus dvieļ us, acī mredzot, lai mē s saprastu, ka jā atstā j nauda. Zvanī š ana uz reģ istratū ru neko nedarī ja. Labi, ka no mā jā m paņ ē ma lī dzi dvieļ us, citā di tieš ā m bū tu jā maksā .
Bet tie visi ir puķ es salī dzinā jumā ar ē dnī cu, par restorā nu to nosaukt nevar. Pusdienā s viena veida zupa, viena veida piedeva un viena veida gaļ a vai kauli. Deserti ir vienkā rš i neiespē jami, viena veida sapuvuš i augļ i. Tas, ko jū s patieš ā m varat ē st, ir maize un pā ris salā ti. No rī ta tā s ir vā rī tas olas un desa (sojas + ķ ī miskā garš viela), siers arī neē dams. Vakariņ as ir pusdienu variā cija. Tā tad, ja kā dam garš o ko ē st bez maizes un salā tiem, ejam garā m. Alkohols ir pretī gs un bā rmenis to lej tā , it kā jū s atņ emtu viņ a bē rniem maizi. Vakariņ ā s ē damzā lē valda klusums, visi saprot, ka stulbi izmesti. Nu š o bildi pabeidz ducis kaķ u, kas skraida pa zā li un pē c tam, kad kā ds ir paē dis, kā pj pa galdiem un beidz ē st no š ķ ī vjiem, un rī t tu jau ē dī si no š ī paš a š ķ ī vja.
Mans iespaids bija š ā ds: maza, nobruž ā ta, netī ra viesnī ca, tā lu no jū ras, ar ļ oti sliktu pā rtiku, tikai nakš ņ oš anai. Tam vajadzē tu bū t vismaz divreiz dā rgā kam. Ne reizi vien esmu bijis Turcijā un Ē ģ iptē , no visā m viesnī cā m š ī ir sliktā kā , par zvaigznē m nevar bū t ne runas.
аватар druck2010
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uz š o datumu viņ i piedā vā ja trī s viesnī cas Kemerā , sakot, ka š ī no trim ir labā kā . Atbrauca, satikā s un atveda no rī ta, iekā rtojā s pē c 14-00. Par papildus samaksu norē ķ inā s uzreiz. Numuri ir tī ri, bet ne ideā li - ir par ko sū dzē ties, uzkopš ana katru dienu. … Tomēr ▾ Uz š o datumu viņ i piedā vā ja trī s viesnī cas Kemerā , sakot, ka š ī no trim ir labā kā . Atbrauca, satikā s un atveda no rī ta, iekā rtojā s pē c 14-00. Par papildus samaksu norē ķ inā s uzreiz. Numuri ir tī ri, bet ne ideā li - ir par ko sū dzē ties, uzkopš ana katru dienu. Televizori ir mazi, primitī vi, gandrī z cauruļ veida, ar 5 kanā liem krievu valodā un tikpat daudz turku valodā . Manai sievai 1. septembrī bija dzimš anas diena – jubilejas datums. Jau no pirmā s dienas reģ istratū rā viņ i par to kliedza, pē c tam viņ i lū dza istabu, kas bū tu skaistā ka un ar labu skatu, nevis pie vistu kū ts, kur gailis bezgalī gi kliedz. Rezultā tā nebija ne numura, ne elementā ru apsveikumu dzimš anas dienā . Skaidrs, ka tur bū tu iedevuš i kū ku un vē l kaut ko no bufetes, bet pati uzmanī ba - un to bū tu jauki dzirdē t manai sievai. Ē diens, tā pat kā citur, iespē jams, pā rsvarā dā rzeņ i, vista, desa bez garš as, reizē m zivis. Tonnā m desertu, jupi, kafija, alus un dzē rieni bā rā . Mē s neesam redzē juš i gaļ u 6 dienas. Varbū t pusdienlaikā tas bija, bet mē s devā mies ekskursijā s. Kopumā viņ i nebija izsalkuš i. Baseins mazs, lī dz jū rai 15 minū tes ar kā jā m, brauc autobuss turp un atpakaļ . Pludmale laba, jū ra tī ra. Viesnī cā nav animā cijas, tikai pludmalē , kas ir visiem nerdiem. Ikvienam ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Spa, masā ž a tuvumā esoš ajā s viesnī cā s ir par 10 dolā riem lē tā ki nekā š eit. Vispā r viesnī ca ir klusa, tikai nakš ņ oš anai, un š ī viesnī ca velk zvaigznes par 3, bet ne par 4. Otro reizi mē s te noteikti nebrauksim! ! !
Это пляж общий для всех Рыба на ужин возле бассейна отеля. тот же пляж - вид с моря.
аватар kpolikarpova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena visiem. Viesnī ca ir tā da, ka nepretencioziem tū ristiem tā vienkā rš i nav paredzē ta atpū tas dienai. Patieš ā m, cena ir maza. Pludmale ir laba, kopī ga visiem nerdiem. Ejiet lī dz pludmalei 1.5 km, lai gan lī dz jū rai tieš ā m ir 450 metri. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Viesnī ca ir tā da, ka nepretencioziem tū ristiem tā vienkā rš i nav paredzē ta atpū tas dienai.
Patieš ā m, cena ir maza. Pludmale ir laba, kopī ga visiem nerdiem. Ejiet lī dz pludmalei 1.5 km, lai gan lī dz jū rai tieš ā m ir 450 metri. Ē diens tiek gatavots ik pē c 3 dienā m. Vienkā rš i vispirms tie ir salā ti, tad kaut kas ar olu un sviedri ar makaroniem. Galda piederumi ē damistabā ir netī ri. Wifi istabā nedarbojā s. Viņ i lū dza labot situā ciju. 5 dienu rezultā ts ir nulle. Gā jā m ē st citur. Bā rs darbojas tikai baseinā . Ir ū dens, vī ns ar ū deni un alus ar ū deni. Bija pat runas, ka glā ze vienā rokā . Tas ir dī vaini. Nav animā cijas. Cilvē ki visi klusē , bet sē ž ar tā dā m sejā m, it kā viņ i visi bū tu mazliet izmesti naudas dē ļ . Reģ istratū rā viņ a lū dza ieslē gt gaisa kondicionieri vestibilā , tā pē c mums teica, ka mū su durvis ir atvē rtas, dodieties uz istabu, ja vē laties gaisa kondicionē tā ju. Lieliska un, pats galvenais, ļ oti servisa reakcija.
Viņ i man lū dza izmazgā t traukus. Viņ i pat aizveda uz rp, bet nā kamajā dienā nekas nemainī jā s. Kopumā , ja vē laties apmeklē t "viss iekļ auts" un tē rē t vairā k naudas, jums nevajadzē tu doties š eit.
Дверь ванной комнаты Чистые приборы. Постаралась поймать бяку. Около бассейна Около бассейна Красота в лежаках. Сами поправиле ????????
аватар elena.bolotova.77
Atpū tos kopā ar meitu 27.06. 2019. Reģ istratū rā sultā ns mū s draudzī gi sagaidī ja. Ieradā mies 5 no rī ta . . iekā rtojā mies jaukā mā jī gā istabiņ ā ar skatu uz baseinu. Ū dens karsts un auksts bez traucē jumiem. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar meitu 27.06. 2019. Reģ istratū rā sultā ns mū s draudzī gi sagaidī ja. Ieradā mies 5 no rī ta . . iekā rtojā mies jaukā mā jī gā istabiņ ā ar skatu uz baseinu. Ū dens karsts un auksts bez traucē jumiem. Istabu tī rī ja un dvieļ us mainī ja katru dienu. Ē diens garš ī gs, diezgan daudzveidī gs, ē dienkarte nekad nav atkā rtojusies. Bija dā rzeņ i, augļ i, garš ī gi. saldumi. Uz grila gatavoja gaļ u un zivis. Viesnī ca diezgan klusa mā jī ga. Jebkurus jautā jumus atrisinā ja administratore Sultan. Liels paldies viņ am par viesmī lī bu un patī kamo uzņ emš anu! Animā cija visa ir galvenajā viesnī cā , autobuss brauca š urpu turpu, bet mums patika staigā t, pagā ja apmē ram 10 minū tes. Animatori bija ļ oti aizdedzinoš i, organizē ja daž ā das programmas dienā un nakts. Pludmale nav tā lu, ļ oti mierī gs solis apmē ram 15 minū tes, kam nepatī k staigā t, ved autobusu. Pludmale tī ra, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir ū dens, sulas, tē ja, alkohols. Jū ra silta . . apkā rt skaista daba.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir ļ oti jauka viesnī ca. Mē s ieradā mies un uzreiz pē cpusdienā apmetā mies. Viesnī cas lī menī numurs bija diezgan normā ls. Viesnī cas teritorijas kā tā das nav. Viss, kā teikts internetā , viss ir taisnī ba. … Tomēr ▾ Š ī ir ļ oti jauka viesnī ca. Mē s ieradā mies un uzreiz pē cpusdienā apmetā mies. Viesnī cas lī menī numurs bija diezgan normā ls. Viesnī cas teritorijas kā tā das nav. Viss, kā teikts internetā , viss ir taisnī ba. Problē ma ar internetu, ir tikai maksa un tikai pieņ emš anas zā lē , diezgan dā rgi. Ē diens mums pilnī bā atbilst, viesnī cas lī menis izcils. Tiklī dz sā kā s sezona un viesnī ca bija pā rpildī tā ka, ē diens pat uzlabojā s. Viss kā teikts, atbilst visam, kā uz 4ku. Mums patika viss.
аватар royartiom_gmail.com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija mū su iecienī tā kā , pamatojoties uz atsauksmē m. Mū s pat reģ istrē jā s agrā k, nekā bija paredzē ts. Ar istabu problē mu nebija, viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija mū su iecienī tā kā , pamatojoties uz atsauksmē m. Mū s pat reģ istrē jā s agrā k, nekā bija paredzē ts. Ar istabu problē mu nebija, viss bija kā rtī bā . Tā pat bija ar apkalpoš anu. Teritorija nav liela, ē diens pietiekams, ne super, bet bija ko ē st. Pludmale ir tuvu, apmē ram 400 metrus lī dz tai, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Patika, ka nelika gaidī t lī dz 14:00, bet iekā rtojā s 10 no rī ta, kad ieradā mies. To es vē lē tos ī paš i atzī mē t. Ar gidu runā jā m tikai vienu reizi, vairs neredzē jā m, tā pē c par viņ a darbu neko nevaru pateikt. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no centra, bet tuvumā ir veikali. Ņ emot vē rā viesnī cas izmaksas un to, ka tā ir 4 zvaigznes, novē rtē š u to ar 9 ballē m no 10.
аватар shyshlakova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No viesnī cas palika tikai pozitī vi iespaidi, uz Turciju ar vī ru braucā m pirmo reizi, varbū t nav ar ko salī dzinā t, bet mums viss patika. Protams, š ī nav luksusa viesnī ca, daž ā s istabā s nenā ktu par ļ aunu remontē t, kaut kur plints aizbrauca prom vai duš a tecē ja, bet vienmē r bija tī rs, nekā das nepatī kamas smakas, tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us, piebilda ž elejas un š ampū ni. … Tomēr ▾ No viesnī cas palika tikai pozitī vi iespaidi, uz Turciju ar vī ru braucā m pirmo reizi, varbū t nav ar ko salī dzinā t, bet mums viss patika. Protams, š ī nav luksusa viesnī ca, daž ā s istabā s nenā ktu par ļ aunu remontē t, kaut kur plints aizbrauca prom vai duš a tecē ja, bet vienmē r bija tī rs, nekā das nepatī kamas smakas, tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us, piebilda ž elejas un š ampū ni. Pabaroja labi, ē diena un dzē rienu pietika visiem, dā rzeņ i, vista, zivis, sieri, garš augi, deserti, kopumā ar ē dienu ir diezgan apmierinā ti. Personā ls neuzbā zī gs, pieklā jī gs. Paš ā viesnī cā animā cijas nebija, bet varē ja ierasties Botanik Resort ****, kur katru vakaru no 21.00 lī dz 23.00 bija cita izklaides programma. Atseviš ķ a cieņ a pret animatoriem, vienmē r pozitī va, viņ i neļ ā va viņ iem garlaikoties, arī pludmalē . Pludmale ir plaš a, desmit minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Vienī gais MINUSS ir bezmaksas WiFi trū kums pat reģ istratū rā ! Viņ i prasī ja 2 USD dienā , lai arī sī kums, bet nepatī kams. No mū su istabas paveras skats tikai uz dā rza pusi ar vistā m))))) Daudzi sū dzas, ka no rī ta dzied gailis, bet mē s bijā m viņ am pateicī gi....pamodos labā k nekā jebkurš modinā tā js, un pē c visas dienas pastaigā m, ekskursijā m un nakts diskotē kā m tas ir tas, kas jums nepiecieš ams, lai jū s nepā rgulē tu visu atvaļ inā jumu! ))
аватар Elena155046
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau no paš a sā kuma svē tki pā rspē ja cerī bas! ! ! No viesnī cas neko daudz negaidī jā m, jo ​ ​ jau iepriekš sapratā m, ka maksā jam maz naudas un lidojam nevis uz luksusa 5-ku))) BET ! ! ! No brī ž a, kad iegā jā m pa viesnī cas durvī m lī dz pat izrakstī š anā s brī dim, jutā mies kā ciemos pie tuviem radiniekiem) Pilnī gi visas problē mas tika atrisinā tas uzreiz, viss viesnī cas personā ls ir draudzī gs (lai gan es domā ju, kā jū s sā kotnē ji izturaties pret cilvē kiem, tā pē c viņ i atbild jū s). … Tomēr ▾ Jau no paš a sā kuma svē tki pā rspē ja cerī bas! ! ! No viesnī cas neko daudz negaidī jā m, jo ​ ​ jau iepriekš sapratā m, ka maksā jam maz naudas un lidojam nevis uz luksusa 5-ku))) BET ! ! ! No brī ž a, kad iegā jā m pa viesnī cas durvī m lī dz pat izrakstī š anā s brī dim, jutā mies kā ciemos pie tuviem radiniekiem) Pilnī gi visas problē mas tika atrisinā tas uzreiz, viss viesnī cas personā ls ir draudzī gs (lai gan es domā ju, kā jū s sā kotnē ji izturaties pret cilvē kiem, tā pē c viņ i atbild jū s). Administrators Sultā ns vispā r ir viesnī cu biznesa Supermens !! ! )))))) Nav š aubu, ka viņ š nevarē tu atrisinā t! Un tā nav glaimi, tā ir patiesī ba. Tā kā nepretendē jā m uz personī go limuzī nu uz pludmali un ar melnajiem ikriem pildī tiem omā riem, ceptiem uz zelta grila ar austeru mē rci ; ), ar visu š ajā viesnī cā bijā m apmierinā ti. Agrā reģ istrē š anā s un vē lā izrakstī š anā s par tī ri nominā lu samaksu, ē diens diezgan pieklā jī gs, ne reizi neesam bijuš i izsalkuš i visas 9 dienas, bā rā arī normā ls alkohols, kokteiļ i, lī dz jū rai vajag 10 min. vai brauc 2 minū tes ar autobusu. Pludmale plaš a, ir animā cija, bā rs, viss nepiecieš amais. Protams, ja mē rķ tiecī gi dodaties nevis atpū sties, bet meklē t trū kumus, tad tos var atrast jebkurā , pat vispretenciozā kajā viesnī cā . Mums vissvarī gā kā bija jū ra, daba, daudz interesantu vietu, kuras izdevā s apmeklē t, un, protams, brī niš ķ ī gi cilvē ki, kas mums nodroš inā ja lielisku atpū tu!
аватар Allo4ka-811
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar vī ru un 10 mē neš us vecu bē rnu. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur nav animā cijas, trokš ņ a, diskotē kas, vispā r mums ar mazu bē rnu lieliski. Jaunieš iem protams garlaicī gi . Viesnī cā ieradā mies 11, iekā rtojā mies uzreiz. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un 10 mē neš us vecu bē rnu. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur nav animā cijas, trokš ņ a, diskotē kas, vispā r mums ar mazu bē rnu lieliski. Jaunieš iem protams garlaicī gi . Viesnī cā ieradā mies 11, iekā rtojā mies uzreiz. Ē diens nav daudzveidī gs, bet ļ oti garš ī gs. Lī dz jū rai ar autobusu brauc 15.2 minū tes kā jā m. Pludmales dvielis tiek izsniegts par 1$ uz visu periodu ū dens un tē ja pludmalē ir bez maksas.
аватар oksanakrechka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies ar vī ru! Paņ ē mā m karstu biļ eti, nebija daudz laika domā t. Izlasot atsauksmes, sapratā m, ka tas nav wow, tač u nolē mā m riskē t. Ieradā mies kaut kur pulksten 11, teica, ka jā gaida, bet pē c 10 minū tē m iekā rtojā s! Istabas, protams, prasa remontu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru! Paņ ē mā m karstu biļ eti, nebija daudz laika domā t. Izlasot atsauksmes, sapratā m, ka tas nav wow, tač u nolē mā m riskē t. Ieradā mies kaut kur pulksten 11, teica, ka jā gaida, bet pē c 10 minū tē m iekā rtojā s! Istabas, protams, prasa remontu. Ja vē rī gi paskatā s, tad kopetā la remonts. Bet mums galvenais, ka gulta bija tī ra, ū dens spiediens duš ā labs, bet pa dienu laikam nebija karstā ū dens! , visur š ausmī gi atkritumi un neviens netī ra! Kas attiecas uz istabu uzkopš anu, tad tikā m tī rī tas katru dienu, un dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gulta tika mainī ta vienu reizi! Kas attiecas uz pā rtiku, tad izvē le nav liela, daž ā dī ba maza, bet principā mē s nebijā m izsalcis. Un vē l ļ oti svarī gi, mums paveicā s, ka istaba atradā s pretī kalniem, bet satiktajiem puiš iem bija skats uz pagalmu, un viss bū tu kā rtī bā , bet katru rī tu pulksten 4 gailis dziedā ja kā traks, un tas bija ļ oti kaitinoš i. Vispā r viesnī ca nav domā ta tiem, kas vē las izklaidē ties, izklaidē ties tuvē jā viesnī cā , pā ris reizes mē ģ inā jā m uztaisī t kā du troksni, bet tad vecvecā ki par mums sū dzē jā s! Viens pluss no uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir tas, ka satikā mies brī niš ķ ī gi cilvē ki, kuri arī ieradā s atpū sties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kondr
VAI VIESNĪCĀ WI-FI BEZ MAKSAS?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums marina.teslenko
Kādi laikapstākļi ir augustā
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Olga852
Es lidoju pirmo reizi!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Состоит из одного 4-этажного здания (2 лифта). Компактная территория, приветливый персонал. Отель расположен в пешей доступности от центра Кемера и городского пляжа.Подходит для экономичного семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1 км от центра в г. Кемер, в 55 км от центра г. Анталия и в 65 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Два пляжа: городской в 250 м (шезлонги и зонтики платно) и собственный песчано-галечный пляж с бесплатными зонтиками и шезлонгами (1 км от отеля, 3 раза в день предоставляется трансфер). Протяженность пляжа 120 м. Заход в море — галька, камни. Пляжные полотенца — платно, душ, кабины для переодевания, спасатель на пляже. На пляже предлагаются только вода, чай и кофе — бесплатно. Бар на пляже (платно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (платно), услуги фотографа (платно), 1 основной ресторан, 2 бара: лобби-бар и бар у бассейна, 1 конференц-зал на 100 чел., мини-маркет, 1 открытый бассейн (без подогрева), площадь 100 кв.м., у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне 20 м2, детская анимация на русском языке, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: софт-анимация на русском языке, живая музыка (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, дартс, пляжный волейбол, настольный футбол. Платно: массаж, игровой зал, все виды водного спорта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 80 Standard Room — площадь номера 17-20 кв.м, максимальное размещение 3 чел.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), сейф (платно + депозит), мини-бар (пустой, пополение платно), ванная комната, фен (бесплатно), балкон, дополнительная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Ataturk Boulevard, Yeni Mahalle 519 Sk. No:3, 07890 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 277 06 38, +90 242 814 7190
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.