Cleopatra Palace Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.710
№10 viesnīcas reitingā Tenerife
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no kūrorta Mare Nostrum kopā ar viesnīcām Sir Anthony un Mediterranean Palace. Uzcelta 1996. gadā. Tas sastāv no trim 4 stāvu ēkām - Kleopatras pils, Hulio Cēzara pils un Marko Antonio pils. Atrodas iepretim El Camison pludmalei Tenerifes dienvidos. Ērti dažādu kategoriju numuri, liela restorānu un bāru izvēle, plaša infrastruktūra ģimenēm. Viesnīcas viesi var izmantot visus Mare Nostrum Resort teritorijā piedāvātos pakalpojumus, izņemot pakalpojumus un viesnīcas baseinu - Sers Entonijs. Piemērots ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir maksimā li 1. lī nija, tuvā k vienkā rš i nav. Reģ istrē š anā s - burtiski glā ze š ampanieš a, kas tika izsniegta reģ istratū rā . Jums vē l nav laika to pabeigt, un jū s jau esat apmetuš ies viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir maksimā li 1. lī nija, tuvā k vienkā rš i nav. Reģ istrē š anā s - burtiski glā ze š ampanieš a, kas tika izsniegta reģ istratū rā . Jums vē l nav laika to pabeigt, un jū s jau esat apmetuš ies viesnī cā . Mū su istaba bija klusa, mē s to prasī jā m 1. stā vā . Ļ oti forš a ē dnī ca. Brī niš ķ ī ga dzī vā mū zika katru vakaru un rī tu. Viss bija brī niš ķ ī gi. Viesnī ca ļ oti klusa, vairā k kā pensionā riem, bet mums derē ja. Tieš i pā ri takai no viesnī cas atrodas okeā ns ar labu pludmali. Viesnī cā ir krā š ņ s apgaismots peldbaseins. Ir arī rokkafejnī ca ar lielu teā tra zā li flamenko dejā m. Ļ oti š iki, viss nolaizī ts un ļ oti skaisti. Mums bija pieslē gts viesabonē š ana, tā pē c es neko nevaru pastā stī t par internetu. Brī niš ķ ī ga viesnī ca klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Jū s vē laties š eit atgriezties.
аватар volkanowskaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Cleopatra atrodas vienkā rš i krā š ņ ā vietā gandrī z pilsē tas centrā un piecu minū š u attā lumā no pludmales ar okeā nu. Ceļ oju kopā ar vī ru un 10 gadus vecu bē rnu. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, majestā tiska, plaš a un labi uzturē ta ar lieliski apmā cī tu personā lu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Cleopatra atrodas vienkā rš i krā š ņ ā vietā gandrī z pilsē tas centrā un piecu minū š u attā lumā no pludmales ar okeā nu. Ceļ oju kopā ar vī ru un 10 gadus vecu bē rnu. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, majestā tiska, plaš a un labi uzturē ta ar lieliski apmā cī tu personā lu. Sā ksim ar skaitli. Sā kotnē ji istaba tika uzņ emta ar skatu uz okeā nu, tā izrā dī jā s vienkā rš i lieliska. Plaš s, bet ļ oti ē rts. Divi lieli balkoni ar mini baseinu ar burvju skatu uz okeā nu un skaistu saulrietu. Istabā ir viss nepiecieš amais: ietilpī gs skapis, kumode, seifs, halā ts un č ī bas, minibā rs (par maksu), bet visu nepiecieš amo var iegā dā ties netā lu no viesnī cas par pieņ emamā m cenā m lielveikalā . Pati viesnī ca Kleopatra ir ļ oti klusa, tač u apkā rt ir pietiekami daudz daž ā du izklaiž u, kā arī blakus esoš ajā Mediterraneo bez maksas, jo abas pieder vienai viesnī cu ķ ē dei. Netā lu atrodas arī izklaides centrs Pyramid un kafejnī ca Hard Rock ar gardiem burgeriem un labu alu. Ekskursiju paņ ē mā m ar brokastī m un vakariņ ā m, jo ​ ​ ceļ ojā m ar bē rnu un cenu atš ķ irī ba ir maza un nemaz nenož ē lojā m. Viesnī cā var ilgi runā t par ē dienu un visu nepastā stī si. Vakariņ as un brokastis tiek pavadī tas patī kamas dzī vā s mū zikas pavadī bā . Brokastī s daudz daž ā du svaigu sulu un smū tiju. Kad gatavojā m omleti ar daž ā diem pildī jumiem, pankū kas, grauzdiņ us un konditorejas izstrā dā jumus, sierus un desiņ as. Liela daž ā du jū ras velš u, gaļ as un zivju izvē le, zupas, paella, kukurū za un saldē jums, daž ā di salā ti un vienkā rš i auksti gaļ as izstrā dā jumi, konditorejas izstrā dā jumi un š okolā de, tač u visu nevar saskaitī t. Daž as nianses par pludmali. Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bet maksa par dienu ir 5 eiro par katru, kā arī iemaksa reģ istrē joties, kas pē c tam tiek atgriezta, 15 eiro apmē rā . Viesnī cai ir arī sava bezmaksas autostā vvieta. Internets ir diezgan ā trs visā viesnī cā un pat pludmalē un pie baseina. Atvaļ inā juma noslē gumā devā mies izbraucienā uz Teides vulkā nu - tas bija lielisks svē tku noslē gums un atstā ja daudz papildus iespaidu. Noteikti aizej, nenož ē losi. Tā s bija labā kā s brī vdienas pē dē jos 8 gados un 8 vietā s!
аватар kolesnik20
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Atraš anā s vieta ir pluss, viss ir blakus un veikali un pludmale un izklaides. 2. Viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs, izņ emot vienu cirtainu rudmataino tanti, kura zina mū su valodu, runā ar akcentu (paskaidroš u, mē s kavē jā m vakariņ as, kas bija pē c ielū guma, proti, viņ i sarī ko ī paš u vakars un š efpavā rs gatavo vakariņ as visiem vienā das, nevis zviedru galds un koncerts ar dejā m, tā pē c mū su gadu vecais bē rns saslima un mē s ar vī ru aizgā jā m pirmie, un mana vecmā miņ a pē c mums un š ī tante viņ u tā sū tī ja , viņ a teica, ka viņ ai ir vienalga kā das mums tur problē mas, vakars ritē ja pilnā sparā , mammas vietā kā ds bū tu drosmī gā k sakā rtojis š o kuci, jo vienalga par š ī m vakariņ ā m maksā ja , bet viņ a atstā ja pubertā tes. … Tomēr ▾ 1. Atraš anā s vieta ir pluss, viss ir blakus un veikali un pludmale un izklaides. 2. Viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs, izņ emot vienu cirtainu rudmataino tanti, kura zina mū su valodu, runā ar akcentu (paskaidroš u, mē s kavē jā m vakariņ as, kas bija pē c ielū guma, proti, viņ i sarī ko ī paš u vakars un š efpavā rs gatavo vakariņ as visiem vienā das, nevis zviedru galds un koncerts ar dejā m, tā pē c mū su gadu vecais bē rns saslima un mē s ar vī ru aizgā jā m pirmie, un mana vecmā miņ a pē c mums un š ī tante viņ u tā sū tī ja , viņ a teica, ka viņ ai ir vienalga kā das mums tur problē mas, vakars ritē ja pilnā sparā , mammas vietā kā ds bū tu drosmī gā k sakā rtojis š o kuci, jo vienalga par š ī m vakariņ ā m maksā ja , bet viņ a atstā ja pubertā tes. 3. mazie kukaiņ i istabā , piemē ram, skudras, tas ir mī nus. 4. vakariņ as 5. Garlaicī gi, ļ oti klusa viesnī ca, un ja viņ iem reti ir vakars ar dejā m pie baseina, tad skaņ as izolā cija istabā ir slikti, tu neaizmigsi.
аватар perepel-lusia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, kurā pavadī jā m maģ iskas piecas dienas. Viesnī ca atrodas Playa de las Americas 1. lī nijā . Nevainojama apkalpoš ana, lielisks ē diens: vakariņ ā s garneles, cū kas cepetis ar garozu, jē ra gaļ a utt. Un protams no rī tiem š ampanietis. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, kurā pavadī jā m maģ iskas piecas dienas. Viesnī ca atrodas Playa de las Americas 1. lī nijā . Nevainojama apkalpoš ana, lielisks ē diens: vakariņ ā s garneles, cū kas cepetis ar garozu, jē ra gaļ a utt. Un protams no rī tiem š ampanietis. Mans ieteikums- netaupiet naudu un noteikti paņ emiet istabiņ u ar baseinu.
аватар Luna77
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atsauksmes par š o viesnī cu praktiski nav, tā pē c braucā m gandrī z nejauš i. Kopumā ļ oti pozitī vas emocijas no pā rē jiem. Komplekss ir ļ oti liels, bet mū su uzturē š anā s brī dī bija pilns par 20. Pā rsvarā tie ir pensionā ri, un nevis no 55 gadiem, bet no 65 gadiem un vairā k, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i. … Tomēr ▾ Atsauksmes par š o viesnī cu praktiski nav, tā pē c braucā m gandrī z nejauš i. Kopumā ļ oti pozitī vas emocijas no pā rē jiem. Komplekss ir ļ oti liels, bet mū su uzturē š anā s brī dī bija pilns par 20. Pā rsvarā tie ir pensionā ri, un nevis no 55 gadiem, bet no 65 gadiem un vairā k, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i. Bija tikai 2 pā ri ar bē rniem, tā pē c baseinā bija kluss un mierī gs. Tautieš u vispā r nebija, un tikai 1. maijā sā ka nā kt. Runu nedzirdot uzreiz varē ja atpazī t "mū sē jos" - tikai viņ i no rī ta brokastī s var izdzert 3-4 š ampanieš a glā zes ! ! ! -))) Turklā t gan vī rieš i, gan dā mas. Teritorijā nav ī paš u apstā dī jumu, pie baseina - viss kā tū roperatoru bildē . Animā cijas nebija. No rī ta un vakarā bija ļ oti svaigs, pat vē ss, glā ba dž insi un vē jjakas, un ekskursijā s siltas drē bes bija vienkā rš i nepiecieš amas. Dienā ļ oti silts, bet ne karsts. Ļ oti labs klimats. Par personā lu sū dzī bu nav, vienī gais, ko nesapratī si, kad viņ iem bū s uzkopš ana: vai nu tī ra 10os, tad 5. Par ē dienu var runā t daudz, vā rdu sakot, viss ir super- garš ī gi un daudzveidī gi. Uztura ziņ ā tas tieš ā m ir 5 plus. Daudz sieru, auksti gaļ as izstrā dā jumi, jamons, jogurti, 10 veidu graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi, kastroļ i, daudz augļ u un sulu, š ampanietis. Vakariņ ā s: ar garnelē m pildī ti avokado, milzī gs trauks ar lielā m vā rī tā m garnelē m, jū ras kokteilis, krabji gliemež vā kos, kalmā ri, mī dijas u. c. , visa veida salā ti ar garnelē m, mī dijā m u. c. , sarkana, balta zivs (sagriezta), 2 veidu karstas zivis, cepti dā rzeņ i, 4 veidu makaroni, grilē ta gaļ a un zivis, ribiņ as. . . Protams, kā jau visā Eiropā , dzē rieni vakariņ ā s ir maksas. Bijā m uz Carmen Mota š ovu (flamenko), vienkā rš i nesalī dzinā mi !! ! ! Ļ oti spilgti iespaidi. Devā mies apskates ekskursijā pa salu, ekskursijā uz vulkā nu, un uz La Gomeras salu, kā arī pastaigā jā mies ar jahtu (neiesaku, nekas interesants, man arī paliek slikti! ) . Tieš i pretī viesnī cai - veikalu un butiku galerija, vakaros ir ko darī t-). Jā , vē l viens padoms - neņ em transfē ru! ! ! Mē s ieradā mies ziemeļ u lidostā un izlidojā m no dienvidu lidostas. Mums par pā rskaitī jumu tika iekasē ti attiecī gi 140 un 100 EUR! , kopā - 240 eiro. Patiesī bā brauciens ar taksometru (tie stā v tieš i pie viesnī cas) uz dienvidu lidostu maksā s apm. 20-25 eiro. Labu atpū tu!
Вид с балкона Отель Вид с вершины вулкана Внутри отеля Канары, вернемся еще не раз! Улицы города Лос Кристианос Канары, вернемся еще не раз! Комната с доп. местом для ребенка
аватар Kiev2000
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Godī gi sakot, izvē loties viesnī cu, mē s pat nemeklē jā m nekā das atsauksmes, bet vienkā rš i paļ ā vā mies uz to, ko viņ i ieteica kā dā tū risma firmā . Izvē le krita uz Cleopatra Palace 5 * viesnī cu. Viesnī ca ietilpst piecu viesnī cu kompleksā ar kopē jo nosaukumu Mare Nostrum Resort, attiecī gi, atpū š oties jebkura no viesnī cā m, var izmantot visa kompleksa pakalpojumus. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, izvē loties viesnī cu, mē s pat nemeklē jā m nekā das atsauksmes, bet vienkā rš i paļ ā vā mies uz to, ko viņ i ieteica kā dā tū risma firmā . Izvē le krita uz Cleopatra Palace 5 * viesnī cu.
Viesnī ca ietilpst piecu viesnī cu kompleksā ar kopē jo nosaukumu Mare Nostrum Resort, attiecī gi, atpū š oties jebkura no viesnī cā m, var izmantot visa kompleksa pakalpojumus. Teritorijā ir divi lieli baseini un vairā ki mazi, milzī gs skaits restorā nu (visi ar daž ā dā m tē mā m - Eiropas, itā ļ u, amerikā ņ u utt. ). Ē diens ir ļ oti garš ī gs brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Tie, kas lieto HB maltī tes, var apmeklē t pusdienas vai vakariņ as.
Kas attiecas uz numuru. Ir numuri ar skatu uz jū ru un baseinu. Mē s izvē lē jā mies luksusa numuru ar skatu uz baseinu. Numurs atrodas augš ē jā stā vā , tas ir apmē ram divas vai vairā k reizes lielā ks nekā standarta, ļ oti liels balkons ar skaistu skatu uz kalniem. Uz balkona ir arī neliels peldbaseins ar pastā vī gi cirkulē još u ū deni. Telpa veidota studijas formā - viss vienā telpā . Duš as kabī ne ir izgatavota no caurspī dī ga stikla, tā pē c no lī dzbraucē ja nevar paslē pties, ir arī liela vanna diviem un divas izlietnes ar milzī gu spoguli. Protams, tualete un bidē atrodas atseviš ķ i ā rpus durvī m. Istaba tika tī rī ta katru dienu un mainī ti dvieļ i. Pludmales dvieļ us var paņ emt katru dienu pie baseina. Sauļ oš anā s krē slu nekad nav trū cis.
Runā jot par atpū tnieku kontingentu, cilvē ki, kas runā krieviski vai ukraiņ u valodā , viesnī cā nemaz netika manī ti. Pā rsvarā vā cieš i, skandinā vi un franč i. Paš ā kū rortā ir ļ oti daudz pensionā ru. Vienī gais mī nuss bija tas, ka viesnī cas iekš ienē ir ā trijs, visas istabas atrodas sā nos, un centrā lā daļ a lī dz paš am pē dē jam stā vam ir kā halle. Tā tad virs ā trija jumts ir no stikla, un, kad sā ka lī t (vienreiz), visa zā le tika appludinā ta. Bet tas nesagā dā ja lielu diskomfortu.
Viesnī ca atrodas netā lu no labas smilš u pludmales, tikai tajā laikā , kad bijā m okeā nā , jau bija auksti peldē ties, tā pē c peldē jā mies baseinā . Viesnī ca atrodas kū rortpilsē tā un ir kur pastaigā ties, daudz veikalu.
Atvaļ inā juma laikā devā mies ekskursijā uz vulkā nu, uz akvaparku (š obrī d ļ oti forš i, ī paš i iesaku aiziet skatī ties delfī nu š ovu, tas ir iekļ auts akvaparka apmeklē juma cenā ) un izbraucienā ar laivu , paskaties uz vaļ iem un delfī niem. Neiesaku doties braucienā ar laivu. Visi saš ū pojuš ies, vairā k kā puse sē ž ar somā m (jau pilnā m) un neviens ī sti ne uz ko negrib skatī ties.
Visu laiku, ko bijā m atvaļ inā jumā (oktobra beigā s) bija ļ oti labs laiks (temperatū ra 25-30 grā di), lietus lija tikai vienu dienu, bet tas mū s neapturē ja, jo Mē s tajā dienā devā mies ceļ ojumā uz kalniem.
Uz salu lidojā m caur Madridi un starp lidojumiem devā mies uz pilsē tu pastaigā ties pa karaļ a pili un apkā rtni. No salas lidojā m ar pā rsē š anos Barselonā un starp lidojumiem devā mies pastaigā pa pilsē tas centru, lai apskatī tu apskates vietas (Sagrada Familia). Un Madridē un Barselonā mē s izmantojā m metro. Viss ir ļ oti skaidrs, visur ir diagrammas un ir zī mes pie apmaiņ as mezgliem.


iemiesojums psp-2017
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums zhukbor
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель входит в комплекс Mare Nostrum Resort наряду с отелями Sir Anthony и Mediterranean Palace. Построен в 1996 году. Состоит из трех 4-этажных корпусов — Cleopatra Palace, Julio Cesar Palace и Marco Antonio Palace. Расположен напротив пляжа Эль-Камисон на юге Тенерифе. Удобные номера различных категорий, большой выбор ресторанов и баров, обширная инфраструктура для семейного отдыха. Гости отеля могут пользоваться всеми услугами, предлагаемыми на территории комплекса Mare Nostrum Resort, за исключением услуг и бассейна отеля — Sir Anthony. Подходит для семей с детьми и молодного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 17 км от южного аэропорта Тенерифе, в курортной зоне Плайя-де-лас-Америкас.
Pludmales apraksts Пляж El Camison в 50 м от отеля (желтый песок и удобный заход в воду). Есть бар на пляже.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование, room service: круглосуточно, услуги по глажке одежды, вегетарианское питание, 4 бара: Piano Bar Cleopatra, бар-ресторан Vitaminas у бассейна, снек-бар (Marco Antonio), бар на террасе Mare Nostrum Resort, 1 кафе (Hard Rock), 3 ресторана (основной: шведский стол, show cooking; ресторан в отеле Mediterranean Palace: шведский стол; ресторан на пляже Beach Club), 3 открытых бассейна (на территории комплекса Mare Nostrum Resort с пресной водой, фонтанами, джакузи), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей (уроки плавания, катания на роликовых коньках, верховой езды для детей), детский клуб Club Mare Kids на территории комплекса Mare Nostrum Resort (от 6 мес. до 16 лет), детский автодром. Детская коляска, по запросу (платно, депозит), детские горшки (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Спа-центр платно (SPA Mare Nostrum в отеле Cleopatra Palace: крытый бассейн, джакузи с морской водой, турецкая баня, сауна, терраса), косметические процедуры, по уходу за лицом и телом (платно), теннисный корт платно (2 корта), прокат теннисных ракеток и мячей платно, дартс, вечернее шоу бесплатно (за исключением Flamenco Show Piramide de Arona).
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 431 номер:

186 Standard (макс. 3 чел.);

90 Standard Pool View (вид на бассейн, макс. 3 чел.);

78 Standard Sea View (вид на море, макс. 3 чел.);

Suite Room (спальня, отдельная гостиная с диван-кроватью, 2 балкона, макс. 3 или 2+2 чел.);

Suite Room Sea View (номера на верхних этажах, спальня, отдельная гостиная с диван-кроватью, терраса с видом на море, макс. 3 или 2+2 чел.);

Suite Room With Pool (спальня, отдельная гостиная с диван-кроватью, терраса-солярий с шезлонгами, зонтиками и бассейном, макс. 3 или 2+2 чел.);

Suite Room With Pool Sea View (спальня, отдельная гостиная с диван-кроватью, терраса-солярий с шезлонгами, зонтиками и бассейном, вид на море, макс. 3 или 2+2 чел.);

Presidential Suite (номера на верхнем этаже, спальня, просторная гостиная, большая терраса с шезлонгами, зонтиками и бассейном, вид на море, макс. 6 чел.).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Avenida de las Americas s/n, Playa de las Americas, 38660 Arona, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 757545
Fax: +34 922 753226
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.