Lieliska viesnīca savā klasē

Rakstīts: 25 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 24 jūlijā — 4 augusts 2016
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ja man piedā vā tu vē lreiz braukt pie Reiņ a, tad es nekavē tos piekrist.

Viesnī ca tika rezervē ta tieš i viesnī cas vietnē . Veicot rezervā ciju, viņ i brī dinā ja, ka var bloķ ē t naudu uz kartes 1 dienas dzī ves dā rdzī bas apmē rā . Rezultā tā nekas netika bloķ ē ts. Maksā jums tika veikts viesnī cā izrakstī š anā s laikā.

Mē s rezervē jā m istabu ar skatu uz jū ru seš us mē neš us iepriekš , un mē s to saņ ē mā m viesnī cas 10. stā vā.

Ieradā mies pē c 14:00. Iekā rtojā mies kā dā s 10 minū tē s. Ienā kot istabā vienkā rš i noelsā mies no pavē rtā s tirkī zzilā s jū ras un balto jahtu panorā mas)))


Numurs pilnī bā atbilst fotoattē liem, kas norā dī ti viesnī cas vietnē . Viss kā rtī gs un tī rs. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Vannas istabā ir fē ns un ziepju komplekts. Numurā ir neliels bā rs-ledusskapis un seifs, bet par to jā maksā . Ledusskapis 2 eiro dienā . Ir tē jkanna, divas krū zes, bet tē jas nebija. Balkonā ir plastmasas galds, divi krē sli un ž ā vē tā js mitrā m drē bē m.

Vakarā aizgā ja vakariņ ā s.
Mums tika pieš ķ irts galds visam periodam. Ē diens ļ oti pieklā jī gs. Lieliskas brokastis un ļ oti, ļ oti daudzveidī gas vakariņ as. Dzē rieni vakariņ ā s par papildu samaksu. Gandrī z katru vakaru ir kā das tematiskas vakariņ as: spā ņ u virtuve, itā ļ u virtuve, meksikā ņ u virtuve, japā ņ u virtuve, jū ras veltes utt. Es pat visu neatceros.

Viesnī cā ir 2 lifti, bet tie var diezgan labi izturē t kravu. Viņ iem nebija jā gaida.

Viesnī ca, tā pat kā viss Paguera kū rorts, ir paredzē ta viesiem no Vā cijas, tā pē c visi viesnī cas darbinieki var brī vi sazinā ties vā cu valodā . Bet ar angļ u valodu problē mu nebija.

Katru vakaru pie baseina tiek rī kota vakara programma.

Vispozitī vā kā s atmiņ as par sevi atstā ja Valentī ns Reina Paguera.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар