Lossiranta Lodge 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Šī dizaina viesnīca atrodas pie Saima ezera Savonlinā, tikai 100 metru attālumā no tilta, kas ved uz Olavinlinna pili. No individuāli iekārtotajiem numuriem paveras gleznains skats un bezmaksas vadu interneta pieslēgums. Katrs Lossiranta Lodge Boutique Hotel numurs ir nosaukts kāda konkrēta ēkas vēsturiskā aspekta vārdā. Smēķēšana ir aizliegta visā īpašumā.Vairāk →
аватар arrabotass
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska atraš anā s vieta, skats uz Olavinlinna cietoksni ir vienkā rš i elpu aizraujoš s, un panorā mas logi un terase ir pavisam cits stā sts! )) Man viss ļ oti patika. Viņ i mū s uzņ ē ma lieliski: stā vvieta atrodas tieš i pie viesnī cas ē kas, kas ir ļ oti ē rti, reģ istrē joties ar mantā m. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, skats uz Olavinlinna cietoksni ir vienkā rš i elpu aizraujoš s, un panorā mas logi un terase ir pavisam cits stā sts! )) Man viss ļ oti patika. Viņ i mū s uzņ ē ma lieliski: stā vvieta atrodas tieš i pie viesnī cas ē kas, kas ir ļ oti ē rti, reģ istrē joties ar mantā m. Viesnī cas ī paš nieks ir ļ oti viesmī lī gs, uzreiz uz vietas noskaidroja visas detaļ as par plā niem, brokastu laiku un tē jas/kafijas vē lmē m. Istaba izrā dī jā s diezgan plaš a, tī ra (bez neviena putekļ a gabala pat augš ē jā plauktā , kas ir svarī gi) ar lielu ē rtu gultu un lielisku skatu uz cietoksni. Liela vannas istaba un spogulis tajā - tieš i tas, kas vajadzī gs meitenei) Ļ oti parocī ga bija arī neliela mā jī ga virtuvī te. Un ī paš i mani pā rsteidza un iepriecinā ja š ķ ietami nenozī mī gs pā rsteigums - viesnī cas saimniece pati atnes brokastis tieš i norā dī tajā laikā lielā pī tā groziņ ā , kas pildī ts ar daž ā diem labumiem, un mazais groziņ š ar siltā m bulciņ ā m un kruasā niem iekš ā izskatī jā s ī paš i mī ļ i - tas ir tikai kaut kas! Starp citu, brokastis ir diezgan sā tī gas : ) Vasarā ir iespē ja apmeklē t restorā nu viesnī cas teritorijā , kas atrodas gandrī z pie ū dens - brī vā dabā - noteikti plā nojam tur atgriezties un pavakariņ ot. tik romantiskā atmosfē rā ! Gribu pateikt milzī gu paldies viesnī cas saimniecei un vispā r visam personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m un omulī go, draudzī go mā jī go atmosfē ru! ! ! P. S. ja kā dam tas ir svarī gi, tad viesnī cā internets ir tikai vadu : )
Этот потрясающий вид прямо из отеля на главную достопримечательность встретил нас одним морозным утром!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Этот бутик-отель находится рядом с озером Саймаа в Савонлинне, всего в 100 метрах от моста, ведущего к замку Олавинлинна. Номера с живописным видом оформлены в индивидуальном стиле и оснащены бесплатным проводным доступом в Интернет. Каждый номер бутик-отеля Lossiranta Lodge назван в честь определенного исторического аспекта этого здания. Курение на всей территории объекта размещения запрещено.

Atrašanās vieta Гавань, рыночная площадь и разнообразные магазины и рестораны находятся всего в 800 метрах от бутик-отеля.
Viesnīcā

Летом гости могут позавтракать в павильоне в саду, а в остальное время года - в номерах. В экологически чистом бутик-отеле подают блюда из местных органических продуктов.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports На территории отеля работают сауна, открытая гидромассажная ванна и прокат велосипедов. Гости могут искупаться и порыбачить у отдельной пристани на озере.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В некоторых номерах есть плита, микроволновая печь и холодильник. К вашим услугам халаты, тапочки, а также телевизор и утюг. Всего - 15 номеров.

Adrese Olavinkatu 8, 57130 Савонлинна
Tīmekļa vietne: Lossiranta Lodge
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).