Club Altamira El Beril 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№26 viesnīcas reitingā Tenerife
6.2 Numurs
6.2 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.6 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Club Altamira el Beril atrodas La Caleta, Atlantijas okeāna pirmajā līnijā un elitārajā Playa del Duque pludmalē. Šī vieta ir daļa no lielākā un attīstītākā tūrisma centra Tenerifes salā - Las Americas pilsētas. Šeit jūs atradīsiet izklaidi katrai gaumei - restorāni ar virtuvi no visas pasaules, diskotēkas, izklaides centri, kazino. Kluba nosaukums tulkojumā no spāņu valodas nozīmē "skats no augšas". Patiešām, no visiem dzīvokļiem paveras lielisks skats uz Atlantijas okeānu un blakus esošo salu.Vairāk →
аватар id366901945
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2016. gada decembrī ar ģ imeni apmeklē jā m š o salu un nenož ē lojā m. Mē s palikā m El Beril apartamentos. Viesnī cā viss atbilst bildē m internetā , kaimiņ i absolū ti nedzirdami. Dzī vokļ os ir viss, fē ns mums sā kumā nestrā dā ja, pē c reģ istratū ras pateicī bas salaboja (vairs nekā dus trū kumus viesnī cā neredzē jā m). … Tomēr ▾ 2016. gada decembrī ar ģ imeni apmeklē jā m š o salu un nenož ē lojā m. Mē s palikā m El Beril apartamentos. Viesnī cā viss atbilst bildē m internetā , kaimiņ i absolū ti nedzirdami. Dzī vokļ os ir viss, fē ns mums sā kumā nestrā dā ja, pē c reģ istratū ras pateicī bas salaboja (vairs nekā dus trū kumus viesnī cā neredzē jā m). Prusaku un netī rumus istabā s un viesnī cā neredzē jā m. Dzī vokļ i tiek uzkopti. Man patika gidu darbs, ī paš i mū su Ņ ikita. Ļ oti pozitī vs un simpā tisks cilvē ks, nekā viņ š spē j, palī dzē s noorganizē t jū su labā kā s brī vdienas. Organizē tas oficiā lā s un neoficiā lā s ekskursijas. Parā dī ja salas skaistā kā s vietas. Ar produktiem nav nekā du problē mu. Blakus ir pā ris veikali, kuros var atrast visu. Ē dienu pirkā m Mercadonā , veikals ir 5 minū š u attā lumā ar taksi. Pā rtikas cenas salā ir uz pusi vai pat vairā k lē tā kas nekā pie mums. Izmē ģ inā jā m vietē jos vī nus, ļ oti garš ī gi, veselu gadu ē dā m jū ras veltes, iesaku iegā dā ties arī augļ us. Pludmale ir lieliska, to aizsargā mā kslī gais mols. Tā pē c, pat ar spē cī gu uztraukumu, jū s varat peldē t, pat neskatoties uz sarkano karogu. Laiks š ajā pilsē tā ir ļ oti vienmē rī gs un silts, okeā nā pā rsvarā +25, arī ū dens ir silts un var droš i peldē ties, neskatoties uz informā ciju no interneta. Transfē rs no lidostas ierodoties un atpakaļ ir labi izveidots. Nā kamreiz plā nojam ī rē t auto un paš i braukt pa salu. Nā kamajā ziemā , ja iespē jams, noteikti atkal lidosim uz š o salu uz El Beril viesnī cu. Iesaku vismaz vienu reizi apmeklē t š o salu.
аватар lvn1959
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2012. gada pavasarī viņ i uzkrita uz VIVAT firmas ē smu Sanktpē terburgā un nopirka 2 nedē ļ as Altamira, El Beril apartamentos ar vizī tes aizkavē š anos uz mē rķ a laiku. Daž ā du apstā kļ u dē ļ braucienu varē jā m veikt tikai pavasara brī vlaikā. … Tomēr ▾ 2012. gada pavasarī viņ i uzkrita uz VIVAT firmas ē smu Sanktpē terburgā un nopirka 2 nedē ļ as Altamira, El Beril apartamentos ar vizī tes aizkavē š anos uz mē rķ a laiku. Daž ā du apstā kļ u dē ļ braucienu varē jā m veikt tikai pavasara brī vlaikā.2013. gada martā . Atvaļ inā juma laiks un biļ eš u iegā des laiks bū tiski ietekmē ja lidojuma izmaksas. Dzī vokļ u T1 izmaksas divā m nedē ļ ā m 4 personā m bija 1200 eiro.
Altamira un El Beril atrodas pirmajā lī nijā , 5 minū š u attā lumā no pludmales. Altamira ir viena ē ka puslokā , kas aptver iekš ē jo teritoriju ar peldbaseiniem utt. Visi istabu logi ir vē rsti uz okeā nu. El Beril ir veidots Spā nijas ciematu stilā ar ejā m, dā rziem, balkoniem. Mums š ķ ita dzī vot El Berilā , un mē s to nenož ē lojā m. Istabas Altamirā un El Beril ir vienā das. Gan komplektā cijā , gan stilā . Ir viss, lai labi dzī votu visu atvaļ inā juma laiku. Virtuve ir aprī kota ar visu nepiecieš amo, ir veļ asmaš ī na. Viss ir padomā ts. Ar produktiem nav nekā du problē mu. Blakus ir pā ris veikali, kuros var atrast visu. Un iepirkā mies Margadonā - lielveikals 5 min ar taksi no viesnī cas. Cenas diezgan demokrā tiskas. Ļ oti lē ts un labs vī ns un alus. Daudz svaigu jū ras velš u. Nonā ca karaliskā s garneles veselu gadu. Pludmale ir lieliska, to aizsargā mā kslī gais mols. Tā pē c, pat ar spē cī gu uztraukumu, jū s varat peldē t, pat neskatoties uz sarkano karogu (peldē š anas aizliegums). Laiks viesnī cu atraš anā s vietā ir ļ oti vienmē rī gs un silts, neskatoties uz informā ciju no interneta. Divu nedē ļ u uzturē š anā s laikā debesis bija drū mas tikai pā ris dienas. Transfē rs no lidostas ierodoties un atpakaļ ir labi izveidots. Uzturē š anā s laikā mums bija piesaistī ts krieviski runā još s gids - Ž eņ a, kas palī dzē ja atrisinā t visas mū su problē mas, organizē ja oficiā las un neoficiā las ekskursijas. LIELS PALDIES par uzmanī bu un rū pē m! ! Viņ i piedā vā ja daudzas ekskursijas un aktivitā tes. Izvē lē jā mies braucienu uz Teides vulkā nu, Loro parku, Siā mas parku, Flamenko koncertu. Pā rē jais tika atstā ts nā kamajai reizei. Starp citu, nā kamreiz noteikti noī rē sim auto un paš i brauksim pa salu. Atseviš ķ os oficiā lo ekskursiju punktos tas ir gan interesantā k, gan lē tā k. Atvaļ inā jums mums bija lielisks. Ja izdosies, tad uz nā kamo pavasara brī vlaiku noteikti lidosim uz Tenerifi. Kurš vē l nav izlē mis par atvaļ inā juma vietu. ES iesaku! V. Lū kins, Sanktpē terburga
Вход в царство развлечений -Сиам Парк Скромный обед В кратере вулкана Тейде Аквариум Лоро Парка Песок пляжа острова Тенерифе Сосна в предгорьях вулкана Тейде Эль Берил. На балкончике номера.
аватар STIVEN_1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atsauksme par Altamira Apartments Tenerife 3* Izlasī ju 2010. gada 28. septembra atsauksmi par Altamira hotel amandina un atcerē jos savu ceļ ojumu ar ģ imeni uz š o viesnī cu 2011. gada jū lijā. Visi negatī vie punkti, par kuriem raksta Amandina, ir patiesi. No savas puses varu atzī mē t netī rumus viesnī cā , kukaiņ us istabā , slikto reģ istratū ras, tū roperatora un gidu darbu. … Tomēr ▾ Atsauksme par Altamira Apartments Tenerife 3*

Izlasī ju 2010. gada 28. septembra atsauksmi par Altamira hotel amandina un atcerē jos savu ceļ ojumu ar ģ imeni uz š o viesnī cu 2011. gada jū lijā.
Visi negatī vie punkti, par kuriem raksta Amandina, ir patiesi. No savas puses varu atzī mē t netī rumus viesnī cā , kukaiņ us istabā , slikto reģ istratū ras, tū roperatora un gidu darbu.

Komentā ru par amandina 2010. gada 28. septembra atsauksmi, ko rakstī jis zinā ms michaļ inasv, acī mredzot rakstī jis tū roperatora pā rstā vis.

Tarakā ni (proti, tarakā ni, nevis palmu kukaiņ i) tika atrasti istabā jau pirmajā vakarā vannas istabā un virtuvē . Es par to sazinā jos ar reģ istratū ru. Pē c brī ž a pienā ca viesnī cas darbinieks un pasniedza man raudas aerosola kannu. Tā pat kā "slī cē ju glā bš ana ir paš u slī kstoš o darbs". Dodoties uz pludmali, viņ i ar š o indi apstrā dā ja vannas istabu un virtuves stū rī ti. Prusaku no tā nekļ uva mazā k.
Turklā t ar saviem ekskrementiem (kurus, starp citu, nenomazgā ) š ie nelietī gie kukaiņ i ir sabojā juš i mū su gaiš ā s drē bes. Pē c sarunā m ar mū su tautieš iem, kuri atpū tā s viesnī cā Altamira, izrā dī jā s, ka tarakā ni dzī vo ne tikai mū su istabā.

Jā atzī mē neapmierinoš ais reģ istratū ras darbs viesnī cā "Altamira". Š eit ir tikai divi piemē ri. Starp citu, tos var apstiprinā t 80-100% tū ristu, kas nakš ņ ojuš i viesnī cā no 2011. gada 6. lī dz 19. jū lijam.
Kaut kur otrajā nakts stundā , kad visa viesnī ca mierī gi gulē ja, mū s pamodinā ja mež onī gi kliedzieni no piedzē ruš ā s kompā nijas, kura sarī koja orģ iju viesnī cas baseinā . Izejot uz balkona, es redzu, kā viesnī cas istabā s iedegas gaismas, un pamodinā tie tū risti iziet uz balkoniem, lai redzē tu, kas par lietu. Paiet 10.20 minū tes. Stingri, ka neviens no viesnī cas darbiniekiem pat nemē ģ ina iztī rī t nekā rtī bu. Es eju uz uzņ emš anu. Nakts š veicars, jauns vī rietis, izliekas, ka nesaprot krievu valodu (lai gan viesnī cā ir 20 procenti tū ristu no Krievijas Federā cijas).
Tad man viņ am angliski jā paskaidro, ka:
1 - Saskaņ ā ar Altamira Hotel tū ristu uzvedī bas noteikumiem, kas izlikti pie reģ istratū ras un pie baseina, aizliegts izmantot baseinu no 19:00 lī dz 08:00;
2 - Ja viņ š nekavē joties neatjaunos kā rtī bu, es bū š u spiests zvanī t policijai un rakstī t sū dzī bu par Altamira viesnī cu un par viņ u personī gi "zaļ ajā lapiņ ā " (sū dzī bu grā mata, kuru š eit visi ļ oti ciena);
3. Tā rezultā tā viņ š riskē pievienoties lielajai Spā nijas bezdarbnieku armijai.
Mana monologa laikā š veicaras sejas izteiksme mainī jā s no miegaina-vienaldzī ga uz izbiedē tu-baž ī gu. Pē c 10 minū tē m kā rtī ba tika atjaunota, un viesnī cā valdī ja ilgi gaidī tais klusums. Kopumā tū risti tika turē ti nomodā vismaz 30 minū tes.

Otrais incidents notika daž as dienas pē c pirmā . Ap pulksten diviem naktī tū ristus pamodinā ja ugunsdzē sī bas trauksmes signā ls. Paiet 10.20 minū tes, modinā tā js č ivinā t tā , ka vismaz aizbā z ausis
. Es dodos atpakaļ uz reģ istratū ru. Burtiski 10 metrus pirms tā s virs ugunsdzē sī bas trauksmes pogas redzu izsistu stiklu. Reģ istratū rā - pamodinā tu tū ristu pū lis, 50-70 cilvē ki. Izrā dā s, ka uguns nav. Jautā ju, kā pē c tad viņ i neslē gs ugunsdzē sī bas trauksmes sirē nu. Viņ i man saka, ka viņ i gaida ugunsdzē sī bas signalizā cijas meistaru.
Š ajā laikā viesnī cā ierodas policija. Š veicars (jau citā dā ks) rikš o pie virsnieka un kaut ko viņ am spā niski saka. Spriež ot pē c policista gausā s reakcijas, viņ š uzkarina ausī s nū deles. Piegā ju pie virsnieka un angliski pastā stī ju, ka kā ds, iespē jams, huligā nisku motī vu dē ļ izsita stiklu, kas aizsedza ugunsgrē ka trauksmes pogu un ieslē dza to. Amatpersona uzbudinā jā s un palū dza man parā dī t viņ am "nozieguma vietu". Mē s ejam viņ am lī dzi uz viesnī cu. Aiz š veicars nomā kts klī st.
Un tad notiek pats interesantā kais.
Policists apskatī ja pogu un piespieda reģ istratū ru to nospiest (pē c kā signalizā cija izslē dzā s). Kā pē c to nevarē ja izdarī t agrā k? Kopumā modinā tā js kliedza 40 minū tes.

Lī dz ar to no 14 naktī m Altamira viesnī cā mums (un ne tikai mums) izdevā s normā li izgulē ties tikai 12.

Mū su tū roperators bija Pasaules ceļ otā js. Par ceļ vež iem. Viņ us interesē tikai divas lietas: pā rmē rī gas cenas, lai pā rdotu jums maksimā lo ekskursiju skaitu, un daļ laika lietojuma tiesī bas. Un pā rē jā s tū rista problē mas ir viņ a personī gā s problē mas. Pē c vidē jiem aprē ķ iniem, 3 cilvē ku ģ imene savam operatoram pā rmaksā.200-300 eiro par vidē jo ekskursiju komplektu, ja iepē rkas pie sava operatora, nevis brī vajā tirgū.

Mazliet pozitī visma. Mums patika Tenerifes sala. Ir vē rts tur aizbraukt. Bet labā k apmesties citā viesnī cā un izvē lē ties citu tū risma operatoru.

Ja vē laties autobusu ekskursijas, varu ieteikt apskates ekskursiju pa Teidi un Loro parku.
Turklā t man ļ oti patika ū densmotociklu brauciens uz Los Gigantes. Ir 3 iespē jas, kas atš ķ iras pē c ilguma un marš ruta, kaut kur no 1 lī dz 3 stundā m. Š ā dam ceļ ojumam labā k izvē lē ties dienu, kad okeā nā nav lieli viļ ņ i un stiprs vē jš . Iepriekš ir vē rts arī precizē t, ka eskorta motorlaivā ir 2 cilvē ki: stū rmanis un fotogrā fs. Mū su gadī jumā bija viens, kas apvienoja š ī s funkcijas. Tā rezultā tā fotogrā fiju kvalitā te atstā j daudz vē lamo.
обзорная экскурсия тейде Лоро парк набережная пляжи Лоро парк тейде Лоро парк
аватар sashasereb
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m 5 cilvē ku ģ imene (2 pieauguš ie un 3 bē rni). Tikš anā s un izmitinā š ana noritē ja labi. Mē s esam lieliskos klubos. Sā kumā baidī jos, ko paš ai gatavot, bet tad man pat iepatikā s. "Merkadonā " varē ja nopirkt visu un daudz lē tā k nekā Krievijā . … Tomēr ▾ Bijā m 5 cilvē ku ģ imene (2 pieauguš ie un 3 bē rni). Tikš anā s un izmitinā š ana noritē ja labi. Mē s esam lieliskos klubos. Sā kumā baidī jos, ko paš ai gatavot, bet tad man pat iepatikā s. "Merkadonā " varē ja nopirkt visu un daudz lē tā k nekā Krievijā . Bē rni ir sajū smā par okeā nu un ekskursijā m. Mē s paņ ē mā m 3: uz Teides vulkā nu, uz Loro parku un braucienu ar laivu. Viesnī cas ir klusas, un darbinieki ir draudzī gi. telpas ir pilnī bā aprī kotas.
бассейн для самых маленьких (глубина 60 см)
аватар amandina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ogad atpū ties Altamirā . Mē s maksā jā m ne tikai par lidojumu, bet arī par izmitinā š anu, lai gan lidojā m saskaņ ā ar muš u pirkš anas programmu. Kā vē lā k stā stī ja citi tū risti, š ī programma ir bezmaksas, tā pē c "paldies" aģ entū rai. … Tomēr ▾ Š ogad atpū ties Altamirā . Mē s maksā jā m ne tikai par lidojumu, bet arī par izmitinā š anu, lai gan lidojā m saskaņ ā ar muš u pirkš anas programmu. Kā vē lā k stā stī ja citi tū risti, š ī programma ir bezmaksas, tā pē c "paldies" aģ entū rai.
Altamira priekš rocī bas ir tā s unikā lā atraš anā s vieta, tieš i pie okeā na, lieli balkoni ar skatu uz okeā nu un jauks baseins. Diemž ē l š eit viesnī cas priekš rocī bas ā tri vien beidzas. Viesnī ca ir veca, blā vi uzņ emš ana, tie paš i lifti un halles, š ausmī gs dzī vokļ u plā nojums, kurā vai nu vannas istabas vai guļ amistabas logi paveras uz sabiedrisko gaiteni. Lī dz ar to jū s esat neviļ us visu jū su istabai garā m ejoš o iemī tnieku sarunu klausī tā js un personā la neviļ us skatoties pa logiem. . Ir prusaki, it ī paš i El Berilā...
Vietnē esoš o telpu fotoattē li neatbilst realitā tei. Ir labas istabas, bet neviens nevar garantē t, ka jū s tur izmitinā s. (pievienota fotogrā fija). Sliktā kie dzī ves apstā kļ i, kā dos esam bijuš i. Dzī voklī ir tikai viena atslē ga (ja kā ds devā s uz pludmali, tad otrai personai ir ierobež ota pā rvietoš anā s pa teritoriju. . . Pē c mū su lū guma mū s pā rceļ uz labā ko istabu ar strā dā još u telefonu, tualeti utt. . , saņ ē mu atbildi: viss aizņ emts. Ne es ilgi rakstī š u par slikto, paš i visu redzē siet bildē .
Liels paldies mū su menedž erim Tenerife-Elena! Pateicoties viņ as enerģ ijai un optimismam, tas nebija tik skumji no(
кухня комната санузел балкон


iemiesojums olga.zubchenko
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
iemiesojums boldashova
Vai uz vietas vai tuvumā ir bezmaksas Wi-Fi?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums chernyh_valeriy
tas ir ļoti svarīgi, jo es caur Skype zvanīšu uz savu dzimto pilsētu darba dēļ.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums rrrsrrsrrrr4
Sakiet, lūdzu, Altamirā, divu guļamistabu dzīvoklī (T-2), vai ir divas vannas istabas vai viena?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Клуб Altamira el Beril находится в местечке Ла Калета, на первой линии у Атлантического океана и элитного пляжа Playa del Duque. Это место является частью самого крупного и развитого туристического центра на острове Тенерифе — города Лас Америкас. Здесь Вы найдете развлечения на любой вкус — рестораны с кухней всех стран мира, дискотеки, развлекательные центры, казино. Название клуба, в переводе с испанского, означает «вид свысока». Действительно, из всех апартаментов открывается шикарный вид на Атлантический океан и соседний остров.

Viesnīcā

# Бассейн с подогревом
# Детский бассейн
# Джакуззи
# Детская игровая площадка
# Услуги няни
# Барбекю
# Настольный теннис
# Бильярд
# Массаж
# Библиотека
# Сейф
# Охрана
# Анимация на курорте
# Развлекательные шоу
# Рестораны и бары
# Индивидуальные экскурсии
# Прокат автомобилей
# Супермаркет
# Прачечная
# Spa-центр
# Пляж

Telpu apraksts

Клуб располагает тремя видами апартаментов — студио (до 4-х человек), апартаменты с одной спальней (до 4-х человек) и с двумя спальнями (до 6-ти человек). Во всех апартаментах есть полностью оборудованная кухня, телевизор со спутниковой антенной и телефон. В ванной комнате — фен, а также банные принадлежности и халаты. Каждый апартамент оснащен террасой, с которой открывается прекрасный вид на океан и соседний остров. Наши гости любят сидеть за бокалом вина на террасе и наблюдать за закатом солнца. На территории клуба имеется два бассейна для взрослых, один из которых с подогревом воды, а также детский бассейн. Для детей есть отдельная игровая комната с игровыми автоматами, бильярдом и боулингом.

Adrese C. el Beril, 7, 38670 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Испания.
FAQ