Viss profesionāliem sportistiem

Rakstīts: 19 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 17 — 19 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca atrodas augsti profesionā la apmā cī bu centra teritorijā Somijā . Ē rti atrodas attiecī bā pret daž ā dā m sporta infrastruktū ras objektiem: visu gadu pieejams slē poš anas tunelis ar inventā ra nomas pakalpojumiem un sporta preč u veikalu, biatlona š autuve, boulinga zā le, peldbaseins, ezers, futbola laukums, golfa laukums, tenisa korts, pacē lā js, tramplī nlē kmes, mež a parks ar rollerslē poš anas takā m, kas ierī kotas kalnainā apvidū un pā rgā jienu takā s, bet ziemā - ar distanč u slē poš anu. Viss iepriekš minē tais atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas. Kompleksa mež a parka teritorija tiek uzturē ta ideā lā stā voklī . Viesnī ca ir moderna, faktiski jauna. Tā piedā vā iemī tniekiem - saunu, trenaž ieru zā li, velosipē du nomu, skaistumkopš anas procedū ras un masā ž as. Visur perfekta tī rī ba. Plaš i numuri ar kvalitatī vu iekš ē jo apdari ir aprī koti ar duš ā m, bidē , gaisa kondicionieri, mini bā ru, seifu, lielu plazmas TV, telefonu, vadu internetu. "Suite" numuros ir gludeklis, elektriskā tē jkanna, peldmē teļ i, č ī bas. Ē dieni restorā nā - bufetes tipa brokastis - liela silto ē dienu, konditorejas izstrā dā jumu, auksto uzkodu, piena ē dienu un augļ u izvē le. Galvenie mā cī bu centra pakalpojumu lietotā ji ir profesionā li sportisti no daž ā dā m valstī m, tostarp Krievijas, un bē rnu sporta skolu audzē kņ i. Tač u ir arī ievē rojams sporta cienī tā ju kontingents, kas, pateicoties nū još anai ar slē pju nū jā m un citiem sporta veidiem, vē las vienkā rš i atpū sties ekoloģ iski tī rā , gleznainā vietā un saglabā t savu veselī bu, notievē t.
Viesnī cas trū kumi 1. Ā rkā rtī gi grū ti nokļ ū t. No Helsinkiem ar vilcienu - 6 stundas. No Kouvolas - 5.5 stundas. Vilcienu grafiks no Kouvolas nesakrī t ar Ļ eva Tolstoja vilciena pienā kš anu no Maskavas, tā pē c pasaž ieriem Kouvolā jā gaida 4.5 stundas. Ierodoties, no dzelzceļ a stacijas jā brauc ar taksi, jo. Autobusu grafiks uz viesnī cu nesakrī t ar vilcienu grafiku.
2. Vuokatti nav attī stī ta infrastruktū ra - nav lielveikala un valū tas maiņ as, tā pē c pirmo reizi jā ņ em lī dzi pā rtikas krā jumi.

3. Sokos Vuokatti ir 2 restorā ni: Amarillo un Kippo. Pirmais no tiem, diezgan dā rgs, bet nepiedā vā tradicionā los somu ē dienus, ē dienkartē ir tikai viens karstais zivju ē diens, bet otrs tiek atvē rts tikai pulksten 17, pirmdienā s nestrā dā . Somu ē dienu izvē le ir diezgan plaš a, tač u cenas viennozī mī gi par augstu - vidē jais rē ķ ins ir 40-50 eiro, ar ļ oti mazā m porcijā m. Tā pē c pusdienu un vakariņ u ē dienu jautā jumu iesaku risinā t kā citā di.
4. Standarta istabā s ir aizliegts lietot savus dzē rienus un produktus. Š ī s kategorijas numuru viesiem reģ istratū rā ir jā iegā dā jas ū dens pudelē s, kafija un tē ja. Tur vienas ū dens pudeles cena 0.5 litri bez gā zes ir 2 eiro.
5. Vuokati alkoholu nepā rdod. To var iegā dā ties tikai restorā nā . Vai arī istabā mini bā rā par papildus samaksu 40 mililitru traukā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар