Jautājums o Spānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1074 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai ir iespējams iegādāties ekskursiju uz vienu viesnīcu, bet apmesties citā?
Sveiki, vēlos iegādāties tūri uz Spāniju, izvēlēties lētāko viesnīcu, bet ierodoties tur nepalikt, jo man tur ir draugs un dzīvošu pie viņa citā viesnīcā, kas notiks?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-01-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  44
аватар artur-glo
Dieva dēļ, dzīvo kur gribi. Šī ir brīva valsts
аватар artur-glo
Vēl vairāk, ņemiet kaut ko ar atcelšanas iespēju vai nelielu naudas sodu. Un atcelt pēc ierašanās.
аватар ANASTASIA.LEYDER
Liels paldies
аватар olegterentiev20
Labrīt. Galvenais ierodoties ir brīdināt saimnieku lidostā. Ka esi atbraucis, esi dzīvs un vesels, lidosi laikā, bet dzīvosi citā vietā.
аватар travelsita
Kas notiks? – Jā, par to tev nekas nenotiks! Dzīvo ar ko gribi. Izdevīgāk ir atcelt rezervāciju pēc ierašanās un samaksāt soda naudu, nekā maksāt par izšķērdētu izmitināšanu. Tavā gadījumā labāk nepirkt ekskursiju, bet rezervēt viesnīcu un biļetes pašam.
Vai jums ir nepieciešama viesnīcas rezervācija, lai saņemtu vīzu?
аватар ollennka
Kāpēc vispār ir vajadzīga ekskursija ar tādiem plāniem? Paņemiet biļeti un dodieties pie sava drauga.
аватар olegterentiev20
Biļete ar bruņām ir lētāka nekā biļete atsevišķi.
аватар ollennka
Jā, pilna ekskursija var būt lētāka nekā biļete, pērkot to pats.
аватар ANASTASIA.LEYDER
Man ir vajadzīga vīza rezervācija, tāpēc vēlos iegādāties lētāko tūri, bet dzīvošu citā vietā, tikai domāju, vai tas būtu man, ka es nedzīvotu viesnīcā, kas ir iekļauta tūrē
аватар ollennka
Jā, nekas īpašs nenotiks, tikai brīdiniet tūrisma aģentūru, ka neizmantosiet viesnīcu un transfēru, pretējā gadījumā viņi to pazaudēs un sacels traci.
аватар travelsita
Par nenakšņošanu viesnīcā, bet par to maksājot, noteikti nekas nebūs un nevar būt. Jūs nevarat brīdināt (lai gan tas nav ļoti pareizi). Jūs būsiet kā tūrists, kurš nav ieradies vietā. Pēc izbraukšanas no lidostas varat pieiet pie tikšanās ballītes un pateikt, ka atsakāties no transfēra.
Pērn Šarmā neieradās 4 tūristi. Mēs viņus mazliet pagaidījām un mūs aizveda uz viesnīcām. Bet abi neatgriezās noteiktajā laikā. Īpaši ar šo neviens netraucē.
аватар ollennka
Ēģiptei neviens šovu tūrists nav atkritums, bet Šengenā jūtu, ka var rasties grūtības, ja tūrisma aģentūra sāks skaļi meklēt savu klientu. Galu galā, tad izrādās, ka tūrists, piesakoties vīzai, apzināti iesniedzis nepatiesu informāciju par viesnīcu.
аватар travelsita
Ja ekskursija nav grupu, pēc robežas šķērsošanas - katrs par sevi. Ja tūrists ieskrūvē, tad atbildīgs ir tūrists, nevis uzņēmums. Parasti nelegālie imigranti iebrauc valstī un tad paliek. Un, ja tūre ir grupu, daudzas firmas atņem pases (lai tās nepaliktu), aizbildinoties, ka tūristi nepazaudē dokus.
Galvenais ir nepārkāpt vīzas nosacījumus. Un jūs pat varat pavadīt nakti jūras krastā zem zvaigznēm.
Iepriekš daudzām tūrisma aģentūrām bija akreditācija Šengenas valstu konsulātos. Taču pēc diezgan daudziem neatgriešanas gadījumiem šī akreditācija tika anulēta. Pirksti un dokumenti tiek iesniegti personīgi vīzu centrā. Uzņēmums darbojas tikai kā kurjers (ja pirkstu nospiedumi jau ir datu bāzē) un nav atbildīgi par tūrista rīcību.
аватар ollennka
Gids tūristu meklēs nevis tāpēc, ka viņš par viņu kaut kā īpaši atbildīgs, bet gan tādēļ, lai izvairītos no iespējamām pretenzijām, kad tūrists pēc tam uzrakstīs sūdzību, ka viņam nav nodrošināts līgumā paredzētais transfērs.
аватар travelsita
Kāpēc viņai būtu jāraksta? Šajā gadījumā TS bez problēmām jāšķērso robeža un jāsatiekas ar savu draugu.
аватар ANASTASIA.LEYDER
Vai man ir labāk iegādāties ekskursiju un, ierodoties Spānijā, doties uz šo viesnīcu un atteikties no tās?
аватар ANASTASIA.LEYDER
Paldies par atbildēm!
аватар ollennka
)) Konkrēti, Anastasijai nevajag rakstīt sūdzību, es runāju par ceļojumu aģentūras loģiku, kuru vajadzētu brīdināt par saviem plāniem, lai viņi velti nemeklē tūristu.
аватар ANASTASIA.LEYDER
Viņi vienkārši teica, ka vīzu ir vieglāk iegūt, ja dodaties ekskursijā
аватар ANASTASIA.LEYDER
Sakiet, kā es varu pateikt tūrisma aģentūrai, ka es nepalikšu viesnīcā, kas ir iekļauta ekskursijā?
аватар travelsita
Jūs varat arī to izdarīt. Ja jums it kā nepatika viesnīca, jums ir tiesības atteikties un izvēlēties citu. Bet izmaksas, visticamāk, netiks atlīdzinātas. Vai arī reģistrējieties un paņemiet karti pirmajā dienā, bet pēdējā iedodiet to pulksten 12:00. Pa starpām dari visu, ko vēlies.
аватар ollennka
Es nedomāju, ka ir vieglāk iegūt vīzu caur ceļojumu aģentūru, tagad ikvienam joprojām ir personīgi jāierodas vīzu centrā, lai noņemtu pirkstu nospiedumus. Ja vien neietaupīsiet 15-20 minūtes sava laika, aizpildot anketu. Tāpēc uzziniet, kas jums ir vispiemērotākais.
аватар ANASTASIA.LEYDER
Vai ir iespējams, piemēram, iegādāties ekskursiju, piemēram, tajā būs, piemēram, viesnīca un tikai lidojums, ierodoties es vienkārši atnākšu uz to viesnīcu un atteikšos? Tad problēmu nebūs? Vai arī labāk ir pateikt tūrisma operatoram, ka, ja man nepatīk viesnīca, vai es varu atteikties no tās un reģistrēties citā? Pastāstiet man, kā vislabāk viņiem pateikt
аватар travelsita
Lidojums + hostelis vai pakete - vadieties no cenas.Ņemiet to, kas ir izdevīgi. Neviens neliek jums palikt viesnīcā. Varbūt tu visu laiku esi ekskursijās?!.
аватар ollennka
Hospadi, pasaki tūrisma aģentūrai kā ir, viss kārtībā. Jūs varat atteikties no ceļojumu paketes no jebko, bet jums joprojām ir jāmaksā par šiem pakalpojumiem. Ja tā ir ceļojumu pakete, maksājiet par pilnu ceļojuma paketi. Ja tas ir lētāks nevis komplektā, bet atsevišķi kā biļete un viesnīca, tad tā būs kā individuāla ekskursija bez pārsēšanās un apdrošināšanas (ja jau ir apdrošināšana).
аватар ANASTASIA.LEYDER
Vai es varu lidot uz turieni un vienkārši atteikties no viesnīcas? Jā? Un, ja tā, kā es varu pateikt viesnīcai, ka esmu mainījis savas domas par dzīvi tur, atvainojiet, es vienkārši neko par to nezinu, es nekad neesmu lidojis.
аватар ollennka
Viesnīcu nav jābrīdina, viņiem vienalga. Par to jāpaziņo ceļojumu aģentūrai.
аватар ANASTASIA.LEYDER
Vai zināt aptuvenās apdrošināšanas izmaksas?
аватар travelsita
Ja jūs neplānojat pieprasīt atmaksu par viesnīcu, kas jums nepatika, vienkārši atsakiet to, ierodoties sapulces ceļvedī. Viņi tevi nekur nepiespiedīs. Vienkārši saki, ka satiki draugus, viņi tevi aizvedīs ar mašīnu un tu dzīvosi pie viņiem. Biļešu izdruka rokās. Nevajadzētu būt nekādām problēmām.
аватар travelsita
līdz 20 USD somā (atkarībā no seguma apjoma).
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Spānija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl