Best Tenerife 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
7.3 Numurs
8.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
9.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Best Tenerife atrodas Tenerifes dienvidos, populārajā Plaja de las Amerikasas rajonā, tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales Las Vistas. Atvērta 1985.gadā, 2016.gadā veikta daļēja renovācija (renovētas sabiedriskās telpas). Sastāv no vienas galvenās 8 stāvu ēkas (3 lifti). Mājīga teritorija, draudzīgs personāls. Viesnīca atrodas netālu no kūrorta zonas centra. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Lenakupava
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba viesnī ca. Tī rs, plaš s. Mī nuss ir tas, ka bijā m trī s un tikai viena gulta. Ļ oti liels, bet viens. Mans 14 gadus vecais dē ls gulē ja pie mums. Nav nodroš inā ts ne dī vā ns, ne gulta. Ē diens ir labs. Bet dā rgi. Paņ ē mā m brokastis, vakariņ as, kad gribē si piemaksā t turpat uz vietas. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Tī rs, plaš s. Mī nuss ir tas, ka bijā m trī s un tikai viena gulta. Ļ oti liels, bet viens. Mans 14 gadus vecais dē ls gulē ja pie mums. Nav nodroš inā ts ne dī vā ns, ne gulta. Ē diens ir labs. Bet dā rgi. Paņ ē mā m brokastis, vakariņ as, kad gribē si piemaksā t turpat uz vietas. Vakariņ as vienam maksā ja 19 eiro. Par tā du naudu uz ielas var nopirkt paelju uz trim. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Vissvarī gā kā lieta š ajā viesnī cā ir atraš anā s vieta. Aiz viesnī cas atrodas iepirkš anā s un izklaides aleja. Ir tik forš i tur staigā t. Cenas ir lē tas. Pē c š ī s viesnī cas devā mies dzī vot uz Adehiju, pludmalē ir melnas smiltis. Tā tad tā m paš ā m precē m cenas ir 2 reizes augstā kas. Ja atkal nokļ ū š u Tenerifē , noteikti ņ emsim š o viesnī cu un tikai brokastis. Un tomē r. . . labajā pusē netā lu no viesnī cas ir automaš ī nu noma un ekskursijas. Tikai tur runā krieviski un ar to kukuļ o. Viņ u cenas ir kosmosa. Neej pie viņ iem. Iet uz priekš u un jautā jiet par cenā m. Par auto pā rmaksā jā m 3 reizes. Mū su tautieš i mū s darī ja tik laimī gus.
аватар allex78
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska atraš anā s vieta. Labs ē diens. Istabas vecas, bet dzī vot var. Tī rī š ana 3. Kopē jais viesnī cas vē rtē jums 4 Uztura rā dī tā js 5 Pakalpojums 5 Tī rī š ana 3 … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta. Labs ē diens. Istabas vecas, bet dzī vot var. Tī rī š ana 3.
Kopē jais viesnī cas vē rtē jums 4
Uztura rā dī tā js 5
Pakalpojums 5
Tī rī š ana 3
Спускаемся с вулкана Вулкан Тейде Едем на вулкан Тейде Шоу касаток Лоро парк Лоро парк Лоро парк Остров Ля-Гомера
аватар pumka2405330
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tū roperators "Natalie-Tours" strā dā ja godprā tī gi, neveiksmes un kavē š anā s nekur nebija, gidi no saimnieka puses ir diezgan korekti un neuzbā zī gi. Tā tad kā rtī bā . Pē dē jos gados mū s vairā kas reizes gadā bez jebkā das sistē mas un iepriekš ē jas izpē tes atved uz daž ā dā m salā m tā lā s un ne tik tā lā s jū rā s un okeā nos. … Tomēr ▾ Tū roperators "Natalie-Tours" strā dā ja godprā tī gi, neveiksmes un kavē š anā s nekur nebija, gidi no saimnieka puses ir diezgan korekti un neuzbā zī gi.
Tā tad kā rtī bā . Pē dē jos gados mū s vairā kas reizes gadā bez jebkā das sistē mas un iepriekš ē jas izpē tes atved uz daž ā dā m salā m tā lā s un ne tik tā lā s jū rā s un okeā nos. Bū tī bā izvē le tiek veikta uzreiz, pamatojoties uz konkrē tu priekš likumu. Š oreiz, kļ uvuš i zinā mā mē rā brutalizē ti no apkā rtē jā s realitā tes, pē c ī sas variantu uzskaitī š anas, izvē le tika izdarī ta uz Kanā riju salā m. Bija pieņ emams piedā vā jums par Tenerifi. Izlasot daž us materiā lus internetā un aplū kojot situā ciju caur tī mekļ a kamerā m, nolē mā m - lidojam. Divi pieauguš ie, divi bē rni (3 un 6 gadi). Apmē ram 7 stundu lidojums ar Transaero (bizness) bija viegls un nebija manā ms. Lidmaš ī nas Boeing 747-400 bija gandrī z lī dz galam nokomplektē ta. Izbraukš ana pa stundā m, bez kavē š anā s.
Pienā ca vakarā
jau sā ka krē slot, ā tri izgā jā m no lidostas ar koferiem, iekraujā mies autobusā un pē c 20 minū tē m bijā m Las Americas, viesnī cā , ievā cā mies istabiņ ā .
Tā tad, pirmkā rt, par viesnī cu kā tā du: The Best Tenerife Hotel ir tipiska pilsē tas viesnī ca, sastā v no vienas 7 stā vu ē kas, viesnī cas platī ba ir ā rkā rtī gi maza, it kā iekš ā , baseins nekā dā gadī jumā nav paredzē ts peldē š anai, sadalī ta divā s zonā s, viena mazā ka par otru. Reizē m gar sienu ieslē dz ū denskritumu, baseinā ū dens ļ oti uzmundrina, nav uzkarsē ts, flī zes apakš ā gaiš as, tā pē c no nekarstā s rudens saules jē gas maz. Blakus kaut kas lī dzī gs dž akuzi ar siltu ū deni. Apkā rt viss ir piepildī ts ar sauļ oš anā s krē sliem, vietas ir ļ oti maz, pē c vakariņ ā m parā dā s ē na un nav ī paš i ē rti. Blakus atrodas arī bā rs ar dzē rieniem un uzkodā m. Caur piekaramo tiltu it kā tiek organizē ta ieeja bē rnu rotaļ u laukumā , kurā bē rniem kopumā nav ko darī t, ir galds,
ir kaut kā di flomasteri un viss. Viesnī cā nav specializē ta rotaļ u laukuma bē rniem! Dzī vojā m standarta divvietī gā , kur bē rniem ielika vē l vienu divguļ amo gultu. Istaba ir ā rkā rtī gi neē rta! Nelielā skapī tī ir iebū vē ts neliels seifs (maksa atseviš ķ i - 2.15 eiro dienā . Ja gribi uzzī mē t gribi, nē ). Ja godī gi, seifs man atklā ti uzsmaidī ja, nu, iespē jams, piecus gadus vecs bē rns uzreiz neizdomā s, kā to izmantot. Uz galda, pretī gultā m, atrodas vecs 14 collu televizors un praktiski aizņ em visu galdu, pilnī gi nekur nav nolikt daž ā dus sī kumus, istabā nav diegu, papī ra, zī muļ a! Es jau klusē ju par gludekļ iem-tē jkannā m. Paldies, ka ievietojā t divas glā zes vannas istabā . Vanna ir arī ļ oti neē rta.
galds ar izlietni un nelielu pakaramo virs vannasistabas, nav absolū ti kur dvieļ us pakā rt vai izž ā vē t! Vannas dvieļ i ir jā karina uz stikla starpsiena - pē c duš as tie kļ ū st cauri un cauri slapji. . . Kalpone regulā ri knibinā ja ziepes un š ampū nus, nā cā s reģ istratū rā sarī kot bumu, diezgan manā ms, uzlē ca minū tē ar burbuļ u un burku kaudzi, un acī mredzot gaidot eiro, viņ a kā das piecas minū tes kustē jā s un pā rkā rtoja tos vannasistabā . Papildus vannas dvieļ iem ir arī dvieļ i baseinam, kas teorē tiski jā maina maksas rež ī mā , (kaut kas 1.5 eiro par dvieli) Mē s to sā kumā neizdomā jā m un nometā m uz grī das kaudzē ar vannas dvieļ iem, it kā tos atņ ems un nomainī s! Aa . . shas . . Ļ oti gudra istabene nevarē ja izdomā t neko labā ku, kā sabā zt visus š os dvieļ us bidē un segt virsū ar piezī mi lē nprā tī gajiem istabas iemī tniekiem, viņ i saka, palasī t parazī tus un maksā t.
Š ā da strā dnieku demonstrā cija atstā ja negatī vu iespaidu uz viņ u paš u. . . uzskatot š ā du ž estu mū su virzienā par ne visai taktisku, tika vienbalsī gi nolemts dzeramnaudu par infekciju vairs neatstā t. Bija atlikuš as 13 dienas...par 2 eiro monē tā m dienā . Interesanti, vai mē s esam pirmie, kas atstā juš i viņ u bez monē tas, reaģ ē jot uz š ā du maija darbaļ auž u demonstrā ciju pret kapitā la pasauli? Godī gi sakot, mani nedaudz š okē ja kalpu prā ts un atjautī ba. Protams, ir neliels balkoniņ š ar plastmasas krē sliem un galdu. . . Viesnī ca strā dā pē c daž ā dā m shē mā m, ja atnā k uz "viss iekļ auts" tad uz rokas uzkarinā s plastmasas rokassprā dzi un ieraugot to bā rā tev ielies kondicionē tu spirtu un iedos kā du uzkodu.
Par pā rtiku. Ē diens viesnī cas viesiem, manuprā t, nav ī paš i slikts. Brokastis standarta, diezgan ē dami, garš ī gi jogurti. . sieri. . desiņ as. . desiņ as. Augļ i ir svaigi un sausi. Š ampanietis brokastī s
ļ oti garš ī gi. Tomē r tī teņ i biež i ir novecojuš i, siltu principā nav. . Tē jas - kafijas un sulas, maigi izsakoties, ir visparastā kā s, maigi izsakoties. . . Vakariņ as ļ oti, ļ oti labas, biež i vien ir jū ras veltes, garneles, mī dijas, kaut kā di vē ž veidī gie, ļ oti garš ī gas zivis, cepta jē ra gaļ a, trusis, tī tars, vienmē r ir dā rzeņ i visdaž ā dā kajā s formā s, garš ī gi vī nogulā ji, siera galds, maniakiem arī frī kartupeļ i un trī s š ķ irnes desiņ as.
Vakaros viesnī cā ir bē rnu animā cija, mini diskotē ka, pusstundu bē rni dejo jautras mū zikas pavadī bā iecirtī gu un nedaudz salauztu animatoru vadī bā . Pē c tam sā kas izklaides un visā di š ovi pieauguš ajiem. Nā k burvji, dejotā ji, dresē tā ji ar daž ā diem maziem dzī vnieciņ iem. Netā lu no viesnī cas atrodas koncertzā le - var doties uz nacionā lajā m spā ņ u dejā m, ļ oti aizdedzinoš a un skaista! Turklā t viesnī ca atrodas pilsē tā , Las Americas ir visa pilsē ta, kas sastā v no 100% viesnī cā m,
veikali un visa veida tū risma infrastruktū ra. Vietē jie tur nedzī vo. No viesnī cas lī dz pludmalei pa pilsē tas ielā m, metri 400. Diezgan apnicī ga pā reja pa ietvē m un pā ri ceļ iem. . . Bē rniem bija jā iegā dā jas skrejriteņ i, lai nenestu uz rokā m, vismaz no pludmales lī dz viesnī ca . . un vispā r, vismaz kaut kur varē ja iziet ā rā . Pati pludmale ar tumš ā m, vulkā niskā m smiltī m ir diezgan ē rta, pludmales saplū st viena otrā , pati Las Americas gludi saplū st ar Loskristianosu, gan pludmales, gan ielas. . Veikali un veikali ir vienkā rš i piebā zti ar daž ā diem ļ oti apš aubā mas kvalitā tes atkritumiem vienkā rš i nesaprotami cenas. Pienā cī gu suvenī ru iegā dā ties ir diezgan grū ti. Apkā rt kaut kā ds truls ķ ī nieš u grabulis. Ķ ī nieš u un hinduistu skaits sā kumā mulsina, š ķ iet, ka strā dā tikai viņ i, veikali, kuros neķ ī nieš u pā rdevē ji pastā vī gi slē gti uz siestu,
un pē c 20:00 neviens, izņ emot cilvē kus no "treš ā s" pasaules, nevē las strā dā t. Š ī s realitā tes idiotisms ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Pē c spā ņ u loģ ikas sanā k, ka atpū tniekiem ar saviem nejē dzī gajiem eiro jā pielā gojas konkrē ta biroja vai veikala darba grafikam un jā pamet pludmale un vispā r jā piepilda galva ar š ī m konvencijā m, lai kā dam atdotu savu, nopelnī to. ar sviedriem un asinī m ) naudu! Pirms tam es biju pā rliecinā ts, ka jū s nevarat atrast slinkā kus grieķ us...bet nē , spā ņ i ar savu siestu viņ iem dos priekš rocī bu! Kas ir eirozona? Kas ir kopē jā valū ta? Ar tā du attieksmi viss sabruks ellē , Vā cija visus š os sliņ ķ us neizvilks. Ir daudz veikalu ar elektroniku, kas, rū pī gā k izpē tot, izrā dā s lē ts ķ ī nieš u viltojums zī moliem. Binokli nomainī ju bē rnam, gluž i kā rotaļ lietu, atklā ti sakot lē ti. . . sā kotnē ji ķ ī nieš i prasī ja 50 eiro,
Es zvē rē ju un zvē rē ju, ka š ī ir labā kā cena. . . Es viņ am paskaidroju, ka netaisos pirkt visu viņ a veikalu kopā ar trim bē rniem un gados vecā kiem radiniekiem, kas dzī vo turpat aiz priekš kara, un godī gi piedā vā ju viņ am 5 eiro...vienojā s par 8. Daudzu veidu Boutique ar firmas drē bē m un apaviem. . bet cena atbilstoš a. . . acī mredzot nevajag rē ķ inā ties ar tur iepirkš anos. . . izņ emot varbū t T-kreklus un š ortus, un arī tad meklē t izmē rus un kvalitā ti. Ir firmas Beneton ar diezgan kvalitatī viem, bet ne lē tiem apģ ē rbiem, bē rniem un pieauguš ajiem, bet ar problē mas izmē ru. Vietā m veikalos un tū risma birojos nā kas saskarties ar krieviski runā još iem strā dniekiem. Š ie biedri sevi uzskata par svarī gu un daž reiz pat augstprā tī gi, viņ i saka, no kurienes jū s nā cā t? Ko jū s tirgojat? Priecā jieties, ka mē s ar jums vairā k runā jam. Mē s dzī vojam Kanā riju salā s! Un mē s nederam daž ā diem Gugņ avtiem! Ņ em to, ko viņ i dod, un esi laimī gs. Š eit iet visā di cilvē ki.
Vapsche kalpi gandrī z visur cieš no mazvē rtī bas kompleksiem un visos iespē jamos veidos cenš as darī t jebko, bet parā dī t, ka viņ i š eit ir ne velti! Ļ oti svarī gi cilvē ki. Un vismaz viss š is bizness pieder viņ iem, un pat puse salas papildus. Gan smieklī gi, gan skumji. Tā tad, vē l par pludmali, vulkā niskas izcelsmes smiltī m, kaut kā dā m cietā m un raibā m. . . paš as no ā das nekaisa, kā silikā ts, tikai jā nomazgā . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, divi sauļ oš anā s krē sli pie lietussarga 10 eiro diennaktī . Tač u, ja iekā rtosies ar pakaiš iem uz smiltī m, neviens tev neko neteiks. Ja diena ir saulaina, tad, neskatoties uz starpsezonu, pietiekami daudz cilvē ku drū zmē jas, acī mredzot vasarā cilvē ki sē ž viens otram uz galvas. Es runā ju par Playa de Las Americas. Viļ ņ u praktiski nav, ū dens ir ļ oti uzmundrinoš s, lai gan staigā pa daž ā dā m pludmalē m ar 2 grā diem. . kaut kur siltā ks. . kaut kur ir vienkā rš i auksts. . ar Indijas okeā nu nesalī dzinā ms,
daž ā dos veidos, no kuriem negribas pamest. Tač u bē rni ā tri pieraduš i un ilgi peldē juš ies negribē ja kā pt ā rā . Ū dens baseinā , kurā viņ i peld gandrī z no dzimš anas, nemaz nav siltā ks! Vecā kais teica, ka tik aukstu atpū tu neatcerē sies  ) Ieieš ana ū denī ir ē rta, akmeņ u zem kā jā m praktiski nav. Okeā nā ieiet no vulkā niskajiem akmeņ iem veidots mols, kas glā bj no viļ ņ iem, savukā rt viļ ņ iem. no tā var staigā t vairā kus metrus. Un jū rā nav nekā da ieeja kā tā da. . . sasalusi lava. . . un akmeņ i. . . tuvā k vakariņ ā m paisums nodziest un ir peļ ķ es ar zivī m, krabjiem, garnelē m un citiem jū ras dzī vniekiem, bē rni tur ganā s ar tī kli un spaiņ i. Nedaudz tā lā k pludmales kā tā das nav, bet sē rfotā ju ir diezgan daudz, viļ ņ i brī ž iem ļ oti iespaidī gi, okeā nā sasalusi lava ir gandrī z 50 metrus vienā lī menī ar ū deni. . . tā lā k dziļ ums ar š iem ļ oti viļ ņ i. Tā tad,
tā lā k - sala nav maza, kaut kur 80x40 km un atgā dina trī sstū ri, tur ir zem miljona vietē jo iedzī votā ju un vairā kas reizes vairā k ar tū ristiem. Ir autobusu satiksme, taksometri ir vienkā rš i izspiedē ji. Daudz nomas veikalu. Cenas maš ī nā m teorē tiski sā kas no 30 eiro diennaktī , BET tā das maš ī nas nekad nav pieejamas, reā li no 45 eiro, ja dienā , un nekaulē t. Par bē rnu sē deklī š iem daudzi prasa no 3 lī dz 7 eiro dienā par sē dekli, daž i sā k izvilkt smadzenes par piemaksu par otro š oferi. Tā dus "gudros" sū tī ja kā rtī gā s rindā s. Izī rē jā m Fiat Punto, manuā lo, uz daž ā m dienā m pa 35 eiro par visu un ar pazemes autostā vvietu. Benzī ns no 1 eiro litrā . Savā di, bet Grieķ ijas salā s tas bija gandrī z divreiz dā rgā ks. Pati sala ir ļ oti kalnaina;
patiesī bā tas ir vienkā rš ā k un ā trā k. Ir daudz kalnu ceļ u, brī ž iem baigi baisi serpentī ni, jo visu laiku jā brauc ar zemo pā rnesumu un jā iedarbina maš ī na augš ā un lejā , un plus vē l motoram nepietiek skā bekļ a, benzī ns ir apē sts jau braucot, var redzē t kā bulta guļ...ja brauc uz kalniem noteikti uzpildi pilnu bā ku, lai labā k paliek. . . tā tad ekskursijā s un ko redzē t. .
1. Tuvā kais variants ir Water Park - var staigā t, bet ceļ š ir ļ oti mulsinoš s un virpuļ ojoš s. . . autobuss iet kaut kā dā s zaķ u cilpā s. Ieeja, apmē ram 30 eiro pieauguš ajam un 24 bē rnam no 3 gadu vecuma. Divkā rš ā biļ ete, tā dod arī tiesī bas apmeklē t Dž ungļ u parku.
Paš ā akvaparkā no jums sā ks izspiest naudu par sauļ oš anā s krē sliem, katrs 1 eiro, ja vē laties matraci, tad vē l 2 eiro. Ū dens vē ss, ne visi slī dkalniņ i strā dā , cilvē ku maz, ir bē rnu zona, bet bē rniem ī sti negribē jā s plunč ā ties aukstajā ū denī ,
un ieņ ē ma Budas nostā ju, lū dzot vē l un vē l. . . Ir kaut kas lī dzī gs dzelzceļ am, var braukt pa parku, tas ir aizraujoš i un nav dā rgi.
3. Loro parks — š ī ir dabiska Taizemes imitā cija, sava veida zaļ a, sulī ga Dienvidaustrumā zijas gabals Atlantijas okeā nā , uz nedzī viem vulkā niskajiem akmeņ iem. Uz atklā š anu tika uzaicinā ts Taizemes princis - viņ š svē tī ja š o iestā di, tas ir arī lielā ks un bagā tā ks zoodā rzs, tur ir vairā k nekā.300 papagaiļ u š ķ irnes, gandrī z no visas pasaules, ļ oti skaisti un neparasti putni (š aubos, ka jū s to var redzē t jebkur citur) ir daž ā di š ovi: ar papagaiļ iem, delfī niem un zobenvaļ iem, kas, ja atmiņ a neviļ , nekur citur Eiropā nav. Zobenvaļ i peld milzī gā un dziļ ā baseinā ar caurspī dī gā m sienā m un pē c komandas izpilda daž ā dus trikus, dzied dziesmas un daž reiz izspē lē palaidnī bas. Sā kumā nesapratu, kā pē c pie ieejas piedā vā ja pirkt lietusmē teļ us, kļ uva skaidrs
kad pē c pavē les zobenvalis pirmo reizi izbā za purnu no ū dens, paskatī jā s uz publiku, ļ auni pasmaidī ja un ar sitienu no savas milzu astes izsita vairā kus okeā na ū dens kubus skatī tā jiem, visiem, kas sē dē ja tribī ņ u pirmā puse kļ uva slapja kā pē c peldē š anas, vismaz izspiediet. Bet neapmierinā ts tomē r nebija, visi smē jā s un priecā jā s! Par laimi, man pietika prā ta, lai fotografē tu ar ū densputnu kameru. Pē c izrā des man tuvā kajā veikalā bija jā iegā dā jas bē rniem sausas drē bes, starp citu, tur tirgo ļ oti pieklā jī gas lietas ar Loro parka emblē mā m, bē rni saģ ē rbā s ar prieku un plī voja koš ā s drē bē s ). Parka gabals kopā ar kokiem ir nosegts ar tī klu un zaru lī menī ir ieklā ti bambusa celiņ i, pa kuriem iet vienā lī menī un sē ž visu izmē ru un krā su eksotiski putni...ļ oti skaisti un ar dvē seli darī ts. Visa Loro parka teritorija ir diezgan liela, nav caurskates,
celiņ i ir nedaudz mulsinoš i, tur var maldī ties ilgi un katru reizi izkļ ū t uz kā diem jauniem iež ogojumiem un teritorijā m ar eksotiskiem dzī vniekiem. Ceļ š uz Loro parku, pats par sevi, ar automaš ī nu, nav ī paš i viegls, jums jā brauc pa š oseju uz galvaspilsē tu Santa Cruz, jā atrod tur pareizais pagrieziens un jā dodas uz Puerto de La Cruz, un tur nav nekā du norā ž u. vajadzī gā kajā s vietā s kā tā dā s ir daudz stratē ģ isku zī mju rakstura, kas principā norā da virzienu, un kur ī sti jā saprot, kur, kurā ejā iegriezties, tur nekā tā da nav. Ritinā juš ies pa galvaspilsē tu, apburtā lokā kā das 30 minū tes bijā m spiesti uzsā kt sarunas ar taksistiem, un viens piekrita mū s par 10 eiro aizvest un nosē dinā t uz pareizā ceļ a. Jā , pilsē tas shē ma tika sastā dī ta acī mredzot ienaidniekiem, tā ka viņ i galī gi neko neatrada, taksists, redzot to mū su rokā s, satvē ra galvu!
4. Maska. Š is ir kalnu ciemats
mazs, ko ieskauj milzī gas klintis. Molu nav, un viļ ņ i tur var bū t nopietni. Spā ņ i pludmales norobež o ar lentē m, ja ir stiprs uztraukums, piemē ram, neej, neej, bet ne visur apsargā un dzen prom paš pā rliecinā tos tū ristus. Uz Gigantos gandrī z mū su acu priekš ā traki viļ ņ i, 50 metrus garā ki par visiem pā rē jiem, it kā mē rķ ē jot, nogā za un godī gi sakustinā ja pā r akmeņ iem simts kilogramus smagu tanti, spriež ot pē c jautrajiem, iecirtī gajiem zvē riem, krievu , kurš mierī gi ielī da zem lentes un devā s uz sē rfot, kā š eit es esmu! Vilnis vī rieš a kā jā nosū tī ja diezgan jū tamu bruģ akmeni, kopumā spā ņ i ir kaut kur pareizi, kad nož ogo pludmales un dzen prom atpū tniekus. Ir diezgan reā li atnā kt, teiksim, uz š iku pludmali ar maigā m, melnā m smiltī m, teiksim La Arena un divas nedē ļ as apbrī not okeā nu, tajā pat nepeldoties un pat netuvojoties.
Okeā na spē ks un neatvairā mais spē ks ir jū tams tā lumā , nav ne mazā kā s vē lē š anā s ar viņ u jokot. Jū s saprotat, ka jū su priekš ā ir MŪ Ž Ī BA, kaut kur dvē selē dzimst apziņ a par visu tā niecī gumu un ī slaicī go dabu, kurš iedomā jā s sevi par Visuma vainagu, dabai nav tik lieluma, lai kaut kā izteiktu un apzī mē tu š ī augstprā tī gā nenozī mī ba.
6. Teide. Tas faktiski ir vulkā ns, kas veidoja salu, visas Spā nijas un okeā na galvenā virsotne, kas atrodas aptuveni 3700 metrus virs jū ras lī meņ a un kopumā no apakš as aptuveni 7500 tū kstoš us metru. Ceļ š uz vulkā nu arī neizskatā s ī paš i pē c lielceļ a, bet iebraucot vulkā na kalderā ir samē rā normā li tur braukt un sā kas dabisks, nacionā lais parks, ainavas un panorā ma paveras marsietis, sarkans, sarkans, melns, spī dī gi, matē ti, jebkā di akmeņ i, lavas straumes, bezveidī gi bluķ i, sajū ta tā da, ka neesi uz zemes. . . esi pā rcelts kaut kur uz citu planē tu.
Un tad 500 metru attā lumā ir funikulieris, troš u vagoniņ š , kas paceļ as lī dz vulkā na grī vai. Pacē lā ja izmaksas ir 25 eiro. Tač u mū su ieraš anā s brī dī bija stiprs vē jš , augš stā vā , un funikulieris nedarbojā s. Nekad nebija iespē jams apsekot visu arhipelā gu no pasaules lielā kā vulkā na virsotnes! Neesmu pā rliecinā ts, ka tad, kad atgriezī simies Tenerifē , ir neliela atstarpe, lai gan nekad nevar solī t! Vulkā ns ir jā apmeklē !
7. Vaļ i. Fakts ir tā ds, ka starp Tenerifi un tuvā ko La Gomeras salu ir tā saucamais tektoniskais lū zums, un dziļ ums nav ī paš i bē rniš ķ ī gs, kaut kas lī dz 4000 metriem un tur, dziļ umā , milzu kalmā ri, astoņ kā ji un visā di. dzī vo daž ā di dziļ i rā puļ i. Vaļ i Piloti jau ilgu laiku ir izdomā juš i š o tē mu, un naktī viņ i nirst lielā dziļ umā , un 1 km un ar prieku ē d tur dzī vojoš os iedzī votā jus lielā skaitā...dienas laikā viņ i to visu sagremo un praktiski guļ uz ū dens, laiski kustoties un negribī gi nirstot,
peldoties tajā apvidū uz laivas var vē rot tuvplā nā , tur ir arī delfī ni, ļ oti lieli, spē cī gi un skaisti dzī vnieki, reizē m sarī ko veselas izrā des, lai iepriecinā tu publiku. Tomē r kuģ u kapteiņ iem nav pietiekami daudz iemesla ieslē gt mū ziku vai vismaz dunē t, delfī ni ļ oti atsaucī gi uz mū ziku, nav skaidrs, kā pē c spā ņ i š o faktu spī tī gi ignorē . Tas bū tu daudz iespaidī gā k. Ekskursijai jā pieiet pā rdomā ti, brauciens ar budž eta variantu rezultē jas ar peldi neveiklā traukā , kas pilns ar gados veciem angļ iem un vā cieš iem. Burž uā ziskie pensionā ri var bū t ļ oti neadekvā ti un viņ u uzvedī ba var sabojā t iespaidu par jebkuru notikumu. Tā pē c, ja iespē jams, jums ir jā piesaka individuā la ekskursija ar laivu vai jahtu.
8. La Gomeras sala. Uz turieni nedevā mies paš i, bet nopirkā m no saimnieka ekskursiju.
Maksa pieauguš ajam ir 70 eiro bē rniem par 35. Peldē š ana ar ā trgaitas, ē rtu prā mi no Las Americas ostas aizņ em apmē ram stundu. Uz salas tos iekrauj autobusā un pa kalnu ceļ iem aizved uz nacionā lo parku, kur mā koņ u lī menī ar 100% mitrumu ir saglabā jies unikā ls reliktu mež s, kā ds tas bijis kopš pasaules radī š anas. . Te ir milzu kokiem lī dzī gas pienenes, papardes gandrī z no mezozoja un citi kuriozi. Pa ceļ am gids daudz un interesanti stā sta par salas vē sturi un ī patnī bā m, par tur dzī vojoš ajiem cilvē kiem, viņ u paraž ā m un paradumiem, sniedz daudz vē stures faktu un leģ endu. Kolumbs nakš ņ oja uz salas pirms sava vē sturiskā reida, mā ja, kurā viņ š nakš ņ oja, bija neskarta, tajā bija saglabā jusies aka, ar ū deni, no kuras viņ š kristī ja Haiti salas zemi, ko sā kumā sajauca ar Indiju. . Salas iedzī votā ji runā pasaulē unikā lu valodu - tā ir svilpoš anas valoda, svilpoš ana labi atspoguļ ojas klintī s un dzirdama tā lumā ,
tā dē jā di sarež ģ ī tā apvidū iedzī votā ji viens otram pā rsū tī ja informā ciju. Un, kad tu sā c klausī ties, vā rdi tieš ā m izslī d cauri! Š ī patieš ā m ir valoda, nevis Morzes ā bece, bet gan runas veids. Diktatora Franko laikā svilpoš ana bija aizliegta, bet tagad notiek nopietns darbs pie š ī s tī ri saliedē tā s mā kslas uzturē š anas un attī stī bas, pat skolā s ir ieviests priekš mets - svilpoš anas valoda, daudz stā stu un notikumu saistā s ar tā lietojums, ļ oti interesants un informatī vs! Ja uz salu kuģ ojat pats, tad neviens jums š ā du informā ciju nenodos, un stā sts par relikto mež u bija ļ oti informatī vs. Pavadoš ais tū risma operatora pā rstā vis 100% pā rvalda tē mu un godī gi nodod tū ristiem ļ oti neparastu un ā rkā rtī gi interesantu informā ciju. Nekad neesam nož ē lojuš i, ka devā mies uz La Gomeru! Man bija tie paš i silti iespaidi pirms daž iem mē neš iem,
pē c organizē tas ekskursijas uz Grieķ ijas salu-vulkā nu Nisyros, mū s tur pavadī ja ī sts viņ a darbu fanā tiķ is un ī sts pazinē js un zinā tā js visam, kas saistī ts ar vulkā niem kopumā un jo ī paš i Nisyros. Nebija iespē jams neklausī ties. Pats mež s atstā j neizdzē š amu iespaidu, savī ti nereā li augi, kas klā ti ar biezu sū nu un ķ ē rpju kā rtu, bieza un mī ksta augu odere zem kā jā m, kokos iznira mā koņ i, kas parā dā s nez no kurienes un kur aizlido. Gaiss ir retinā ts un tajā paš ā laikā kaut kā biezs un viskozs. Uz salā m nav bī stamu rā puļ u, č ū sku, zirnekļ u un citu tamlī dzī gu, ja citviet, ī paš i tropos, pastā vī gi atceries par daž ā du nā vē još u Dieva radī jumu klā tbū tni un neļ auj situā cijai ritē t pati no sevis. uz sekundi, tad š eit var atpū sties vismaz š ajā . Paš i La Gomeras iedzī votā ji tic ļ aunajiem gariem, un, protams, viņ a dzī vo relikvijas mež ā ,
Visu svī tru un sistē mu vecmā miņ as-ež i ir visizplatī tā kais suvenī rs. La Gomerā aug kaut kā das savdabī gas banā npalmas, un paš i banā ni pē c izskata un garš as manā mi atš ķ iras no parastajiem, tie ir vienkā rš i pieblī vē ti ar lietderī gā m vielā m un mikroelementiem, tā diem paipalu sē kliniekiem  . Vispā r ir prā mju satiksme ar visā m arhipelā ga salā m, ja ir vē lme, var iegā dā ties biļ etes un apskatī t kaimiņ u salas, ostu tieš ā tuvumā ir auto nomas biroji, es braucu pa salu pa salu. dienā , un vakarā ar prā mi atgriezos bā zē . Vai arī nakš ņ oja viesnī cā , kuras arī ir pā rpilnī ba. utt. Mē s atklā jā m nejauš i, pavadī jā m diezgan daudz laika vietā , ko sauc par Medano, pludmalē . Cilvē ku ļ oti maz, okeā ns seklā ks un jū tami labā k sasilst, smiltis ļ oti interesantas, strī pā s, melna svī tra, dzeltena strī pa,
sava veida viļ ņ otas svī tras...ja paskatā s gar pludmali ar muguru pret ciematu, tad atmiņ ā parā dā s daž as analoģ ijas ar bezgalī gajā m Betalbatimas pludmalē m Dienvidgoa, un, guļ ot uz siltajā m smiltī m zem saules, jū s vispā r iegū t relaksā cijas sajū tu, kas nav raksturī ga salai.
Par galvaspilsē tu. Administratī vā galvaspilsē ta Santakrusa de Tenerife ir diezgan civilizē ta attī stī ta pilsē ta, drē bju cenas tur ir nedaudz zemā kas nekā kū rorta zonā , veikali ir koncentrē ti visi vienuviet, un, ja kā dam vajag lupatu iepirkš anos, tad ir jē ga mē rķ tiecī gi tur nā kt, citā di galvaspilsē tā nav daudz ko darī t, turklā t tur ir naftas pā rstrā des rū pnī ca un smakas daž kā rt neveicina impozantas pastaigas.
Par laikapstā kļ iem. Tā lrunī izveidotais serviss regulā ri ziņ oja par lietu, mā koņ iem un pludmales laikapstā kļ iem nemaz, š ī informā cija zinā mā mē rā attiecas uz salas ziemeļ u daļ u Orotavas ieleju,
salas galvaspilsē tas Santakrusa de Tenerife, Sankristobala un citas viņ iem lī dzī gas. nevis medī bas. Dienvidu daļ ā situā cija ar laiku ir daudz patī kamā ka, pat ja apmā cies un nav tieš as saules, tomē r ir gaiš s un jautrs, ā tri samierinies ar ne siltu okeā nu, nu tā ir š eit. Saskaņ ā ar atsauksmē m Grankanā rija un Lansarote ir nedaudz siltā kas gan gaisā , gan ū denī . Ja plā no doties – neskaties uz prognozē m, vienkā rš i dodies uz salas dienvidiem, nekļ ū dī sies. Kopumā Tenerifes vispā rē jo sajū tu var formulē t š ā di:
Kanā riju salas ir brī niš ķ ī gs PR un mā rketings, reklamē ta un reklamē ta vieta, uz turieni nebagā tajiem eiropieš iem ir ļ oti viegli un lē ti lidot, 80% pansionā tu, kas atpū š as Kanā riju salā s,
Tas ir tas, par ko jū s maksā jat. Bet kaut kā viņ i neienā ca dvē selē . Brauciens izvē rtā s ļ oti izzinoš s, interesants, bet nesaskrā pē ja, nesā pinā ja nekā das iekš ē jā s stī gas. Dienvidgoā mē s ar bē rniem vienkā rš i trakojā mies, negribē jā m pamest mazo Maldivu salu, gribē jā m tur palikt uz visiem laikiem, Andamanu jū ras salas iegrima mū su dvē selē s un negribas pamest tur mē s vē lamies atgriezties atkal un atkal. Un nekā tā da nav. Tomē r tas ir tikai IMHO. Noteikti ir cilvē ki, kas ir atklā ti iemī lē juš ies š ajos akmeņ ainos zemes gabaliņ os vē sajā Atlantijas okeā nā . Tas viss ir tī ri individuā li.
Vispā r varu tā s saprast, salas ir ļ oti skaistas un savā ziņ ā neparastas, ja ir iespē ja, tad noteikti jā apmeklē . Novē lu, lai nebū tu iespē jams tos visus apbraukt, mazi bē rni vē l ievieš kaut kā das korekcijas dzī ves rutī nā , varbū t kā dreiz tomē r apciemosim Lanserotu un El Erro, Grand Canaria,
Fuerventura un slavenā La Palma - sala, kas agri vai vē lu ieslī dē s okeā nā un vilnis no tā s appludinā s tieš i pusi ASV, mazā Graciesa. Kopumā ir pamatotas aizdomas, ka mū s tomē r atvedī s uz š o pasaules daļ u ). Bū s jautā jumi - rakstiet.
Fotogrā fijas ievietoš u foto radikā lī un saiti pievienoš u nedaudz vē lā k.


iemiesojums petmikhavy
Tas ir izšķirošais jautājums, vai es izvēlēšos šo viesnīcu, vai meklēšu citu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Best Tenerife расположен на юге Тенерифе в популярном районе Плайя-де-лас-Америкас всего в 5-ти минутах ходьбы от пляжа Лас Вистас. Был открыт в 1985 году, в 2016 году проводилась частичная реновация (реновированы общественные зоны). Состоит из одного основного 8-этажного корпуса (3 лифта). Уютная территория, приветливый персонал. Отель находится рядом с центром курортной зоны. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 15 км от южного аэропорта Тенерифе, в 8 км от центра г. Санта-Крус. Отель находится в непосредственной близи от коммерческих центров, баров, ресторанов, остановок общественного транспорта, в центре ночной жизни.
Pludmales apraksts Пляж Плайя де лас Вистас (Playa Las Vistas) в 350 м от отеля, через дорогу. Пляжные полотенца — под залог.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), экскурсионное бюро, автобус в центр города (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), сувенирный магазин, конференц-зал (на 150 чел.), ТВ-зал, 1 основной ресторан на 450 мест (международная кухня, шведский стол), 3 бара: лобби-бар Piano (09:00-24:00), бар у бассейна La Choza (10:00-24:00), диско-бар Tenerife (работает зимой, 18:00-00:30), 1 открытый бассейн с пресной водой (частично обогреваемый зимой), терраса-солярий с зонтиками и шезлонгами — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн, детская площадка (открытая), мини-клуб (6-12 лет), мини-диско, анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 джакузи на окрытом воздухе, водопад, подвесной мост, аквааэробика бесплатно, водное поло бесплатно, настольный теннис бесплатно (депозит), стрельба из лука бесплатно, дартс бесплатно, игровые автоматы платно, настольные игры бесплатно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 411 номеров:

108 Standard Room (25 кв.м., макс. размещение 3 взрослых (12+) или 2 взрослых + 2 ребёнка, 1 спальня, балкон);

101 Standard Pool View (вид на бассейн, 25 кв.м., макс. размещение 3 взрослых (12+) или 2 взрослых + 2 ребёнка, 1 спальня, балкон);

64 Senator (номера с улучшенным дизайном, 25 кв.м., макс. размещение 3 взрослых (12+) или 2 взрослых + 2 ребёнка);

71 Senator Pool View (номера с улучшенным дизайном, вид на бассейн, 25 кв.м., макс. размещение 3 взрослых (12+) или 2 взрослых + 2 ребёнка);

40 Junior Suite (35 кв.м., макс. размещение 3 взрослых (12+) или 2 взрослых + 2 ребёнка);

12 Suite (40 кв.м., макс. размещение 3 взрослых (12+) или 2 взрослых + 2 ребёнка);

15 Family Room (2 спальни, 40 кв.м., макс. размещение 5 взрослых (12+) или 2 взрослых + 3 ребёнка).

Istabās

Ванная комната, фен, центральный кондиционер (с 01.05 по 31.10), спутниковое ТВ (2 русскоязычных телеканала), прямой телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), мини-бар (платно), балкон /терраса. Доп. услуги для номеров Senator: халат и тапочки, набор для приготовления чая/кофе. Уборка номера, смена полотенец: ежедневно, смена постельного белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Calle Antonio Domínguez Alfonso, 6, 38660, Arona, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 792 751
Fax: +34 922 791 039
Tīmekļa vietne: Best Tenerife
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.