Ceļojums pa Skandināvijas valstīm gr. 8f2

28 Septembris 2012 Ceļošanas laiks: no 05 Septembris 2012 ieslēgts 14 Septembris 2012
Reputācija: +11
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Iespaidi ir milzī gi, ī paš i par ceļ ojumu uz Norvē ģ iju ar pasakainiem fjordiem. Par braucienu uz Skandinā vijas valstī m ir daudz pozitī vu atsauksmju. Vē lē jos izteikt ieteikumus aizraujoš ā kam ceļ ojumam pa š ī m valstī m.

Bergenas tū rē bū tu ieteicams iekļ aut arī pasaulslavenā komponista Edvarda Grī ga kapa apmeklē jumu.

Lai sā kumā izveidotu saliedē tā ku kolektī vu, man š ķ iet, ka ir nepiecieš ams, lai gids sniegtu informā ciju par tū ristiem. Piemē ram, kā ds kontingents tiek savā kts pē c profesijas, pē c vecuma utt.

Cilvē ku vizuā lai izsekoš anai grupā pā rgā jienu laikā vē lams ieviest kaut kā das atš ķ irī bas zī mes (emblē mas, aproces nozī mī tes), kā tas tiek darī ts tū ristu grupā s Ķ ī nā un Japā nā .


Ekskursiju procesā sniedziet plaš ā ku informā ciju par mū sdienu cilvē ku dzī ves apstā kļ iem Skandinā vijas valstī s. Biež i mums rodas jautā jumi: kā pē c cilvē ki dzī vo labā k, ja valstī nav to dabas resursu, kas mums ir. Kā pē c jū s neredzat cilvē kus, kuri uz ceļ a dzer alu, smē ķ ē , runā pa mobilo, vadot automaš ī nu.

Garajā autobusā jā rā da vairā k dokumentā li vē sturisku video par valsti, kurai cauri braucam.

Tagad par pā rvietoš anā s marš rutu. Tas nav ī paš i efektī vi, ja tū risti gandrī z uz trim dienā m atgriež as tajā s paš ā s pilsē tā s (Stokholmā , Helsinkos), kuru viņ i apmeklē ja pirmo reizi. Ieteicams apsvē rt marš rutu, piemē ram, pē c Kopenhā genas (Dā nija) doties caur Vā ciju, Poliju un Brestu. doties ar vilcienu uz Maskavu.

Nobeigumā es vē los izteikt dziļ u pateicī bu mū su gidei Bļ inovai Jeļ enai Anatoljevnai. Viņ š ir ī sts profesionā lis savā jomā . Burvī ga, ar mierī gu raksturu, jutī ga pret pieprasī jumiem, viņ a detalizē ti atbildē ja uz visiem tū ristu jautā jumiem. Ekskursijas laikā grupā nebija nekā du pā rpratumu, kolektī vā vienmē r valdī ja draudzī ga atmosfē ra. Tas ir Jeļ enas Anatoljevnas lielais nopelns. Veselī ba un radoš ie panā kumi Jeļ enas Anatoljevnas darbā .

Nikolajs Ruč ka

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums