Hovima Jardin Caleta 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.410
№24 viesnīcas reitingā Tenerife
7.8 Numurs
8.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus pludmalei "La Enramada" un netālu no pludmales "Playa del Duque". Ērti dzīvokļi pirmajā rindā. Ir animācija. Labs serviss un ērti numuriņi. Viesnīca celta 1996. gadā, daļēji reformēta 2014. gadā (superior numuri un halles). Viena 4 stāvu ēka, kura apbūvēta ap pagalmu ar baseiniem. Piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
3 * viesnī ca atrodas Caleta ciematā , uz robež as ar Kosta Adejas pilsē tu. Uz dienvidiem no Tenerifes. Darbojas ar daž ā da veida ē dienreizē m: no brokastī m lī dz viss iekļ auts. Atrodas pā ri ceļ am no okeā na. Tuvā kā pludmale atrodas 50 metru attā lumā . … Tomēr ▾ 3 * viesnī ca atrodas Caleta ciematā , uz robež as ar Kosta Adejas pilsē tu. Uz dienvidiem no Tenerifes. Darbojas ar daž ā da veida ē dienreizē m: no brokastī m lī dz viss iekļ auts. Atrodas pā ri ceļ am no okeā na. Tuvā kā pludmale atrodas 50 metru attā lumā . Melnas vulkā niskas smiltis. Viesnī ca nav maza. 4-5 stā vu ē ka atrodas riņ ķ ī , kuras iekš pusē atrodas peldbaseins un pie baseina bā rs. Minimā lā numuru kategorija ir standarta (komforta), kas sastā v no:
- viesistaba ar virtuvī ti, dī vā nu un TV;
- san. mezgls;
- guļ amistaba ar skapi, naktsgaldiņ iem un galdiņ u ar spoguli;
- liels balkons ar galdu un krē sliem.
Numurā ir seifs (par maksu, 3 € dienā vai 18 € nedē ļ ā ). Nav gaisa kondicioniera. No tualetes piederumiem dozatorā tikai š ķ idrā s ziepes.
Ir arī vē l divas numuru kategorijas:
- Superior - tā ds pats izkā rtojums kā standarta, bet ar gaisa kondicionē tā ju, laminā tu flī ž u vietā , duš u vannas vietā un daļ ē ju skatu uz okeā nu;
- izcilī ba - izkā rtojums tā ds pats, bet pavisam jauns remonts, tieš s skats uz okeā nu, kapsulas kafijas automā ta klā tbū tne un iespē ja izmantot terasi ar dž akuzi (tikai š ī s numuru kategorijas viesiem).
Pie reģ istratū ras ir sporta bā rs, bet tagad tas nedarbojas (anti-covid). Viesnī cā tiek stingri ievē rots masku rež ī ms, ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Lifti ir labā stā voklī un darbojas. Publiskā ī paš umā ir veļ as maš ī na, ielieciet 5 monē tas / eiro un mazgā jiet to savai veselī bai)). Wi-Fi ar paroli ir pieejams bez maksas visu uzturē š anā s laiku visā viesnī cā . Bā rs pie baseina par papildu samaksu. Vakariņ ā s par visiem dzē rieniem ir jā maksā , ieskaitot ū deni. Iesaku viesnī cu. Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u. Es varu to darī t bez prieka, bet ar viņ u ir kaut kā patī kamā k))
Pielikumā pilns video apskats.
аватар albazp2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cas rezervē š anu. . . Ilgi sapņ oja par Kanā riju salā m. Vasaras sā kumā ieraudzī jā m saprā tī gu cenu atvaļ inā jumam augustā HOVIMA viesnī cu tī klā un nolē mā m riskē t ar rezervā ciju. … Tomēr ▾ Par viesnī cas rezervē š anu. . .
Ilgi sapņ oja par Kanā riju salā m. Vasaras sā kumā ieraudzī jā m saprā tī gu cenu atvaļ inā jumam augustā HOVIMA viesnī cu tī klā un nolē mā m riskē t ar rezervā ciju. Mē ģ inā ja rezervē t Hovima Santa Maria, izmantojot Join Up, rezervā cija tika noraidī ta, piedā vā jot apsvē rt Hovima Atlantis vai Hovima Jardin Caleta. Pē c vilcinā š anā s viņ i piekrita Atlantī dai. Tomē r atraš anā s vieta civilizā cijas centrā . Lī dz svē tkiem bija palikuš i 2 mē neš i. Atpū š oties, sā kā m veidot plā nus. Pē c 2 nedē ļ ā m Join Up atcē la mū su lidojumu uz Tenerifi (un ne tikai. . . ). Steidzami mē ģ inā ja pā rgrā matot caur TPG. Hovima Atlantis vairs nepieņ ē ma, tikai Hovima Jardin Caleta palika izskatī š anai. Piekritu, apstiprinā ja viesnī ca. Sapratuš i, ka nedzī vosim centrā un, izlasī juš i atsauksmes par pā rē jo, nolē mā m, ka ī rē sim auto. Mē s esam 3 cilvē ku ģ imene, un autobusu cenas izmaksā tu vairā k nekā ī rē jot automaš ī nu uz nedē ļ u. Auto pasū tī ts uzreiz no uzņ ē muma mā jas, saņ emts arī apstiprinā jums. Viņ i sā ka lasī t vietni "Tenerife krievu valodā ", izdrukā t nepiecieš amo informā ciju, kartes, marš rutus. Nedē ļ u pirms atpū tas bija sajū ta, ka visu salu zinā m no galvas. 3 dienas pirms izbraukš anas TPG nosū ta mū su tū roperatoram atvainoš anā s vē stuli, jo vienas no uzņ emoš ajā m pusē m bankrota un kavē tā maksā juma dē ļ Hovima Jardin Caleta viesnī cai viesnī ca nevar mū s pieņ emt uz visu mū su atvaļ inā juma laiku. Tā pē c viņ i piedā vā apsvē rt iespē ju par "citu viesnī cu" uz nedē ļ u, kam sekos pā rcelš anā s uz 4 dienā m Jardin Caleta, vai arī viņ i ir gatavi pilnī bā atmaksā t mū su naudu. Ak kā! ! ! Brezenta zā baks uz kristā la sapņ a! ! ! Tas notiek! ! ! Pateicoties mū su ceļ ojumu rī kotā jas Jekaterinas "Vivanta Travel" neticamajiem pū liņ iem un mū su dusmu lē kmē m, mē s saņ ē mā m alternatī vu variantu Ponderosa dzī vokļ u viesnī cai Las Americas centrā uz 7 dienā m, kam sekoja pā rcelš anā s uz Hovima Jardin Caleta viesnī cu uz 4 dienā m. zvejnieku ciematā La Caleta. Š ī izvē rtā s interesanta, nestandarta, kombinē tā tū re.
Pē c nedē ļ as, kas pavadī ta Ponderosā (atskats par to ir attiecī gajā sadaļ ā ), mē s pā rcē lā mies uz La Caleta.
Atbraucā m, noparkojā mies un uzreiz devā mies uz Caleta pludmali, lai gaidī tu reģ istrē š anos (pē c noteikumiem reģ istrē š anā s plkst. 14.00). Pludmale bija fantastiska! ! ! Š eit var sajust okeā na spē ku! ! ! Molu nav. Pie ieejas nav akmeņ u, ir mazi oļ i. Bet tie nav ī paš i kaitinoš i, ieejot ū denī . Tikai tad, kad okeā ns ir nelī dzens, vilnis var trā pī t š iem oļ iem uz kā jā m. Es pats to pā rbaudī ju. Tā tad ar dzeltenu karogu es neiesaku jums stā vē t ū denī krastā . Traumatisks. Bet cik skaisti okeā ns ripo pa smiltī m ! ! ! Garie viļ ņ i. Pat sē rfotā ji mē ģ ina viņ us noķ ert š ajā vietā . Smiltis ir tumš as, kad tā s kļ ū st mitras, tā s kļ ū st melnas. Š ī s pludmales lielā kā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas tieš i blakus viesnī cai. Ja nepiecieš ams, bez sasprindzinā juma var skriet uz istabu. Pē c pusdienā m š ajā pludmalē nolaiž as paraplā ni. Pats ciemats bū tī bā ir nomaļ a vieta. Viesnī ca mums š ķ ita ē rtā ka nekā Ponderosa. Tā s koncepcija ir ļ oti lī dzī ga Turcijas un Ē ģ iptes viesnī cā m. Animā cija, baseini, restorā ns, bā ri, mini-disko vakaros. Viesnī ca tipiskā m ģ imenes brī vdienā m. Jaunieš iem š eit var bū t garlaicī gi. Bet viesnī cas lī menis ir augstā ks par iepriekš ē jo Ponderosu, to var just uzreiz.
14.00 mums paziņ oja labā s ziņ as “dzī vokļ i ir gatavi” un mē s iekā rtojā mies. Numurs A357 - SUPER! ! ! Tiesa, mums bija rezervē ts pā rā ks 2 + 1. Skats uz okeā nu un Las Americas. Dzī vokļ i ir aprī koti kā turku pieczvaigž ņ u viesnī cā s, tikai ar virtuvi. Ir wi-fi, TV ir bezmaksas. Viss ir ideā li, ļ oti ē rti. Visur ir pietiekami daudz visa, pat vairā k nekā . Vienī gais nelielais trū kums ir tas, ka nav augš anas spoguļ a. Un viss ir tik lieliski. Telpā , atš ķ irī bā no Ponderosa, ir fē ns, gaisa kondicionieris, palī gmateriā li ir dozatoros. Remonts ir svaigs, gultas jaunas, spilveni tī ri (Ponderosā tie bija noputē juš i). Ir tosteris. Balkonā uz vadī bas paneļ a ir auduma nojume no saules (ekstrē mā grī da). Ē rts veļ as ž ā vē tā js. Gaitenī pa kreisi no mū su istabas uz jumta atradā s dž akuzi. Lejā baseins ir pilns ar atpū tniekiem, trokš ņ ains, animā cija, un š eit, augš ā dž akuzi, vairā kas ģ imenes ir klusas, mierī gas, mierī gas. Ap dž akuzi ir kubli ar dekoratī viem krū miem, palmā m, brī niš ķ ī gi skati uz okeā nu un piekrasti. Otrā viesnī cas spā rnā ir vē l viens dž akuzi, bet tas ir 16+. Ir bā rs, un tas ir lielā ks par dž akuzi un zonu ar sauļ oš anā s krē sliem. Kas vē l iepriecinā ja JARDIN CALETTA, bija saulessargu klā tbū tne! ! ! Lifti ir pilnī gi jauni, forš i, ar skā rienpogā m, ā trā ki nekā Ponderosā . Tiesa, Ponderosā ir 12 stā vi un lifti, lai arī noguruš i, ir OTIS, un te ir Š niders. Maltī tes ir daudzkā rt lielā kas nekā Ponderosa daudzveidī ba, tač u visi dzē rieni vakariņ ā s ir maksas! Tai skaitā kola, fanta, sprite. Vakariņ as ir tematiskas.
La Caleta "zvejnieku ciemats" pē c izskata nepavisam nebija tā ds, kā du es to iedomā jos. Drī zā k kū rorta ciemats ar nepā rtrauktiem dzī vokļ iem, viesnī cā m. Katram pagalmam ir savs neliels baseins. Takas ir pilnī gi gludas un tī ras. Mā jas ir krā sainas kā visur citur, krā sotas gaiš ā s vai baltā s krā sā s, dakstiņ u jumti. No mū su viesnī cas jumta varē ja redzē t gandrī z visu ciematu. Tas nav liels un ļ oti ē rts. Dzī vokļ i tajā katrai gaumei un katram stilam. Blamingo kū rorta dzī vokļ i ir kā no Holivudas filmā m. Es nekad neko tā du neesmu redzē jis. Ī sti luksusa apstā kļ i atpū tai. Nož ē lojami un pretenciozi. Viss tiek darī ts augsto tehnoloģ iju stilā , gludas formas, vitrī nas, nevis standarta sauļ oš anā s krē sli. Pat savs spilgts uz balkona. Ciematā ir mazā k grezni, bet ē rtā ki, labiekā rtoti iekš pagalmi ar bugenviliju krū miem, oleandru mā jas ar dakstiņ u jumtiem. Vispā r krastā nav nekā du zvejas tī klu, ciematā pelē kas, saraustī tas mā jas. Reā li viss izrā dī jā s ļ oti ē rti un skaisti! Atmosfē ra ciematā ir ļ oti mierī ga, kas veicina klusu ģ imenes brī vdienas. Nemaz ne tā kā Las Americas, solī ds kustinā tā js un ballī tes. Es vē l neesmu izlē musi, kur man tas patī k vairā k. Bet š eit noteikti ir savā dā k.
Lakaletā atpū tniekiem noteikti ieteiktu ī rē t auto. Tuvā kā Mercadonna ir 5 km attā lumā . Netā lu esoš ais Hyper Dino ir dā rgs un slikts sortiments. Vieta š eit ir paredzē ta ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m.
номер А 357 вид с балкона А 357
аватар Slavko_
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ieviesā m likumu katru vasaru doties uz jū ru uz ā rzemē m. Un tā kā cenas pieaug katru gadu, jums ir jā atrod lē tas ekskursijas ar normā liem nosacī jumiem. Pagā juš ajā gadā mē s viesojā mies Spā nijā Hovima Jardin Caleta 3 * viesnī cā . … Tomēr ▾ Mē s ieviesā m likumu katru vasaru doties uz jū ru uz ā rzemē m. Un tā kā cenas pieaug katru gadu, jums ir jā atrod lē tas ekskursijas ar normā liem nosacī jumiem. Pagā juš ajā gadā mē s viesojā mies Spā nijā Hovima Jardin Caleta 3 * viesnī cā . Neviens cits uzņ ē mums mums nepiedā vā ja š o viesnī cu, visas norā dī tā s iespē jas bija 4 * un par vietas cenu. Lai gan mū su viesnī cai bija tikai 3 zvaigznes, tomē r numuru un apkalpoš anas kvalitā tes ziņ ā tā apies lielā ko daļ u 4 zvaigznes. Sā kumā mū s ielika istabā , kuras logi pavē rā s uz bū vlaukumu, bet ar ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu varē jā m izlemt un pā rcelties uz istabu ar skatu uz jū ru. Pirmā un otrā istaba ir plaš a un diezgan pieticī ga. Kopumā vispā rē jais pozitī vais iespaids par atvaļ inā jumu pastiprinā jā s. Devā mies brī niš ķ ī gā atvaļ inā jumā uz 12 dienā m par minimā lu naudu. Un viņ i arī palī dzē ja atrisinā t visus raduš os jautā jumus, puiš i ir vienkā rš i lieliski.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s esam apmetuš ies š ajā viesnī cā kopš.2011. gada 16. decembra. lī dz 2012. gada 7. janvā rim (21 diena). Viesnī ca ļ oti atgā dina vā cu pansionā tu veciem cilvē kiem. Daudz pensionā ru un ģ imeņ u. Daudzi vā cieš i, ir franč i, bija vairā ki angļ u pā ri, krievi 4-5 pā ri ar bē rniem. … Tomēr ▾ Mē s esam apmetuš ies š ajā viesnī cā kopš.2011. gada 16. decembra. lī dz 2012. gada 7. janvā rim (21 diena). Viesnī ca ļ oti atgā dina vā cu pansionā tu veciem cilvē kiem. Daudz pensionā ru un ģ imeņ u. Daudzi vā cieš i, ir franč i, bija vairā ki angļ u pā ri, krievi 4-5 pā ri ar bē rniem. Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no centra. Lai gan blakus ir autobusu pietura. Ar taksometru uz Los Crestianos 15 eiro, uz Playa Las Americas 10 eiro. Katru vakaru izklaides programma, kā ds dziedā ja, vā cu pā ri dejoja ar akmens sejā m, bē rniem izrā de katru dienu viena un tā pati. Vienreizē ja papagaiļ u izrā de un modes skate. Katru dienu viņ iem kaut kas notika ar elektronisko atslē gu sistē mu, nebija iespē jams iekļ ū t telpā , pastā vī gi bija jā pā rmagnetizē karte. Un Vecgada vakarā , kad ieradā mies 4 no rī ta, vairs nevarē ja tikt iekš ā un reģ istratū rā lika gulē t uz dī vā na. Mē s ieradā mies š okā . Tad viens amatnieks no reģ istratū ras ar skrū vgriezi iekā pa loga atvē rumā un ielaida mū s tos tū ristus, kuri ieradā s pē c vieniem naktī . Tie, kas istabā ienā ca pirms pulksten 1 naktī , gulē ja un neko nenojauta, ka no rī ta aizejot nebija skaidrs, kad atgriezī sies. Un daudzi tū risti atstā ja logus vaļ ā , lai vē lā k izkā ptu pa logu. Paņ ē mā m puspansiju, ē diens vienmuļ š . Par Jaungada vakariņ ā m samaksā ja 97 eiro, bet nebija tā vē rts, par katoļ u Ziemassvē tkiem samaksā ja 67 eiro (uzlika uz galda sarkanus galdautus, izdalī ja katrai 2 glā zes ū dens un vī na un tad visu vakaru mudinā ja ka visu vajadzē ja drī zumā sagatavot otrajai cilvē ku partijai, vienatnē ar 18.30 lī dz 20.00 pē c tam pusstundas pā rtraukumu un uzsā ka otro cilvē ku partiju no 20.30 lī dz 22.00), kā jau visur Eiropā par dzē rieniem vakariņ ā s maksā ū deni 1.50 eiro. un vī ns 1.40 eiro. 21.00 viss zvejnieku ciems izmira, ja gribi atpū sties klusumā ar pensionā riem, tad esi klā t. Ja vē laties iepirkties un pavadī t laiku, š ī nav jums piemē rota vieta. Jā , aizmirsa pastā stī t par okeā nu, ū dens bija 18-19 grā di, vē ss, bet nopirkā m. Piekraste ir pretī ga blakus viesnī cai, bruģ akmeņ i, akmeņ i, lī dz labai Del Duca pludmalei iet 20 minū tes, bet karstumā tā staigā t ī sti negribas. Viesnī cā divi peldbaseini, viens apsildā ms, tajā visi peldē jā s. Turklā t ugunsdzē sī bas signalizā cija nostrā dā ja vairā kas reizes, tik skaļ i, ka viņ i nezinā ja, ko ķ ert somas vai tā skriet. Un ziniet, lai gan dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ko es negaidī ju: fotoattē lā esoš ā pludmale nav netā lu no viesnī cas! Blakus - neierī kota akmeņ aina pludmale. Pastaiga lī dz centram min 30. Garlaicī gi. Vispā r š ī ir nomale. Un tā : lielisks ē diens, tī rs, kluss. Animā cija Izklaide: bē rnu diskotē ka vakaros un daž kā rt nelielas izrā des. … Tomēr ▾ Ko es negaidī ju: fotoattē lā esoš ā pludmale nav netā lu no viesnī cas! Blakus - neierī kota akmeņ aina pludmale. Pastaiga lī dz centram min 30. Garlaicī gi. Vispā r š ī ir nomale. Un tā : lielisks ē diens, tī rs, kluss. Animā cija Izklaide: bē rnu diskotē ka vakaros un daž kā rt nelielas izrā des. Tie galvenokā rt bija beļ ģ i. Neesmu izvē lī ga, bet nā kamreiz ieš u uz centru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums osk2000
Vietnēs viņi raksta, ka bezmaksas autobuss kursē no viesnīcas uz Las Ameritas 3 reizes dienā - vai tā ir taisnība? cikos?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен рядом с пляжем «Ла Энрамада» и недалеко от пляжа «Плайа дель Дуке». Удобные апартаменты на первой линии. Есть анимация. Хороший сервис и уютные номера. Отель был построен в 1996 году, частично реформирован в 2014 году (номера superior и холлы). Один 4-х этажный корпус, который выстроен вокруг внутреннего двора с бассейнами. Подходит для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в тихой рыбацкой деревне, в 25 км от южного аэропорта Тенерифе, в 1,5 км от центра города, в 50 м от берега (1,2 км от главного пляжа). Рядом с отелем есть вся необходимая инфраструктура и автобусная остановка.
Pludmales apraksts Каменистый пляж напротив отеля (каменистый вход), до черных песчаных пляжей Playa del Duque и Playa La Enramada 1200 м влево от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), 1 конференц-зал (макс. 75 чел.), 2 бара (1 спортивный), барбекю, 1 ресторан, ТВ-зал, магазины, 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно (залог), терраса для загара (на 4 этаже).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой (с подогревом), комната для игр, детская дискотека (с 20:00 по 20:30), детский клуб (4–10 лет, работает ежедневно, кроме четверга, с 12:00 до 13:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, игровые автоматы платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, петанк бесплатно, анимация бесплатно, теннисный корт платно (вне отеля, по предварительному бронированию).
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 244 номера:

182 one bedroom apartment comfort (гостиная с раздвижным диваном на одно спальное место, спальня с дверью, часть номеров с видом на море, макс. 2+2 чел., 34 м2);

36 superior one bedroom apartment (гостиная и спальня разделены дверью, две индивидуальные кровати и диван-кровать, кухня с электрической плитой, холодильником, тостером и чайником, расположены на первом, втором и третьем этажах, с видом на море, ванная комната после ремонта, пол – ламинированный паркет, кондиционер и Интернет Wi-Fi бесплатно в номере);

One Bedroom Apart. Excellence (оснащены современной мебелью, вид на море, ванная комната, кухня экипированная, холодильник с приветственным набором, кофеварка Nespresso с ежедневным пополнением капсул, халат и тапочки, вход на эксклюзивную террасу с джакузи на 3 этаже, услуга приготовления кровати ко сну и меню подушек).

Есть 5 номеров для людей с ограниченными возможностями передвижения.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Avda. Las Gaviotas, 32, 38670 La Caleta, Costa Adeje, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +10 34 922 710 976
Fax: +10 34 922 711 040
Tīmekļa vietne: Hovima Jardin Caleta
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.