Atsauksmes un stāsti par viesnīcām Helsinki

Tūristu stāsti par Helsinki pievienot stāstu
Lieliska viesnīca, mājdzīvniekiem draudzīga
Labā kā viesnī ca Helsinkos, kurā esat laipni gaidī ti jū s un jū su mā jdzī vnieki! Tā nu sagadī jā s, ka mums atvaļ inā jumā bija jā ņ em lī dzi savs č ivava Martins, tā pē c meklē jā...
 •  4 gadā atpakaļ
Normāla viesnīca
Vispā r š eit uzņ emš ana ir pieradusi pie krieviem. Viņ a man ā tri un skaidri pastā stī ja par nosacī jumiem. Izī rē ju istabu uz nedē ļ u.
 •  6 gadiem atpakaļ
Somija!!! Ak, cik daudz neskaidru iespaidu!!!
Kad piezemē jaties Helsinkos, pirmais, kas jū s pā rsteidz, ir ainava aiz iluminatora loga. Viņ š ir valdzinoš s. Milzī gi laukakmeņ i un dzeltena zā le.
 •  5 gadiem atpakaļ
Helsinku pilsētas stāsti
Ikvienam ir pilsē ta, kurā viņ š vē las atgriezties atkal un atkal, jebkurā gadalaikā un jebkuros laikapstā kļ os. Pilsē tas, tā pat kā cilvē ki, mē dz mainī ties reizē m vairā k, reizē m mazā k, bet tom&#...
 •  6 gadiem atpakaļ
Laba viesnīca, bet karte vairākas reizes tika atmagnetizēta
Tī ra istaba, sniegbalta gulta, garš ī gas brokastis, skaists viesnī cas dizains, tur jū taties komfortabli. Restorā nā nav papī ra salveš u)) No istabas logiem paveras skats uz ielu, skaisto Dabas vē stures muzeju!
 •  7 gadiem atpakaļ
Laba "self catering hotel", gandrīz visas iespējamās ērtības, bet ir problēma ar ventilāciju istabā.
Viesnī cu izvē lē jos pē c attiecī bas "cena - kvalitā te". Un tā pē c, ka es jau biju pazī stams ar Forenom viesnī cu sistē mu: pirms pā ris gadiem es dzī voju Forenom Koski viesnī cā Somijas pilsē tā Tamperē .
 •  6 gadiem atpakaļ
Brīvdienas Somijā
*Smaidī ja. Mani pē dē jā laikā kaut kas velk uz ī siem atpū tas veidiem. Neatkarī gi no tā , kā jū s pieradī sit)) Tā tad.
 •  8 gadiem atpakaļ
Laba viesnīca, netālu no Helsinku centra
Uztaisī ju sev mini dā vanu - lidoju ar tieš o regulā ro reisu uz Helsinkiem, savukā rt mū su pilsē tas aviokompā nija lido. Rezervē jot š o viesnī cu par likmi - ekonomiski centrā (gandrī z).
 •  8 gadiem atpakaļ
Nedēļas nogale pie skandināviem ar prāmi+autobusu
Sagadī jā s, ka es biju Sanktpē terburgā darba dē ļ . Pilsē ta pati par sevi ir lieliska, tur var nā kt biež i, bet tomē r tā paliek puslasī ta grā mata - nevar apbraukt un apceļ ot visu.
 •  8 gadiem atpakaļ
Helsinki no nepaklausības skolas direktora
Neatkarī gi no tā , vai tā ir jauna pilsē ta jū su ceļ ojumu kartē vai vieta, kur jau esat bijis, vienmē r ir jautri atrast un atklā t kaut ko jaunu.
 •  8 gadiem atpakaļ
Parādīt vairāk »


Vairāk par Helsinki