Palma Mazas II 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
4.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Emperador 2 * (Emperador 2 *) atrodas Arenālas kūrortpilsētā. Ekonomiskās klases viesnīca, lieliski piemērota mazbudžeta atpūtai, cilvēkiem, kuri neplāno pavadīt daudz laika viesnīcā.Vairāk →
аватар dianaklimovaelf
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tiem, kas vē las doties uz š o viesnī cu, brī dinu uzreiz - gaisa kondicionē š anas nav vispā r! Palī dzē s tikai melnraksts : ) Nekā dā gadī jumā nepiekrī ti dzī vot istabā ar skatu uz ielu – jo š ī ir saulainā puse un tu tur vienkā rš i nosmaksi pat naktī ! Pieprasiet istabu ar skatu uz baseinu – tur ir ē na un naktī s ir klusā ks, un telpas ir lielā kas un ē rtā kas. … Tomēr ▾ Tiem, kas vē las doties uz š o viesnī cu, brī dinu uzreiz - gaisa kondicionē š anas nav vispā r! Palī dzē s tikai melnraksts : )
Nekā dā gadī jumā nepiekrī ti dzī vot istabā ar skatu uz ielu – jo š ī ir saulainā puse un tu tur vienkā rš i nosmaksi pat naktī ! Pieprasiet istabu ar skatu uz baseinu – tur ir ē na un naktī s ir klusā ks, un telpas ir lielā kas un ē rtā kas. Paš as telpas ir pieticī gas, bet tī ras (nav tā lruņ u, bez ledusskapju! )
Vispā r uz 2* (ja ceļ o BEZ bē rniem, atpū š as, tusē , sauļ ojas utt. ) - tas ir okei. . . niecī gas brokastis, jo. š ajā viesnī cā virtuves vispā r nav (brokastī s: pā rslas ar pienu, kafija, tē ja, sulas, bulciņ as, maize grauzdiņ iem, ievā rī jumi un 2 veidu desas - un tā katru dienu!! ! ) Vakariņ as - citā Palma Mazā viesnī ca - ē dieni izcili - garš ī gi un daudzveidī gi! Personā ls ļ oti jauks un saprotoš s, reģ istratū rā ir bezmaksas wifi. Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet, atbildē š u.
Neiesaku š o viesnī cu ar bē rniem!


iemiesojums Burdik2
Sveiki!!! Vēlamies atpūsties viesnīcā EMPERADOR**.Man ir planšetdators un ļoti vajag WI-FI. Vai viesnīca (istabas) ir aprīkotas ar internetu? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель Emperador 2* (Эмперадор 2*) находится в курортном городке Ареналь. Отель эконом класса, прекрасно подходит для малобюджетного отдыха, для людей которые не собираются много времени проводить в отеле.

Atrašanās vieta Расположение: в 15 км от аэропорта, в 600 м от пляжа, в 300 м от Playa de Palma. Поблизости – бары, рестораны, дискотеки.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Adrese C/ Girona, 9, El Arenal, Spain
Tālruņi: +(34) 971 441862, Факс: +(34) 971 441308
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.