Ponderosa Hotel Apartment 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca atrodas Las Americas kūrorta zonas centrālajā daļā Tenerifes dienvidos. Atvērta 1972. gadā, 2000. gadā veikta pilnīga renovācija. Viesnīca tika atkārtoti atvērta 2009. gadā.Vairāk →
аватар albazp2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daž i vā rdi par rezervā ciju, kā mē s nokļ uvā m š ajā konkrē tajā viesnī cā... Kanā riju salas bija mū su senais sapnis. Vasaras sā kumā ieraudzī jā m saprā tī gu cenu atvaļ inā jumam augustā HOVIMA viesnī cu tī klā un nolē mā m riskē t ar rezervā ciju. … Tomēr ▾ Daž i vā rdi par rezervā ciju, kā mē s nokļ uvā m š ajā konkrē tajā viesnī cā...
Kanā riju salas bija mū su senais sapnis. Vasaras sā kumā ieraudzī jā m saprā tī gu cenu atvaļ inā jumam augustā HOVIMA viesnī cu tī klā un nolē mā m riskē t ar rezervā ciju. Mē ģ inā ja rezervē t Hovima Santa Maria, izmantojot Join Up, rezervā cija tika noraidī ta, piedā vā jot apsvē rt Hovima Atlantis vai Hovima Jardin Caleta. Pē c vilcinā š anā s viņ i piekrita Atlantī dai. Tomē r atraš anā s vieta civilizā cijas centrā . Lī dz svē tkiem bija palikuš i 2 mē neš i. Atpū š oties, sā kā m veidot plā nus. Pē c 2 nedē ļ ā m Join Up atcē la mū su lidojumu uz Tenerifi (un ne tikai. . . ). Steidzami mē ģ inā ja pā rgrā matot caur TPG. Hovima Atlantis vairs nepieņ ē ma, tikai Hovima Jardin Caleta palika izskatī š anai. Piekritu, apstiprinā ja viesnī ca. Sapratuš i, ka nedzī vosim centrā un, izlasī juš i atsauksmes par pā rē jo, nolē mā m, ka ī rē sim auto. Mē s esam 3 cilvē ku ģ imene, un autobusu cenas izmaksā tu vairā k nekā ī rē jot automaš ī nu uz nedē ļ u. Maš ī na tika pasū tī ta uzreiz no mā jā m, saņ emts arī apstiprinā jums. Viņ i sā ka lasī t vietni "Tenerife krievu valodā ", izdrukā t nepiecieš amo informā ciju, kartes, marš rutus. Nedē ļ u pirms atpū tas bija sajū ta, ka visu salu zinā m no galvas. 3 dienas pirms izbraukš anas TPG nosū ta mū su tū roperatoram atvainoš anā s vē stuli, jo vienas no uzņ emoš ajā m pusē m bankrota un kavē tā maksā juma dē ļ Hovima Jardin Caleta viesnī cai viesnī ca nevar mū s pieņ emt uz visu mū su atvaļ inā juma laiku. Tā pē c viņ i piedā vā apsvē rt iespē ju par "citu viesnī cu" uz nedē ļ u, kam sekos pā rcelš anā s uz 4 dienā m Jardin Caleta, vai arī viņ i ir gatavi pilnī bā atmaksā t mū su naudu. Ak kā! ! ! Brezenta zā baks uz kristā la sapņ a! ! ! Tas notiek! ! ! Pateicoties mū su ceļ ojumu rī kotā jas Jekaterinas neticamajiem pū liņ iem un mū su dusmu lē kmē m, mē s saņ ē mā m alternatī vu variantu Ponderosa dzī vokļ u viesnī cai Las Americas centrā uz 7 dienā m, kam sekoja pā rvietoš anā s uz Hovima Jardin Caleta viesnī cu uz 4 dienā m makš ķ erē š anā . Lakaleta ciems. Lī dz atpū tai (izlidoš anai) tik daudz reiž u zaudē jā m ticī bu š ī piedzī vojuma izdoš anai, ka pat tad, kad stā vē jā m lidostā un tablo meklē jā m reģ istrā cijas letes numurus lidojumam Tenerifē , es personī gi vairs neticē ju, ka burtu kombinā cija TENERIFE tablo nozī mē to, ko es domā ju domā ju. Es vienkā rš i nevarē ju noticē t, ka mē s tur nokļ ū sim. Bet te beidzā s "bē dī gā " daļ a un sā kā s fantastisks atvaļ inā jums. Lai neko nepalaistu garā m, man bija jā raksta dienasgrā mata...
19.08. 2018. Lidojums no Kijevas ilga 6 stundas, izlidoja skaidri bez kavē š anā s. Gaisa pā rvadā tā js UIA. Biju patī kami pā rsteigts, ka uz kuģ a bez papildus maksas tika piedā vā ts ū dens, tē ja, kafija. Lidoja perfekti, Dienvidu lidosta. Ola, Spā nija! ! ! Š ie ir mū su pirmie svē tki Eiropā! ! ! Pasu kontrole - bez problē mā m. Plombas tika liktas it kā ar aizvē rtā m acī m (bez vī zas! ). Saņ ē mā m bagā ž u un tikā mies ar pavadoš o gidu. Gide bija ļ oti neizpratnē , kur mū s reģ istrē t, viņ ai bija informā cija par mums Ponderosa Jardin Caleta, - tā das viesnī cas nav (((Viņ i paskaidroja, smē jā s. Mē s ieradā mies viesnī cā pē c vietē jā laika vienā no rī ta. Numurs tika dots zibens ā trumā , bez piemaksā m 11 stā vs, apskatī t dzī vokļ us 1105. Pati viesnī ca nav ī sti viesnī ca. Cik saprotam, daļ u istabiņ u (lielā ko daļ u) iegā dā jas privā tpersonas un arī tiek izī rē tas (privā ti) . Dzī voklī ir atseviš ķ a guļ amistaba vecā kiem un istabā ar virtuves sienu ir vē l 2 vienvietī gas gultas Istaba ir tī ra, bet nogurusi, 3 zvaigž ņ u aprī kojums (nav fē na), minimā lie piederumi, nav trauku mazgā š anas aprī kojuma un virtuves sū klis un dvieļ i, nav kondicioniera, maksas TV, bezmaksas wi-fi(tā nav problē ma-zonu daudz), seifs ir maksas(arī atrisinā ts)Ziepes ir, bet labā k savas. Ekspluatā cijas materiā li nesteidzas papildinā t (š ampū ns, duš as ž eleja, tualetes papī rs). Tī rī š ana ir tik tā , pā rsvarā atkritumu izveš ana. Spilveni ir tieš i tā di paš i kā rakstī ts iepriekš ē jos apskatos-krū mas, uz sists ar polsterē jumu poliesteru, viens spilvens ir forš s alveja. Ir pietiekami daudz skapju, plauktu, naktsgaldiņ u, daudzveidī gu trempeli (š ķ iet, ka paš i atpū tnieki tos vilka lī dzi no pā rdoš anas lietā m). Dvieļ i visi svaigi, gandrī z jauni, gulta nemaz nav jauna, bet tī ra. Ļ oti noguruš i gultas pā rklā ji, neprasiet, bet vienkā rš i prasa atjauninā š anu. Uz balkona salauzta drē bju ž ā vē tā js. Ē rti slē dž i - atrodas tieš i tur, kur tie ir nepiecieš ami. Mū su istabas lielā kais un treknā kais pluss ir plaš s balkons un skats uz Las Americas, okeā nu - 11. stā va nopelns. Turklā t atraš anā s vieta ir tā da, ka labajā sienā nekad neieplū st saule, un karstumā varat sē dē t ē nā un dzert vē su vī nu, apbrī nojot skatu. Telpas skaņ as izolā cija uzreiz pievē rsa sev uzmanī bu - tā nav. Troksnis no ceļ a ir dzirdams visu diennakti un diezgan skaidri. Lifti ir veci un biež i vien nav ī paš i tī ri. Pati viesnī ca atrodas tā , ka no visiem tā s numuriem paveras skats uz viesnī cas pagalmu, skatu uz pilsē tu un okeā nu. Un koridori (atvē rti) atrodas kalnu pusē un attiecī gi arī ceļ a malā . Protams, skats paveras, ja telpa ir augstā ka par 7-8 stā viem. Lī dz 5. stā vam var redzē t blakus esoš o ē ku sienas un jumtus. Tieš i pretī viesnī cai pā ri automaģ istrā lei atrodas Siam Park, autoosta, grandiozā Magmas ē ka (nedē ļ as nogalē s tiek rī kotas ballī tes).
