Vienas dienas brauciens uz Somiju Lapēnrantā

07 Maija 2017 Ceļošanas laiks: no 12 Aprilis 2017 ieslēgts 12 Aprilis 2017
Reputācija: +838.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pat ne stā sts. Jā , ņ emiet vē rā )

Labdien, foruma lietotā ji. Sagadī jā s tā , ka biju Sanktpē terburgā darba dē ļ , bet ne tik ilgi kā pagā juš ajā gadā (http://www.turpravda.com/fi/helsinki/blog-159944.html), kas ierobež oja manu braucienu pie somiem. Varē ja tikai uz vienu dienu - Lapu (Lapeenrantā ). Paskatī jos vietnes - uz kurā m pilsē tā m ir vieglā k aizbraukt (lai bū tu informatī vs un zinā tkā rs), izrā dī jā s - Lapē nrantai tuvā kais variants. Ceļ oja pa "elektronisko Somiju". Man patika organizā cija (kurators - Ļ ubovs) - viņ i vairā kas reizes zvanī ja, jautā ja iepriekš par manā m vē lmē m, atgā dinā ja man par apdroš inā š anu (ko es (. . . eh...vecums) aizmirsu), dienu iepriekš viņ i man atgā dinā ja. vieta un laiks. Izbraukš ana sā kā s optimā li, bet pie robež ā m nostā vē jā m 3-3.5 stundas. Ieeja pie somiem bija caur Disa*s ar slaveno priedi akmenī . Man bija zivju zupa ar krē jumu (nostalģ iski).

par Disa*s


Pē c tam paš ai pilsē tai viņ i paskaidroja, kur notika tikš anā s, un - brī vajā peldē š anā . Gā ja augš ā un lejā . Apmaldī ties nebija iespē jams – cilvē ki palī dzē ja, skaidroja, pat zī mē ja karti). Pilsē ta ir maza, mazstā vu, tī ra).

Ir iepirkš anā s centri (Kristī na), tirdziņ i - Lidl, Prizma. . . Skrē ju uz Saimana ezeru, tur bija kaut kā da akcija: jaunieš u komandas gā ja koš ā s un jautrā s biksē s, kā ds bija ar bē rnu lokiem ap viņ u. kakliņ us. Komandas vai nu gatavojā s sacensī bā m, vai arī gaidī ja pauzi – trenē jā s sportā ))

Zem ledus ezers, var redzē t, ka tas ir liels. Pilsē tas centrā ir parka zona ar kapiem. Atmosfē ra pilsē tiņ ā kaut kā mierī ga, nekur nesteidzas.

Es gā ju tikai pē c dvē seles, bez ī paš iem ilgtermiņ a mē rķ iem.

Cilvē ki autobusā (starp citu, tur bija gandrī z 50 cilvē ki) bija uzpildī ti lī dz galam (nez kā pē c man radā s asociā cijas ar marš ruta autobusiem lielā somu un savstarpē ji savienoto paku dē ļ ). Es netiesā ju. Katrs gā ja par sevi.

Nopū tā s. Brauciens izrā dī jā s ne pā rā k izzinoš s - nebija gatavas ekskursijas, nepietika laika patstā vī gai pastaigai. Es nenož ē loju "savu pastaigu". Nā kamreiz izvē lē š os citas pilsē tas, kā tas bija ar Prā gu un Helsinkiem - vispirms ar ekskursiju, tad - neatkarī giem braucieniem)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
около Disa*s
набережная Саймы
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums