Jautājums o Spānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1074 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
auto noma Spānijā
Jūnijā braucam ar ģimeni uz Salou(Kostadurada),negribas sēdēt uz vietas,plānojam četras dienas braukt ar auto(īrēt).Kādas ir grūtības,apstākļi un kur ir labākā vieta iet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2008-04-2816 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар strelets2007
Atpūtos uz Costa Brava, mašīnas nebija, bet ieguvēji bija tie, kas paņēma mašīnu.Lai gan man grūti pateikt precīzi. T.K. ar vilcienu brauca ļoti ērti. Barselonā vajag auto, lai pašam nokļūtu Gaudi parkā - iesaku.Montserratas klosteris (varbūt kļūdījos ar gramatiku) ir Melnā Madonna, Dalī muzejs, obligātais ostas _Aventura akvaparks .
аватар Irinali
Mēs pagājušā gada augustā atpūtāmies Kostabravā bez mašīnas. Uz Barselonu var doties ar vilcienu, Katalonijas laukumā (no Francijas stacijas ar taksi līdz šim laukumam, 5 eiro no visiem), braukt ar 2 stāvu apskates autobusu. Ar to var braukt visas dienas garumā. Izkāpiet, apsēdieties vēlreiz uz šīs biļetes. Paņem austiņas no kontrollera un uz vietas pieslēdz radio ceļvedi (ir krievu). Pērn tas maksāja 19 eiro vienai personai. Un jūs varat braukt gar krastu ar automašīnu. Skatiet, kādas intereses jūs interesē.
аватар Lamp16
Ja dodaties atpūsties uz Costa Blanca, varat paņemt labu automašīnu par normālu cenu. paņēmām te www.anastade.ru Normāla kompānija un runā krieviski.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Spānija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl