Sol Guadalupe 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Maljorka
8.5 Numurs
9.3 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.3 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 100 metru attālumā no Magalufas pludmales, netālu no veikaliem un naktsdzīves vietām. Uzcelta 1970. gadā, visi numuri tika atjaunoti 2015. gadā. Viesnīca ir orientēta uz ģimeni.Vairāk →
аватар cipenoc
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca drī zā k paredzē ta jaunieš u atpū tai, to var darī t pa pā riem un principā arī ar bē rniem, bet ne labā kais variants. Viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan laba. Netā lu no pludmales. Ir vairā kas iespē jas doties uz turieni, maksimā li 5 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca drī zā k paredzē ta jaunieš u atpū tai, to var darī t pa pā riem un principā arī ar bē rniem, bet ne labā kais variants. Viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan laba. Netā lu no pludmales. Ir vairā kas iespē jas doties uz turieni, maksimā li 5 minū tes. Blakus kafejnī cas un citas ē rtī bas. Bet tajā paš ā laikā pie mū su viesnī cas ir divas jaunieš u nometnes un no turienes gandrī z visu diennakti ir nemitī gs troksnis. Istaba ir maza diviem, bet mums trim bū s š aura. Pati istaba ir svaiga, tī ra un patī kama. Remonts veikts ne tik sen un lī dz š im viss nav nodilis. Gultas veļ a un citi tekstilizstrā dā jumi labā stā voklī . Viņ i arī labi iztī ra istabu. Kopumā personā ls ir draudzī gs, visi runā angliski un ir pat viena krieviski runā još a meitene, kas palī dz visiem krievvalodī gajiem tū ristiem. Viesnī cā ir ļ oti labs ē diens. Brokastī s š ampanietis un mazsā lī tas zivis, vakariņ ā s laba grilē to ē dienu izvē le. Par viesnī cas vē rtī bu ļ oti, ļ oti laba. Ē diens ir garš ī gs un viss vienmē r ir svaigs. Mē s paņ ē mā m brokastis + vakariņ as, bet ar brokastī m var iztikt, it ī paš i, ja plā nojat pavadī t maz laika viesnī cā . Sā kotnē ji plā nojā m ī rē t auto un braukt pa salu. Š o kū rortu apmeklē jam otro reizi un jau esam izplā nojuš i, kur vē lamies doties. Un mū su ceļ ojumu aģ ents Dmitrijs Mirs, vispā r lielisks kolē ģ is, ieteica daudz punktu, kur un par ko mē s varam ietaupī t naudu, ko labā k apmeklē t. Rezultā tā ietaupī jumi sanā ca lieliski. Un viesnī ca mums bija pilnī gi piemē rota un pavadī ja ne vairā k kā piecpadsmit minū tes, izvē loties iespē ju. Es iesaku viņ u tagad visiem, mē s nekad neesam satikuš i tā du profesionā li. Kam vajadzī gs labs ceļ ojumu aģ ents, meklē jiet viņ u pē c vā rda un uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte. Viesnī cai ir neliela platī ba. Baseini, bet kopumā tā noteikti ir pilsē tas viesnī ca. Te atpū š as arī ģ imenes ar bē rniem, pat ir bē rnu baseini, bet atkā rtoju, es ar bē rniem te nebrauktu pat tā pē c, ka telpas ir mazas. Tas, protams, ir atkarī gs no jums. Kopumā viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. Mē s esam ļ oti apmierinā ti, manuprā t, tas ir lielisks lē ts risinā jums Magalufam.
аватар Unforget
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Ē diens - izcils! Brokastī s papildus standarta olā m daž ā dā s formā s, bekonam, pankū kā m, jogurtiem un pā rslā m ir vē l daudz kas cits: desiņ as, jamons, sarkanā s un baltā s zivis, skumbrija, š ampanietis un daudz kas cits. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba.
Ē diens - izcils! Brokastī s papildus standarta olā m daž ā dā s formā s, bekonam, pankū kā m, jogurtiem un pā rslā m ir vē l daudz kas cits: desiņ as, jamons, sarkanā s un baltā s zivis, skumbrija, š ampanietis un daudz kas cits. Paē dā m tik daudz, lai pietiktu lī dz vakariņ ā m. Vakariņ as ir š ikas, visi ē dieni garš ī gi: mī dijas, garneles, kalmā ri, gaļ a, ribiņ as, zupas, sieri, lasis, forele un, protams, vairā ku veidu saldē jums. Katru dienu cita ē dienkarte. Ja atpū š aties tikai brokastī s viesnī cā , vakariņ as var pasū tī t par 10 eiro no cilvē ka - tas ir tā vē rts, tik daudz un lē ti nekur nepaē dī siet. Viesnī cā nav pusdienu, ir uzkodu bā rs ar ļ oti patī kamā m cenā m.
Numuri ir lieliski, gaiš i un plaš i. Kas bija ļ oti patī kami pā rsteigts ledusskapis un seifs bez maksas. Ledusskapji ir jaudī gi, tie sasalst tā , ka visi dzē rieni kļ ū st ledus auksti.
Baseins ir liels, ir vē l divi bē rnu baseini un viens iekš telpu. Ja izejat no reģ istratū ras uz baseinu un ejat pa diagonā li pa labi jū ras virzienā , tur ir vā rti. Noteikti atrodiet to pirmajā dienā , nevis kā mē s treš ajā )))) Tā pē c ir daudz tuvā k doties uz jū ru. Izejot pa vā rtiem un pagriež ot pa labi, blakus ē kā (nedaudz uz leju) redzē siet lielveikalu. Š ampanietis ir lē tā ks
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, mierī gs un viesmī lī gs. Istabenes viesmī ļ i, reģ istratū ras darbinieki liels paldies visiem par patī kamo apkalpoš anu! Viesnī cas vestibilā ir viesu stafete krieviski runā još a meitene Ļ uba, ī paš s paldies viņ ai par palī dzī bu. Mums bija vē la ieraš anā s un mē s nokavē jā m vakariņ as, un pē dē jā dienā mums bija vē la izbraukš ana, vakariņ as mums vairs nebija atļ autas, bet Lyuba mums izrakstī ja karti un mē s vakariņ ojā m pē dē jā dienā , ņ emot vē rā pirmo nokavē š anos. Tā pē c, ja kas, sazinieties ar viņ u, viņ a palī dzē s jebkurā problē mā .
Iesaku viesnī cu.
аватар barmina.bb
Domā ju, ka jā sā k ar viesnī cas atraš anā s vietu. Daudziem patiks, ka viesnī ca atrodas mazliet tā lā k no centrā lā s partijas un tajā paš ā laikā nav tik tā lu, lai tur nokļ ū tu ar kā jā m. Bet kopumā viesnī ca ir klusa un mierī ga. … Tomēr ▾ Domā ju, ka jā sā k ar viesnī cas atraš anā s vietu. Daudziem patiks, ka viesnī ca atrodas mazliet tā lā k no centrā lā s partijas un tajā paš ā laikā nav tik tā lu, lai tur nokļ ū tu ar kā jā m. Bet kopumā viesnī ca ir klusa un mierī ga. Arī iepirkš anā s nav problē ma. Sabiedriskais transports aizvedī s uz jebkuru vietu un nav nepiecieš ams braukt ar taksi. Labs Mercadona lielveikals atrodas tikai vienas pieturas attā lumā no viesnī cas. Jū s varat iznomā t velosipē du tieš i pie viesnī cas. Vairā kas reizes bijā m uz klubu un vienreiz uz putu ballī ti sanā ca ļ oti forš i. Viesnī cas apkā rtnē ir daudz kafejnī cu un bā ru. Viesnī cā vakaros nav animā cijas kā tā das, uztaisa mazas izrā des, izrā des pā ris reizes bija ļ oti interesantas. Kam neinteresē ballī tes tieš i viesnī cā , jums tiks mā cī ta joga. Var spē lē t ū denspolo, to organizē animatori. Ir bē rnu klubs. Ekskursijas var rezervē t tieš i viesnī cā . Bet mē s, protams, nenā cā m viesnī cas dē ļ , bet lai pabū tu un jū ru) Jū ra pie 200-300 metriem nemē rī jā s kā das divas minū tes. Pludmale un ū dens ir ļ oti tī ri. Ieieš ana ū denī ir maiga un bez pā rsteigumiem akmeņ u veidā . Daudz daž ā du ū dens aktivitā š u. Mē s izgā jā m pilnī bā ) Tagad es jums pastā stī š u par uzturu, protams, velti mē s atteicā mies no viss iekļ auts, mē s ņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as, bet velti. Viesnī cā viņ us baro nokauš anai) Pilns ar augļ iem, nu, izņ emot dā rgos. Un tā melones, kivi un tamlī dzī gi kaudzes. Dzē rieni garš ī gi. Ļ oti garš ī gs š ampanietis. Bija arī grilē ti ē dieni. Ē diens bija pilnī gi piemē rots, bez eksotiskā m garš vielā m un tamlī dzī gi, izņ emot daž us ē dienus, bet tad ir atkarī gs, vai ē st vai ne) Iepriekš minē tajā tirdzniecī bas centrā viņ i paņ ē ma vietē jo eksotiku) Nu telpas ir š eit kā jums patī k, ja jums ir nepiecieš ams skats uz jū ru, jums ir jā maksā papildus standarts var bū t ar skatu uz tuvē jo viesnī cu. Lai gan kas bija tajā istabā . Ī sumā . Normā las mē beles. Par vannas istabu sū dzī bu nav. Tī rī š ana č etrā m reizē m bija jā atgā dina, bet tas bija tikai divas reizes. Kopumā viesnī ca ir lieliski piemē rota atpū tai pā rim, kā mē s, kā arī ģ imenei ar bē rniem. Vai vienatnē . Bet jums bū s jā pavada nevis viesnī cā , bet arī tuvumā .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu 2012. gada augustā . Pirmo reizi devā mies uz Eiropu. Rezultā tā . Kopē jie iespaidi par brī vdienā m, kas notika Maljorkā š ajā viesnī cā , ir vienkā rš i maģ iski ! ! ! Ceļ ojis ar tū roperatoru Sanmaru. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu 2012. gada augustā . Pirmo reizi devā mies uz Eiropu. Rezultā tā . Kopē jie iespaidi par brī vdienā m, kas notika Maljorkā š ajā viesnī cā , ir vienkā rš i maģ iski ! ! ! Ceļ ojis ar tū roperatoru Sanmaru. grezni! Pilnas 11 dienas! Viss ir skaidrs, bez kavē š anā s un neveiksmē m. Kopumā brī vdienas Spā nijā atstā ja pā rsteidzoš us iespaidus. Lidosta atrodas mazā k nekā stundas brauciena attā lumā no viesnī cas. Viesnī cas priekš ā ir autobusu pietura. Autobusi ir ē rti un kursē diezgan biež i. Viesnī ca ir ļ oti liela, bet teritorija ir diezgan maza, uz kuras ir č etri peldbaseini, tostarp bē rniem. Apmetā s istabiņ ā sestajā stā vā . Ļ oti tī rs un ē rts. Santehnika bija laba un viss strā dā ja. Istabas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a katru dienu. Viss nepiecieš amais no mē belē m un tehnikas bija! Viesnī cas personā ls ļ oti patī kams, pieklā jī gs, principā kā jau visi spā ņ i. Paņ ē mā m vakariņ as un brokastis. Brokastis, tā pat kā viss pā rē jais Eiropā , ir nedaudz vienmuļ as, bet viss tiek pagatavots kvalitatī vi. Vakariņ ā s daudz paeljas, picas, dā rzeņ i, sā nu ē dieni, gaļ a, mā jputni, zivis, salā ti, augļ i, gardi konditorejas izstrā dā jumi. Ir izvē le un viss ir ļ oti garš ī gs! Viņ i lieliski gatavo! ! ! Ā rpus viesnī cas ir vieta, kur klī st. Uz katra soļ a ir veikali, suvenī ru veikali, kafejnī cas, bā ri, restorā ni. Kopumā man ļ oti patika atpū sties š ajā vietā un viesnī cā !  
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар viktotiya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, ē diens neslavē jams, atraš anā s vieta diezgan laba (kā jau Spā nijai) - lī dz jū rai 3-5 min gā jiens, un ja gribas jautri pavadī t vakaru, tad uz bā riem, diskotē kā m - 5-7 minū tes (bet man š ķ iet, ka vakarā tas nav svarī gi). … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ē diens neslavē jams, atraš anā s vieta diezgan laba (kā jau Spā nijai) - lī dz jū rai 3-5 min gā jiens, un ja gribas jautri pavadī t vakaru, tad uz bā riem, diskotē kā m - 5-7 minū tes (bet man š ķ iet, ka vakarā tas nav svarī gi). Vienī gais mī nuss viesnī cā ir pilnī gs skaņ as izolā cijas trū kums, kā dreiz lī dz 2 naktī nā cā s klausī ties angļ u jokus, bet pē c sū dzī bas reģ istratū rā š is jautā jums tika atrisinā ts 5 minū š u laikā . Ja jums ir izvē le, kur pavadī t nā kamo atvaļ inā jumu - Maljorka ir diezgan labs risinā jums - liels skaits atrakciju un vē l krā š ņ ā ki un pasakainā ki lī č i.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es teiktu, ka š ī viesnī ca var bū t piemē rota gan ģ imenes, gan jaunieš u atpū tai, un noteikti, ka neviens nevienam netraucē s! Viesnī ca vienmē r ir ē rta un relaksē još a! Tikā m apsē duš ies, tiklī dz ieradā mies, mums patika istaba. … Tomēr ▾ Es teiktu, ka š ī viesnī ca var bū t piemē rota gan ģ imenes, gan jaunieš u atpū tai, un noteikti, ka neviens nevienam netraucē s! Viesnī ca vienmē r ir ē rta un relaksē još a! Tikā m apsē duš ies, tiklī dz ieradā mies, mums patika istaba. tur ir viss dzī voš anai nepiecieš amais)))) Gultas, TV, kondicionieris, balkons ar labu skatu, vannasistaba, ledusskapis, viss praktiski jauns un darbojas pareizi. Tī rī ja katru dienu, diezgan rū pī gi, mainī ja arī dvieļ us, un gultas veļ u saklā ja kā ik pē c 3 trī s dienā m, man pietika! Viesnī cas darbinieki visi pieklā jī gi un draudzī gi, ja bija kā di jautā jumi, uzreiz palī dzē ja tos atrisinā t, problē mu nebija! Attieksme pret visiem atpū tniekiem ir silta un atsaucī ga! Viesnī ca atrodas it kā prom no visā m ballī š u vietā m, tač u tajā paš ā laikā jū s varat tā s viegli sasniegt 10 minū tē s, un tur jums ir visas izklaides, ko varat iedomā ties atvaļ inā jumā ,
pā ris reizes biju uz klubu citā vietā , ļ oti ē rti no pieturas, kas atrodas blakus viesnī cai, atvedī s un aizvedī s! Teritorija maza, un nedomā ju, ka vajag, ā rā pilns ar izklaidē m, ja tā sevi palutina, peldies baseinā ar austeru))))) Ē diens viesnī cā pieklā jī gs, viss ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi! Vispā r man te viss der! Tagad es iesaku š o viesnī cu visiem saviem draugiem un arī jums! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sonya19
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir augstā ka par 3*. Serviss, personā ls un ē diens. Atraš anā s vieta nav slikta, galvenais, ka nav paš ā centrā , jo. ir diskotē ka VSM. Lai gan Magalufā viss ir relatī vs. Kur ir centrs, kur nav centrs - nav skaidrs. Tī rī š ana katru dienu un kvalitā te nav atkarī ga no padomiem, animā cija arī ir katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir augstā ka par 3*. Serviss, personā ls un ē diens. Atraš anā s vieta nav slikta, galvenais, ka nav paš ā centrā , jo. ir diskotē ka VSM. Lai gan Magalufā viss ir relatī vs. Kur ir centrs, kur nav centrs - nav skaidrs. Tī rī š ana katru dienu un kvalitā te nav atkarī ga no padomiem, animā cija arī ir katru dienu. Vienī gais negatī vais ir ļ oti trokš ņ ains kū rorts. Ar bē rniem patiesī bā , kā arī cilvē kiem pē c 25 labā k tur neiet. Angļ u jaunieš i staigā jot neļ aus gulē t lī dz 6-7 no rī ta. Turklā t neatkarī gi no logu atraš anā s vietas. Ar viesnī cu biju apmierinā ta, lai gan maz ticams, ka atkal doš os uz Magalufu. Maljorkā jā paņ em automaš ī na un jā brauc pa salu. Skati, skati un citi skati. Viens ceļ š uz kalniem ir ko vē rts. Jū s to atcerē sities ilgu laiku. )))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в ста метрах от пляжа Магалуфа, рядом с магазинами и ночными клубами. Построен в 1970 году, в 2015 году отремонтированы все номера. Отель ориентирован на семейный отдых.

Atrašanās vieta Отель в 26 км от аэропорта, в 17 км от центра г. Пальма, в 250 м от центра туристической зоны Магалуф, в 200 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Magaluf в 100 м от отеля. Пляж длиной 1,6 км и шириной 60 м. У бассейна шезлонги и зонтики бесплатно, полотенца под залог.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане Sol Guadalupe гостям подают блюда по системе «шведский стол», а в обеденном зале, в котором летом работает кондиционер, обслуживают по меню открытой кухни. Гости также могут посетить уголок итальянской кухни и снэк-бар у бассейна. Семьи с маленькими детьми могут круглосуточно пользоваться кухней.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для маленьких гостей оборудована игровая площадка и мини-клуб.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле организуется дневная и вечерняя развлекательные программы, включая занятия фитнесом, гимнастикой тайцзи и йогой. На всей территории можно пользоваться бесплатным Wi-Fi. К услугам гостей большой бассейн в форме лагуны с гидромассажной ванной, крытый бассейн и 2 детских бассейна.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 493 номера в 9-этажном корпусе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Crta. La Porrasa, s/n Majorca - Calvia 07181 Spain
Tālruņi: Tel: (34) 971 131958
Fax: (34) 971 130248
Tīmekļa vietne: Sol Guadalupe
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.