Hovima Santa Maria 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.810
№23 viesnīcas reitingā Tenerife
9.5 Numurs
10.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1986. gadā, pēdējā rekonstrukcija notikusi 2008.-2010. gadā. Teritorijas kopējā platība 11 800 m2. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Atrodas 300 metru attālumā no Puerto Colon pludmales Playa Fañaba. Labākie dzīvokļi ekonomiskās klases kategorijā. Laba atrašanās vieta: tuvu kūrorta centram, pastaigas attālumā no okeāna un dažādiem tirdzniecības centriem. Ērti numuri, labs ēdiens un apkalpošana, virtuves klātbūtne numurā ir galvenās viesnīcas priekšrocības. Viesnīca ir piemērota visu vecumu tūristiem.Vairāk →
аватар Romashenkova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lijā palika š eit ar savu vī ru. Viesnī cu mums ieteica draugi. Viesnī ca ļ oti ē rta, plaš i numuri, garš ī gi ē dieni, sakopta teritorija, baseins. Braucienu organizē ja TPG tū roperators. Lidojums un pā rsē š anā s bija ē rti un savlaicī gi. … Tomēr ▾ Jū lijā palika š eit ar savu vī ru. Viesnī cu mums ieteica draugi. Viesnī ca ļ oti ē rta, plaš i numuri, garš ī gi ē dieni, sakopta teritorija, baseins. Braucienu organizē ja TPG tū roperators. Lidojums un pā rsē š anā s bija ē rti un savlaicī gi. Visi jautā jumi svē tku laikā tika ā tri un vienkā rš i atrisinā ti. Visa informā cija tika sniegta laikā . Viesnī cā ir patī kami, izpalī dzī gi darbinieki, reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Norē ķ ini notiek ā tri. Mums iedeva studijas istabu ar skatu uz jū ru. Istaba maza, bet ē rtā vietā . No mē belē m ir divas gultas, dī vā ns, naktsgaldiņ i, skapis, pilnī bā aprī kota virtuvī te (trauki, plī ts, tē jkanna). TV, seifs, fē ns. Gaisa kondicionē š anas nav, ir tikai griestu ventilators, bet ar to pilnī gi pietiek. Vannas istaba ar labu santehniku. Uz balkona ir plastmasas mē beles. Tī rī ba laba, palagi un dvieļ i mainī ti laicī gi. Brokastis ir standarta, bet pietiekami daudzveidī gas. Ir gan ceptas olas ar bekonu, gan musli, jogurts, augļ i, salā ti, siers, desiņ as, grauzdiņ i, konditorejas izstrā dā jumi. Vakariņ as ir interesantas, tematiskas. Diezgan liels sā nu ē dienu, gaļ as, saldumu, dā rzeņ u un augļ u sortiments. Viesmī ļ i labi apkalpo, galdi un trauki tī ri. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Apkā rt veikalu un restorā nu masai, ir kur pastaigā ties pa dienu un labi pavadī t laiku vakarā . Netā lu no viesnī cas ir divas diezgan ē rtas pludmales peldē š anai. Lielā kā daļ a tū ristu ir ģ imenes ar bē rniem. Atmosfē ra viesnī cā patī kama, atpū ta ar lielu prieku. Liels paldies viesnī cas personā lam par rū pē m un uzmanī bu. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar visu un plā nojam š eit atgriezties arī turpmā k. Iesaku š o viesnī cu visiem tū ristiem, tā ir viena no labā kajā m lē tajā m viesnī cā m Tenerifē .
аватар vprocenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss patika, istabiņ as tī ras, plaš as ar lielu balkonu. Ē diens daudzveidī gs, pie jū ras veltē m un gaļ as nesaspringst, augļ i, dā rzeņ i, salā ti arī pā rpā rē m, no rī ta bija klā t Cava : -) Lī dz pludmalei apmē ram 10 minū š u gā jiens, kā arī lī dz lielveikaliem. … Tomēr ▾ Viss patika, istabiņ as tī ras, plaš as ar lielu balkonu.
Ē diens daudzveidī gs, pie jū ras veltē m un gaļ as nesaspringst, augļ i, dā rzeņ i, salā ti arī pā rpā rē m, no rī ta bija klā t Cava : -)
Lī dz pludmalei apmē ram 10 minū š u gā jiens, kā arī lī dz lielveikaliem.
Mums patika mū su uzturē š anā s un dosimies vē lreiz, ja tiks piedā vā ts.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca ar apmā cī tu un pieklā jī gu personā lu. Viss serviss ir visaugstā kajā lī menī . Istabas vienmē r tī ras, gultas ē rtas, nekas nav atpū ties aizmugurē , paldies Dievam. Man ļ oti pietrū ka izklaides iespē jas uz vietas, bet citā di esmu apmierinā ts ar visu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar apmā cī tu un pieklā jī gu personā lu. Viss serviss ir visaugstā kajā lī menī . Istabas vienmē r tī ras, gultas ē rtas, nekas nav atpū ties aizmugurē , paldies Dievam. Man ļ oti pietrū ka izklaides iespē jas uz vietas, bet citā di esmu apmierinā ts ar visu. Ē diens arī bija diezgan garš ī gs.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2014. gada maijā , viesnī ca kopumā ir lieliska, uzkopju katru dienu, netā lu no okeā na - 15 minū š u gā jiena attā lumā , kas attiecas uz izklaidi viesnī cā , viņ i uz to nekoncentrē jā s, jo š eit ir daudz restorā nu un bā ru. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2014. gada maijā , viesnī ca kopumā ir lieliska, uzkopju katru dienu, netā lu no okeā na - 15 minū š u gā jiena attā lumā , kas attiecas uz izklaidi viesnī cā , viņ i uz to nekoncentrē jā s, jo š eit ir daudz restorā nu un bā ru. tuvumā . ar dzī vo mū ziku utt. Viņ i mū s nelamā ja par troksni, mē s ar 6 cilvē ku kompā niju sē dē jā m uz balkona lī dz vieniem naktī (viņ i nesē dē ja mierī gi).. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар red0504
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad mē s ar vī ru nopirkā m biļ eti uz trī szvaigž ņ u viesnī cu Tenerifē HOVIMA SANTA MARIA APARTHOTEL. Konkrē tas cenas nenorā dī š u, tikai teikš u, ka Spā nijas “troikai” tas izrā dī jā s diezgan budž eta ziņ ā . … Tomēr ▾ Š ogad mē s ar vī ru nopirkā m biļ eti uz trī szvaigž ņ u viesnī cu Tenerifē HOVIMA SANTA MARIA APARTHOTEL. Konkrē tas cenas nenorā dī š u, tikai teikš u, ka Spā nijas “troikai” tas izrā dī jā s diezgan budž eta ziņ ā . Viņ š mū s aizveda atvaļ inā juma Anex tū rē .
Manuprā t, visas viesnī cas Tenerifē atrodas labā vietā , tā pē c nedomā ju, ka ir vē rts runā t par “labu atraš anā s vietu” kā priekš rocī bu. Viena no Hovim Santa Maria priekš rocī bā m ir virtuves zonas klā tbū tne telpā . Tajā ir viss nepiecieš amais no krū zē m lī dz gā zes plī tij un ledusskapim. Mū su istabā pat bija citrusaugļ u sulu spiede un tosteris. Tosteris nebija noderī gs, bet sulu spiede tika aktī vi izmantota. Starp citu, istabenes netī ra virtuvi, par to var lasī t telpas izmantoš anas noteikumos virtuvē .
Telpas ir diezgan plaš as, ir pietiekami daudz plauktu un drē bju pakaramo. Balkons ir vienkā rš i super liels. Dzirdamī ba kā visā s viesnī cā s, proti, viss ir dzirdams. Nedomā ju, ka š o faktu vajadzē tu piedē vē t mī nusiem. Viesnī cā ir vairā ki peldbaseini, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Puse no publikas ir gados vecā ki cilvē ki, krievu nav daudz. Ļ oti lē ns internets, un wi-fi ķ er ne visā s istabā s, turklā t tas ir diezgan dā rgi. Bet ir izeja - jebkura tuvā kā kafejnī ca ir jū su rī cī bā .
Labā k paņ emt istabu augstā k, lai var redzē t okeā nu. Mū s vispirms iekā rtoja istabā otrajā stā vā , bet prasī jā m augstā ku - mums iedeva istabiņ u 6. stā vā . Tas bija patiess prieks!
Par uzturu. Paņ ē mā m tikai brokastis. Š ī s ir visizplatī tā kā s standarta brokastis: sulas, kafija, tē ja, graudaugi, vā rī tas un olu kultenis, sieri, aukstā s gaļ as, desiņ as, pupiņ as, konditorejas izstrā dā jumi (pankū kas, pankū kas, bulciņ as), daudz augļ u. Brokastī s ir ok. Daž reiz mē s gatavojā m vakariņ as savā virtuvē istabā . Pā rtikas preces pirkā m Mercadona lielveikalā , lī dz tam maksimums 7-10 minū š u gā jiens. Varat izmantot iespē ju un pagatavot krieviem eksotisku jū ras velš u ē dienu, kuru izvē le ir milzī ga.
Viesnī ca mums ļ oti patika, skaista, ē rta un diezgan klusa. Par personā lu vispā r nav sū dzī bu.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es (meitene 22 gadi) un mana draudzene (23 gadi) atpū tā mies š ajā viesnī cā no 3. lī dz 27. novembrim. Laiks bija labs. Mē s bijā m daudzā s ekskursijā s. Kopumā uzturē š anā s ir laba, ja neesat viesnī cā . 1. Š is tieš ā m ir pansionā ts veciem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Es (meitene 22 gadi) un mana draudzene (23 gadi) atpū tā mies š ajā viesnī cā no 3. lī dz 27. novembrim. Laiks bija labs. Mē s bijā m daudzā s ekskursijā s. Kopumā uzturē š anā s ir laba, ja neesat viesnī cā . 1. Š is tieš ā m ir pansionā ts veciem cilvē kiem. Jaunieš iem nav ko darī t. 2. Personā ls ir absolū ti paralē ls pā rē jiem. Viņ i nekad nejautā , kā tev iet un vai viss ir kā rtī bā . 3. Mā jturī ba ir briesmī ga. Viņ i pat neskatā s uz traukiem izlietnē . Labi, darī sim to paš i. Kas attiecas uz grī du. Mazgā ta 2 reizes 2 nedē ļ u laikā . Dvieļ i mainī ti 3 reizes. Gultu, ja kaut kā uztaisī si pats, arī neaiztiks. 4. Balkoni ir atvē rti. Gandrī z tieš s kontakts ar kaimiņ iem (pensionā riem). Mū zika klē pjdatorā traucē ja jau 20.00 Kā das bija sū dzī bas utt 5. Kas attiecas uz zā dzī bā m viesnī cā . Esmu lasī jis atsauksmes, ka tā notiek. Mē s paņ ē mā m seifu uz visā m 2 nedē ļ ā m. Samaksā jā m ap 40 eiro. Es domā ju, ka tas nav tik dā rgi. Iesaku paņ emt, jo lai izvairī tos no materiā liem zaudē jumiem. 6. viesnī cā ir animā cija. Stendā ir katra vakara grafiks, bet mū s neinteresē ja, jo programma ir pensionā riem. 7. Rajons, kurā atrodas viesnī ca, ir patī kams. Netā lu no okeā na, netā lu no daudziem veikaliem, restorā niem un ē stuvē m. Padoms jaunieš iem atpū sties Kanā riju salā s ar lielu kompā niju, lai nebū tu bail vakarā pastaigā ties pie okeā na, izlaist glā zi vī na ā rpus viesnī cas. Lai izvairī tos no konfliktiem ar vecajiem kaimiņ iem (faš istiem).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikko atnā cu no viesnī cas. , 28. janvā ris. Visiem atpū tniekiem ir svarī gi saprast, ka BĒ RNU MĀ JA diez vai var bū t atpū tas vieta. Daudz cilvē ku no Eiropas, kuriem ir pā ri 70! Viņ i ir lieliski, viņ i to var atļ auties, atpū sties Tenerifē . … Tomēr ▾ Tikko atnā cu no viesnī cas. , 28. janvā ris. Visiem atpū tniekiem ir svarī gi saprast, ka BĒ RNU MĀ JA diez vai var bū t atpū tas vieta. Daudz cilvē ku no Eiropas, kuriem ir pā ri 70! Viņ i ir lieliski, viņ i to var atļ auties, atpū sties Tenerifē . Bet mē s esam, mē s esam! Kas mums bū tu jā dara viņ iem blakus? pusstundu stā vē t pie zupas bļ odas? 15-20 minū tes gaļ as gabalam? Vai 7 no rī ta paņ emt sauļ oš anā s krē slu pie baseina, jo visiem tā pat nepietiks ! ! ! Teritorija pie viesnī cas - tikai nē . pie baseina ir sauļ oš anā s krē sli un vecvecā ku pū ļ i tik tikko kustina kā jas. (Lai Dievs viņ us svē tī )! Nepiecieš ams nekavē joties noteikt, ka grī da nav zemā ka par 3 ! ! Pirmajā dienā mums iedeva "O" stā vu. Par dziesmā m restorā nā es klusē ju, beigā s viņ i beidza dziedā t, Un ko darī t ar grī das vibrā ciju no kaut kā da ledusskapja. GULTA KRATĪ JA. Istaba tika mainī ta uz niecī gu pagrabu, ko sauca par studiju. Bet nekas nesatricinā ja. Bet balkona durvis arī nebija iespē jams atvē rt, jo tur GĀ JA CILVĒ KI! Tā nu gulē jā m, domā jot vai kā ds kā ps iekš ā vai.... viņ š nobī sies. Es vairs neieš u uz š o viesnī cu. Ē diens ir labs, bet ir vairā k vecvecā ku)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā s lē tu viesnī cu. Paveicā s istabai ar skatu uz okeā nu un kalniem. Pati telpa liela, balkoni visi pusatvē rti un nav izolā cijas no kaimiņ iem. Bez tī rī š anas, 1 reizi 3 dienā s. Var teikt, ka grī das mazgā jā m paš i. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s lē tu viesnī cu. Paveicā s istabai ar skatu uz okeā nu un kalniem. Pati telpa liela, balkoni visi pusatvē rti un nav izolā cijas no kaimiņ iem. Bez tī rī š anas, 1 reizi 3 dienā s. Var teikt, ka grī das mazgā jā m paš i. Dzeramnaudas palika, 5 eiro nedē ļ ā . Pakalpojums Eiropā kļ ū st slikts salī dzinā jumā ar Taizemi. Lī dz Las Americas centram ejam apmē ram 40 minū tes. Pats Adeje rajons, kur atrodas viesnī ca, ir diezgan pieklā jī gs, viss ir blakus. Tī rs okeā ns. Kas attiecas uz brī vdienā m janvā rī , jā , lē tā kā sezona. Laikapstā kļ i – kam tas interesē . Mums 10 no 14 dienā m bija karsts 28-30 grā di, un pē dē jā s 4 dienas bija dubak, un saules nebija vispā r. Okeā ns janvā rī nekad nav silts, 19 grā di. Jū s varat peldē t, bet joprojā m ir auksts. Kopumā š ie ir svē tki tiem, kas meklē mieru. Š eit nav trokš ņ ainu diskotē ku, tikai pensionā ri pē c 65 gadiem un kantri un Elvisa mū zika. Izeja ir doties kopā ar savu lielo uzņ ē mumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies 2009. gada septembrī . Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , 10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Veikals pā ri ceļ am. Viesnī cas mī nuss ir tas, ka nav gaisa kondicionē š anas, karstā kajos mē neš os ir ļ oti karsts. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2009. gada septembrī . Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , 10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Veikals pā ri ceļ am. Viesnī cas mī nuss ir tas, ka nav gaisa kondicionē š anas, karstā kajos mē neš os ir ļ oti karsts. Tī rī š ana atstā j ko vē lē ties. Dvieļ i un veļ a tiek mainī ti pretī gi, prusaki istabā skrē ja milzī gi kā no Madagaskaras, brokastī s ē diens vienmuļ š , olu kultenis, bekons, augļ i, sulas pretī gi cieta sintē tika. Vakariņ ā s daudz zivis, gaļ a, dzē rieni par papildus samaksu. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Televī zijā nav krievu kanā lu. Laiks ir pā rsteidzoš s, okeā ns ir vienkā rš i maģ isks, melnā s smiltis ir krā š ņ as, pludmales ir tī ras. Daudz kafejnī cu un restorā nu. Iepirkš anā s Santakrusā ir laba. Gribē tu atgriezties, bet bū tu paskatī jies uz citu viesnī cu. Teides vulkā ns ir tik enerģ isks, ka mē s vē lē tos to apmeklē t vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 1986 году, последняя реконструкция прошла в в 2008–2010 годах. Общая площадь территории — 11 800 м2. Состоит из одного 7-этажного корпуса. Расположен в 300 метрах от пляжа Puerto Colon в Плайя-Фаньябе. Лучшие апартаменты в категории эконом-класса. Хорошее расположение: недалеко от центра курорта, в пешей доступности по отношению к океану и различным торговым центрам. Уютные номера, хорошее питание и сервис, наличие кухни в номере — основные достоинства отеля. Отель подойдёт для туристов любой возрастной категории.

Atrašanās vieta В 17 км от южного аэропорта Тенерифе, в 1 км от центра города.
Pludmales apraksts Пляж Puerto Colon в 300 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi платно (в зоне ресепшн бесплатно), 1 конференц-зал (на 50 чел.), ТВ-зал, гараж платно, 2 бара (в баре у бассейна со столиками можно пообедать), 1 ресторан-буфет — международная кухня, для завтраков и ужинов, 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики и шезлонги (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (10:00–18:00), комната для игр, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, библиотека, дискотека бесплатно (6 раз в неделю), игровые автоматы платно, дартс бесплатно, аквааэробика бесплатно, теннисный корт платно (с освещением), живая музыка бесплатно, анимация бесплатно.
  • galda teniss  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 402 номера:

193 однокомнатных Studio (часть с видом на море; спальня с зоной гостиной через перегородку, кухонный уголок, 32 м2, макс. 2+1 чел.), из них 4 studio для людей с ограниченными возможностями;

One Bedroom Apart. Econom (гостиная и спальня, кухонный уголок, 42 м2, без видов, мин. 1, макс. 3 или 2+2 чел.).

One Bedroom Apartment (часть номеров с видом на море, гостиная и спальня, кухонный уголок, 42 м2, макс. 2+2 чел.);

Two Bedroom Apartment Econom (без видов, гостиная, кухонный уголок, 2 спальни, 55 м2, макс. 4+2 чел.).

71 Two Bedroom Apartment (часть номеров с видом на море, гостиная, кухонный уголок, 2 спальни, 55 м2, макс. 4+2 чел.).

Различные категории номеров есть на каждом этаже здания.

Из-за особенностей архитектурной конструкции комплекса номера категории Econom находятся на нижнем уровне с условными минусовыми этажами: -1 и -2 по отношению к нулевому этажу ресепшен. Спуск к этим номерам осуществляется только по лестнице (лифтов нет). Они расположены рядом с бассейном, имеют меблированную террасу и вид на стену на расстоянии 5 метров.

Istabās

Сейф (платно), холодильник, потолочный вентилятор, мини-кухня (микроволновая печь, чайник, тостер, посуда), кофеварка, телевизор, Wi-Fi (платно), телефон, терраса, биде, ванна, фен, уборка номера: 5 раз в неделю, смена полотенец: 5 раз в неделю, смена белья: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • droši $
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Avda. España, nº 10, 38660, Santa Cruz de Tenerife, Costa Adeje, Spain
Tālruņi: Tel.: +34 922 71 27 77
Fax: +34 922 71 26 04
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.