Sol Sun Beach Apartamentos 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.010
4.0 Numurs
4.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
3.0 Uzturs
3.5 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1988. gadā, pēdējā rekonstrukcija notikusi 2015. gadā. Sastāv no 5 dažāda līmeņa stāvu ēkām. Atrodas Tenerifes salas dienvidu daļā, klusā un mājīgā Playa de Las Americas kūrorta rajonā, tieši blakus Playa de Fanabe pludmalei. Tuvumā atrodas daudzi zivju restorāni un veikali. Blakus viesnīcai ir autobusu pietura, no kuras ceļš ved uz Loskristianosu (pa kreisi) un Del Duc pludmali (pa labi). Ir plašs peldbaseins, kas imitē jūras viļņa efektu. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар sazonovu
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tik antisanitā rus apstā kļ us nekur citur nebiju redzē jis. Manuprā t, prusaki ir regulā ri š ī s viesnī cas viesi. Ieč ekojā mies ap 22:00, kad ieslē dzā m gaismu, bijā m vienkā rš i š ausmā s, viņ i tur bija lī dz viduklim. … Tomēr ▾ Tik antisanitā rus apstā kļ us nekur citur nebiju redzē jis. Manuprā t, prusaki ir regulā ri š ī s viesnī cas viesi.
Ieč ekojā mies ap 22:00, kad ieslē dzā m gaismu, bijā m vienkā rš i š ausmā s, viņ i tur bija lī dz viduklim. Mantas pat netika ienestas istabā , tā s uzreiz atgriezā s pie letes, un tur visi bija ar vienu un to paš u problē mu (nomainī t numuru). Uzreiz pē c š ī s viesnī cas rezervē š anas uzkrā jiet Dichlorvos vai ko citu, jo uz ielas varat iegā dā ties lī dzekli pret maziem kukaiņ iem, nevis lieliem ū sainiem liellopiem.
Istaba (Superior), kuru mums iedeva pē c kupona, atradā s pirmajā stā vā . Es joprojā m nesapratu, vai tas ir pagrabs vai pirmais stā vs, vai mī nus pirmais stā vs, jo no loga pavē rā s tas pats koridors, no kura mē s iegā jā m istabā .
Mū su lū gumi mainī t istabu uz tā du paš u, bet vismaz stā vu augstā ku vai paaugstinā t kategoriju par piemaksu ne ar ko vainagojā s. Kad esam vā cieš i apmetas augstā k, un no bijuš ā s NVS viss pagrabā . Rupjī bas reģ istratū rā , manuprā t, ir norma š ajā viesnī cā , tā pat kā tarakā ni.
Apzinoties situā cijas bezcerī bu un vē lo laiku, kā arī nogurumu pē c garā lidojuma par "simboliskajiem" 350 €, iekā rtojā mies cilvē ciskos apstā kļ os tuvē jā viesnī cā . No rī ta tū roperators jau pā rskaitī ja uz š o viesnī cu mū su iepriekš samaksā tos lī dzekļ us.
Par WIFI. Man izdevā s Viberam nosū tī t divus vā rdus. Es nevarē ju saņ emt pastu. Apskatiet arī viesnī cas vietni.
дорога в Superior Сотрудники отеля это называют
аватар grigmm35
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visiem, kas vē l š aubā s: braukt vai nebraukt uz Tenerifi: noteikti, bez š aubā m, jū s to nenož ē losiet ne par ko! Š ī sala ir pilnī bā radī ta neaizmirstamā m brī vdienā m katrai gaumei. Tā ir ļ oti daudzveidī ga, ir tik daudz interesantu lietu, brī niš ķ ī gas vietas, elpu aizraujoš as ainavas, parki, gleznainas pilsē tiņ as, skaistas pludmales, daudz izklaides. … Tomēr ▾ Visiem, kas vē l š aubā s: braukt vai nebraukt uz Tenerifi: noteikti, bez š aubā m, jū s to nenož ē losiet ne par ko! Š ī sala ir pilnī bā radī ta neaizmirstamā m brī vdienā m katrai gaumei. Tā ir ļ oti daudzveidī ga, ir tik daudz interesantu lietu, brī niš ķ ī gas vietas, elpu aizraujoš as ainavas, parki, gleznainas pilsē tiņ as, skaistas pludmales, daudz izklaides.
Tagad par viesnī cu. Š ī aparthotel manuprā t pilnī bā attaisno savus 3*. Omulī gi, tī ri, viss strā dā , tī ra katru dienu, viss mainī ts laicī gi, nebija nekā du pretenziju. Istabā ir virtuvī te, nepiecieš amais trauku komplekts, stikla keramikas plī ts. nedaudz kondicionē ja, tā vietā pie griestiem bija ventilatori, bet vakarā bija +23(š is ir karstā kais augusta mē nesis), tā pē c bija ē rti gulē t ar atvē rtu balkonu. Sā kumā mū s arī ielika istabā ar skatu uz ielu, pirmkā rt viss troksnis bija dzirdams no ielas, otrkā rt tika apskatī ta visa mū su istaba. Palū dzā m mainī t istabu, pieņ ē ma diezgan normā li un laipni mums piedā vā ja daž ā das istabiņ as lī dz izvē lē jā mies sev tī kamo ar skatu uz palmu aleju viesnī cā . Bija baseins, vakaros - bē rnu diskotē ka un daž ā di priekš nesumi pie bā ra, diezgan profesionā ls un neuzbā zī gs flamenko dejas, burvju triki, suņ i, papagaiļ i un ē rgļ i.
Ē dieni maksā.5 eiro brokastī s un 9. vakariņ ā s, diezgan vienmuļ i un ar nelielu sortimentu, vakarā visi dzē rieni ir apmaksā ti. Restorā nos un kafejnī cā s ē diens nav ī paš i garš ī gs, bet diezgan dā rgs, vienī gais ir ļ oti lielas porcijas. ē dienkartē ), bet atnesa tā du pannu, ka pieci bū tu paē duš i. Visvairā k mums patika iepirkties lielveikalā Mercadona - par 30 eiro nopirkā m tik daudz produktu, ka varē jā m aizvest tikai ar maš ī nu. Viss ir ļ oti garš ī gi, svaigi, kvalitatī vi un videi draudzī gi: vī ns, alus, sulas, sangrija, sieri, garš ī gi gaļ as un desu izcirtņ i, karaliskā s garneles, gatavas ē š anai, ananā su augļ i, papaija, vienmē r svaigi konditorejas izstrā dā jumi. Iesaku visiem! Jā piebilst, ka citos mazajos lielveikalos viesnī cā s daž iem produktiem cenas ir gandrī z 2x dā rgā kas.
Pludmales brī vdienu cienī tā jiem brī niš ķ ī gais Atlantijas okeā ns. No mū su viesnī cas lī dz pludmalei jā brauc 5 minū tes. Pludmales ir bez valsts, cilvē ku bija daudz, bet vietas vienmē r pietika visiem. ū dens temperatū ra bija +24, ļ oti ē rti peldē ties, dibens smilš ains, visur gar Pludmalē s ir viļ ņ lauž i, tā pē c lielu viļ ņ u nebija.
Noī rē jā m maš ī nu, lai apbrauktu visu salu, visur ir savā dā k, bet vienlī dz interesanti. Braucā m uz Teides vulkā nu,
uz Loro parku, uz Siam parku, uz Orlova parku, uz Pē rtiķ u parku, kur var tieš i sazinā ties ar pē rtiķ iem un lemū riem un tos pabarot. kas ir norā dī ti viņ u sludinā jumos. Pastaigā jā m pa Santakrusas de Tenerifes ielā m, Puerto de la Cruz, piedalī jos izpā rdoš anā , bet vē l nebija laika paskatī ties. Gribu tur atgriezties vē lreiz, vē l daudz kas ir palicis neatklā ts.
искусственная волна в Сиам парке в Monkey Park отель Sol Sun Beach искусственные озера с морской водой в Пуэрто-де-ла-Крус бассейн в отеле дорога к пляжу набережная в Санта-Крус-де-Тенерифе вулкан Тейде


iemiesojums sigal9624
no kādiem numuriem paveras skats uz okeānu [email protected] jau iepriekš paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 1988 году, последняя реконструкция прошла в 2015 году. Состоит из 5-ти корпусов разного уровня этажности. Расположен в южной части острова Тенерифе, в спокойной и уютной зоне курорта Плайя де Лас Америкас, непосредственно у пляжа Playa de Fanabe. Поблизости много рыбных ресторанов и магазинов. Рядом с отелем есть автобусная остановка, дорога связывает с городом Лос-Кристианос (влево) и пляжем Дель-Дюк (вправо). Есть просторный бассейн, имитирующий эффект морской волны. Отель подходит для молодёжи и семейных пар.

Atrašanās vieta Расположен в 18 км от южного аэропорта Тенерифе, в центре курортной зоны Коста-Адехе.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Fanabe в 40 м от отеля. Между пляжем и отелем есть пешеходная дорога. Пляжных полотенец нет.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, супермаркет, интернет-кафе (платно), прачечная платно (самообслуживание), ТВ-зал, Pool Snack бар: салаты, снэки, сэндвичи, время работы 11:00 – 00:00, Lounge бар: время работы 07:30 – 23:00, 1 главный ресторан (завтрак и ужин, шведский стол), 1 открытый бассейн, площадь 600 м2, с пресной водой, часы работы: с 10:00-18:00, подогрев бассейна с декабря по март, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, парк. Допускается размещение с животными весом не более 5 кг, по предварительному запросу (платно). Животные не допускаются в общественные места.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж платно, живая музыка бесплатно (2 раза в неделю), анимация бесплатно (дневная и вечерняя анимационная программа).
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 135 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese C/ Londres, 3, Playa de Fanabe, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 712102
Fax: +34 922 712110
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.