Melia Jardines Del Teide 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.010
8.0 Numurs
5.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
3.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kalnā, tās teritorija ir terases ar diezgan stāvām nogāzēm un kāpumiem. Blakus atrodas iepirkšanās komplekss Plaza del Duque, pa kreisi - promenāde ar restorāniem, pa labi - golfa laukumi. Kūrorta zonas centru var sasniegt ar bezmaksas transportu 10 minūšu laikā. Uzcelta 2001. gadā, remonts tiek veikts katru gadu. Sastāv no divām 8 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota aktīvai un ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Pavel64
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nu mē s tur devā mies. Viesnī ca plā nojuma ziņ ā ir laba - bet neviens neraksta, ka ir 751 istaba. Bet augš ā ir liela daudzstā vu ē ka. Istabā s viss bū tu kā rtī bā , bet centrā lā gaisa kondicionē š anas sistē ma ne vienmē r ir lī menī . … Tomēr ▾ Nu mē s tur devā mies. Viesnī ca plā nojuma ziņ ā ir laba - bet neviens neraksta, ka ir 751 istaba. Bet augš ā ir liela daudzstā vu ē ka. Istabā s viss bū tu kā rtī bā , bet centrā lā gaisa kondicionē š anas sistē ma ne vienmē r ir lī menī . Krievu kanā la nav. Kā ds uzrakstī ja ē damistabu, pareizi, tas neizskatā s pē c restorā na. vakariņ ā s viņ us tomē r atļ autu š ortos, un vispā r tas bū tu prieks. Ē diens ir kā visur citur, personī gi man nav lielu mī nusu, daž reiz tas ir labā k izklā stī ts, bet tas ir tas pats. Viesmī ļ i ir kā piedzē ruš ies tarakā ni, knapi rā po. Pie visa vainī gi, kā viņ i skaidroja, viņ u darba lī gumi, tie ir noslē gti uz mū ž u, kas nozī mē , ka nevar sasprindzinā ties. Patika baseins. Ī paš s paldies par vā rtiem no sē tas durvī m, ir ē rti iziet pilsē tā . Tas tieš ā m ir tā lu no okeā na, karstumā ir grū ti atgriezties kalnā . Bet, ja tas nebū tu, es bū tu atguvusies par 10 kg, bet tikai par 8. Okeā ns ir netī rs - un vilnis ir ļ oti spē cī gs, ja tu tam nesekos, tas tevi nogā zī s un vilks. uz smiltī m vai pat ievainot kā ju. Reģ istratū rā meitene Nelly - liels paldies par krievu runu, starp citu, mantu nesē js Igors ir puisis no Krasnojarskas. Un arī Nastja bā rā reģ istratū rā , un arī Nelly - viņ a staigā pa viesnī cu ar planš etdatoru, vilina viņ u uz viņ u jauno viesnī cu. Tā tad apkalpojoš ā personā la sastā vā ir pietiekami daudz tautieš u. Es gribē ju rakstī t daudz, bet jau noguru. es rezumē . 4 zvaigznes ar izstiepumu, bet restorā ns ir kā.3.
аватар nemon
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izvē loties viesnī cu Tenerifē , vienā no atsauksmē m bija lasā ms kaut kas lī dzī gs "neuztraucieties ar viesnī cas izvē li Kanā riju salā s, tur viss ir labi". Neticiet: vismaz viens, maigi izsakoties, nav labs. Un mums nepaveicā s to izvē lē ties. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu Tenerifē , vienā no atsauksmē m bija lasā ms kaut kas lī dzī gs "neuztraucieties ar viesnī cas izvē li Kanā riju salā s, tur viss ir labi". Neticiet: vismaz viens, maigi izsakoties, nav labs. Un mums nepaveicā s to izvē lē ties. Protams, katram savi vē rtē š anas kritē riji, bet mums, konkrē ti, jaunai ģ imenei ar 3 gadus vecu bē rnu, viesnī ca Jardines del Teide absolū ti nepatika. Negribu rakstī t par kaitinoš iem sī kumiem, piemē ram, plū stoš a gultas veļ a un no sienā m nobiris apmetums (lai gan arī tie prieku nedeva), rakstī š u tikai par galveno.

Ē diens – š ī viesnī ca vienkā rš i neprot gatavot. Viss ir ļ oti daudzveidī gs, bet absolū ti bezgarš ī gs. Nedē ļ as laikā topoš ie š efpavā ri ņ irgā jā s par itā ļ u, pē c tam par meksikā ņ u un pē c tam par vietē jo virtuvi. Situā ciju izglā ba tikai svaigi augļ i – par laimi, tos ir grū ti sabojā t. Tomē r apkalpoš ana restorā nā ir ļ oti pieklā jī ga. Ja kā dam tas ir svarī gā k par paš a ē diena kvalitā ti, tad iesaku.
Atraš anā s vieta – mē s jau iepriekš zinā jā m, ka tā nav tuvu pludmalei, un bijā m tam garī gi un fiziski gatavi. Pā rsteigumu sagā dā ja apkā rtne - pusceļ ā (10 minū tes) ejiet pa ceļ u, elpojiet garā m braucoš o maš ī nu izplū des gā zi, no vienas puses ir rosī gs bū vlaukums ar troksni un putekļ iem, no otras - tuksnesis ar izgā ztuvi pa vidu. Skaistums! Tieš i tā iedomā jā s Kanā riju salas: ) Solī tais shuttle uz pludmali ir daļ ē ji mī tisks radī jums. Mē s viņ u neesam redzē juš i nedē ļ u.

Istaba - liela, stulba, neē rta. Tukš as baltas sienas, flī ž u grī da. Gultas ir uz riteņ iem un turpina kustē ties. Vanna ir nobruž ā ta un daž viet padomju laikos tonē ta ar otu. Ī sā k sakot, "nabadzī gs, bet tī rs". Istabā nav gludekļ a. Vienī gais veids, kā izgludinā t drē bes, ir tā s aiznest uz veļ as mazgā tavu (5-7 eiro par vienī bu).

Izklaide - nav animā cijas, nav rotaļ u laukuma, gandrī z visi trenaž ieru zā les simulatori ir salauzti. Ir 1 tenisa galds, skvoš a istaba, bē rnu istaba.
Vakaros bija plā ni š ovi. amatieru izrā des.

Darbinieki pā rsvarā ir vienaldzī gi un zinā mā mē rā letarģ iski (rodas iespaids, ka viņ iem par maz atalgo un pie š ī darba ī paš i neturas). Izņ ē mums ir menedž eri un viesmī ļ i restorā nā . Acī mredzot viņ i cenš as kompensē t labu pavā ru trū kumu. Reģ istratū rā , ņ emot vē rā mū su lielo atpū tnieku skaitu, vismaz viens krieviski runā još s cilvē ks nenā ktu par ļ aunu.

Lū k, ī sumā , iemesli, kā pē c es nevienam neieteiktu Melia Jardines del Teide Tenerifē . Sabojā visu savu iespaidu par š o brī niš ķ ī go salu.
аватар fjld
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca 4 zvaigznes. Dotu 5. Vismaz biju ***** Ē ģ iptē un Turcijā , š ī viesnī ca nav sliktā ka. Istabas ir aptuveni 40 metri, divas lielas gultas (katrā var gulē t kopā ), TV, ledusskapis, kondicionieris, kafijas galdiņ š , trī s naktsgaldiņ i (viens liels), dī vā ns un atzveltnes krē sls. … Tomēr ▾ Viesnī ca 4 zvaigznes. Dotu 5. Vismaz biju ***** Ē ģ iptē un Turcijā , š ī viesnī ca nav sliktā ka.
Istabas ir aptuveni 40 metri, divas lielas gultas (katrā var gulē t kopā ), TV, ledusskapis, kondicionieris, kafijas galdiņ š , trī s naktsgaldiņ i (viens liels), dī vā ns un atzveltnes krē sls. Visas mē beles ir jaunas un izskatā s ļ oti jauki. Vannas istabā ir vanna, bidē , divas izlietnes, liels spogulis, fē ns, ž elejas, š ampū ni un kosmē tikas noņ emš anas salvetes. TV programmas tikai angļ u un vā cu valodā . Kalpones katru dienu (kaut arī par nelielu dzeramnaudu, vai arī bez tā m, bet es vienmē r aizgā ju) mainī ja veļ u, dvieļ us, ļ oti rū pī gi tī rī ja un trī cē ja gulbjus, tad vardes, tad daž as cū kas no dvieļ iem. Numuram nav balkonu, bet gan pieklā jī ga izmē ra terases ar galdiem un krē sliem ar skatu uz okeā nu.

Bungalo tipa numuriņ i - katrs ar izeju uz ielu, nevis uz ē ku.
Viesnī ca ar lielu zaļ o ziedē š anas zonu, diviem baseiniem - lielu parasto un mazā ku apsildā mu. Apsildā majā telpā temperatū ra ir aptuveni 25 grā di. Vairā kas terases sauļ oties. Vairā ki bā ri, biljards, visā das galda spē les, animā cija. Izrā des katru vakaru. Krievi ir tikai viens no mū su grupas (10 cilvē ki), pā rē jie ir vā cieš i, briti un spā ņ i no kontinenta.

Cilvē ku ir maz. Arhitektū ra ļ oti patī kama - tilti, kā pnes, ū denskritumi, ziedi utt.

Ē DIENS!!!! ! Viss iekļ auts. Iespaids neizdzē š ams, lai gan pret ē dienu izturos bez ī paš ā m emocijā m. Neskatoties uz all inclusive (kur ē diens parasti ir sliktā ks par puspansiju vai tikai brokastī m), galdiņ i ir absolū ti neiedomā jami. Milzī gs jū ras velš u klā sts (garneles, mī dijas, omā ri u. c. ), sieri, deserti, dā rzeņ i un augļ i (plū mes, persiki, ananā si, melones, arbū zi, zemenes), siltie un aukstie ē dieni, bija atseviš ķ s nacionā lais galds.
Brokastī s - plus noteikti olu kultenis, omlete, pankū kas. Dzer bez ierobež ojumiem JEBKURU, visu, ko dvē sele prasa. Ē diens no septiņ iem rī tā lī dz vieniem rī tā (brokastis, pusdienas, vakariņ as + uzkodas bā ros). Tū lī t rezervē š u, dzī vē daudz ceļ oju, bet Ē ģ iptē ar š ā du bufeti saskā ros tikai vienu reizi, un nekur citur (starp citu, nekad slavē tajā Turcijā , pat superviesnī cā s! ) viesnī ca atrodas 5-7 minū š u attā lumā no iepirkš anā s ielas, kur ir veikali un lielveikali, lai gan es netraucē ju staigā t lī dz viesnī cai gan no Torviscas Playa, gan Tenerife Sol (tas ir, diezgan tā lu - bet es nejutu attā lumos), neskatoties uz to, ka Maskavā es vispā r nestaigā ju un man nepatī k staigā t.
Spa centrs 5 minū š u gā jiena attā lumā.

Vienī gais negatī vais (lai gan tas ir kā jebkuram) ir lē nā m doties uz okeā nu apmē ram 15 minū tes (atpakaļ , starp citu, nav tik grū ti, kaut arī kalnā ). BET tajā paš ā laikā autobuss kursē š urpu turpu, tā pē c nokļ ū š ana pludmalē un atpakaļ , ja ir slinkums doties, nav problē ma.
Pludmale ir viena no labā kajā m - Duke (kur Baia del Duke).
Nezinu, ko vē l rakstī t, bet iespaidi ir LABĀ KIE, arī visiem, kas bija kopā ar mani. Bū s jautā jumi, rakstiet - vikez@mail. ru, atbildē š u uz visu.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu; Tenerifē pē c sarunas ar cilvē kiem no grupas, kas dzī voja citā s viesnī cā s, es vairs neieš u. Tikai Baia del Duc izrā dī jā s tā ds pats (pē c cilvē ku iespaidiem), pā rē jā s ir daudz sliktā kas. Priecī gus svē tkus visiem!! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится на возвышенности, его территория — это террасы с достаточно крутыми спусками и подъемами. Неподалеку есть торговый комплекс Plaza del Duque, слева — прогулочная набережная с ресторанчиками, справа — гольф-поля. До центра курортной зоны можно доехать на бесплатном шаттле за 10 минут. Построен в 2001 году, ремонт проводится ежегодно. Состоит из двух 8-этажных корпусов. Отель подходит для активного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта Тенерифе, на возвышенности, напротив пляжа Эль-Дуке.
Pludmales apraksts Пляж Playa del Duque в 800 м от отеля. Автобус до пляжа бесплатно (по расписанию, 3 раза в день). Для удобства гостей отеля есть калитка с территории в сторону океана — проход по карточке от номера.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, услуги по глажению одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), интернет-кафе платно, ТВ зал, room service: платно, прачечная (и утюг, система самообслуживания, платно), 5 конференц-залов (макс. 450 чел.), 1 ресторан (Mosaico — шведский стол, международная кухня, тематические ужины, show cooking), лобби бар (Blue Lounge), снек-бар у бассейна (La Palapa), The Level Lounge (эксклюзивная зона для завтрака гостей The Level), 3 открытых бассейна (с пресной водой, 1 с подогревом зимой; 1 отдельный бассейн для гостей The Level), терраса для загорания (в т.ч. две только для взрослых), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно, парк (12 000 м2). Автобус в центр города (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бассейн с пресной водой, площадь 68 м2. Мини-клуб (для детей 5-12 лет). Детская дискотека. Анимационная программа для детей. Есть возможность разогреть детское питание в микроволновой печи (в барах и ресторанах).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Комната для игры в карты. Сквош бесплатно (депозит, 2 площадки), дискотека бесплатно (до 01:00), игровые автоматы платно, массаж платно, тренажерный зал бесплатно (24 часа), аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно (на пляже), анимация бесплатно (дневная анимационная программа, развлекательная программа по вечерам).
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 300 номеров.

148 Deluxe Room garden/ pool view — площадь 34 м2, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

55 Deluxe Sea View Room — площадь 34 м2, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

10 Family Room — площадь 42 м2, совмещенная спальня и жилая комната, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

16 Family Room Kids — площадь 42 м2, совмещенная спальня и жилая комната, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

12 The Level Room — площадь 34 м2, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

38 The Level Room sea view — площадь 34 м2, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

19 The Level Junior suite — площадь 42 м2, совмещенная спальня и жилая комната, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

1 Master suite — площадь 60 м2, джакузи, спальня и жилая комнаята разделены дверью, макс вместимость 2 взрослых и 2 детей.

Есть 5 номеров для людей с ограниченными возможностями передвижения.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Avda. Agando s/n, Urb. Mirador del Duque, 38660 Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 717030
Fax: +34 922 717040
Tīmekļa vietne: Melia Jardines Del Teide
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.