GF Fanabe 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.910
№11 viesnīcas reitingā Tenerife
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tenerifes salā, prestižajā Fañabe rajonā. Uzcelta 1994. gadā, 2004. gadā veikta pilnīga rekonstrukcija. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Blakus viesnīcai ir skaista iela ar daudziem veikaliem. Izklaides iespējas atrodas 1 km attālumā no viesnīcas, tāpēc relaksējošas brīvdienas ir garantētas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un pusmūža cilvēkiem.Vairāk →
аватар darinka9402
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No Tenerifes atgriezā mies 22. jū nijā , viesnī cu konsultē ja ceļ ojumu aģ ents. Bijā m ļ oti apmierinā ti, ierodoties reģ istrē š anā s notika ā tri un mū s sagaidī ja ar smaidu uz lū pā m. Istabai ir dots Wi - fi, tā pē c internets darbojā s lieliski, to pieslē dza arī baseins. … Tomēr ▾ No Tenerifes atgriezā mies 22. jū nijā , viesnī cu konsultē ja ceļ ojumu aģ ents. Bijā m ļ oti apmierinā ti, ierodoties reģ istrē š anā s notika ā tri un mū s sagaidī ja ar smaidu uz lū pā m. Istabai ir dots Wi - fi, tā pē c internets darbojā s lieliski, to pieslē dza arī baseins. Protams, vairā k laika pavadī jā m pludmalē , pastaigas attā lumā.7 minū tes Fanabe pludmale, tī ra, bet nedaudz akmeņ aina. Vē l pē c 10 minū tē m š iks Deldyuk pludmale, ū dens zils un bez akmeņ iem, apzī mē ts ar zilu karogu, ū dens tī rs. Kas attiecas uz pā rtiku - ē dienu izvē le ir daudzveidī ga, vienmē r pasniedza jū ras veltes, kā dus augļ us vē laties. Pats galvenais, ka ē diens ir garš ī gs un svaigs. Personā ls ir draudzī gs, kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti un labprā t atgrieztos š eit vē lreiz! Un jā , starp citu, viesnī cā ir laba animā cija, bet pā rsvarā ģ imenes, relaksē još a atpū ta, kā gribē jā m. . Super!
У бассейна. Пляж Фаньябе Пляж Дельдюк
аватар OljaOk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta ir lieliska - tuvu pludmalei, veikaliem, restorā niem. Kluss, izsmalcinā ts pilsē tas rajons. Viesnī ca ir laba, bet ir komentā ri. Telpa bija putekļ aina, tā pat kā norē ķ inā š anā s laikā , un palika pē c tī rī š anas. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir lieliska - tuvu pludmalei, veikaliem, restorā niem. Kluss, izsmalcinā ts pilsē tas rajons. Viesnī ca ir laba, bet ir komentā ri. Telpa bija putekļ aina, tā pat kā norē ķ inā š anā s laikā , un palika pē c tī rī š anas. Dvieļ i un vanna ir tī ri. Mē beles ir jaukas, bet vecas. Dzī vojā m pirmajā stā vā , tā pē c kanalizā cijas ņ urdē š ana nerimā s. Augstā k ir pietiekami daudz stā vu, un mazgā š anas ū dens skaņ a ir nemainī ga. Vā cieš u, pensijas vecuma franč u kontingents. Ē diens garš ī gs! Ir jumta baseins. Nū distiem nav deklarē ta zona.
Вид из окна
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar ģ imeni esam gandarī ti par Tenerifi un viesnī cu, ko mums paņ ē ma Axel Travel menedž eri (pirmo reizi kopā ar viņ iem devā mies)! Atraš anā s vieta ļ oti laba, galvenais - pludmale ir tuvu! Par pludmalē m jā ņ em vē rā , ka smiltis pludmalē s ir tumš as: pelē kas un pat melnas, tā pē c baltie un gaiš ie peldkostī mi pē c tā m tiks tikai izmesti, bet pludmales ir super! ! ! Abas pludmales atrodas pā ris minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni esam gandarī ti par Tenerifi un viesnī cu, ko mums paņ ē ma Axel Travel menedž eri (pirmo reizi kopā ar viņ iem devā mies)! Atraš anā s vieta ļ oti laba, galvenais - pludmale ir tuvu! Par pludmalē m jā ņ em vē rā , ka smiltis pludmalē s ir tumš as: pelē kas un pat melnas, tā pē c baltie un gaiš ie peldkostī mi pē c tā m tiks tikai izmesti, bet pludmales ir super! ! ! Abas pludmales atrodas pā ris minū š u gā jiena attā lumā . Nā kamā s pieturas autobusi uz Siam Park BEZ MAKSAS! Apkā rt ir daudz ē stuvju un restorā nu ar ē dienkarti krievu valodā , ir lielveikals. Jau pa ceļ am uz Spā niju lidostā lasī ju atsauksmē s, ka kā ds sū dzē jies par tarakā niem, satrakojies, gandrī z gatavojies atgriezties, bet kukaiņ u nebija, tā pē c gribu atspē kot š o viesnī cas pā rmetumu. Iespē jams, ja ir no grī das, tad ne tikai prusaki sā ksies. Mū su istaba bija ļ oti tī ra, istabenes tī rī ja katru dienu! Ī paš i esam apmierinā ti ar istabu, plaš u, gaiš u, ar balkonu (mū su tē tis smē ķ ē , viņ am tas bija svarī gi). Peldbaseins uz viesnī cas jumta! Ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudz, varē tu teikt, kauš anai. Ekskursijas pirkā m pie tū roperatora un no privā tajiem tirgotā jiem, atš ķ irī ba neliela, viss patika! Noteikti apmeklē jiet Siam Water Park, pavadiet pā rsteidzoš u laiku kopā ar bē rniem. Dodieties uz citā m salā m, uz delfinā riju, uz ē rgļ u parku. Vispā r man liekas, ka atvaļ inā jumā nevar sē dē t viesnī cā , noteikti jā brauc visā dā s ekskursijā s, jo atvaļ inā jums ir tik ī ss!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sanā ca 1. septembrī , tā pē c iespaidi vē l svaigi. Kopumā pā rē jais bija apmierinā ts. Standarta numurs, labi iztī rī ts. Ē diens viesnī cā bija brī niš ķ ī gs, izmē ģ inā ju daudz jaunu ē dienu, liela jū ras velš u un augļ u izvē le. … Tomēr ▾ Sanā ca 1. septembrī , tā pē c iespaidi vē l svaigi. Kopumā pā rē jais bija apmierinā ts. Standarta numurs, labi iztī rī ts. Ē diens viesnī cā bija brī niš ķ ī gs, izmē ģ inā ju daudz jaunu ē dienu, liela jū ras velš u un augļ u izvē le. Par izklaidi neko nevaru teikt, jo visu laiku bijā m vai nu ekskursijā s, vai pludmalē . Man ļ oti patika sauļ oties uz jumta, ir arī.2 mazi baseini, kur var atvē sinā ties, un skats ir brī niš ķ ī gs, ir nū distu zona. Tuvā kā pludmale ir 5-10 minū š u gā jiena attā lumā , ir lieli viļ ņ i un netī rī ba, ja iet nedaudz tā lā k par 20 minū tē m, ir tī rā ka pludmale, un ir mazā k viļ ņ u, var peldē ties. Viesnī cu iesaku ģ imenē m, lai gan patika arī manai 17 gadus vecajai meitai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums bija ģ imenes brī vdienas - es, mans vī rs un divi bē rni (15 un 5 gadi) š ī gada jū nijā . Man patika viesnī ca, numuriņ i tī ri un ē rti. Ē diens diezgan labs, augļ u bija daudz, katru dienu banā ni, apelsī ni, ā boli, bumbieri, arbū zi, melones, aprikozes, persiki, plū mes, vī nogas, pat ķ irš i bija : )) Atpū tā mies pē c All sistē mas, un nekad to nenož ē loju. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes brī vdienas - es, mans vī rs un divi bē rni (15 un 5 gadi) š ī gada jū nijā . Man patika viesnī ca, numuriņ i tī ri un ē rti. Ē diens diezgan labs, augļ u bija daudz, katru dienu banā ni, apelsī ni, ā boli, bumbieri, arbū zi, melones, aprikozes, persiki, plū mes, vī nogas, pat ķ irš i bija : )) Atpū tā mies pē c All sistē mas, un nekad to nenož ē loju. Dzē rieni nedaudz pievī la, sulas visas regulē jamas, svaigi spiestā s nav. Diezgan pieklā jī gi kokteiļ i. Vī ns restorā nā viss sauss, prasī ja saldo vai pussaldo, mū s nesaprata un atkal atnesa sauso vī nu))) no saldajiem vī niem - sangrija, ne visai slikti. Viesnī cā s ir kluss un mierī gs, kā teica mana 15 gadī