Iberostar Sabila 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.510
№7 viesnīcas reitingā Tenerife
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1989. gadā, atklāta 2018. gada 3. martā, pēc pilnīgas renovācijas. Sastāv no vienas 9 stāvu galvenās ēkas ar 4 liftiem. Kopējā platība 23 175 m2. Viesnīca paredzēta tikai pieaugušajiem (+16). Piemērots relaksējošām brīvdienām diviem.Vairāk →
аватар baumer-p
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi Tenerifē , bet ne pirmo reizi ā rzemē s un jau atpū tuš ies kontinentā lajā Spā nijā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Kopumā viesnī ca laba, tī ra. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Kā vienmē r, "bufetē " visa kā ir daudz un visu gribas izmē ģ inā t, tā pē c piecelties no galda ir problemā tiski. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Tenerifē , bet ne pirmo reizi ā rzemē s un jau atpū tuš ies kontinentā lajā Spā nijā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Kopumā viesnī ca laba, tī ra. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Kā vienmē r, "bufetē " visa kā ir daudz un visu gribas izmē ģ inā t, tā pē c piecelties no galda ir problemā tiski. Personā ls, ī paš i restorā nā , ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Vietas pie baseina, kā vienmē r, jau no agra rī ta aizņ em visā di angļ i, vā cieš i un citi franč i. Pie baseina var gulē t arī mā jā s, tā pē c mū su mē rķ is ir okeā ns. Lī dz pludmalei jā dodas apmē ram 10 minū tes. Pludmale ir smilš aina. Okeā ns ir skaidrs, bet nemitī gs uztraukums. Nedaudz tā lā k ir lī cis, kur nav vē trains, bet ir ieeja ū denī uz akmeņ iem, kuram kas patī k. Pludmalē sauļ oš anā s krē sls ar lietussargu 10 eiro, bez problē mā m var ieņ emt vietu uz smiltī m un gulē t uz sava matrač a un ar savu lietussargu. Bā rs pludmalē ir ļ oti dā rgs, pabraucot 30 metrus pā ri ceļ am, bā rs ir daudz lē tā ks un neviens nekontrolē , kur ko pē rc. Nu pati pludmale ir atseviš ķ a. Pludmale ir paš valdī bas (Tenerifē visas pludmales ir paš valdī bas), un pilsē tas vadī bai acī mredzot nerū p pludmaļ u tī rī ba, tā pē c izsmē ķ i, glā zes, ū dens pudeles ir normā li, bet tas neattiecas uz viesnī cu.
Вид с балкона. В номере. Бассейн. Океан. Внешний вид отеля.
аватар alex.sholomov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
аватар KaTTya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Priekš rocī bas: Kopumā pieklā jī gs lī menis (pē c vietē jo iedzī votā ju vē rtē juma š is ir labā kais č etrinieks) Pieņ emš ana ar krieviski runā još iem pā rstā vjiem Blakus pludmale Kvalitatī vs ē diens Trū kumi: Super smacī gs lifts, vispā r nav ventilā cijas, gaiteņ os sastrē gums Uzmā cī ga ē dinā š anas sistē ma - nevarē ja izvē lē ties tikai brokastis - vai nu puspansija, vai viss iekļ auts Jo tā lā k no reģ istratū ras un restorā na, jo mazā k darbinieki zina angļ u valodu (apkopē ji, remontē tā ji) Numurā vispā r nav informā cijas par viesnī cu un apkalpoš anu numurā , izņ emot reklā mas maksas telefona zvanus problē mas ar ū deni (piespiedu kontrastduš a), lieks balinā tā js Dvieļ u izsniegš ana reģ istratū rā ir neprā ts (IMHO) Pā rskats: Nat Tenerife bija pirmā reize. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
Kopumā pieklā jī gs lī menis (pē c vietē jo iedzī votā ju vē rtē juma š is ir labā kais č etrinieks)
Pieņ emš ana ar krieviski runā još iem pā rstā vjiem
Blakus pludmale
Kvalitatī vs ē diens
Trū kumi:
Super smacī gs lifts, vispā r nav ventilā cijas, gaiteņ os sastrē gums
Uzmā cī ga ē dinā š anas sistē ma - nevarē ja izvē lē ties tikai brokastis - vai nu puspansija, vai viss iekļ auts
Jo tā lā k no reģ istratū ras un restorā na, jo mazā k darbinieki zina angļ u valodu (apkopē ji, remontē tā ji)
Numurā vispā r nav informā cijas par viesnī cu un apkalpoš anu numurā , izņ emot reklā mas maksas telefona zvanus
problē mas ar ū deni (piespiedu kontrastduš a), lieks balinā tā js
Dvieļ u izsniegš ana reģ istratū rā ir neprā ts (IMHO)
Pā rskats:
Nat Tenerife bija pirmā reize.
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma - TUI, manas galvenā s prasī bas ir pirmā rinda un 4 *. Pirmā lī nija ar 100% paš valdī bu pludmalē m nozī mē , ka jums nav jā š ķ ē rso ceļ š , lai nokļ ū tu pludmalē . Pat 5 * viesnī cā m nav savas pludmales. Visas pludmales ir paš valdī bas. Pē c vietē jo iedzī votā ju domā m, š ī viesnī ca ir labā kā savā kategorijā . Kopumā es viņ iem piekrī tu.
Es rezervē ju standarta numuru ar skatu uz dā rzu, bet ierodoties man vajadzē ja uzlabojumu ar skatu uz jū ru, un rezultā tā es piemaksā ju par "suite" numuru ar milzī gu terasi ar panorā mas skatu uz vulkā nu, pilsē tu, ostu un jū ru. "Suite" numurā bija arī dž akuzi, ikdienas augļ u un ū dens piegā de, kā arī iknedē ļ as š ampanietis ledus spainī + piekļ uve jumta baseinam. Tā rezultā tā es saņ ē mu labā ko numuru viesnī cā un nekad to nenož ē loju.
Pludmale: Pludmales galvenais trū kums ir daļ ē ji plastmasas-puslupatu sauļ oš anā s krē sli (pirmo reizi saskā ros ar tā diem sauļ oš anā s krē sliem), un pati pludmale ir diezgan š aura, liela až iotā ž a no bā riem un restorā niem, kas atrodas tieš i pie pludmales. pludmale. Tā pē c neesiet slinki un dodieties uz parastu pludmali - kur es patiesī bā devos - Costa Adeje labā ko pludmali - Playa del Duque. Ejiet uz to 20-25 minū tes, tas ir tā vē rts. Tas ir platā ks un garā ks, ir pilnvē rtī gi 100% plastmasas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem (tikai par 1 eiro dā rgā ki nekā Playa Torviscas).
Ē dieni: diezgan panesami, ļ oti garš ī gi sieri, zivis, vakariņ ā s 3-4 saldē juma veidi, cilvē kiem ar laktozes alerģ iju vai veģ etā rieš iem - brokastī s 6 veidu sojas piens)))). Kopumā es dotu priekš roku vienā m brokastī m, jo ​ ​ man nepatī k piesiet sevi pie ē diena viesnī cā , zem kuras man neizbē gami jā pielā go ikdienas rutī na. Bet viesnī cas ē dinā š anas sistē ma piespieda mani uz puspansiju. Dzē rieniem vakariņ ā s 14 dienā s iztē rē ju 40 eiro.
Tī rī š ana: Daudzā s atsauksmē s teikts, ka istabenes nepieņ em dzeramnaudu — vienkā rš i atstā jiet tos skaitļ os no dvieļ iem, ko viņ i jums satin, vai uzlieciet rē ķ inu uz vannas istabas izkā rtnes ar jū su kalpones vā rdu. Tī rī š anas galvenie mī nusi: angļ u valodas nezinā š ana un pā rmē rī ga iniciatī va (paņ ē mu tos pē c ū dens, kas man vajadzī gs dž akuzi, nā cā s paskaidrot zī mju valodā , lai tā vairs nedarī tu). Kopumā es neievē roju ī paš u uzmanī bu uzkopš anai pē c padomiem, izņ emot mutisku pateicī bu par palielinā to tī ro dvieļ u un saldumu daudzumu.
Ū dens viesnī cā ir ļ oti hlorē ts. Ū dens dž akuzi bija dienu jā aizstā v, lai balinā tā js pazustu. Varbū t tā ir tikai augš ē jo stā vu problē ma (dzī voju 6. stā vā ), bet ejot duš ā ū dens tecē ja vai nu auksts vai karsts un bija ļ oti slikti regulē ts.
Viesnī cas ī paš ī bas (neuztraucieties): minibā rs ir tukš s, un tā tam vajadzē tu bū t. Tas ir piepildī ts tuvā kajā lielveikalā )))). Dvieļ i tiek izsniegti reģ istratū rā par depozī tu 10 eiro par 1 gab. Saglabā jiet č eku, lai atgū tu naudu. Paš i dvieļ i ir ī si un, lai pludmalē pareizi nosegtu sauļ oš anā s krē slu, nepiecieš ami 2 no š iem dvieļ iem. Nav informā cijas par viesnī cu un apkalpoš anu numurā (tikai maksas telefona zvanu reklā ma). Pina colada viesnī cu bā ros ir pretī ga. . . Mohito nav. Telpā ir tikai viena kontaktligzda (piemē ram, ne vī ģ es, lai tē rē tu elektrī bu).
Noderī gi padomi:
Izejot no istabas, atstā jiet vienu karti (arī ligzdas tiek nogrieztas un, ja kaut ko glabā jat ledusskapī , tad lī dz jū su ieraš anā s brī dim tas atkusī s), reģ istratū rā varat ē rti paņ emt papildu karti. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir jā aizņ emas agri no rī ta, tā pē c daudz labā k un veselī gā k ir doties uz pludmali)))))
Vakariņ ā s labā k ierasties vai nu ļ oti agri (restorā na atklā š anā ), vai ļ oti vē lu (noslē gumā ), pretē jā gadī jumā redzē siet milzī gas rindas un, iespē jams, vispā r neatradī siet brī vu galdiņ u. Brokastis ir gandrī z tā das paš as - labā k pē c iespē jas ā trā k, bet ne vē lā k, jo viesmī ļ i praktiski pā rtrauc darbu un ir grū ti atrast klā tu galdu un saņ emt savu likumī go tē ju vai kafiju. Labā k pasū tī t tē ju. Kafija ir pilnī ga miskaste.
Ja patī k istabā dzert tē ju, labā k paņ emt lī dzi tē jkannu, tē jkannu nav (tikai dieva dē ļ , nededzini viesnī cu)))))
Apkalpoš ana numurā ir slikta, aiznesu uz reģ istratū ru ē dienkartes fotokopiju, ko nogā dā istabā . Nerē ķ inieties ar iespē ju pasū tī t ē dienu savā numurā - tikai brokastis (brokastu piegā de 3.95 eiro) un pā ris salā ti, steiks. Kā pē c visa š ī informā cija sā kotnē ji nevarē ja atrasties ī paš ā mapē telpā , ir ļ oti grū ti saprast.
Ja internets ir nepiecieš ams ilgā k par divā m dienā m, labā k ir maksā t 20 eiro nedē ļ ā , jo ikdienas internets maksā.7 eiro.
Ekskursijas: flamenko š ovs - noteikti apmeklē jiet - nenož ē losiet, Loros parks, apskates tū re ar vulkā nu un vī nu iegā de (parastos veikalos pie viesnī cā m malvaziju nevar nopirkt).
Ko pirkt: protams, malvazija (ekskursijā bū s degustā cija, kas ir lieliski, jo bez degustā cijas noteikti nopirktu sev ko nepareizu), š okolā de ar Teides medu, vī ģ es maize, kazas siers. Pē rles, rotaslietas ar olivī nu.
аватар case90
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki dā rgie tū risti! Š ajā viesnī cā atpū tā mies apmē ram pirms 2 nedē ļ ā m no 24.07. 12-04.08. 12. Sā kš u savu stā stu, protams, par viesnī cu un beigā s padalī š os iespaidos par ekskursijā m. Parasti cilvē ki joprojā m raksta, ar kurā m aviokompā nijā m viņ i lidoja, ar ko viņ i lidmaš ī nā tika pabaroti, ko ē da un dzē ra, bet es domā ju, ka tas nevienu neinteresē un pā rē jo neietekmē s) Atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Sveiki dā rgie tū risti! Š ajā viesnī cā atpū tā mies apmē ram pirms 2 nedē ļ ā m no 24.07. 12-04.08. 12. Sā kš u savu stā stu, protams, par viesnī cu un beigā s padalī š os iespaidos par ekskursijā m. Parasti cilvē ki joprojā m raksta, ar kurā m aviokompā nijā m viņ i lidoja, ar ko viņ i lidmaš ī nā tika pabaroti, ko ē da un dzē ra, bet es domā ju, ka tas nevienu neinteresē un pā rē jo neietekmē s)

Atraš anā s vieta. Kopumā viesnī ca atrodas ļ oti labi attiecī bā pret visu. Lī dz lidostai ar autobusu var nokļ ū t 30-40 minū tes, lī dz pludmalei - 3 minū tes ar kā jā m. Tiklī dz jū s atstā jat viesnī cu - un jū s jau esat pilsē tā - ir vietas, kur doties, pastaigā ties, paē st, iegā dā ties suvenī rus un tā tā lā k.

Pludmale. Lai nokļ ū tu pludmalē , jums jā nokā pj viesnī cas -2 stā vā un jā dodas uz baseinu. Ir arī vā rti uz pludmali, kas atveras ar tā du paš u atslē gas karti kā numurs. Jū s nokā pjat pa kā pnē m un izejat uz promenā di un faktiski uz pludmali. Pludmale pie viesnī cas saucas tā pat kā viesnī ca - Torviscas.
Daudzi pā rskatos raksta, ka Tenerifes pludmales ir bezcerī ga derma un to nevar salī dzinā t ar Turcijas un Ē ģ iptes pludmalē m. Man personī gi pludmale ļ oti patika. Smiltis tur ir pelē kas, ļ oti smalkas un patī kamas ķ ermenim. Es neredzē ju nekā dus gruž us vai netī rumus. Pludmale ir ļ oti plaš a. Pirms brauciena noskatī jos youtube video no š ī s pludmales un kaut kā satrakojos. Bet kad jau paskatī jos uz vietu, tad izskatā s ļ oti cienī gi. Runā jot par pludmali, vienī gais mī nuss ir maksas sauļ oš anā s krē sli. Tie stā vē ja mū su brī vdienu laikā.15 eiro (2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs). Bet ir laba alternatī va – pie viesnī cas nopirkt parastu pludmales lietussargu par 6-9 eiro.

Uzturs. Es ieteiktu ē st viss iekļ auts. Mē s izvē lē jā mies š ā da veida ē dienu. Jā , tieš ā m, netā lu no viesnī cas ir daudz daž ā du kafejnī cu, restorā nu, kur var pasē dē t un paē st. Ko lai saka - pat pludmalē ir McDonalds. Bet es labā k nedomā ju par to, kur paē st un kā tevi tur pabaros.
Ē diens viesnī cā mums bija ideā ls. Liela gaļ as, salā tu, piedevu un citu ē dienu izvē le. Viesnī cu dienā s bija jū ras veltes - mī dijas, garneles, grilē tas zivis utt. utt. Vienī gais, ko jū s varat atrast, ir salds. Starp citu, cepš ana arī nav ī paš i spī dī ga. Katru dienu viņ i gatavo vienas un tā s paš as vairā ku veidu kū kas, tač u daž as no tā m ir ļ oti garš ī gas. Protams, š ajā viesnī cā nav tā das saldumu izvē les kā Turcijā un Ē ģ iptē . Bet bija visā di pudiņ i, saldē juma bumbiņ as, tā pē c ir no kā izvē lē ties. No rī ta un vakarā restorā nā jā pasū ta viesmī lim, ko dzersi - alu, vī nu utt. , bet pusdienā s dzē rienus paņ em pats no automā tiem. Viesmī ļ i saprot angļ u valodu, tā pē c ar š o problē mu nebija. Restorā ns atrodas viesnī cas -2 stā vā . Kas attiecas uz “dzē rienu”, man arī viss patika. Ir 2 bā ri - viens viesnī cas vestibilā , otrs pie baseina. Dzē rieni ir ok, nav par ko sū dzē ties.
Vē lreiz atkā rtoju, ka labā k izvē lē ties viss iekļ auts, jo dzē rieni tur nav ī paš i lē ti - 3-7 eiro par glā zi. Nu, man arī liekas kauns, ja kā ds paņ em visu uz bumbu, bet tu sē di un skaties.

Numurs. Parasts standarta numurs. Ir plaš s balkons. Tī rī ts katru dienu, nekā du sū dzī bu. Bija 2 krievu kanā li. Protams, pati viesnī ca jau ir nedaudz veca - kaut kur plaisa flī zē , kaut kur neliels traips. Kopumā man patika telpa, bet ne pilnī bas robež a. Un neaizmirsī sim, ka tas ir 4 zvaigznes.

Pilsē ta. Ja jums patī k iepirkš anā s un trokš ņ ainas vietas, tad Costa Adeje ir nedaudz savā dā ka. Vislabā k ir braukt ar taksometru (to pie viesnī cas ir daudz) un par 7 eiro vienā virzienā nokļ ū t Las Americas pilsē tā . Visas Tenerifes lepnums ir Zara veikals, kas tur atrodas. Tā pē c jū s varat doties ar taksometru uz Zaru (10 minū š u brauciens), un jū s to izdomā sit uz vietas. Ir daudz veikalu, kafejnī cu un iepirkš anā s centru.
Cilvē ki.
Gan viesnī cas personā ls, gan vietē jie ir ļ oti draudzī gi cilvē ki. Neviens nesū tī ja un š ķ ī bi neskatī jā s. Visi smaida un vicina rokas. Starp citu, viesnī cā atpū š as ne tikai pensionā ri, kā daudzi raksta atsauksmē s, bet arī parastas ģ imenes un jaunie pā ri.

Suvenī ri. Š eit nav ī paš u suvenī ru. Ieteiktu iegā dā ties ledusskapja magnē tu) Var nopirkt arī Kanā riju medus rumu (saukts Ron Miel ARTEMI) un banā nu liķ ieri (nopē rc tikai Banana Cream - tas ir kā Baileys, ir arī tikai banā nu liķ ieris, bet pē c garš as ļ oti cukurots). Viņ iem ir arī savas Kanā riju salu mē rces Mojo-Rojo (ļ oti garš ī gas) un Almagrote (ar kazas sieru - amatieriem). Dā rzkopī bas cienī tā jiem var iegā dā ties daž ā du ekotisku augu sē klas (dā rzā tā s stā dī t nevar, bet uz palodzes var augt).

Ekskursijas un iespaidi kopumā . Apmeklē jā m 3 ekskursijas - Teides vulkā nu, La Gomeras salu un Loro parku. Š ī s ir visvairā k apmeklē tā s un, manuprā t, interesantā kā s ekskursijas.
Ja jums pietrū kst laika, noteikti apmeklē jiet Loro parku un Teide – tas noteikti ir jā redz. Nobeigumā gribu teikt, ka ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Ī paš i patika klimats, karstuma nebija vispā r - dienā.25 grā di. Man patika viss, bet mē s nebū tu nā kuš i otrreiz, kaut kas mū s neaizrā va) Piemē ram, Krē tā man kaut kā patika vairā k. Un arhitektū ras cienī tā jiem tur vispā r nav ko darī t. Tenerife ir amatieru sala. Es ceru, ka mans pā rskats kā dam ir palī dzē jis. Iesaku viesnī cu, droš i var izvē lē ties. Novē lu jums patī kamu uzturē š anos Tenerifē !
аватар bileckiy.1972
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem! Kurš gan nerakstī tu par š o viesnī cu, viss ir ļ oti forš i. Divi mī nusi. 1. Nekad neapmesties pirmajā stā vā . (1oo-140 numurs). Zem tā m atrodas tehnoloģ iskā s telpas. Virtuve, veļ as mazgā tava. Negulē si no 6 no rī ta. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Kurš gan nerakstī tu par š o viesnī cu, viss ir ļ oti forš i. Divi mī nusi. 1. Nekad neapmesties pirmajā stā vā . (1oo-140 numurs). Zem tā m atrodas tehnoloģ iskā s telpas. Virtuve, veļ as mazgā tava. Negulē si no 6 no rī ta. 2. Baseina tuvumā nav vietu. Vā cu pensionā ri ieņ em visas vietas pulksten 7:00. Un viss. Pē c sistē mas "Viss iekļ auts" 3 ē dienreizes dienā un spā ņ u alkohols neierobež otā daudzumā . Š ī nav jums Turcija. Personā ls ir izcils. Pieklā jī gs. Patī kami skatī ties. Austeru ē diens. garneles, mī dijas visu laiku. Suš i. Jū ras veltes katru dienu. Jē rs, cū kgaļ a, teļ a gaļ a, vistas gaļ a jebkurā formā . Okeā na klase. 24 grā di. Pludmalē ir daudz kailu spā ņ u. Tī mekļ a vietnē s esoš ā s fotogrā fijas ir patiesas. Ekskursijas amatieriem. Loro parkā nav ko skatī ties, izņ emot zobenvaļ u, delfī nu un roņ u š ovu. Tas ļ oti atš ķ iras no mū sē jā s. Skaistums. Noteikti apmeklē jiet "pē rtiķ u parku". Ar taksometru 10 eiro un ieeja 10 eiro. Lemuri kā ps uz pleciem. Skats ir neaprakstā ms. Nav ko braukt ar zemū deni. Brauciens ar kuģ ī ti vaļ u vē roš anai. Jū s varat braukt. Bet ne vairā k kā.2 stundas. Vaļ i ir mazi un redzamas tikai viņ u astes. . Bū s jautā jumi, rakstiet. Bet viesnī cu var izvē lē ties bez vilcinā š anā s.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Torviscas Playa ir ideā li piemē rota harmoniskā m brī vdienā m ar visu ģ imeni. Mā jī ga viesnī ca, komfortabli numuriņ i ar visā m ē rtī bā m. Istabu uzkopš ana katru dienu. Ī paš i priecā jamies, kad atstā jat dzeramnaudu par telpas uzkopš anu. … Tomēr ▾ Torviscas Playa ir ideā li piemē rota harmoniskā m brī vdienā m ar visu ģ imeni. Mā jī ga viesnī ca, komfortabli numuriņ i ar visā m ē rtī bā m. Istabu uzkopš ana katru dienu. Ī paš i priecā jamies, kad atstā jat dzeramnaudu par telpas uzkopš anu. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ī paš i vē los izteikt dziļ u pateicī bu krievvalodī gajai Nataš ai pieņ emš anā . Nataš a atbild uz visiem jū su jautā jumiem. Viņ a mums ļ oti palī dzē ja, jo mē s nerunā jā m ļ oti labi angliski, un mū su gidu no Natalie tour redzē jā m tikai divas reizes, nā kamajā mū su ieraš anā s dienā un pē dē jā dienā pirms izbraukš anas. Ē diens izcils un daudzveidī gs, katru dienu kaut kas jauns, ī paš i vakariņ ā s. Viesnī cas teritorija ir sakopta. Animatori strā dā katru dienu, viņ i vada ū dens aerobiku, salsas dejas, š autriņ u spē li, ir arī bē rnu animatori. Netā lu piecu minū š u gā jienā lī dz publiskai pludmalei, arī ļ oti tī ra, nevar salī dzinā t ar mū sē jo. Kopumā viss ir super, visi cilvē ki smaida, ielas visapkā rt tī ras. Tā ir paradī ze. Es arī tev iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iberostar Torviscas Playa mani konsultē ja tū risma aģ entū ra Versa, izvē lē jos pirmo lī niju, man svarī gs okeā na ū dens. Bet š ajā viesnī cā un baseini ir labi un apsildā mi. Viesnī cas atmosfē ra ir brī niš ķ ī ga, un krieviski runā još ā Nataš a reģ istratū rā man biež i palī dzē ja, viss bija ā tri un vienkā rš i. … Tomēr ▾ Iberostar Torviscas Playa mani konsultē ja tū risma aģ entū ra Versa, izvē lē jos pirmo lī niju, man svarī gs okeā na ū dens. Bet š ajā viesnī cā un baseini ir labi un apsildā mi. Viesnī cas atmosfē ra ir brī niš ķ ī ga, un krieviski runā još ā Nataš a reģ istratū rā man biež i palī dzē ja, viss bija ā tri un vienkā rš i. Man patika, kā viņ i uzkopj un apkalpo telpas - ienā ca un iztī rī ja, pievienoja visu nepiecieš amo no palī gmateriā liem un vairs neklauvē pie durvī m pa dienu. Pludmale pie viesnī cas ir vienkā rš i SUPER! ! ! Iekā pš ana ū denī ir ļ oti ē rta. Netā lu no viesnī cas ir bezmaksas autobusu pietura, kas kursē uz Tenerifes parkiem. Paš ā viesnī cā blakus krievvalodī gajai tū risma aģ entū rai, kur var iegā dā ties ekskursijas ar krievu gidu, starp citu, ir lē tā k, bet ar droš ī bu viss kā rtī bā . Man patika viesnī cas restorā ns, paņ ē mu brokastu vakariņ as un pietika, diezgan daudzveidī ga un garš ī ga. Eiropa š ajā viesnī cā atpū š as, mū su ir maz, tā pē c varam droš i atpū sties no dzimtā s runas. Uz pludmali vē lams neņ emt lī dzi neko vē rtī gu, telefonus utt. , vietē jie skraida ar servisiem, valstī ir krī ze. . Tā pē c jums ir jā seko lī dzi savā m lietā m pat autobusā , izkā pjot un nolaiž oties ar bagā ž u, un pats galvenais - dokumentiem, biļ etē m un naudai, tas viss ir lī dzi. Brī dinā jums nav nepamatots, ja nevē laties sabojā t atvaļ inā jumu. Pē dē jā uzturē š anā s dienā viņ i var piedā vā t labu ekskursiju ar labu restorā nu un acc. vī ns bez limita, jo lidmaš ī na kavē jas, tad š is ir labs piedā vā jums. Labā k, lai jostas soma bū tu pilnī gas laimes stā voklī no svē tkiem. Mū su lidmaš ī nā visu augstā k minē to "pameta" tie, kas lidoja pirms autobusa. Jū s saprotat iekā pt lidmaš ī nā bez dokumentiem un biļ etē m. . . un tad nodarboties ar dzimtajā m paraž ā m. . . UN AK DIEVS! Bagā ž a ar lieko svaru virs 20 kg, tas ir nopietni! 10 eiro par katru lieko CG un tur tas ir viennozī mī gi. Neņ em daudz mantu, ir vieglas lietas par 5 eiro, dvieļ i, č ī bas. Rokas bagā ž a sver 6 kg plus 20 kg nododot. Gribu tur atgriezties vē l un vē l, man ļ oti patika. . . Irina.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Savā pā rskatā iesā kumam vē lē jos atzī mē t, ka viesnī cu un atvaļ inā jumu izvē lē jos pats un apsvē ru visas iespē jas internetā , mē s ieradā mies ceļ ojumu aģ entū rā ar gatavu variantu un nevē lē jā mies, jo jo neviena ceļ ojumu aģ entū ra nevar zinā t visas jū su vē lmes. … Tomēr ▾ Savā pā rskatā iesā kumam vē lē jos atzī mē t, ka viesnī cu un atvaļ inā jumu izvē lē jos pats un apsvē ru visas iespē jas internetā , mē s ieradā mies ceļ ojumu aģ entū rā ar gatavu variantu un nevē lē jā mies, jo jo neviena ceļ ojumu aģ entū ra nevar zinā t visas jū su vē lmes. Manas vē lmes bija pavisam vienkā rš as: Ē rta pludmale, laba atraš anā s vieta, garš ī gs ē diens. Bet ar to pietiek, lai raktu un atrastu ī sto labu viesnī cu. Visi orientē jas uz vietu Playa de Las Amerikas, bet viesnī cu izvē lē jā mies nedaudz tā lā k, vietu Fanabe. Un viņ i nemaz nevē lē jā s! Amerikā bija diezgan trokš ņ ains, un pludmales tur ir tā lu no tī rī bas, bet fanabe ir tas, kas jums nepiecieš ams! Satriecoš i tī ra pludmale, nav trokš ņ aina, tuvumā ir daudz labu veikalu un lielveikalu, tuvu centram, turklā t, ja pastaigā si nedaudz pa promenā di, bū s salas labā kā pludmale. Ļ oti ieteicams iegā dā ties istabu ar skatu uz okeā nu. Ne tā pē c, ka citas telpas ir vē rstas pret ceļ u un. utt. , starp citu, no visā m pā rē jā m istabā m arī ir labs skats. Un ceļ a nav. No tā paveras skats uz baseinu, uz blakus esoš o viesnī cu un uz kalniem. Bet istaba, ko sauc par "ar skatu uz okeā nu", uzreiz izgā ja uz okeā nu, uz baseinu, uz kalniem, un saulrietā pat bija redzama kaimiņ u sala La Gomera! Katru dienu jauni saulrieti. Terase ir liela, ir 2 sauļ oš anā s krē sli. No rī ta pamostoties sē rfoš anas skaņ ā s, jū ras gaisa elpoš ana ir neaizmirstams piedzī vojums. Sakopts ļ oti pieklā jī gi. Daudz dvieļ u un vienmē r tī rs. Ē rta vannas istaba. Kopumā sū dzī bu nav. Ļ oti draudzī gs personā ls. Spā ņ i parasti ir pozitī vi cilvē ki. Krievu meitene Natā lija katru otro dienu strā dā reģ istratū rā . Viņ a mums ļ oti palī dzē ja, izstā stī s visu un kad bū s vajadzī ga palī dzī ba. Ē dieni 4. Viss garš ī gi, daudz jū ras velš u, smalkmaizī tes, bet nedaudz nediferencē ti. Es gribē tu vairā k. Daudzi raksta par Kanā riju prusaku. Jā , ir tā ds dabas brī nums, bet ne viesnī cā . Mē s viņ u satikā m tieš i pirms izbraukš anas tieš i uz ceļ a. Jauks hameleona krā sas tarakā ns, nekaitī gs. Baseins ir liels, bet mē s tur nepeldē jā mies. Un kā pē c, ja ir OKEĀ NS. Par sauļ oš anā s krē sliem ir jā maksā . Mē s tos ņ ē mā m visu dienu. Daudzi gulē ja uz dvieļ iem, bet ne ī paš i ē rti, jo. k. smiltis. Ir duš as, bet tā s toreiz nedarbojā s. . Rajons labs, bet restorā ns tur ir dā rgs. Iesaku, ja pusdienojat, tad pludmalē ir daudz labu restorā nu. Audzē jiet Kanā riju salu palmas, ziedu jū ru. Bē rniem ir rotaļ u laukums un animā cija. Atpū tā mies 2 nedē ļ as, bet mums š ķ ita, ka ar to ir par maz. Tie bija tik labi svē tki. Tenerife ir debesis uz zemes. Ja mē s tur brauktu vē lreiz, domā ju, ka tajā paš ā viesnī cā . Mē s noteikti izdarī jā m pareizo izvē li! Mē s gā jā m un apskatī jā m citas salas viesnī cas un katru reizi pā rliecinā jā mies, ka Torviscas ir vislabā kais. Dodieties drosmī gi! Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu, sazinieties ar mums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Pimpaletta
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vietas ziņ ā ļ oti laba viesnī ca, pirmā lī nija, ziemā diezgan mierī gi. Viņ i lieliski pā rmet, lai gan jau pē c pirmā s nedē ļ as sā c meklē t jaukumus blakus ielā ar daudziem izciliem restorā niem, kur gandrī z par velti pabaros ar jū ras gardumiem. … Tomēr ▾ Vietas ziņ ā ļ oti laba viesnī ca, pirmā lī nija, ziemā diezgan mierī gi. Viņ i lieliski pā rmet, lai gan jau pē c pirmā s nedē ļ as sā c meklē t jaukumus blakus ielā ar daudziem izciliem restorā niem, kur gandrī z par velti pabaros ar jū ras gardumiem. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m, to nevar saukt par ballī ti. Okeā ns silts, pludmale tī ra, Teide savdabī ga, vispā r Kanā riju salā s man ļ oti patika un, protams, paveicā s arī ar viesnī cu!
LORO PARK ! Utro Восхитительный остров! Восхитительный остров! Teide Восхитительный остров! Восхитительный остров! Strausinaja ferma
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
no tā , ko mē s redzē jā m salā , viscienī gā kā viesnī ca no 4 * … Tomēr ▾ no tā , ko mē s redzē jā m salā , viscienī gā kā viesnī ca no 4 *
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 1989 году, был открыт 3 марта 2018 года, после полной реконструкции. Состоит из одного 9-ти этажного здания главного корпуса с 4 лифтами. Общая площадь — 23 175 м2. Отель только для взрослых (+16). Подходит для спокойного отдыха вдвоем.

Atrašanās vieta 19 км от южного аэропорта Тенерифе. 70 км от северного аэропорта Тенерифе. 5 км от городка Адехе.
Pludmales apraksts Пляж Playa Torviscas в 150 м от отеля. Между пляжем и отелем есть пешеходная дорожка. У бассейна шезлонги, зонтики, матрасы бесплатно, полотенца под депозит.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан América. В этом ресторане типа «шведский стол» вам предложат лучшие блюда международной кухни. Также здесь проводятся тематические вечера, посвященные разным странам и регионам: Испании, Канарским островам, Италии, Азии и т. д. Светлое, уютное помещение, которое делают еще более просторным застекленные террасы. Завтрак подают с 07:30 до 10:30, обед с 13:00 до 15:00 и ужин с 18:30 до 21:30. Работает кондиционер, для ужина существует дресс-код: мужчин просят приходить в брюках и рубашке или блузе с длинными рукавами.

Ресторан Barbacoa. Рядом с бассейном можно посетить ресторан на открытом воздухе с видом на море. В меню ресторана мясо, рыба, морепродукты, паста, пицца, а также большой выбор закусок и бутербродов в обеденное время (с 13:00 до 15:00). Также весь день, с 10:00 до 19:00, подаются напитки и аперитивы. В ресторане не действуют особые режимы питания отеля, поэтому его услуги оплачиваются дополнительно.

Lobby Bar открыт весь день. Это отличное место, чтобы скоротать время за бокалом вина, освежающим напитком или хорошим кофе — внутри помещения или на террасе. Открыт с 10:00 до 01:00.

4 конференц-зала. Ausonia: площадь 305 кв.м, вмещает до 150 человек. Dalias: площадь 52 кв.м, вмещает до 30 человек. Bouganville: площадь 53 кв.м, вмещает до 60 человек. Anthelia: площадь 50 кв.м, вмещает до 50 человек.

Бассейн с пресной водой: площадь 860 кв.м, работает с 09:00-19:00, без подогрева. Прачечная работает по понедельникам и пятницам. Интернет-уголок.

Терраса, круглосуточная стойка регистрации, сувенирный магазин, семейные номера, отопление.

В сезон у стойки регистрации есть русскоговорящие сотрудники.

Размещение домашних животных не допускается. Курение во всех номерах запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб с 4 до 7 лет, макси-клуб с 8 до 12 лет, клуб для подростков (13-17 лет), 10:30-13:00 и с 15:00-17:00. Бассейн: площадь 50 кв.м, работает с 09:00-20:00. Аренда колясок платно, по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дискотека (ежедневно, в крытом помещении с баром, здесь же проходит бинго, караоке), стрельба из лука, дартс, вечернее шоу (профессиональные шоу-программы 4 раза в неделю, развлекательные программы 3 раза в неделю), аквааэробика, бадминтон, водное поло - бесплатно. В анимационной команде русскоговорящих аниматоров нет. Комната для игры в карты. Уроки тенниса, видеоигры - платно. Поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 472 номера в 9-этажном корпусе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Ernesto Sarti, 5 PC: 38679
Tālruņi: TEL: +34 922 712300
FAX: +34 922 71 23 00
Tīmekļa vietne: Iberostar Sabila
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.