Melia Calvia Beach 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.510
№6 viesnīcas reitingā Maljorka
6.4 Numurs
7.6 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.8 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kalvijas krastā, mierīgā, paaugstinātā vietā. Uzcelta 1970. gadā, pilnībā renovēta 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota visu kategoriju tūristiem, īpaši ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар agent_borabora
- Mū sdienī gs, moderns dinamisks dizains gaiš ā s patī kamā s krā sā s. - Numuros ir peldmē teļ i/č ī bas, ledusskapis un seifs bez maksas. Spē cī gs matu ž ā vē tā js, bez bidē . Kapsulas kafijas automā ti, uz balkona nav privā tuma, kaimiņ i var viens otru vē rot. … Tomēr ▾ - Mū sdienī gs, moderns dinamisks dizains gaiš ā s patī kamā s krā sā s.
- Numuros ir peldmē teļ i/č ī bas, ledusskapis un seifs bez maksas. Spē cī gs matu ž ā vē tā js, bez bidē . Kapsulas kafijas automā ti, uz balkona nav privā tuma, kaimiņ i var viens otru vē rot.
- Terase restorā nā ar panorā mas skatu uz lī ci.
- Animā cija ir neuzkrī toš a vakara priekš nesumu veidā no labā kajā m mū zikas grupā m.
- SPA zona ar diviem peldbaseiniem, fitness, sauna - bez maksas.
- Level numuros ir vannas istaba ar stikla sienā m. Savs restorā ns un sava atpū tas telpa ar neierobež otu daudzumu bezalkoholisko dzē rienu un uzkodā m. Alkohols ir neierobež ots tikai noteiktos diennakts laikos.
- Publiskā smilš u pludmale daž u metru attā lumā , sauļ oš anā s krē sls un lietussargs katrs 35 eiro.
Viena no labā kajā m viesnī cā m Maljorkas dienvidos attiecī bā uz numuriem, pā rtiku un apkalpoš anu netā lu no pludmales.
аватар 9tnrtlsb
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Maljorkā . Sala noteikti ir pelnī jusi to apmeklē t. Ļ oti skaista un daudzveidī ga daba. Pirms brauciena bija bail kaut ko interesantu tur ieraudzī t – velti. Ļ oti interesantas ekskursijas un gidi NataliTour nav slavē jams - profesionā ļ i. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Maljorkā . Sala noteikti ir pelnī jusi to apmeklē t. Ļ oti skaista un daudzveidī ga daba. Pirms brauciena bija bail kaut ko interesantu tur ieraudzī t – velti. Ļ oti interesantas ekskursijas un gidi NataliTour nav slavē jams - profesionā ļ i. Ī paš i patika ekskursija "Valldemossa - La Granja Manor". Valldemossas ciems ir ļ oti skaista un mā jī ga vieta, un ekskursija ir informatī va, nevis nogurdinoš a. Man patika arī La Granja ī paš ums. Aptaujā jā m Palmu - arī neslikti, tad paš i braucā m ar autobusu un klaiņ ojā m pa pilsē tu un veikaliem, Super. No Magalufas lī dz Palmai vienkā rš i var nokļ ū t ar autobusiem 104-107 un daž iem citiem. Kas attiecas uz viesnī cu. nedaudz vī lies. Ieradā mies jū lija vidū un laiks nebija ī paš i silts un jū ra auksta, vē jš brī ž iem bija tikai ledains. Viesnī cā daudzi bija slimi (kakls, iesnas utt. ) Mani pā rsteidza karsto dzē rienu trū kums vakariņ ā s, ar angī nu nā cā s dzert ledus dzē rienus, un tad es devos uz savu istabu un to visu nomazgā ju. leju ar karstu tē ju, ko es gatavoju. Un istabā nebija nevienas brilles. nekā das glā zes, nekas no kā var pat ū deni dzert. Dī vaini. Nav pā rdomā ts. Mē s to redzam pirmo reizi. Saldā galda klā tbū tnē nebija tē jas un kafijas. Augļ i ir importa un arī ledains, lai gan melones un ananā si bija garš ī gi, bet arī ļ oti auksti. Magalufas pilsē tiņ a – ballī š u vieta nebū s garlaicī gi. Daudz bā ru, krogu un diskotē ku. Esiet gatavi satikties ar daudzā m mazā kumtautī bā m un vecā ka gadagā juma dā mā m, kuras pludmalē sauļ ojas ar augš pusi. Un tas viss ir blakus atpū tnieku bē rniem. Mani pā rsteidza daudzie smē ķ ē tā ji pludmalē un pie baseina, kuri pat nesteidzā s paiet malā pat no bē rniem.
Ar apmetni problē mu nebija, istabiņ a tika iedota 10. stā vā ar skatu uz kalniem. Labi. Saule mums uzspī dē ja tikai pē cpusdienā , kondicionē tā ju neizmantojā m, bet ī paš a karstuma arī nebija.
Вальдемосса На территории отеля Вид с балкона Подъезжаем к Вальдемоссе
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā.2012. gada septembrī . Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika. Viņ am ir ļ oti laba atraš anā s vieta! Man ļ oti patika, ka pret visiem atpū tniekiem izturas vienā di. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā.2012. gada septembrī . Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika. Viņ am ir ļ oti laba atraš anā s vieta! Man ļ oti patika, ka pret visiem atpū tniekiem izturas vienā di. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Personā ls vienmē r palī dzē ja it visā ! Man patika ē diens, viss diezgan daudzveidī gs, izņ emot brokastis, un viss ļ oti garš ī gs! Ū dens jū rā tī rs, kā arī pludmale, pastā vī gi tiek tī rī ta. Laba ieeja jū rā , piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, sauna, dž akuzi, baseini pieauguš ajiem un bē rniem, bē rnistaba. . . vakara animā cija brī ž iem ļ oti pā rsteidza, mums ļ oti patika! Viņ i iestudē ja daž ā das kostī mu izrā des. Vakariņ ā s reizē m skanē ja dzī vā mū zika, viesnī ca bija skaisti iekā rtota...baseinos peldē ja sveces...Š eit varat pavadī t brī niš ķ ī gas brī vdienas ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Linda_v
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tieš ā m vidē ja, normā la, ja nemeklē nepilnī bas. Bet mē s nemeklē jā m. Trū kumi bija tur. Mī nuss, protams, ir arī mū su ceļ ojumu aģ entū ra, kas mums konsultē ja viesnī cu, paš am to nezinot. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m vidē ja, normā la, ja nemeklē nepilnī bas. Bet mē s nemeklē jā m. Trū kumi bija tur. Mī nuss, protams, ir arī mū su ceļ ojumu aģ entū ra, kas mums konsultē ja viesnī cu, paš am to nezinot. Un apliecinot, ka, ja istaba mums nepatiks, noteikti varē sim to mainī t un piemaksā t par jebkuru skatu. Ļ aujiet man jums pateikt, mums tas neizdevā s. Ir daž as nianses:
1. Istabas gandrī z visas ir ļ oti dū makainas (izmē ģ inā jā m 3 variantus).
2. Neņ emt telpas pirmajos trī s vai č etros stā vos, uz istabu balkonu peroniem ir lieli krā ni no virtuves kondicionieriem (bloks no kondicioniera), kas ir ļ oti trokš ņ aini.
3. Istabas nav ar skatu uz jū ru, ar skatu uz citu viesnī cu.
Mums piedā vā ja istabu, kas atradā s viesnī cas otrajā stā vā (balkons pavē rā s uz jumtu, uz jumta bija kluč i no virtuves kondicionieriem. Lū dzā m mainī t istabu, piedā vā ja citu - uz tas pats stā vs, blakus istaba. Smarž oja mazā k, bet kondicionieri arī bija klā t.
Mē s vē lreiz prasī jā m citu istabu - viņ i mums iedeva mazliet tā lā k ar "tipa jū ras" skatu tajā paš ā stā vā ar ļ oti "sapuvē juš u smaku istabā ".
Ceturtajā reizē mums teica, ka viesnī ca ir pilna un viņ iem nav brī vu istabu. Ir JŪ NIJA vidū!!!!! ! ! Sezona sā kas no 1. jū lija.
Neesam konfliktu tū risti, tā pē c izvē lē jā mies otro variantu un pā rliecinā jā mies, ka Eiropā ne vienmē r uz vietas var vienoties par labu istabiņ u (kā to pā rliecinā ja tū risma aģ entū ra).
Ja neņ em vē rā istabas, tad viesnī ca ir normā la, netā lu no jū ras - 5 minū tes, virtuve ir pieklā jī ga, garš ī ga, daudzveidī ga.
Pats Maljorkas kū rorts ir super! Veikali, diskotē kas, pludmale gara, tī ra, ū dens tī rs! Viss bija lieliski, izņ emot viesnī cas numuru.
аватар Ekaterina82
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru lidojā m medusmē neš a ceļ ojumā uz apm. Maljorka Spā nijā no 25.07 lī dz 01.08. 10g. caur aģ entū ru Travel Club "5th Season". Svē tki tika organizē ti pā rsteidzoš i. Pirmkā rt, mums nebija problē mu ar vī zu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru lidojā m medusmē neš a ceļ ojumā uz apm. Maljorka Spā nijā no 25.07 lī dz 01.08. 10g.
caur aģ entū ru Travel Club "5th Season".
Svē tki tika organizē ti pā rsteidzoš i.
Pirmkā rt, mums nebija problē mu ar vī zu. Turklā t Spā nija mums iedeva vairā ku Š engenas lī gumu lī dz gada beigā m, kas mū s iepriecinā ja. Un mū su dokumenti iznā ca pat agrā k, nekā mē s gaidī jā m.
Otrkā rt, mū su izvē lē tā viesnī ca apstiprinā ja "Junior Suite" numuru, kas netika pā rdots Krievijas tirgū , un tas prasī ja mū su aģ enta pū les.
Treš kā rt, mē s lidojā m ar brī niš ķ ī gu daļ ē ji bezmaksas Aeroflot-Nordavia lidmaš ī nu un mums bija rezervē ts individuā ls transfē rs uz viesnī cu un atpakaļ.
Pirmo reizi ļ oti ilgā daž ā du ceļ ojumu laikā mums patieš ā m nebija nekā du problē mu ar braucienu.

Un tagad par Spā niju:
Maljorka ir neliela sala, kurā dzī vo tikai 600 tonnas. cilvē ku, no kuriem trī s simti dzī vo galvaspilsē tā Palmā . t. i.
iedzī votā ju blī vums, maigi izsakoties, "nē ". Spā ņ i ir neticami slinki cilvē ki, viņ i sā k strā dā t vē lu un beidz agri. Siesta uz pusi dienas. Apkalpoš ana kafejnī cā s un restorā nos ir lē na, neapmierinā ta, reizē m nekaunī ga. Tas attiecas arī uz viesnī cu. Mē s atpū tā mies Sol Antillas Barbados pilsē tā Magalufas apgabalā , un mums bija viss iekļ auts ē dinā š anas plā ns. Sā kumā domā jā m, ka tik ā rkā rtī gi negribī gi mū s apkalpo tā pē c, ka nemaksā jam naudu, bet izsniedzam karti ar VIP zī mogu, bet izrā dī jā s, ka tā nav. Tajos vakaros, kad ekstra. serviss par naudu - palika tā ds pats nesteidzī gs un pusneapmierinā ts.
Un tas laikam ir vienī gais Spā nijas valsts mī nuss.
Magalufas rajons, gluž i pretē ji, ir neticami aktī vs. Š ī ir ballī š u pilsē ta, kurā veikali ir atvē rti no rī ta lī dz vē lam vakaram bez siestas un daž i pat naktī , ar bezgalī gu skaitu restorā nu, bā ru un diskotē ku. Garlaicī gi nebū s.
Nevienā citā salas daļ ā nekas tamlī dzī gs nav.
Restorā ni tiek slē gti 21:00, pat paš ā centrā . Tiesa, es nedomā ju strī dē ties par Palmu, mē s tur nebijā m vē lā vakarā.
Galvenie Magalufas tū risti ir briti. Un, iespē jams, arī Maljorka.
Pludmale ir gandrī z visur - mī kstas smiltis. Esam bijuš i daudzos salas lī č os.
Izņ ē mums ir, piemē ram, Valldemosas osta. Ir neticams skaistums, bet nav kur peldē ties.
Uzskatu, ka ļ oti svarī gi ir ī rē t automaš ī nu. Paturiet prā tā , ka Maljorkā "automā tiskā s" automaš ī nas nav vē lamas un tā s ir gandrī z neiespē jami atrast. Labā k ir iepriekš noteikt, kurā s dienā s vē laties braukt pa salu - un rezervē t automaš ī nu. Neskatoties uz milzī go RENT A CAR skaitu, ir grū ti atrast automaš ī nu tajā paš ā dienā vai pat dienu iepriekš . Autostā vvieta gandrī z visur ir apmaksā ta, nav iespē jams novietot pa jebkuru dzelteno lī niju (vienmē rī ga, lauzta, punktē ta utt. ). Sods par droš ī bas jostas nepiesprā dzē š anos ir 300 eiro. Par ā truma pā rrā vumu kā par lielu.
Ciematā ierobež ojums ir 50 km / h, uz š osejas - 120 km / h. Luksoforu gandrī z nav, regulē š ana uz ceļ a ir saistī ta ar kustī bu pa apli. Tas, kurš ieiet lokā , vienmē r padodas.
Noteikti iesaku apmeklē t Formentoras ragu – salas ziemeļ os. Tas ir neticams skaistums. Bet neaizmirstiet, ka pē c 21:00 galvenajos Maljorkas rajonos jū s nevarē sit ē st. Benzī ns ir dā rgs - apmē ram 2 eiro.
Mē ģ iniet ņ emt dī zeļ a automaš ī nas, to ir daudz. Automaš ī nas, protams, pā rsvarā ir vieglas un mazas. Maksa ir no 45 eiro dienā un vairā k.
Viņ i gandrī z vienmē r lū dz atstā t depozī tu vai norā dī t kredī tkartes numuru.
Viena no galvenajā m izrā dē m Maljorkā ir Pirā tu š ovs, kas notiek tikai Magalufā . Neticami skaista izrā de, ļ oti iesaku apmeklē t. Atkarī bā no sezonas un vietas zā lē maksā no 55 lī dz 66 eiro (es varu nedaudz kļ ū dī ties). Tas ietver vakariņ as, dzē rienus un paš u izrā di.
Saka, ka bruņ inieku turnī rs š eit nav interesants, tā pē c nebraucā m. Arī Magalufā ir viena no labā kajā m un populā rā kajā m salas diskotē kā m. Bet mē s uz to negā jā m. Lai gan varbū t velti.
Duty free Maljorkas lidostā ir mazs, izvē le slikta. Izlaiš ana muitā tiek noformē ta pavisam vienkā rš i – ī si pirms iekā pš anas lidmaš ī nā muitnieki, nepaskatoties, iespiež pasē zī mogu. Un visu laiku Spā nija.
Ļ oti skaista sala, ar ļ oti labā m pludmalē m un dabu. Iesaku visiem apmeklē t un noteikti izmantot Travel Club pakalpojumus.
Savā vā rdā izsaku lielu pateicī bu Olgai Sokolovai par ģ enerā ldirektores brauciena organizē š anu. Viss bija visaugstā kajā lī menī !
аватар Salvador4
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Septembra sā kumā atpū tā mies. 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Laiks 27 denm, nakts 20, vē jš , saule nekarsē . Mū s aizveda uz viesnī cu ar transfē ru (baigs č aukstoš s vecs autobuss)"Tez Tour" sajukums protams ar rakstā mmaš ī nu. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā atpū tā mies. 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Laiks 27 denm, nakts 20, vē jš , saule nekarsē . Mū s aizveda uz viesnī cu ar transfē ru (baigs č aukstoš s vecs autobuss)"Tez Tour" sajukums protams ar rakstā mmaš ī nu. . .
Pati viesnī ca, PROTAMS, NEMEKLĒ.4-KU! personā ls knapi dzī vs, animatori deg uz pilnu klapi, bet tas ir tikai bē rniem, pieauguš ajiem tur bū s garlaicī gi, uzkopš ana istabā ir C pakā pe ar trā pī jā s interference, pudele uz balkona visu nedē ļ u bija tukš a!! ! gels un viņ u š ampū ns karā jas tū biņ ā s un ja beigsies tad nemainī s kamē r nenoņ emsi un nenoliksi pretī ieejai istabiņ a, mē ģ inā ju atstā t kā dzeramnaudu par tī rī š anu - NEŅ EM !!!!! ! vispirms 3 eiro, tad no principa 15 palika uz galda-NEŅ EM!!! ! paņ ē ma biļ eti viss iekļ auts , visos bā ros nemitī gi vilka ā rā naudu un nelabprā t apkalpoja, vip kartē s ka mums iedeva tikai divi pieauguš ie un mums ir arī divi bē rni, tā pē c pasū tot piemē ram 2 kokteiļ us un 1 ū deni bē rnam , uzreiz bakstī ja pie kartes un rā dī ja 2 iekš ā iekļ uvuš os cilvē kus, it kā atļ auts tikai 2 dzē rienus! labā k neiet!! ! daž i mazi baseini, daudz balinā tā ju, bet tī rs. ir sporta zā le-sū c!
Ē diens ir atseviš ķ s stā sts, ū dens dzesē tā jā ir tī rais balinā tā js!! ! Dzē rieni ar pilnu maksu arī no rī tiem nav iekļ auti, bē rniem jā pē rk dzē rieni un ū dens, to sulu un balinā tā ju izdzert nav iespē jams! brokastis un ne svaigs . daž reiz pasniedz sivē nus, jē ru, bet ja kavē , tad ak, piemē ram, pusdienas ir lī dz 15.00 un pē c 14.30 bū s jā grauž makaroni un vistas pā rpalikumi (ar neplū ktā m spalvā m, starp citu, pa 2 cm) bet badā tur noteikti nenomirsi! 4 veidu garš ī gi saldē jumi. satriecoš a sangrija(par maksu). Bijā m citā s viesnī cā s piekrastē , lī dzī gi gandrī z viss pa vecam, tā ka nevarē ja atrast super.
Pludmale-Soč i 89!! ! tautai tumš s!! ! bet bē rniem jautri! smiltis! saule! lai gan ar laiku mums galī gi nepaveicā s, vē ja ī paš i vakaros, pa dienu parasti karsts un vē jains. dvieļ i ī rē -10eiro gab. maksa maz kas ņ em. Brauciens ar izpletni piemē ram 2 personā m 70eiro (7min), katamarā ns 8eiro 30min, elektriskā laiva(kā katamarā ns ) - 24 eiro par 30 min. MILZĪ GS MINUSS - spē lē jies ar bē rniem smiltī s, tā ds iespaids, ka sē di pelnu traukā , smiltī s ir kaudzes izsmē ķ u !!! ! tas protams alvas (( ((varbū t tik apsē dā s)))) Es nemē ģ inā ju rakt citā vietā )))
Izklaide uz salas-pietiks visiem un katrai gaumei!! ! naktsdzī ve tikai pilnā sparā -jaunieš iem un ballī š u cienī tā jiem nebū s garlaicī gi! Var pavicinā t lī dz Ibizai (stunda peldē š anai) ir daudz ekskursijas. 45 eiro, braucā m ar 9-vietī gu busu 105 eiro (saka, ka var atrast lē tā k, neskatī jā mies, ņ ē mā m uzreiz no pirmā s auto nomas) bijā m WESTERN PARK akvaparkā (blakus, 15 min gā jiens) mums ļ oti patika. Bē rniem daudz baseinu un slī dkalniņ u, ū denskritumi. pieauguš ajiem pietiek arī ar ekstrē mu uz slidkalniņ iem. ieeja bē rniem no 4gadiem 12 eiro, pieauguš ajiem 24eiro. Pretī citam akvaparks (netika iekš ā , bija slē gts visu nedē ļ u). , sieva sajū smā ! tā lā k ar maš ī nu: Zoo ir š ausmī gi un mež onī gi smird! ž irafei tikai prieks! jautrs))) var braukt tieš i maš ī nā un baro dzī vniekus.
Alas interesantas, bet cilvē ku daudz, vē rts iet, bildē iekš ā video aizliegts. LA RESERVA nacionā lais parks skaists, daudz (25000 kv. m. ) takas, dzī vnieki, ū denskritumi, kalni, BET UZMANĪ BU! !! ! NEDOMĀ JIET TUR Ē ST! ! ! pē c nogurdinoš as pā rejas lejā ir tā da tipa restorā ns, kur piedā vā s paš am uz NETĪ RĀ GRILA uzcept svaigu gaļ u un desiņ as, PAŠ AM, UZ GALDIEM PUTNIŅ U UN TIKAI MĀ KOŅ US MUŠ AS!! ! atklā ja dā rgo briļ ļ u nozaudē š anu)) atgriezā s, bet Maljorkā viss strā dā lī dz 17:00, kavē jā s, kasī ja galvu un kā pa pā ri ž ogam (esam krievi) brilles neatrada, bet viņ u ū denskritumi visi ir mā kslī gi un visi pieci gabali nestrā dā pa nakti ! ! ) )) AKVĀ RIJS - tur visiem vienkā rš i jā iet, tī rs, skaists, interesants, noslē pumains, sajū smā gan bē rni, gan pieauguš ie, haizivis, dzeloņ rajas, bruņ urupuč i, medū zas, utt ir dž ungļ i - ī sti tropi, ū denskritums, augstā kā s klases parks neparasts skaistums visapkā rt!
Es vairs neapmeklē š u š o viesnī cu. . .
вид из номера ля резерва ля резерва зоопарк аквариум ля резерва
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti forš i!!! ! ! Iesaku visiem =) … Tomēr ▾ Ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti ļ oti forš i!!! ! ! Iesaku visiem =)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti patika! Mē s ar vī ru esam ļ oti priecī gi un noteikti brauksim vē lreiz! ) … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika! Mē s ar vī ru esam ļ oti priecī gi un noteikti brauksim vē lreiz! )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, atstā ja tikai pozitī vas emocijas. . . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, atstā ja tikai pozitī vas emocijas. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti labi atpū tā mies! ! Un viesnī ca ir lieliska un cilvē ki ir brī niš ķ ī gi. . . Vispā r, brauciens izvē rtā s ļ oti pozitī vs! Paldies jums visiem … Tomēr ▾ Ļ oti labi atpū tā mies! ! Un viesnī ca ir lieliska un cilvē ki ir brī niš ķ ī gi. . . Vispā r, brauciens izvē rtā s ļ oti pozitī vs! Paldies jums visiem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен на побережье Кальвиа, в спокойном месте на возвышенности. Построен в 1970 году, полностью реконструирован в 2015 году. Отель отлично подойдёт для всех категорий туристов, в первую очередь для отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 26 км от аэропорта, в 50 метрах от автобусной остановки и такси.
Pludmales apraksts Пляж длиной 1,6 километра и шириной 60 метров.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Пять бассейнов, один из них типа «озеро», еще один детский и один эксклюзивный для клиентов The Level. Три ресторана: ресторан со шведским столом Mosaico, итальянский ресторан Casa Nostra, а также доступ в ресторан Pez Playa. Бар у бассейна и бар-салон. Эксклюзивные услуги The Level, включающие салон, службу приема и размещения, бассейн и солнечную террасу. 5 конференц-залов вместимостью до 350 человек.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Mini Club для детей от 5 до 12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спа-центр YHI Spa, где есть бассейн с климат-контролем, процедурные кабины и полностью оборудованный фитнес-зал.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 316 номеров в 12-этажном здании отеля.

Istabās

Номера оформлены в элегантном современном стиле. В числе удобств — спутниковое телевидение и мини-бар. Из окон номеров открывается вид на море, сады или бассейн.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Calle Violeta, 1 - Calviá Beach, 07181 Mallorca
Tālruņi: Тел. (34) 971 131500
Tīmekļa vietne: Melia Calvia Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.