gā meita "Pensionā ru paradī ze", bet tas mums derē ja, jo mums ļ oti nepatī k trokš ņ ainas kompā nijas. Pati sala ir lieliska, noī rē ju maš ī nu, izbraukā ju visu salu. Klimats tur ir lielisks! Tiem, kas neiztur karstumu, tas tā ! Noteikti iesaku visiem aiziet uz akvaparkiem, bijā m Siam Park un Aqualand, ļ oti patika! Noteikti apmeklē jiet arī Loro parku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m. Numurs tika nokā rtots 5 minū š u laikā . Tā kā pa logiem pavē rā s celiņ š uz restorā na virtuvi, naktī bija skaļ š , rati ripoja, lū dzā m mainī t istabu. Viņ i pā rcē lā s bez problē mā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m. Numurs tika nokā rtots 5 minū š u laikā . Tā kā pa logiem pavē rā s celiņ š uz restorā na virtuvi, naktī bija skaļ š , rati ripoja, lū dzā m mainī t istabu. Viņ i pā rcē lā s bez problē mā m. Problē ma bija tā da, ka duš a nedarbojā s labi un tika salabota 30 minū tē s. Personā ls ir draudzī gs. Lī dz pludmalei ar pelē kā m smiltī m 10 min. Ū dens okeā nā ļ oti patī kams, 24 grā di, periodiski spē cī gi viļ ņ i. Gandrī z visu laiku apmā cies, pū ta vē jš , dienā.23-25, naktī.18-20. Pretī labam iepirkš anā s centram cenas tā diem produktiem kā mums, smarž ā m ir daudz zemā kas. Pā rdodu skaistus ā das izstrā dā jumus. Parī zes centrs pludmalē aiz klints (krustojumā pa labi). Ē dieni kā parasti č etriniekos - 2 gaļ as veidi. , vista, desiņ as, reizē m garneles. mī dijas mē rcē , dā rzeņ i, makaroni, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un saldē jums. Vakarā zā lē spē lē ģ itā ra un vā cu pensionā ri dzer alu. Jaunieš u ir maz, pā rsvarā ģ imenes ar maziem bē rniem un veci cilvē ki. Pludmalē ir daudz kafejnī cu, bet pat tur ir mierī gi.
Devā mies uz Las Americas, kur ir iespaidī gā k un dzī ve rit pilnā sparā . Man patika slaidi Siā mas parkā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
atpū tā s no 2011. gada 8. aprī ļ a lī dz 5. maijam. Tikai tī rs. Mē nesi gadī jā s nejaukas lietas, gadam pietika. Viņ i nokrita no salauztajiem restorā na krē sliem, saspieda kā jas ar salauztiem sauļ oš anā s krē sliem, aizvainojumā - mē s nekalpojam krieviski, bet nejaukas lietas seko krieviski. … Tomēr ▾ atpū tā s no 2011. gada 8. aprī ļ a lī dz 5. maijam. Tikai tī rs. Mē nesi gadī jā s nejaukas lietas, gadam pietika. Viņ i nokrita no salauztajiem restorā na krē sliem, saspieda kā jas ar salauztiem sauļ oš anā s krē sliem, aizvainojumā - mē s nekalpojam krieviski, bet nejaukas lietas seko krieviski. Sū dzī ba tika slē pta - atbildes nav 2 mē neš us. 3 gadus vecs bē rns saindē jā s ar saldē jumu ar cukurtū biņ ā m (citu neko neē da un nedē ļ u auksts laiks) Istaba tī ra, bet rotaļ u laukumā ir prusaki un citi dzī vnieki. Ja bē rnu dzī vī ba nav mī ļ a, aiziet, problē mas garantē tas. Starp citu slimoja arī citi bē rni, bet ne tik ļ oti. Viesnī ca ir ne vairā k kā.3 ē ģ iptieš u zvaigznes. Pakalpojums NAV Eiropas. Viņ us apkalpo galvenokā rt imigranti no Polijas. Nez kā pē c ne pā rā k draudzī gi. Seš us mē neš us dzī voju Lodzā , Krakovā , Varš avā . Ļ oti pozitī vas atmiņ as. the nekavē joties bija jā izsauc konsuls.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca, no tā da viedokļ a, ka pilnī bā attaisno sev izmaksas, atrodas labā vietā . . tuvu autobusu pieturā m un tuvu pludmalei, virtuve izturama, blakus vietē jais tirgus kur var novietot savu. automaš ī na, kad tā nedarbojas (vakaros un brī vdienā s). … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, no tā da viedokļ a, ka pilnī bā attaisno sev izmaksas, atrodas labā vietā . . tuvu autobusu pieturā m un tuvu pludmalei, virtuve izturama, blakus vietē jais tirgus kur var novietot savu. automaš ī na, kad tā nedarbojas (vakaros un brī vdienā s). Vakaros restorā nā uz ielas vienmē r skan dzī vā mū zika, un mā kslinieki uzstā jas ļ oti interesanti (labā k nekā visos citos apgabala š almaņ os, cilvē ki nā k pat vienkā rš i izlikt un klausī ties). ja saņ emat istabu ar balkonu uz ielu, to visu varat skatī ties tieš i no istabas, kas sē ž pie sava galda. Netā lu no lē ta lielveikala un gandrī z visā m tirdzniecī bas zonā m, kas atrodas pastaigas attā lumā , atrodas arī hipermā rkets un tirdzniecī bas zona, kur lielā koties apmeklē vietē jie iedzī votā ji (š osejas malā ). Baseins ir tī rs, bet vienmē r pā rpildī ts ar cilvē kiem, kas atrodas rindā uz sauļ oš anā s krē sliem. daudz bē rnu. reģ istratū rā ir krieviski runā još ie, bezmaksas duš a un bagā ž as telpa tiek nodroš inā ta izrakstī š anā s laikā , ir pā ris korti, bet es neredzē ju, ka kā ds uz tiem spē lē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ir Teite vulkā ns, maska, loro parks un siā mas parks. mē s gā jā m uz visu, izņ emot siam parku, jo tas ir akvaparks. … Tomēr ▾ ir Teite vulkā ns, maska, loro parks un siā mas parks. mē s gā jā m uz visu, izņ emot siam parku, jo tas ir akvaparks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Decembrī mē s palikā m Fanabe Costa Sur divas nedē ļ as. Viesnī ca mums patika. Tas pilnī bā atbilst savai 4 * kategorijai, lai gan ekskursiju cenas uz to bija trī szvaigž ņ u viesnī cu lī menī . Viesnī ca ir diezgan klusa un labvē lī ga mē renai atpū tai. … Tomēr ▾ Decembrī mē s palikā m Fanabe Costa Sur divas nedē ļ as. Viesnī ca mums patika. Tas pilnī bā atbilst savai 4 * kategorijai, lai gan ekskursiju cenas uz to bija trī szvaigž ņ u viesnī cu lī menī .
Viesnī ca ir diezgan klusa un labvē lī ga mē renai atpū tai. Jaunieš u un trokš ņ ainu kompā niju tajā praktiski nebija.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs.
Istaba bija ē rta un plaš a. Tas tika tī rī ts katru dienu.
Mums bija viss ē diens, un mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Gaļ a, zivis, sieri, dā rzeņ i, augļ i - viss ir pā rpilnī bā un katrai gaumei.
Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā Fanabes un Duke krustojumā . Lī dz ar to lī dz abā m viena nosaukuma pludmalē m attā lums no viesnī cas ir manā mi vienā ds un pastaiga nemaz nav gara. Blakus viesnī cai ir lielveikals. Netā lu kursē bezmaksas autobusi uz Siam Park un Jungle Park. Apkā rtnē ir daudz ļ oti garš ī gu restorā nu, un vairumam no tiem ir ē dienkarte krievu valodā .
Mē s devā mies atpū sties caur VKO. Viss viņ u darbs viņ iem veicā s labi, un man par viņ iem ir pozitī vs iespaids. Uzņ ē muma pā rstā vis pē c grafika apmeklē ja mū su viesnī cu trī s reizes nedē ļ ā un bija pastā vī gi pieejams pa tā lruni.
Kopumā ar atvaļ inā jumu un kū rortu bijā m apmierinā ti un labprā t atgrieztos tur vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в престижном районе Фаньябе на острове Тенерифе. Построен в 1994 году, в 2004 году была проведена полная реконструкция. Состоит из одного 5-этажного здания. Рядом с отелем красивая улица с множеством магазинов. Развлекательные заведения находятся в 1 км от отеля, поэтому спокойный отдых гарантирован. Отель подходит для отдыха всей семьёй и людей среднего возраста.

Atrašanās vieta Раположен 20 км от южного аэропорта Тенерифе, в 2 км от курортной зоны Плайя-де-лас-Америкас.
Pludmales apraksts Пляжи Playa Fanabe, Playa del Duque в 500 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, room service: платно (09:00–23:00), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), Интернет-кафе платно (4 компьютера с камерой), 1 конференц-зал (Teide: 350 м2, макс. 108 чел.), магазин сувениров, журнальный киоск, снек-бар (снек-бар/ресторан у бассейна La Choza), 1 ресторан Adeje: шведский стол, на 700 чел., 3 бара, салон для вечерних мероприятий El Drago, 5 бассейнов с пресной водой (3 с подогревом в зимний период, 2 на крыше), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, у бассейна полотенца: бесплатно (депозит), терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, детский бассейн с отделением для малышей, детский клуб (с 4 до 12 лет; 10:00–17:00), детская дискотека, анимационная программа для детей (ежедневная дневная и вечерняя анимация)
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, мини-гольф бесплатно, спортивная площадка бесплатно (универсальная), аквааэробика бесплатно, петанк бесплатно, мини-футбол бесплатно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя).
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 413 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Avenida Bruselas, 13, 38660 Adeje. Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 71 29 00
Fax: +34 922 712 769
Tīmekļa vietne: GF Fanabe
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.