Pieklājīga viesnīca

Rakstīts: 25 decembris 2009
Ceļošanas laiks: 1 — 7 decembris 2009
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Decembrī mē s palikā m Fanabe Costa Sur divas nedē ļ as. Viesnī ca mums patika. Tas pilnī bā atbilst savai 4 * kategorijai, lai gan ekskursiju cenas uz to bija trī szvaigž ņ u viesnī cu lī menī .
Viesnī ca ir diezgan klusa un labvē lī ga mē renai atpū tai. Jaunieš u un trokš ņ ainu kompā niju tajā praktiski nebija.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs.
Istaba bija ē rta un plaš a. Tas tika tī rī ts katru dienu.
Mums bija viss ē diens, un mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Gaļ a, zivis, sieri, dā rzeņ i, augļ i - viss ir pā rpilnī bā un katrai gaumei.

Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā Fanabes un Duke krustojumā . Lī dz ar to lī dz abā m viena nosaukuma pludmalē m attā lums no viesnī cas ir manā mi vienā ds un pastaiga nemaz nav gara. Blakus viesnī cai ir lielveikals. Netā lu kursē bezmaksas autobusi uz Siam Park un Jungle Park. Apkā rtnē ir daudz ļ oti garš ī gu restorā nu, un vairumam no tiem ir ē dienkarte krievu valodā .
Mē s devā mies atpū sties caur VKO. Viss viņ u darbs viņ iem veicā s labi, un man par viņ iem ir pozitī vs iespaids. Uzņ ē muma pā rstā vis pē c grafika apmeklē ja mū su viesnī cu trī s reizes nedē ļ ā un bija pastā vī gi pieejams pa tā lruni.
Kopumā ar atvaļ inā jumu un kū rortu bijā m apmierinā ti un labprā t atgrieztos tur vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu