Asterias Beach Hotel 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.910
№20 viesnīcas reitingā Aija Napa
8.2 Numurs
7.7 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.1 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Makronissos līča pludmalē, klusā vietā, 10 minūšu pastaigas attālumā no restorāniem, bāriem un veikaliem. Trokšņains kūrorta centrs ar diskotēkām un nakts bāriem, 16. gadsimta klosteris, gleznaina osta – 6 kilometru attālumā.Vairāk →
аватар Anastasia23
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iekā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, pulksten 12, lai gan saskaņ ā ar noteikumiem reģ istrē š anā s pulksten 14.00. Viņ i par to naudu neprasī ja. Protams, nekā du glamū ru un spī dumu neredzē jā m, parasta viesnī ca, maza istabiņ a (pasū tī jā m Family uzvalku, divi pieauguš ie un divi bē rni 10 un 1. … Tomēr ▾ Iekā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, pulksten 12, lai gan saskaņ ā ar noteikumiem reģ istrē š anā s pulksten 14.00. Viņ i par to naudu neprasī ja. Protams, nekā du glamū ru un spī dumu neredzē jā m, parasta viesnī ca, maza istabiņ a (pasū tī jā m Family uzvalku, divi pieauguš ie un divi bē rni 10 un 1.6 gadi): divguļ amā gulta, divstā vu gulta, arē nas gulta. , galds, atzveltnes krē sli, televizors ar 5 krievu kanā liem, telefons, fē ns, gaisa kondicionieris un vannas istaba ar nelielu vannu. Č etri ir ļ oti cieš i. Viesnī cas plusi: ļ oti tuvu jū rai, stā v krastā . Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, reģ istratū rā , bā rā un restorā nā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Viesnī ca atrodas klusā vietā , 500 metru attā lumā un ir lielveikali ar visu nepiecieš amo, piemē ram, bē rnu pā rtiku un autiņ biksī tē m (tas mums bija svarī gi). Mī nusi: durvis uz istabu ir, kas ir, kas nav, dzirdamī ba ir lieliska. Visas kustī bas un sarunas koridorā un daudz cilvē ku, kas iet garā m, ir dzirdamas jebkurā diennakts laikā . Numurā nav tē jkannas un attiecī gi tē jas un kafijas. Katru dienu bija jā skrien uz bā ru pē c termosa ar karstu ū deni, termosi arī slikti notur siltumu. Ī sā k sakot, neē rtī bas. Par uzturu. Mums bija puspansija: brokastis un vakariņ as. Vakariņ as var mainī t uz pusdienā m. Brokastis tā das paš as kā jebkurā viesnī cā , nekas ī paš s. Un varu uzslavē t vakariņ as, katru vakaru kaut kas jauns, viss ir diezgan garš ī gs, vē rtē ju ar 5.
аватар oksa57
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta 10 dienas. Ģ imenē.3 cilvē ki - 2 pieauguš ie un bē rns 13 gadus vecs. Pirmo reizi Kiprā . Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tā bū tu tuvu pludmalei. Mē s nebijā m vī luš ies – tieš i tas, ko gribē jā m. … Tomēr ▾ Atpū ta 10 dienas. Ģ imenē.3 cilvē ki - 2 pieauguš ie un bē rns 13 gadus vecs. Pirmo reizi Kiprā . Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tā bū tu tuvu pludmalei. Mē s nebijā m vī luš ies – tieš i tas, ko gribē jā m. Ī paš u sū dzī bu par viesnī cu nav. Cietie č etri. Samaksā jā m par istabiņ u ar tieš u skatu uz jū ru, maksā par 1.000 vairā k nekā ar sā nskatu. Rezultā tā reģ istratū rā iedeva istabas atslē gu ar SĀ NU. Atgriezā s, prasī ja citu, skaidro. ka mē s maksā jā m ar tieš u skatu. Viņ i izlikā s (man tā domā ju), ka noticis pā rpratums, iedeva vē l vienu ar burvī gu skatu pa logu - zaļ š zā liens un tad jū ra!!! ! dabū ja cauri! Uzmanī bu, numuri ar TIEŠ U skatu uz jū ru - no *10 lī dz *14 (* vietā var bū t 0.1, 2.3, kas norā da stā vu), t. i. , no 010 lī dz 014. no 110 lī dz 114, no 210 lī dz 214 un no plkst. 310 lī dz 314. VISS! Pā rē jie atrodas sā nos vai ar skatu uz dā rzu. Stā vs 0 ir attiecī gi pirmais, 1 ir otrais stā vs un tā tā lā k (tas ir, faktiski viesnī ca ir 4 stā vu) Ā ra baseini ir piemē roti pieauguš ajiem un bē rniem. Pieauguš ais ar dziļ umu no 0.8 m lī dz 2 (š ķ iet), t. i. , ir paredzē ts daž ā diem dziļ umiem. Mē s tur bijā m tikai 2 reizes. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tur par brī vu - vienmē r bija bez maksas. Bet mē s nonā cā m pie jū ras, tā pē c devā mies uz pludmali, kas atrodas 30 metru attā lumā . Pludmale ir krā š ņ a, smiltis ir smalkas, gandrī z baltas un jū ra ir debeszila. Skaistums. Jā peld pa labi, gandrī z tuvu ū dens izklaides centram – apakš ā akmeņ u praktiski nav. Un, ja pretī izejai no viesnī cas, nekavē joties dodieties jū rā , uzmanī gi, ī paš i bē rniem, apakš ā biež i krī t asi akmeņ i. Ē dieni - paņ ē ma tikai brokastis, bet pē c 5 dienā m samaksā ja arī par vakariņ ā m (vakariņ u vietā var iet pusdienā s). Tā kā vakaros man ne vienmē r gribē jā s vilkties no viesnī cas uz pilsē tu ē st. Viesnī ca atrodas nelielā attā lumā no centra, bet karstumā ne vienmē r gribas tik daudz braukt. Mū su izpratnē putras nav, tā pē c ģ imenes ar maziem bē rniem, pievē rsiet uzmanī bu. Ē diens labs – izsalcis nepaliksi – brokastis vienmuļ ā kas, pusdienas un vakariņ as bagā tī gā kas. Pā rsteidzoš i garš ī gi deserti pē c pusdienā m un vakariņ ā m. Principā , ja atkal pulcē simies Kiprā , tikai Asterijā . Jā , Wi-Fi ir pieejams telpā s ar paroli. Jū s paņ emat paroli reģ istratū rā , papī ri tiek izdrukā ti - ņ emiet vairā k, katrai ieejai - ieskaitiet jaunu paroli. Ja kā du interesē sī kā k, atbildē š u un arī ekskursijā s (aviotū rē pat uz Izraē lu devā mies). Viesnī ca ir vē l ē rtā ka, jo autobuss atved vienu no pirmajiem un izved no viesnī cas, gluž i pretē ji, vienu no pē dē jiem, tā pē c nevajag 1.5 stundu vā kt citus tū ristus, vā ļ ā ties apkā rt. viesnī cas.
Наш номер с прямым видом на море
аватар Stepanova24
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Ieradā mies agri no rī ta, istabiņ ā tikā m iekā rtoti uzreiz un bez maksas (lai gan reģ istrē š anā s ir tikai 14:00) 2. Jū ra ir ļ oti tī ra un patī kama. Smiltis ir gandrī z baltas. Grunts piekrastes daļ a ir smilš aina, nedaudz tā lā k jū rā - akmeņ i ar aļ ģ ē m, kuros slē pjas daž ā das zivis. … Tomēr ▾ 1. Ieradā mies agri no rī ta, istabiņ ā tikā m iekā rtoti uzreiz un bez maksas (lai gan reģ istrē š anā s ir tikai 14:00)
2. Jū ra ir ļ oti tī ra un patī kama. Smiltis ir gandrī z baltas. Grunts piekrastes daļ a ir smilš aina, nedaudz tā lā k jū rā - akmeņ i ar aļ ģ ē m, kuros slē pjas daž ā das zivis.
3. Istabas un viesnī ca tī ra, ē diens izcils.
4. Viesnī cas galvenie viesi ir vā cieš i, krievi un ukraiņ i.
5. Darbinieki runā angļ u, vā cu un krievu valodā s
аватар angela.shloma
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies atpū sties no 28.07-4.08 2012 Ayia Napa. Š o vietu izvē lē jā mies labo pludmaļ u un tī ro balto smilš u dē ļ , un tā arī sanā ca. Viesnī ca atrodas tieš i Makronisos pludmalē . Smiltis ir tī ras, ū dens dzidrs, jū ra lieliska, peldē š anā s prieks, krasta lī nija ir diezgan gara, salī dzinot ar citā m pludmalē m. … Tomēr ▾ Mē s devā mies atpū sties no 28.07-4.08 2012 Ayia Napa. Š o vietu izvē lē jā mies labo pludmaļ u un tī ro balto smilš u dē ļ , un tā arī sanā ca. Viesnī ca atrodas tieš i Makronisos pludmalē . Smiltis ir tī ras, ū dens dzidrs, jū ra lieliska, peldē š anā s prieks, krasta lī nija ir diezgan gara, salī dzinot ar citā m pludmalē m. Pludmalē visa veida ū dens aktivitā tes. Bet pludmale ir paš valdī bas, lietussargs + 2 sauļ oš anā s krē sli = 7.50 eiro. Jū s varat arī bez maksas uzturē ties sauļ oš anā s krē slu priekš ā tuvā k ū denim.
Es, protams, gribu atzī mē t, ka viesnī ca galvenokā rt ir paredzē ta pā riem ar bē rniem, tā pē c ballī š u un izklaides cienī tā jiem vajadzē tu izvē lē ties vietu tuvā k Nissi pludmalei. Bet tas mū s neapturē ja) Tā kā vakarā devā mies uz centru izklaidē ties. Pietura no viesnī cas 3-4 minū š u gā jienā . Autobusi kursē stingri pē c grafika 101 uz centru un 102 pretē jā virzienā , ik pē c 15 minū tē m. lī dz 23.00 un pē c pusnakts - ik pē c 30 minū tē m. Tā tad no kluba atgriezties viesnī cā nav problē ma pat naktī . Biļ ete vienā virzienā.1 eiro, pē c 23.00 - 2.50 eiro. Taksometrs no viesnī cas ir aptuveni 10 eiro.
Atseviš ķ i viesnī cai. Man patika viss, labs 4-ka. Numuri ir tikko izremontē ti, visi iekā rtoti baltā krā sā , skaisti. Tī rī š ana notiek katru dienu, tā pat kā dvieļ u maiņ a. Ē diens ir nedaudz vienmuļ š , bet droš i vien visur) No augļ iem bija tikai persiki, plū mes, arbū zi un melones, apelsī ni, nekas eksotisks) Bet, tas nav galvenais) Pludmales brī vdienā s galvenais ir pludmale, un tur bija jauki) protams, ja kā dam ir bail no daž ā da vecuma mazu bē rnu pā rpilnī bas, tad esi Nissi pludmalē , lai gan daudzi teica, ka ū dens tur ir ļ oti netī rs, lielā tū ristu skaita dē ļ . Mē s tur nebijā m. Vē lreiz atkā rtoju - viesnī ca ģ imenē m vai pā riem, jo ​ ​ š ajā viesnī cā vientuļ ā m meitenē m vai zē niem diez vai jū s atradī sit pā ri izklaidei un jaunas paziņ as. Bet viesnī cas apkalpoš ana, uzturē š ana un dekorē š ana ir laba. Es lasī ju atsauksmes, kur viņ i raksta par gaisa kondicionē š anas trū kumu viesnī cas restorā nā , mums personī gi tā ds bija)) Un renovā cija viesnī cā ir lieliska 4 * Kiprā .
Vienī gais mī nuss ir animā cijas trū kums, bet mū su mē rķ is nebija sē dē t viesnī cā , apskatī jā m salu un vakarā pastaigā jā mies pa centru, tā pē c š is mums nebija mī nuss.
Netā lu bija DOME viesnī ca, tur izstaigā jā m teritoriju, laba vieta. Nezinu, kā das tur ir telpas, bet izskatā s, ka lieta ir ļ oti personiska un viņ u teritorijā ir vairā k palmu, kā man likā s. Tas atrodas nedaudz tā lā k no mū su pludmales.
Atseviš ķ i par Ayia Napa. Pilsē tas centrs naktī atdzī vojas. Milzī gs skaits klubu, jaunieš i no 18-23) Jū s varat dejot un skatī ties) Bet tas ir vairā k kā piedzē ries kautiņ š ) Jo tur, kur ir epitets "jaunī ba" - tas vienmē r nozī mē "lē ts" un "vulgā rs". Lai gan man paš ai ir 25, bet acī mredzot "jauneklī gs" vairs nav priekš manis. Jū s varat garš ī gi pusdienot restorā nos Pepermill un Castelli. Vidē jais rē ķ ins ir 50 eiro par diviem. Jū s varat atrast daudz lē tā ku bistro. Bet mē s koncentrē jā mies uz labu apkalpoš anu, apkalpoš anu un gardē ž u virtuvi)
Kad braucā m, redzē jā m garā m braucoš u Black Pearl kuģ i – milzī gu, kā no filmas. Ja mums tā du piedā vā tu aģ entū ra, mē s to izvē lē tos. Tā tad jū s varat uzzinā t par viņ u.
Izbraucā m arī ekskursijā "neizpē tī tā Kipra", izbraucā m pa klosteriem, nogarš ojā m vī nu, vizinā jā mies pa kalnu serpentī nu. Man viss patika, mums bija forš s gids Artū rs ar Peugeot. Iesaku visiem noskaidrot viņ a vietā . Ļ oti jautrs, daudz zina par Kipru, ceļ ojuma laikā (visu dienu) kopā ar viņ u uzzinā jā m visu par Kipru. Stā sts ir ļ oti saistoš s un interesants. Paņ ē ma par 95 eiro no cilvē ka, š is ir 6-vietī gs mikroautobuss, ē rts ar kondicionieri. Iesaku izvē lē ties tieš i š o variantu, jo uz visu dienu parastajā autobusā var ļ oti nogurt, un tur ir vairā k cilvē ku. Mē s bijā m tikai 6. Un tur 30)
Vispā r Kipra ir forš a vieta, var aizbraukt vismaz vienu reizi, tur bū tī bā vairs nav ko darī t, nedē ļ as laikā visu redzē jā m) Un iesaku Ayia Napa, jo pabraucā m garā m Larnakai un Limasolai - smiltis pludmalē tur ir pelē ki pelē ks, neglī ts, Protaras smiltis, lai arī baltas, tur ir skumjas, nevis kā Ayia Napa.
Noteikti iegā dā jieties Muscat un Commander vī nus vietē jā vī na darī tavā , garš ī gus vī nus.
Labas brī vdienas Aijanapā . Mē s personī gi bijā m ar visu apmierinā ti.
аватар lolajoy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patiesī bā viesnī cai ir viena piebilde - č ī kst kabineta durvis. Un pā rē jais ir ļ oti labs. Istabas mā jī gas, ē dinā š ana diezgan pieklā jī ga un daudzveidī ga (izņ emot standarta brokastis), personā ls pieklā jī gs, krieviski runā još s (reģ istratū ra, istabenes), ir animā cija, tai skaitā bē rniem, telpas tiek uzkoptas katru dienu ( ieskaitot veļ as un dvieļ u maiņ u), istabā s bezmaksas ledusskapis. … Tomēr ▾ Patiesī bā viesnī cai ir viena piebilde - č ī kst kabineta durvis. Un pā rē jais ir ļ oti labs. Istabas mā jī gas, ē dinā š ana diezgan pieklā jī ga un daudzveidī ga (izņ emot standarta brokastis), personā ls pieklā jī gs, krieviski runā još s (reģ istratū ra, istabenes), ir animā cija, tai skaitā bē rniem, telpas tiek uzkoptas katru dienu ( ieskaitot veļ as un dvieļ u maiņ u), istabā s bezmaksas ledusskapis. Pati viesnī ca priecē ja ar savu atraš anā s vietu (nomalē , prom no ceļ a), kluss un mierī gs, jo atpū tā mies ar 3 gadī gu bē rnu, tad š is bija tas, kas mums vajadzī gs. Pludmale skaista, jū ra skaista (tikai kamē r auksts, ne visiem). Noī rē jā m velosipē dus, lai vakaros brauktu uz Aijanapas centru. Tas ir skaļ š un pā rpildī ts. Bijā m uz vairā kā m kafejnī cā m - visur ā trā s uzkodas un nacionā lā virtuve (starp citu, nebiju ī paš i sajū smā , laikam gatavo tū ristiem, nā cā s salī dzinā t, kad izbraucu no tū res zonas, bet tā das iespē jas nebija) . Netā lu no viesnī cas ir kafejnī ca ar ļ oti labu rotaļ u laukumu bē rnam (un ē nā - kas ir retums) un strū klaku, ē dinā š ana tur ir vidē ja, bet bē rns priecī gs un vecā ki var atpū sties ; -)
аватар lisa39
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
ļ oti jauka un klusa viesnī ca. saskaras ar krievvalodī go personā lu) ē diens ir izcils, nu, protams, izņ emot brokastis (lai gan, cik saprotu, brokastis ir visur)). ļ oti pieklā jī gs viesnī cas personā ls uzkopj katru dienu, numuriņ i ļ oti patī kami, lai gan mē beles ir mazliet vecas. … Tomēr ▾ ļ oti jauka un klusa viesnī ca. saskaras ar krievvalodī go personā lu) ē diens ir izcils, nu, protams, izņ emot brokastis (lai gan, cik saprotu, brokastis ir visur)). ļ oti pieklā jī gs viesnī cas personā ls uzkopj katru dienu, numuriņ i ļ oti patī kami, lai gan mē beles ir mazliet vecas. ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu, par tā du naudu tā ir ļ oti pieklā jī ga)
аватар Valeryanka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Veca klusa viesnī ca, tā pat kā lielā kā daļ a tā s darbinieku un viesu. Bet viss ir patiesi un labi. Ir sajū ta, ka viņ i atgriež as. Ē diens ir neslavē jams, ī paš s paldies š efpavā ram Evros Popandopolas, un viesmī ļ i ir ļ oti labi. … Tomēr ▾ Veca klusa viesnī ca, tā pat kā lielā kā daļ a tā s darbinieku un viesu. Bet viss ir patiesi un labi. Ir sajū ta, ka viņ i atgriež as. Ē diens ir neslavē jams, ī paš s paldies š efpavā ram Evros Popandopolas, un viesmī ļ i ir ļ oti labi. Izrā dā s, ka Kipra var bū t lieliska novembrī (ū dens 25, gaiss 27 ir tieš i piemē rots! ). Un noteikti dodieties uz kalniem!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tos pie vī ra 2010. gada novembrī , viss iekļ auts, viesnī ca ir jauna vieta pludmales ziņ ā un jū ra laba, smiltis baltas, ū dens dzidrs, apkalpoš ana un tī rī š ana laba, ē diens Kiprā ir ļ oti labas, brokastis ir daudzveidī gas, pusdienu un vakariņ u ē dienkarte parasti ir atš ķ irī ga katru dienu valstī s, viesmī ļ i restorā nā vienmē r ir uzmanī gi un pieklā jī gi, viņ i saprot krievu valodu un mū su slikto angļ u valodu, vakarā devā mies uz Ayia Napa, taksis ir 7 eiro, var iznomā t velosipē dus, devā mies ekskursijā uz Kiki klosteri Troodos kalnos, ar pieturu vietē jā vī na darī tavā un Kipras vī na degustā ciju, man ļ oti patika, bet kalni ļ oti augsti, ceļ š iespaidī gs . … Tomēr ▾ atpū tos pie vī ra 2010. gada novembrī , viss iekļ auts, viesnī ca ir jauna vieta pludmales ziņ ā un jū ra laba, smiltis baltas, ū dens dzidrs, apkalpoš ana un tī rī š ana laba, ē diens Kiprā ir ļ oti labas, brokastis ir daudzveidī gas, pusdienu un vakariņ u ē dienkarte parasti ir atš ķ irī ga katru dienu valstī s, viesmī ļ i restorā nā vienmē r ir uzmanī gi un pieklā jī gi, viņ i saprot krievu valodu un mū su slikto angļ u valodu, vakarā devā mies uz Ayia Napa, taksis ir 7 eiro, var iznomā t velosipē dus, devā mies ekskursijā uz Kiki klosteri Troodos kalnos, ar pieturu vietē jā vī na darī tavā un Kipras vī na degustā ciju, man ļ oti patika, bet kalni ļ oti augsti, ceļ š iespaidī gs . Pludmalē var braukt ar skrejriteni, ū densslē pē m utt. . Vakarā viesnī cā gandrī z nav animā cijas, kā dreiz bija priekš nesums ar Kipras tautas dziesmā m un dejā m, ļ oti patika. Pā rsvarā briti, vā cieš i, ungā ri, maz krievu. Relaksē još ā m brī vdienā m iesaku tiem, kas daudz komunicē ar cilvē kiem vai lielā m kompā nijā m ar bē rniem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ģ imenes brī vdienas 2009 Viesnī ca ir super. un jū s nokļ ū stat pavedinā š anas salā . Ē diens vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Jū ra un š ī s baltā s smiltis apbur uz ilgu laiku. Un mē s noteikti tur atgriezī simies vē l. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas 2009 Viesnī ca ir super. un jū s nokļ ū stat pavedinā š anas salā . Ē diens vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Jū ra un š ī s baltā s smiltis apbur uz ilgu laiku. Un mē s noteikti tur atgriezī simies vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 777777738
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ļ oti mierī ga, animā cijas gandrī z nav. Pludmale kā visur citur Kiprā ir municipā la, kas nozī mē maksas 2.5 eiro sauļ oš anā s krē sls un 2.5 eiro lietussargs, nevar paņ emt un gulē t smiltī s. Jū ra ir tikai SUPER! pludmale skaista(tieš i pie viesnī cas), pabaroja lieliski, paņ ē mā m all inclusive. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti mierī ga, animā cijas gandrī z nav. Pludmale kā visur citur Kiprā ir municipā la, kas nozī mē maksas 2.5 eiro sauļ oš anā s krē sls un 2.5 eiro lietussargs, nevar paņ emt un gulē t smiltī s. Jū ra ir tikai SUPER! pludmale skaista(tieš i pie viesnī cas), pabaroja lieliski, paņ ē mā m all inclusive. Pati viesnī ca nedaudz veca, bet dzī vot var, solids č etrinieks. (bija Ē ģ iptē un Turcijā )
Отличный спокойный отдых! водичка
Parādīt vairāk »


iemiesojums usmanova1
Biļetē reģistrēšanās tiek aprēķināta no 14:00, un ierodamies no rīta. Kas būs jāgaida?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Valeryanka
Cikos notiek reģistrēšanās viesnīcā? Cik stingri tas tiek izpildīts?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель расположен на пляже бухты Макрониссос, в тихом месте, в 10 минутах ходьбы от ресторанов, баров и магазинов. Шумный курортный центр с дискотеками и ночными барами, монастырем XVI века, живописной гаванью – в 6 километрах.

Atrašanās vieta 40 км от международного аэропорта Ларнаки, в 4,5 км от центра Айя Напы.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан Ammohostos с террасой, в котором каждый вечер проводятся тематические вечера – фольклорные шоу, живая музыка, бинго.

Бар около бассейна Golden Sands.

Cocktail Bar – различные коктейли и прохладительные напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 210 номеров.

Istabās

Ванна/душ, фен, кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, сейф (платно), холодильник, гладильная доска, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese PO BOX 30087, Agia Napa, Famagusta 5340, Cyprus
Tālruņi: TEL: +357 23201000,
FAX: +357 23722095
Tīmekļa vietne: Asterias Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).