Aybel Inn Hotel 3*– Atsauksmes

69
Novērtējums 5.910
№151 viesnīcas reitingā Kemera
5.5 Numurs
6.3 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.1 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā Beldibi pilsētā, netālu no pludmales. Uzcelta 2000. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Sastāv no divām 4 stāvu ēkām (nav lifta). Kompakta zona, komfortablas telpas. Piemērots ekonomiskai jauniešu un ģimeņu atpūtai.Vairāk →
аватар kedr911
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2021.  gada 12. lī dz 19. augustam. 208. istabā . Trī skā rš s ir trī skā rš s, bet 7 dienas gaļ u deva vienreiz vistas stilbiņ u veidā , vienai personai. Pā rē jā m ē dienreizē m vai nu pusfabrikā ti (vistas vai zivju tī rradņ i), vai plā ksteros sagrieztas papī ra desiņ as vai nu kā dā cepetī , vai olā , vai ar kā du mē rci, atkarī bā no diennakts laika. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2021.  gada 12. lī dz 19. augustam. 208. istabā . Trī skā rš s ir trī skā rš s, bet 7 dienas gaļ u deva vienreiz vistas stilbiņ u veidā , vienai personai. Pā rē jā m ē dienreizē m vai nu pusfabrikā ti (vistas vai zivju tī rradņ i), vai plā ksteros sagrieztas papī ra desiņ as vai nu kā dā cepetī , vai olā , vai ar kā du mē rci, atkarī bā no diennakts laika. No augļ iem bija divi negatavi arbū zi. VISI! ! ! Vairs nebija augļ u! Divreiz bija arī saldumi daž u bezgarš ī gu kū ku veidā uz mannas putraimi. Un tas ir VISS! ! ! Ē ģ iptes 3 * salī dzinā jumā ar š o Aibelin - Hilton. No mī nusiem joprojā m ir sī kumi, tad visiem nepietiek dakš iņ u, tad viņ iem negaidī ti beidzā s vī ns, tad salū za ushatanny kafijas automā ts. Tā tad, ja jū s vada cena, tad ņ emiet to labā k bez ē diena, jū s to nenož ē losit. Jauno zaglī go apkopē ju vairs nav, tī ra divas vecenes. Vē l viens liels mī nuss ir ledusskapja trū kums istabā .
аватар alexxandra071984
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ierodoties 2021. gada 26. jū lijā , reģ istratū rā bija jauns vī rietis, kurš nesaprata krievu valodu, jo viņ š saprata manu lauzto angļ u valodu, aizpildī ja anketu un viņ š aiznesa mū su koferi uz istabu un mē s iekā rtojā mies, jautā ja vai viss. … Tomēr ▾ Ierodoties 2021. gada 26. jū lijā , reģ istratū rā bija jauns vī rietis, kurš nesaprata krievu valodu, jo viņ š saprata manu lauzto angļ u valodu, aizpildī ja anketu un viņ š aiznesa mū su koferi uz istabu un mē s iekā rtojā mies, jautā ja vai viss. bija pareizi! ? Mums viss sanā ca, ļ oti gribē jā m gulē t, jo lidojā m naktī .
Pirmie iespaidi bija 5 no 10, vai nu nogurums atspoguļ ojā s, vai nav zinā ms kas) Man par pā rsteigumu noteikti labs personā ls, atsaucī gs un saprotoš s, var lū gt palī dzī bu, bet ne sakā rtotā tonī , kā daudziem patī k, Esmu pieklā jī gs un ar smaidu, un ticiet man, cilvē ki jū s sagaidī s, risinot jū su problē mas. Meitenes, kas uzkopa, atstā ja š okolā des tā felī ti, priecā jā s, es arī puiš iem pie sadales iedevu š okolā des tā felī ti, tad man uznesa arbū zu un visā dus gardumus uz galda.
Parastais labrī t, labvakar, izš ķ ir attieksmi pret jums, un tas ir, tiem, kas ē damistabā ar kā jā m spā rda dakš as, fū ū ū , cilvē ki lī dz 40, bet viņ i nekad nav iemā cī juš ies bū t par cilvē kiem.
Ē diens ir normā ls, klā sts un daž ā dī ba ir! Ja gā ji uz 5-ku, tad tev te nav ko darī t, , , bet vienmē r ir maltī te, , , salā ti, gaļ a, zupas, olī vas, arbū zs, saldumi.
Bā rā nav bezmaksas alus, tā pē c esiet gatavi maksā t 2 USD par pudeli, tač u ir vietē jie vī ni. Pieejama kola, sprite, fanta, ū dens, sulas. Viesu rī cī bā ir arī kafijas un tē jas automā ts.
Istabas - mū su standarta numuriņ ā ir liela gulta, galds, krē sls, divi naktsgaldiņ i, skapis, kondicionieris un TV ar krievu kanā liem, vannas istaba (bez kosmē tikas komplektiem) ir tikai š ķ idrā s ziepes un tualetes papī rs, tā pē c esiet gatavs ņ emt lī dzi.
Balkons - 2 krē sli un plastmasas galds.
Pludmale - lī dz pludmalei mierī gā tempā iet 6-7 minū tes, skujas ir visur, starp citu, pa ceļ am ir veikali, var apskatī ties.
Kas attiecas uz naudu, tad var paņ emt gan savu karti, gan dolā rus, eiro, vismaz rubli un grivnas, te uzzinā ja, ko un kā ar tiem darī t, pirkt par rubļ iem un saņ emt sī knaudu vai liras un dolā rus). Pludmale ir maza, bet ir akmeņ i, jā bū t uzmanī giem vai ū dens apaviem, pludmalē ir daudz bē rnu, ir arī sauļ oš anā s krē sli un nojumes.
Š eit netika saudzē ta arī padomju okupā cija ar sauļ oš anā s krē sliem, tač u ar to ir par maz, tā pē c ir vietas nakš ņ oš anai.
Beldibi daba un gaiss ir lieliski, tā pē c izbaudiet brī vdienas un esiet cilvē ki!! !
Nemetiet atkritumus zem kā jā m, turki ir viesmī lī gi un pacietī gi cilvē ki, bet pagaidā m novē rtē jiet dabu!
аватар Yara2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā augustā . Ja vē laties labā ku istabu, jums bū s jā maksā.10-15 USD. Viesnī cā ieradā mies 10:00, ā tri iekā rtojā mies. Kopumā telpas ir labas. Plaš s numurs, istabā bija divas gultas, divvietī ga, un vienai, ir fē ns, duš a, 3 dvieļ i uz cilvē ku, tualete, seifs, TV ar vienu kanā lu, kondicionieris, tī ra katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā augustā . Ja vē laties labā ku istabu, jums bū s jā maksā.10-15 USD. Viesnī cā ieradā mies 10:00, ā tri iekā rtojā mies. Kopumā telpas ir labas. Plaš s numurs, istabā bija divas gultas, divvietī ga, un vienai, ir fē ns, duš a, 3 dvieļ i uz cilvē ku, tualete, seifs, TV ar vienu kanā lu, kondicionieris, tī ra katru dienu. No minikosmē tikas ir tikai ziepes. To dod katru otro dienu, tualetes papī ru pievieno katru dienu. Teritorijā ir peldbaseins, bā rs, ir slidkalniņ š , slidkalniņ š ir atvē rts divas stundas dienā .
Bā rā ir bezmaksas dzē rieni, tie ir alus, vī ns, kola, sprite, 4 veidu sulas, no kurā m izvē lē ties, ū dens, kafija, tē ja. Vī ns ir sausi skā bs, alus man patika, sulas nav garš ī gas. Bā rs ir atvē rts lī dz 20:45. Viesnī ca vairā k domā ta ģ imenei, klusa un mierī ga. Izklaides nav, izņ emot to, ka bā rā tiek atskaņ ota mū zika. Baro trī s reizes dienā , ē diens garš ī gs, ir no kā izvē lē ties, daudz salā tu, zaļ umu, pirmais, otrs divu veidu, ir gaļ a, deserti, bija arbū zs un plū mes no augļ iem.
Stomp lī dz jū rai apmē ram 5 minū tes Pludmale oļ u, jū ras dibens akmeņ os, jū ra tī ra, caurspī dī ga, sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Pludmalē ir atpū tnieki no trim viesnī cā m, izklaides nav, izņ emot to, ka ir laiva, var doties trī s stundu ekskursijā (ļ oti forš i, tas ir tā vē rts), ja ļ oti gribas, var pastaigā ties pa krastu uz kaimiņ u pludmali, ir ar ko braukt pa jū ru. Paš ā ciematā ir daudz veikalu, kur var iegā dā ties suvenī rus, ir pā rtikas veikals.
Kopumā viss bija labi, visiem patika. ES iesaku)
На территории Вид с балкона номера Пляж На территории На территории На территории Очередь за едой
аватар _Alexandr_
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
TUI tū roperators, wind rose aviokompā nija, izlido laicī gi, satiku, atvedu, norē ķ inā jos uzreiz, netā lu no lidostas, 10-15$ par labā ku istabiņ u, numuriņ i katru dienu diezgan tī ri, skats no istabiņ as uz kalniem , ē diens visiem bija garš ī gs, gaļ as par maz, pludmales oļ u dibens akmeņ os, blakus ir pilsē tas pludmale, viesnī cā nav garlaicī gu animatoru, bā rā alus nav slikts un vī ns balts un sarkans sauss skā bs. … Tomēr ▾ TUI tū roperators, wind rose aviokompā nija, izlido laicī gi, satiku, atvedu, norē ķ inā jos uzreiz, netā lu no lidostas, 10-15$ par labā ku istabiņ u, numuriņ i katru dienu diezgan tī ri, skats no istabiņ as uz kalniem , ē diens visiem bija garš ī gs, gaļ as par maz, pludmales oļ u dibens akmeņ os, blakus ir pilsē tas pludmale, viesnī cā nav garlaicī gu animatoru, bā rā alus nav slikts un vī ns balts un sarkans sauss skā bs. Kopumā man patika viss, uz ko daudz no viesnī cas nerē ķ inā ties, bet tur ir diezgan labi, pā rē jais man patika.
територия отеля вид с балкона
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kaut kā , tik š ausmī gi, izvē lē jā mies š o viesnī cu, kopā ar bē rnu skatī jā mies bildes, iepatikā s slaidi, tā pē c devā mies. Iekā rtojoties, istabā bija normā li skati, daba normā la. Istabā viss darbojā s un tika iztī rī ts. … Tomēr ▾ Kaut kā , tik š ausmī gi, izvē lē jā mies š o viesnī cu, kopā ar bē rnu skatī jā mies bildes, iepatikā s slaidi, tā pē c devā mies. Iekā rtojoties, istabā bija normā li skati, daba normā la. Istabā viss darbojā s un tika iztī rī ts. Kad mē s aizbraucā m, pusdienu kaste nebija sagatavota, kas nebija jauki. Pludmalē bijā m ne tikai mē s, bet arī tū risti no citā m viesnī cā m, pludmale nav ne slikta, ne laba. Personā ls ir normā ls.
аватар Sofija424685
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz finansē m un aprakstu/foto no š ī s kategorijas. Personā ls patī kams. Lielisks ē diens, tī ras telpas. Tiklī dz ieradā mies, mums nepietika vietas un mū s nokā rtoja uz vienu nakti citā viesnī cā , un nā kamajā dienā mums iedeva istabiņ u ar izvē li. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz finansē m un aprakstu/foto no š ī s kategorijas. Personā ls patī kams. Lielisks ē diens, tī ras telpas. Tiklī dz ieradā mies, mums nepietika vietas un mū s nokā rtoja uz vienu nakti citā viesnī cā , un nā kamajā dienā mums iedeva istabiņ u ar izvē li. Patī kama zaļ a puķ u dobe, peldbaseins un blakus baseins ar slidkalniņ u. Cilvē ku bija daudz, sauļ oš anā s krē slu nepietika. Bet kopumā ar š o viesnī cu bijā m ļ oti apmierinā ti un varam ieteikt arī citiem.
аватар tania.nagir
Mē s devā mies no ceļ ojumu aģ entū ras ITOUR obnovlenie (tourstanok), operatora TUI. Mums bija nepiecieš ama 3* viesnī ca, bet tajā paš ā laikā mē s izvē lē jā mies kopā ar aģ entu uz ilgu laiku. Ī paš s paldies Yana Pikulskaya par viņ as pacietī bu, vienaldzī bu un vē lmi patieš ā m palī dzē t un izvē lē ties kaut ko cienī gu ar ierobež otu budž etu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies no ceļ ojumu aģ entū ras ITOUR obnovlenie (tourstanok), operatora TUI. Mums bija nepiecieš ama 3* viesnī ca, bet tajā paš ā laikā mē s izvē lē jā mies kopā ar aģ entu uz ilgu laiku. Ī paš s paldies Yana Pikulskaya par viņ as pacietī bu, vienaldzī bu un vē lmi patieš ā m palī dzē t un izvē lē ties kaut ko cienī gu ar ierobež otu budž etu.
Lidojums bija laicī gi, ieradā mies 9:30, uzreiz aizsū tī jā m brokastī s, un uzreiz iedevā m istabiņ u bez papildus maksas. Liels paldies puiš iem reģ istratū rā un š ī s viesnī cas ī paš niekam. Istaba ir ļ oti tī ra un pieklā jī ga. Tikai skats pa logu - bū vlaukumā . Bet istabā bijā m galvenokā rt gulē š anai un pusdienā m, tā pē c mums tā nebija problē ma. Ē dienu izvē le turku trijotnei ir milzī ga. Man ļ oti garš oja gaspač o zupa pusdienā s, daž ā di salā ti, sieri, olī vas, piedevas, saldumi. Jū s pat nevarat atcerē ties visu. Bet man ir ar ko salī dzinā t, tā pē c varu pilnī gi no sirds novē rtē t izcili, jo zinā jā m, ka š ī ir trijotne un ī paš as cerī bas nelolojā m, bet izrā dī jā s pieklā jī ga, laba, mā jī ga viesnī ca.
Atgrieztos š eit vē lreiz, jā !
Paldies.
аватар lilya281975
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mani brī dinā ja, ka apkopē ja (jaunā ) zog naudu. Tā pē c es tos glabā ju koferī zem numura slē dzenes. Rezultā tā slē dzene salauzta, pazuduš i 12$. Garastā voklis ir sabojā ts. … Tomēr ▾ Mani brī dinā ja, ka apkopē ja (jaunā ) zog naudu. Tā pē c es tos glabā ju koferī zem numura slē dzenes. Rezultā tā slē dzene salauzta, pazuduš i 12$. Garastā voklis ir sabojā ts.
аватар angelok-home.83
Laba diena! Es paliku š ajā viesnī cā no 18. septembra lī dz 24. septembrim. Sā kumā gaisa pā rvadā tā js man nozaga 2 ! ! ! atpū tas dienas no septiņ ā m! un mī nus vē l vienu dienu bija lieli viļ ņ i, ja riskē s, tad nosmē rē s akmeņ us. … Tomēr ▾ Laba diena! Es paliku š ajā viesnī cā no 18. septembra lī dz 24. septembrim. Sā kumā gaisa pā rvadā tā js man nozaga 2 ! ! ! atpū tas dienas no septiņ ā m! un mī nus vē l vienu dienu bija lieli viļ ņ i, ja riskē s, tad nosmē rē s akmeņ us.
Un tagad par paš u viesnī cu. Parastā trī s rubļ u banknote (atpū š os Turcijā ) nav pirmā reize un ir ar ko salī dzinā t. Pirmkā rt, es braucu uz turieni pē c veselī bas un jū ras, varu teikt, ka es dabū ju jū ru, bet ar pā rē jo tas neizdevā s.
Atbraucu, pā rsē š anā s ceļ vedis mani atstā ja reģ istratū rā , un es sā ku pildī t dokumentus. Man piedā vā ja paē st vakariņ as, pareizā k sakot to, kas bija palicis pā ri no vakariņ ā m, vakariņ as jau sen bija beiguš ā s, galdi tukš i. Bet š efpavā rs manā š ķ ī vī dā sni uzlika 2 vistas kā jas, pā rē jā s izvē lē jos pati. Izvē le bija maza, gandrī z viss jau bija aizvests, un, protams, es ē du par maz, jo biju ceļ ā . Ilgu laiku turku viesmī ļ iem skaidroju, ka esmu par maz ē dusi un gribu vē l, kad viņ i mani saprata, pienā ca pie manis un paraustī ja plecus, sakot, ka š efpavā rs neļ auj. Es nesā ku skandā lu un nelucē ju nervus, jo man joprojā m bija lī dzi trī sstū ris, un es paliku pilns. Bet tad reģ istratū rā es tomē r to izteicu, administrators teica, ka jū s nenā cā t pie manis. Uz ko es pamā ju. Tā kā biju ļ oti nogurusi, gribē ju pē c iespē jas ā trā k iet gulē t. Pirmais pā rsteigums bija tas, ka mani ielika uz vienu nakti (administratore tieš ā m prasī ja) pie vienas sievietes, nu, piekritu. Vakarā gribē jā s pastaigā ties lī dz jū rai, nopeldē ties, bet ceļ š , kas veda uz jū ru, nebija apgaismots, un bija bail tur iet. Mē s aizgā jā m uz istabu un "gā jā m gulē t", un tas sā kā s. Mū su viesnī ca ieslē dza mū ziku. Jā , protams, es visu saprotu, var un vajag izklaidē t viesus. Bet, kad pulkstenis rā dī ja 12, un mū zika neapstā jā s, es savā cu pē dē jos spē kus un devos uz reģ istratū ru, lai to izdomā tu. Man teica, ka pus 12 tiks izslē gta mū zika, vienkā rš i š ie ciemiņ i š odien iet prom, piemē ram, lai viņ i pastaigā jas. Neteikš u neko, ka š ajā viesnī cā atpū tā s arī ģ imenes ar bē rniem. Istabā skan mū zika, lai neglā btu ne ausu aizbā ž ņ i, ne spilvens. Rezultā tā viņ i š odien spē lē ja mū ziku lī dz 12!!! !
Ja vē laties klusu un relaksē još u atpū tu, tad š ī noteikti nav tā viesnī ca! Nu labi. Pagā ja pirmā diena, biju salauzta "atpū š oties" pie jū ras, kā pē c pē diņ ā s, jo atkā rtoju, atbraucu uz veselī bu, vajadzē ja miegu un jū ru. Un ne jau š ī s dzē riena ballī tes! ! ! Bū tu jauki, ja tā bū tu viena diena. Tā tas turpinā jā s lī dz pat svē tku beigā m. Otrā nakts bija vē l sliktā ka. Piedzē rusies sievieš u kompā nija visā viesnī cā kliedza dziesmas, pē c pulksten 12 naktī izslē dza mū ziku un kliedza lī dz pulksten vieniem. Tad kļ uva vē l sliktā k. Mū zika ieslē dzā s pirms brokastī m (nu labi), un izslē dzā s 20:00, un atkal ieslē dzā s 22:00 (jautā jums bija no 22:00 lī dz 22:00, kā pē c nebija mū zikas?? ? ), jo kā es vē lā k sapratu, tas traucē ja arī atpū tniekiem Aprunā jos ar daž iem iedzī votā jiem. Trī s (pat trī s reizes mani pā rcē la uz daž ā dā m istabā m), man teica, ka pē dē jā istabā bū s klusā ks. Un tagad uzmanī ba: mana nā kamā nakts. Mū zika mū su viesnī cā sagriež as 10.11 tiek pievienota mū zika no otras puses (Larisa Garden Hotel), tur ir vē l skaļ ā k + animatori. Tā di viņ i paliek lī dz pusnaktij! ! ! Lī dz tam laikam biju ļ oti noguris, spiediens nepazeminā jā s (un atbraucu uz š ejieni veselī bas dē ļ ), pamazā m aizmigu, nevarē ju aizmigt, tuvā k 5 moš eja ieslē dzā s. Un pirms modinā tā ja ar 10-15 sekunž u intervā lu dziedā ja gailis. Miegs ir izslē gts. Ļ oti nož ē loju, ka izvē lē jos š o viesnī cu, un tā katru vakaru.
Ē diens nav slikts, kā jau visiem trī nī š iem, deva arbū zu (nav saldu), plū mes, ā bolus, saldus turku naš ķ us pie tē jas, daudz zaļ umu, dā rzeņ us, kopumā ē diens ļ oti patika.
Jū ra atrodas netā lu no viesnī cas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā .
Un arī pludmalē (starp citu, pludmale ir oļ u, tas jums nav 5 zvaigznes)) viņ i man nozaga dvieli, vē lā k, kā es uzzinā ju, tas ir normā li. Kā ds paņ em droš ī bas naudu USD 15, pē c termiņ a beigā m š ie dvieļ i paliek uz sauļ oš anā s krē sliem, kuram nav dvieļ a, vienkā rš i aiziet uz jebkuru sauļ oš anā s krē slu un paņ em to. Arī telefonu un citu vē rtī gu mantu zā dzī bas tur viss "plaukst". Kopumā man bija brī niš ķ ī gas brī vdienas!
Un arī par tī rī š anu, viņ i tī rī ja gandrī z katru dienu, š ajā viņ i ir lieliski, es ieliku +
первый номер, куда меня заселили на одну ночь первый номер, куда меня заселили на одну ночь прогулки по Бельдиби прогулки по Бельдиби питание питание питание питание
аватар lorri30
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Bezcerī gi sabojā tas brī vdienas viņ u paš u lē tticī bas dē ļ . Es uzticē jos pozitī vajā m atsauksmē m internetā . Rezultā ts: iztē rē ta nauda un pretī ga relaksā cijas pē cgarš a. Bā ra darbs ir ī paš i nepatī kams: lai atpū stos, piemē ram, pie vī na glā zes pie baseina, nā ksies ieslē gt iztē li, jo patiesī bā izskatī sies pē c ubaga pie bā ra, kur bā rmenis valda ar augstprā tī gu smaidu un uz puspirksta ieš ļ akstā s PLASTMASAS vī na glā zē . … Tomēr ▾ Bezcerī gi sabojā tas brī vdienas viņ u paš u lē tticī bas dē ļ . Es uzticē jos pozitī vajā m atsauksmē m internetā . Rezultā ts: iztē rē ta nauda un pretī ga relaksā cijas pē cgarš a. Bā ra darbs ir ī paš i nepatī kams: lai atpū stos, piemē ram, pie vī na glā zes pie baseina, nā ksies ieslē gt iztē li, jo patiesī bā izskatī sies pē c ubaga pie bā ra, kur bā rmenis valda ar augstprā tī gu smaidu un uz puspirksta ieš ļ akstā s PLASTMASAS vī na glā zē . Principā bā ra darbs ir psiholoģ iski pareizi aprē ķ inā ts: ne visiem ir sirdsapziņ a ik pē c 15 minū tē m nā kt klajā ar papildinā jumu, kļ ū st neē rti, un negribas stā vē t rindā . Š ī ubagoš anas metode darbojas arī saistī bā ar sulu, kolas, sprite u. c. izsniegš anu bē rniem. utt Ē diens - bezgarš ī gi sautē ti dā rzeņ i visā to daudzveidī bā . Rakstot par vistas klā tbū tni. š ķ iet, ka ir apmulsis. Tie ir vai nu balož i, vai vardes. Vistas gaļ a un kauli tā neizskatā s. Tai pat laikā par š o apš aubā mo gaļ u vajag arī stā vē t rindā un ar sasistu smaidu izdalī t š ķ ī vi kā dam pie sadales stā voš ajam. . Viņ š arī uzliek saskaņ ā ar daž iem saviem jē dzieniem par cilvē ka svara attiecī bu un viņ am liktā ē diena svaru. Izklaide: periodiski kliedzoš a turku mū zika. absolū ti nepazī stams pā rsvarā slā vu izcelsmes tū ristiem. Š ķ iet, ka bā rmenis klausā s, kas viņ am patī k. Nav animā cijas. Pavisam. Virtuve, bā rs, kafija, tē ja - beidz strā dā t tieš i 21h. Turklā t izsalkuš o ē diens ir paš u izsalkuš o bizness. Ē dienreizes ir tikai 3 ē dienreizes dienā . Nerē ķ inieties ar uzkodā m starp ē dienreizē m. Lai gan citas tā da paš a lī meņ a viesnī cas piedā vā saldumus, kū kas ir neierobež oti. Vispā r tie, kas ir izsalkuš as un vienmē r prā tī gas dzī ves cienī tā ji - noteikti dodieties uz turieni. P. S. Jaunā m meitenē m var uzmā kties kā ds no viesnī cas strā dniekiem (silais, ap 50), kurš tomē r nelaidī s garā m un pozicionē sevi par viesnī cas ī paš nieku. manuprā t kaut kas lī dzī gs vecā kajam atslē dzniekam.
Parādīt vairāk »


iemiesojums anna.anna07
Sakiet, vai tiešām Aybel Inn viesnīcā ir slikti ar gultas veļu un dvieļiem, vai labāk to ņemt līdzi?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums sayz18
pludmalē dvieļi, sauļošanās krēsli, saulessargi par brīvu?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в тихом городке Бельдиби, недалеко от пляжа. Построен в 2000 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Состоит из двух 4-х этажных зданий (лифта нет). Компактная территория, уютные номера. Подходит для экономичного отдыха молодежи и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталия, в 22 км до центра г. Анталия, в 17 км от центра г. Кемер, в поселке Бельдиби.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчано-галечном пляже, в 150 м от отеля, через дорогу (подземного перехода нет). Заход в море: крупная галька; вход затруднен, необходима специальная обувь.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, интернет-уголок (платно), Wi-Fi (бесплатно, на территории), мини-маркет, 1 основной ресторан, бар у бассейна, 1 открытый бассейн 90 м2, 1 открытый бассейн 15 м2, с 1 водной горкой (01.05-22.10), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенец: нет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Пляжный волейбол (бесплатно), дартс, 1 водная горка, водные виды спорта (платно), массаж (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 74 номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), ванная комната, фен (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Beldibi Aybelinn Hotel, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824-85-26
Fax: +90 242 824-95-25
Tīmekļa vietne: Aybel Inn Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.