No rī ta cē lā mies 7 no rī ta, pē c pusstundas brokastis, un aiz loga bija nakts. Laternas spī d, sajū ta kā.3 naktī , zvaigznes debesī s, paš as debesis melnas. Pē c pusstundas sā ka kļ ū t gaiš s. Mū su acu priekš ā burtiski bija rī ts. Brī niš ķ ī gi! ! ! Pamodos un nā ca brokastī s. Viesnī cas restorā ns ir mazs un mā jī gs. Uz galdiem ir tī ri galdauti, tiem virsū klā ti vienreizē jā s lietoš anas papī ra, kas ievē rojami atvieglo viesmī ļ u darbu uzkopš anā un paā trina procesu. Paš i viesmī ļ i ir ļ oti laipni, gudri, draudzī gi. Pē c sortimenta brokastī s (katru dienu viens un tas pats): cepts bekons, 2 veidu desa, siers, desiņ as, kartupeļ u pankū kas, ceptas, vā rī tas, mizotas olas (vā rī tas bez č aumalā m), vairā ku veidu konditorejas izstrā dā jumi (eklē ri, mafini, kruasā ni , siera kū kas) , pankū kas ar daž ā dā m piedevā m, grauzdiņ i. Vairā ku veidu auzu pā rslas, ievā rī jumi, jogurts, konservē ti ananā si. Augļ i - banā ni, ā boli, bumbieri, kivi. Dzē rieni - kafija no automā tiem, tē ja, karsts piens, augļ u smū tiji.
Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as (pusdienas netika ņ emtas apzinā ti), tā pē c par pusdienā m neko nevaru pateikt, es neredzē ju.
Vakariņ as viesnī cā Ponderosa: 2 veidu gaļ a (vista, cū kgaļ a), zivs (sautē jums), lazanja, frī kartupeļ i, risoto, grilē ti dā rzeņ i, 4 veidu salā ti, marinē ti gurķ i, augļ i, saldumi, 3 veidu garš ī gs saldē jums. Dzē rieni-kola, fanta, sprite bez maksas.
Animā cija viesnī cā netiek nodroš inā ta. Vakara š ovu nav, to var noorganizē t pats))). Joks. Uz vietas nav arī automaš ī nu stā vvietas. Uzkrī toš a bija arī augu “nolaidī ba” teritorijā . Daudz sausu, nokaltuš u lapu, sausa eglī te tieš i pretī galvenajai ieejai. Dā rznieks acī mredzami nepabeidz.
Par viesnī cas teritoriju un peldbaseiniem. . . Viesnī cas viesi pē c uzturē š anā s atstā ja piepū š amā s gulbju rotaļ lietas, apļ us, virtuļ us, matrač us. Tagad tos baseinā izmanto visi. Mē s lieliski izpeldē jā mies baseinā , lai gan viesnī ca nodroš ina sauļ oš anā s krē slus, bet nav lietussargu.
Apkopojot informā ciju par Ponderosu, viesnī ca ir piemē rota nakš ņ oš anai, duš ai, lietu atstā š anai. Variants: nā k un iet. Virtuvē varu teikt, ka izsalcis nepaliksi un saindē jies, bet š eit tas vairā k atgā dina variantu “ē d, lai dzī votu, nevis dzī vo, lai ē stu”. Kopumā š ajā brī vdienu posmā viesnī ca ir diezgan apmierinā ta.
Array Array Array Array Array Array Array


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Апарт-отель расположен в центральной части курортной зоны Лас Америкас на юге Тенерифе. Открыт в 1972 году, в 2000 году была проведена полная реновация. Отель заново открылся в 2009 году.

Atrašanās vieta Напротив Сиам парка, рядом с центральным автовокзалом.
Pludmales apraksts Пляж в 800 м от отеля. У бассейна шезлонги и зонтики бесплатно.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан-буфет, международная кухня. Есть крытые и открытые обеденные зоны.

Бар у бассейна. Лаунж-бар.

2 бассейна (1 с подогревом).

Круглосуточная стойка регистрации. Многоязычный персонал. Комната отдыха.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс. Гольф-поля в нескольких минутах ходьбы.
  • biljards
  • tenisa korti
  • skvošs
  • golfs
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 146 апартаментов в 12-этажном здании. Все для некурящих и имеют вид на море.

  • vanna/duša
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese Avda. Venezuela, s/n, 38670 Playa De Las Americas - Tenerife
Tālruņi: +34 922 79 00 55
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, сквош, гольф (платно). Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).