Izcila viesnīca. Vienīgais negatīvais ir tas, ka nav aprīkotas pludmales.

Rakstīts: 1 decembris 2015
Ceļošanas laiks: 22 — 29 novembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, ņ emot vē rā atsauksmes, All-inclusive sistē mu un labu cenu piedā vā jumu. Es parasti salī dzinu cenas viesnī cu rezervē š anas vietnē s ar cenā m viesnī cas vietnē . Daž kā rt gadā s, ka pati viesnī ca piedā vā labā kus apstā kļ us nekā "bruņ umaš ī nas". Tā tas notika arī š oreiz. Par tā du paš u cenu kā rezervē jot un expedia, viesnī cas mā jaslapā bija iespē ja rezervē t ne tikai numuriņ u, bet arī pasū tī t bezmaksas (! ) transfē ru lidosta-viesnī ca-lidosta, kā arī izvē lē ties un nodroš inā t istabiņ u savā izmantojot interaktī vo viesnī cas plā nu. Ja nevē laties dzī vot pretī trokš ņ ainam restorā nam, varu ieteikt rezervē t istabu 6. korpusā . No š ī s ē kas paveras vislabā kais skats uz okeā nu. Mē s paņ ē mā m numuru 6412. Tas un tie, kas atrodas tieš i zem tā , ir lielā ki par pā rē jiem standarta numuriem, jo Istabai ir 2 logi. Lai gan š o istabu izmaksas arī ir standarta.
Istabā bez mini bā ra ar bezmaksas dzē rieniem un alu bija arī dā vanas vietē jā ruma pudeles un 2 T-kreklu veidā ar viesnī cas logo. Ļ oti labi))
Ē dieni galvenajā restorā nā ir daudzveidī gi un garš ī gi. Saldais galds kopumā bija ikdienas š edevrs. No a la carte restorā niem mē s bijā m itā ļ u valodā (tas patika), meksikā ņ u un spā ņ u valodā .

Dzē rieni, t. sk. alkohols, uzkodas, augļ i, saldē jums – tas viss bez maksas visas dienas garumā .
Dzī vā mū zika un priekš nesumi vakaros.
Viesnī cas teritorija ir plaš a, kopta, zaļ a un ē rta pastaigai. Viesnī cā ir vairā ki baseini un dž akuzi. Uz sauļ oš anā s krē sliem vienmē r ir vietas.
Kopumā viss izskatā s idilliski, izņ emot vienu - tuvumā nav nevienas labiekā rtotas pludmales. Tā pē c peldē š anas cienī tā jiem okeā nā š ī viesnī ca nav piemē rota.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар