Īsta Eiropas viesnīca

Rakstīts: 24 oktobris 2008
Ceļošanas laiks: 25 janvārī — 1 februāris 2008
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Uz Helsinkiem devā mies ar autobusu no Sanktpē terburgas uz 3 dienā m. Izrā dā s, tas nav viegls pā rbaudī jums jaunieš iem visu nakti ceļ ot (un es arī valkā ju kaž oku; ) blakus histē riskam pā rim no Ļ eņ ingradas ciema. Bet nerunā sim par paš u ekskursiju, labā k par viesnī cu.
Ļ oti mā jī ga viesnī ca, ē rta un pilnī bā atbilst 3 ***. Man patika istabiņ a (toreiz bija pirmais brauciens uz eiro, bet tagad ir ar ko salī dzinā t) nav maza, bez krievu TV, un ar normā lu vannas istabu (labā k bū tu vanna, bet tas ir mans personī gais problē ma). Attiecī bā uz vannas istabu: apvienota, duš as nodalī jums ir 2 reizes lielā ks nekā standarta duš as, ū dens nav pā rā k karsts, bet tī rā kais pasaulē (dzert var)) un ir arī izlietne ar rokturiem; pieejamas arī ziepes/š ampū ns/duš as ž eleja. Guļ amistabā (parasti "divvietī gā ") ir 2 atseviš ķ as gultas (ī paš i interesē divguļ amā gulta: nav), galds, 2 atzveltnes krē sli, ļ oti ē rts skapis un skapis apaviem. Viss ir koka (videi draudzī gs), gultas pā rklā ji un aizkari daudzkrā saini, ļ oti pozitī vi. No mū su istabas paveras skats uz slidotavu, un tur vienmē r no pulksten 8 no rī ta (agrā k nepamodā mies) kā ds slidoja! Ļ OTI SKAISTI, sportiski, estē tiski patī kami! Manuprā t, no visā m istabā m paveras skaists skats. Olimpijā ir arī pirts, 2 stundas sievietē m, 2 stundas (jau citā laikā ) - vī rieš iem. Bet tas bija neizdevī gā laikā , nepaspē jā m aizbraukt (1. vakars tika pavadī ts Serena akvaparkā , 2. - pastaigā jā mies pa pilsē tu). Brokastis ir labas, daudzveidī gas, garš ī gas un gatavotas no kvalitatī viem produktiem. Galvenais kontingents ir vā cieš i, somi, ļ oti maz krievu.
Es arī vē los norā dī t uz pā rtiku. Pā rtika Somijā ir dā rga, pat vidē jais rē ķ ins par ā tro kā ju (no kura ir miljons) ir 20 eiro par diviem. Visiem č ū las un gastrī ta slimniekiem: BRĪ DINĀ JUMS, ir liels kā rdinā jums ē st picu, hamburgerus, kolu utt. , jo laba kafejnī ca ar normā lu ē dienu ir š ausmī gi grū ti, un, ja kas lī dzī gs sanā k, tad ar š ā du rē ķ inu! Kopumā nolē mā m vakariņ ot mū su viesnī cas restorā nā - ļ oti garš ī gi, lielas porcijas, lieliska apkalpoš ana, maz apmeklē tā ju. Kopē jais rē ķ ins: 80 eiro (minerā lū dens, salā ti, 2 siltie ē dieni, vī ns)

Par viesnī cas atraš anā s vietu. Nevis centrā , bet ir, kur pastaigā ties. Viegli sasniedzā m dzelzceļ a staciju, devā mies iepirkties (Sokos, Stockmann). Viss ceļ š ļ oti interesants, oriģ inā li pieminekļ i, transporta savienojumi. Ceļ u dalī bnieki ir š ausmī gi pieklā jī gi, mē s pat apskaudā m...
Par 3*** likā m stabilu 5 (vē rtē š anas ziņ ā )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu