El Marques Palace 4*– Atsauksmes

38
Novērtējums 8.410
№2 viesnīcas reitingā Tenerife
7.4 Numurs
7.3 apkalpošana
6.9 Tīrība
4.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tenerifes dienvidu krastā, pastaigas attālumā no gleznainā Puerto Santjago zvejnieku ciemata, blakus Los Gigantes klintīm. Zilā karoga Playa de la Arena ir 15 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар evgeshanikit
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paliku š eit 2 nedē ļ as, kopumā man patika. Viņ i barojas diezgan labi. Pati Spā nija rada svē tku sajū tu, uz ielas uzsmaida. Devos aprī ļ a beigā s, un cenas bija saprā tī gas. Tiem, kas vē las ļ oti mierī gi atpū sties, var ierasties š eit. … Tomēr ▾ Paliku š eit 2 nedē ļ as, kopumā man patika. Viņ i barojas diezgan labi. Pati Spā nija rada svē tku sajū tu, uz ielas uzsmaida. Devos aprī ļ a beigā s, un cenas bija saprā tī gas. Tiem, kas vē las ļ oti mierī gi atpū sties, var ierasties š eit.
аватар vlasova_irina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ties š ajā vietā un konkrē ti š ajā viesnī cā.2 reizes! Vienkā rš i super! Brokastī s tiek pasniegts š ampanietis! Daudzbē rnu ģ imenē m ir divi stā vi numuri ar 2 vannas istabā m. Skaista, lai gan ne liela platī ba. … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā vietā un konkrē ti š ajā viesnī cā.2 reizes! Vienkā rš i super! Brokastī s tiek pasniegts š ampanietis! Daudzbē rnu ģ imenē m ir divi stā vi numuri ar 2 vannas istabā m. Skaista, lai gan ne liela platī ba. Netā lu no akvaparka. Kuram ir apnicis sauļ oties - 15 minū tes ar autobusu lī dz "veikalu pilsē tai" iepirkties vai uz Barselonu (lai gan jā brauc nedaudz ilgā k). Lieliskas brī vdienas ar bē rniem. Pludmale ir liela, baltā s smiltis mirdz saulē , tuvumā ir daudz restorā nu ar jū ras priekiem.
аватар marina-podium
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Aizmirsa satikties lidostā , daž as nobruž ā tas istabas, skudras visapkā rt, nepā rtrauktas problē mas ar internetu, blakus bū vlaukums (no agra rī ta dā rd), pludmales ir tā lu, pretī gs ū dens spiediens. . . uzbā zī gs daļ laika lietojums. … Tomēr ▾ Aizmirsa satikties lidostā , daž as nobruž ā tas istabas, skudras visapkā rt, nepā rtrauktas problē mas ar internetu, blakus bū vlaukums (no agra rī ta dā rd), pludmales ir tā lu, pretī gs ū dens spiediens. . . uzbā zī gs daļ laika lietojums. (tā tieš ā m ir rokasgrā mata par to kā , pā rdod, , ). 14 dienas tika tī rī tas divas reizes (iztī rī tas kvalitatī vi), istabenes neklauvē pie durvī m, viņ ā m vienalga vai esi istabā un ko tu dari (((. PS. Vispā r es nesaprotu brī niš ķ ī gā s atsauksmes par viesnī cu ((( . Tas ir ne tikai mans, bet arī to cilvē ku viedoklis, ar kuriem es runā ju š ajā viesnī cā .
аватар mg.65
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Palasot atsauksmes sapratu, ka patiesī ba un NAV patiesī ba ir uz pusē m. Sā ciet ar viesnī cas aprakstu: deklarē ts "* Solā rijs * Pirts * Skvoš s * Tenisa korti * Boulings * Trenaž i * Restorā ns ar izklaides programmu" - TRŪ KUMS! ! ! no fotogrā fijā m es tos sniegš u zemā k, tā m nav nekā da sakara ar paš u viesnī cu. … Tomēr ▾ Palasot atsauksmes sapratu, ka patiesī ba un NAV patiesī ba ir uz pusē m. Sā ciet ar viesnī cas aprakstu: deklarē ts "* Solā rijs * Pirts * Skvoš s * Tenisa korti * Boulings * Trenaž i * Restorā ns ar izklaides programmu" - TRŪ KUMS! ! ! no fotogrā fijā m es tos sniegš u zemā k, tā m nav nekā da sakara ar paš u viesnī cu.
Es nesaprotu š ī s vietnes veidotā ju darbī bas nozī mi - KĀ PĒ C radī t sev aptraipī tu reputā ciju ar negodī giem aprakstiem ?? ?
Nu ja sā k par mī nusiem, tad visu uzreiz. Viena diena bija pilnī bā sabojā ta ar daļ laika lietojuma prezentā ciju. Ž anra klasika: kā NEveikt reklā mas kampaņ u. Informā cija potenciā lajiem pircē jiem -CENAS IR IEKĻ AUTAS DAUDZREIZ !!! !
Tū ristiem, kuri ceļ o no firmas Alfa: konfekš u papī rfirmas izdotā s bonusgrā matas tā m nekā das atlaides nedod.
Radā s jautā jumi par medicī niskā s palī dzī bas saņ emš anu: uzņ ē muma sekretā rs teica, ka nezina krievu valodu.
Tagad slavē jam!! ! Neskatoties uz augstā k teikto, pā rē jais bija brī niš ķ ī gs! Viesnī ca tieš ā m laba! Apartamenti aprakstī ti pilnī gi pareizi (foto godī gi! ), uzkopj, maina dvieļ us, ir visa sadzī ves tehnika(izņ ē mums) ir trauku mazgā jamā maš ī na, kā rakstī ja), tuvumā veikali un kafejnī cas, dod taksi biļ etes. Apkā rtne skaista! Pludmales labas! Okeā ns tī rs! Zivju daudz!
Nianses. VIENĪ BAS runā angliski! Paņ em spā ņ u frā ž u grā matu. Veikals brī vdienā s un svē tku dienā s(un tā du ir daudz! ) NESTRĀ DĀ ! Ekskursijas labā k pirkt paš iem. Cenas daudz zemā kas, un daudz jautrā k! Krieviski runā još ais gids Oļ egs mums individuā li sastā dī ja programmu, izrā dī ja visas š ī s salas skaistules.
Es atbildē š u uz visiem jautā jumiem:
Gaļ ina.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tenerifē pavadī ju brī vdienas El Marques viesnī cā . Divas nedē ļ as atpū ties. Istaba ļ oti patī kama, mā jī ga, ar milzī gu balkonu, uz kura ietilpti divi galdi, divi atzveltnes krē sli, divi sauļ oš anā s krē sli un liels dī vā ns; Pavē rā s lielisks skats gan uz jū ru, gan uz kalniem. … Tomēr ▾ Tenerifē pavadī ju brī vdienas El Marques viesnī cā . Divas nedē ļ as atpū ties. Istaba ļ oti patī kama, mā jī ga, ar milzī gu balkonu, uz kura ietilpti divi galdi, divi atzveltnes krē sli, divi sauļ oš anā s krē sli un liels dī vā ns; Pavē rā s lielisks skats gan uz jū ru, gan uz kalniem. Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, patika viss - apkalpoš ana, ē dieni, Tenerifes klimats. Animā cija nav slikta, bet ī sa (daž reiz mazā k par stundu), tā pē c pē c 23:00 viesnī cā vairs nav ko darī t, izņ emot gulē t. Krievu ir 10-15 procenti, tomē r neviena cita tautī ba neņ em virsroku, vietē jie daudz atpū š as, bet tie nav kaitinoš i. Biju tur ar sievu un bē rnu, viņ i sev neko neliedza, visur brauca ekskursijā s, brauca ar taksometru uz daž ā dā m tuvē jā m pilsē tā m un ciemiem uz zivju restorā niem (La Caleta, Los Apricots u. c. ), pusdienoja un vakariņ as viesnī cas restorā nā un vienmē r tur dzē ra sangriju. Rezumē jot teikš u: ideā la vieta pā riem (ar vai bez bē rniem) vai romantikai, nav pū ļ u vai vardarbī gas jaunatnes. Tā pē c varu atzī mē t Ņ iž ņ ijnovgorodas ceļ ojumu aģ entū ras Alfa labo darbu. Viesnī cu un atpū tas vietu viņ i mums izvē lē jā s labi. . Tiesa, viņ i nebrī dinā ja, ka otrā prezentā cija bū s tik garlaicī ga, nu, protams, tie ir sī kumi. Tā pē c paldies, tagad mē s domā jam par Portugā li.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар krc75
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mans vī rs un es palikā m 2 nedē ļ as 2012. gada maijā . Visiem ļ oti patika! Viesnī ca ir laba! Mums bija 2 istabu dzī voklis, labi aprī kots. Virtuve ir pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo, vienī gais negatī vais (manuprā t) nav trauku mazgā jamā s maš ī nas. … Tomēr ▾ Mans vī rs un es palikā m 2 nedē ļ as 2012. gada maijā . Visiem ļ oti patika! Viesnī ca ir laba! Mums bija 2 istabu dzī voklis, labi aprī kots. Virtuve ir pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo, vienī gais negatī vais (manuprā t) nav trauku mazgā jamā s maš ī nas. Personā ls draudzī gs. Viss tiek tī rī ts biež i un tī ri. Viesnī ca atrodas starp abā m pilsē tā m, ļ oti skaistā vietā . Los Gigantos klintis ir vienkā rš i valdzinoš as! Blakus ir divas pludmales un dabisks jū ras baseins. Okeā ns ir lielisks! Ū dens ir neprā tī gi tirkī zzils! Daudz kafejnī cu un restorā nu, kur var garš ī gi un lē ti paē st. Tuvumā lielisks lielveikals. Klusa vieta ģ imenes atpū tai!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans vī rs un es palikā m 2 nedē ļ as 2012. gada maijā . Visiem ļ oti patika! Viesnī ca ir laba! Mums bija 2 istabu dzī voklis, labi aprī kots. Virtuve ir pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo, vienī gais negatī vais (manuprā t) nav trauku mazgā jamā s maš ī nas. … Tomēr ▾ Mans vī rs un es palikā m 2 nedē ļ as 2012. gada maijā . Visiem ļ oti patika! Viesnī ca ir laba! Mums bija 2 istabu dzī voklis, labi aprī kots. Virtuve ir pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo, vienī gais negatī vais (manuprā t) nav trauku mazgā jamā s maš ī nas. Personā ls draudzī gs. Viss tiek tī rī ts biež i un tī ri. Viesnī ca atrodas starp abā m pilsē tā m, ļ oti skaistā vietā . Los Gigantos klintis ir vienkā rš i valdzinoš as! Blakus ir divas pludmales un dabisks jū ras baseins. Okeā ns ir lielisks! Ū dens ir neprā tī gi tirkī zzils! Daudz kafejnī cu un restorā nu, kur var garš ī gi un lē ti paē st. Tuvumā lielisks lielveikals. Interesantas ekskursijas katrai gaumei. Mums lī dzi bija krieviski runā još a gide - Anna, brī niš ķ ī ga meitene! Viņ a padarī ja mū su svē tkus vē l interesantā kus! Milzī gs paldies viņ ai! Anya - tu esi SUPER! Kopumā š ī ir klusa, mierī ga vieta ģ imenes atpū tai!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар element127
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
vecs klē ts (pievē rsiet uzmanī bu atsauksmju datumiem) slikts serviss, netī ras istabas. Blakus jebkurai viesnī cai ir 100% labā kas pludmales, gaiss, skati, okeā ns nav viesnī cas pluss, bet gan tā s nož ē lojamī bas mī nuss. ala Kabardā , jurtā Hantimansijskā , tur nav jā iet. … Tomēr ▾ vecs klē ts (pievē rsiet uzmanī bu atsauksmju datumiem) slikts serviss, netī ras istabas. Blakus jebkurai viesnī cai ir 100% labā kas pludmales, gaiss, skati, okeā ns nav viesnī cas pluss, bet gan tā s nož ē lojamī bas mī nuss. ala Kabardā , jurtā Hantimansijskā , tur nav jā iet.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tenerifē pavadī ju brī vdienas El Marques viesnī cā . Izcila viesnī ca! Viņ i tur atpū tā s divas nedē ļ as. Istaba ļ oti patī kama, mā jī ga, ar milzī gu balkonu, uz kura ietilpti divi galdi, divi atzveltnes krē sli, divi sauļ oš anā s krē sli un liels dī vā ns; Pavē rā s lielisks skats gan uz jū ru, gan uz kalniem. … Tomēr ▾ Tenerifē pavadī ju brī vdienas El Marques viesnī cā . Izcila viesnī ca! Viņ i tur atpū tā s divas nedē ļ as. Istaba ļ oti patī kama, mā jī ga, ar milzī gu balkonu, uz kura ietilpti divi galdi, divi atzveltnes krē sli, divi sauļ oš anā s krē sli un liels dī vā ns; Pavē rā s lielisks skats gan uz jū ru, gan uz kalniem. Ar atpū tu biju ļ oti apmierinā ta, patika viss - apkalpoš ana, ē dieni, Tenerifes klimats. Salī dzinot ar Turciju vai Kipru, ir kā debesis un zeme, Tenerifē viss ir daudz garš ī gā k (ī paš i jū ras veltes un zivis, un klimats ir tikai pasaka. Runā jot par š o konkrē to viesnī cu, varu atzī mē t ļ oti draudzī gu personā lu, daudz daž ā du baseinu ar daž ā das ū dens temperatū ras un sā ļ ums, "alacarte" restorā ns, kur galdiņ u var rezervē t 5 minū tē s pa telefonu no istabas, nevis kā Turcijā uz dienu un 6 no rī ta Animā cija nav slikta, bet ī sa (daž reiz mazā k nekā stundu), tā pē c pē c 23:00 viesnī cā nav ko darī t, izņ emot gulē t. Krievi ir 10-15 procenti, tomē r neviena cita tautī ba neņ em virsroku, vietē jie daudz atpū š as, bet viņ i nekaitina. . Biju tur ar sievu un bē rnu, viņ i sev neko neliedza, visur brauca ekskursijā s, brauca ar taksi uz daž ā dā m tuvē jā m pilsē tā m un ciemiem uz super zivju restorā niem (La Caleta, Los Apricots utt. ), pusdienoja. un vakariņ as viesnī cas restorā nā un tur visu laiku dzē ra sangriju. Rezumē jot teikš u: ideā la vieta pā riem (ar vai bez bē rniem) vai romantikai. Paldies ceļ ojumu aģ entū rai Alfa no Ņ iž ņ ijnovgorodas, kas mū s patiesī bā sū tī ja š ajā ceļ ojumā . Paldies par brī niš ķ ī go prezentā ciju un atvainojos, ka pē c daž u negatī vo atsauksmju izlasī š anas radu kļ ū du.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Mē s ar vī ru vienmē r plā nojam brī vdienas ziemā . Jekaterinburgā ir daudz tū roperatoru, bet mē s apmetā mies ceļ ojumu aģ entū rā Alfa. Satikā mies ar veicinā tā jiem, viņ i iedeva ielū gumu uz prezentā ciju, paņ ē ma telefonu, pē c pā ris dienā m piezvanī ja, uzaicinā ja uz prezentā ciju. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s ar vī ru vienmē r plā nojam brī vdienas ziemā . Jekaterinburgā ir daudz tū roperatoru, bet mē s apmetā mies ceļ ojumu aģ entū rā Alfa. Satikā mies ar veicinā tā jiem, viņ i iedeva ielū gumu uz prezentā ciju, paņ ē ma telefonu, pē c pā ris dienā m piezvanī ja, uzaicinā ja uz prezentā ciju. Vī rs sā kumā negribē ja iet, bet pē c tam piekrita. Protams, lieta ir nogurdinoš a, tas viss prasa laiku, bet viņ i to izstā sta tā , ka jautā jumu nepaliek. Es uzreiz samulsu, ka jums ir jā iemaksā avansa maksā jums un tad jā izvē las ceļ ojuma datums, jau tuvā k atvaļ inā jumam. Bet viņ i tik ļ oti iestrē ga, ka nolē ma izmē ģ inā t (vī rs atkal bija pret, bet, kā viņ š saka, lai strī dē tos ar jums, tas ir dā rgā ks paš am). Izvē lē jā mies tū ri uz Spā niju (Tenerifi) uz El Marquez Palace kū rortu. Par laimi, tū risma aģ entū ra Alfa mani nepievī la un vajadzī gajā datumā devā mies ceļ ā bez kavē š anā s. Prezentā cijas laikā pā rliecinā jos, ka uzņ ē mums ir specializē jies ģ imenes brī vdienā s un tā pē c ar vī ru un bē rniem var doties bez problē mā m, tač u sā kumā kū rorts kā dai ģ imenei š ķ ita trokš ņ ains un biju ļ oti sarū gtinā ts. Atpū tas procesā mana neapmierinā tī ba tomē r aizgā ja. Pirmkā rt, ļ oti tī rs, otrkā rt, istabā ir virtuve un ē damistaba. Treš kā rt, blakus lielveikals. Nu vispā r tur ir skaisti, jū ra forš a, pludmale brī niš ķ ī ga, akmeņ i skaisti. Gids teica, ka viņ i ir iekļ auti Ginesa rekordu grā matā . Ļ oti labi atpū tā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums klyapisheva
Mēs vēlamies šajā viesnīcā pavadīt ģimenes brīvdienas, taču ceļojumu aģentūra apgalvo, ka nav "puspansijas" veida ēdināšanas. Kas atpūtās, pastāstiet man, lūdzu.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums element127
viesnīcas teritorijā ir krieviski runājošs birojs laika daļu tirdzniecībai.diezgan agresīva šarazka.vai ir iespējams sasprindzināt viņus un sūtītājus SPB AZIMUT personā ierodoties Krievijā,kuces sabojāja visu brīvdienu.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums zhilyaev_k
Labdien.Mani sauc Kirils.Pirmo reizi dodamies atvaļinājumā uz Tenerifi septembrī ar diviem bērniem 3 un 6 gadi no Alfas pēc programmas.Uzņēmums dabūja divu nedēļu uzturēšanos un kaut kādu prezentāciju. Nav atsauksmju par šo viesnīcu.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums SyltanovT
Kā ar jums sazināties. Es, Talgats Sultanovs Krievija, Čeļabinska. [email protected]. tālr. 89514367689
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums kola111
Mēs vēlamies turp doties ar bērniem. Vai viņiem tur būs ko darīt? Viņi saka, ka viņiem tur nebūs daudz vietas, kur peldēties, vai tā ir taisnība?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на южном побережье острова Тенерифе, в нескольких минутах ходьбы от живописной рыбацкой деревни Пуэрто-Сантьяго, рядом со скалами Лос-Гигантес. Плайя-де-ла-Арена, награждённый Голубым флагом, находится в 15 минутах ходьбы от отеля.

Atrašanās vieta 40 минут езды от Южного аэропорта Тенерифе.
Pludmales apraksts Пляж Плайя-де-ла-Арена в 1 км от отеля.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, семейные номера.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • skvošs
Telpu apraksts

Всего 36 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Calle Las Rosas s/n, Puerto de Santiago, 38683, Tenerife
Tālruņi: Tel.(+34) 922 867 438
Fax.(+34) 922 867 437
Tīmekļa vietne: El Marques Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, сквош.