HSM Reina Del Mar 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.510
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta Plaja de Palmā, Maljorkā, populārā tūrisma rajona El Arenal centrā, 300 metru attālumā no pludmales. Atvērts no februāra līdz novembrim. Viesnīca tika uzcelta 1968. gadā un pilnībā atjaunota 2017. gadā. Tā ir 9 stāvu ēka, kas aprīkota ar 3 liftiem. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Vjacheslav756380
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mans apskats bū s ī ss, viss patika, ē diens normā ls, sakā rtots, bet vispā r vajag aizbraukt paskatī ties savā m acī m. Vienreiz devos uz pludmali, kas nav tā lu no viesnī cas, tad devos uz citu vietu. Ar atraš anā s vietu viss ir kā rtī bā , nav problē mu ar veikaliem, restorā niem un izklaidi. … Tomēr ▾ Mans apskats bū s ī ss, viss patika, ē diens normā ls, sakā rtots, bet vispā r vajag aizbraukt paskatī ties savā m acī m. Vienreiz devos uz pludmali, kas nav tā lu no viesnī cas, tad devos uz citu vietu. Ar atraš anā s vietu viss ir kā rtī bā , nav problē mu ar veikaliem, restorā niem un izklaidi. Arī viesnī cas personā ls diezgan sakā rtots, komentā ru nav. Jū s varat iet.
аватар Ann28
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man viss patika, lai gan rakstī ja, ka El Arenā la ir trokš ņ ains Vā cijas kū rorts, bet viss izrā dī jā s labi un diezgan kluss) Viesnī ca atrodas 3. lī nijā no jū ras, ejot apmē ram 3-5 minū tes. jū ra. Jū ra tī ra, dzidra, enerģ iska. … Tomēr ▾ Man viss patika, lai gan rakstī ja, ka El Arenā la ir trokš ņ ains Vā cijas kū rorts, bet viss izrā dī jā s labi un diezgan kluss) Viesnī ca atrodas 3. lī nijā no jū ras, ejot apmē ram 3-5 minū tes. jū ra. Jū ra tī ra, dzidra, enerģ iska. Ja gribi sā kumā iebraukt ar viļ ņ iem un dziļ ā k, tad vajag iet kā das 3 minū tes pa promenā di pa labi. 1.5h vienā virzienā , varē ja bū t tā lā k bet mē s bū tu tikuš i lī dz galvaspilsē tai tā lā k)Pludmales tī ras, koptas. cī nā s, lū dz piedoš anu ja pē kš ņ i uzgrū ž krastmalā , brauc lielā s kompā nijā s pa 10-15 cilvē kiem. Mū su viesnī cā bija vā cieš i. , bet pirmkā rt maz, otrkā rt, pā ris reizes kaut ko bļ aus, nu pa gaiteni pa naktī m skraidī s, bet tas arī viss. No kaimiņ u viesnī cā m vairā k bļ ā va no balkoniem un tad pa dienu. viesnī ca tika tī rī ta katru dienu, pē c nemainī jā s, bet vienmē r visu salocī ja, uzpildī ja degvielu, dvieļ i, ja izmeta uz grī das mainī ja, gē ls/ziepes katru dienu. Liels balkons ar galdu un 2 krē sliem. protams, bet bija kaut kas ko ē st un ko izvē lē ties vienmē r. Augļ i arbū zs, ā bols, banā ns, kivi. Vispā r neaizmirstiet, ka 3* omā riem un mango)Sanā ca visā di konditorejas izstrā dā jumi. No rī ta garš ī ga tē ja un kafija, kafija no a. kafijas automā ts, interesanta tē ja ar š okolā di un piparmē tru, tikai piparmē tra, romieš u kumelī te, zaļ a, melna ar garš vielā m.
Vakarā ir kur iet, ja gribi pastaigā ties pa promenā di, ja gribi bā rus, restorā nus, daudz, ir naktsklubs ar apsardzi) Saka, Mega Park ir labā kais Arenalā .
Par zā dzī bā m. Nezinu vai mums tā paveicā s, gids teica ka zog, kurkš ķ ē ja, gā jā m peldē ties pludmalē , atbraucam, bet mums nav 2 matrač u. Tur visi pē rk piepū š amos matrač us, tā sā p gulē t uz smiltī m, kas praktiski nav. gulē jā m uz tā m 2 dienas, treš ajā dienā nozaga.
Lielveikali pie viesnī cas 2: Mercadona un Eroski. Š ajos lielveikalos garš ī gs saldē jums, izvē le liela, cena no 2 lī dz 4 eiro par skā rdeni 445 grami, var izvē lē ties mazā k, var izvē lē ties vairā k.
Izvairī tā ensaimada un sobrasado desa, nu tā -tā , bet gaumes lieta. Ensaimada kā man ir parasta kā rtainā mī kla ar pildī jumiem, sobrasado viesnī cā smē rē ja uz maizes, kā pastē te. Te ir Cava š ampanietis. garš ī gs, vī ns tik-tā . Nam nam š ķ iņ ķ is un visā di man patika desiņ as un sieri. Alus tik-tik parasts.
No ekskursijā m devā mies uz 2 alā m Hams un Drag. Ļ oti forš i, viss spī d, tī rs gaiss, smukums un simfoniskā s mū zikas koncerts.
Devā mies uz Palmu, iepretim Caribean Bay viesnī cas pieturai numur 23.25. Maksa 1.5 eiro no cilvē ka 23 eiro utt.
Tur man patika iepirkties, tas ir tirgus netā lu no viesnī cas ceturtdienā s. Kā das tur ā das somas, oriģ inā lā formā , visā das milzī gas un mugursomas. Nopirku oranž u un melnu ā das banā nu pa 10 eiro par manu jostu.
Vajag apmeklē t arī Olivar tirgu Palmā , mmm austeres ar š ampanieti, vienmē r ar š ampanieti, nevis ar vī nu.
Maljorkā ļ oti patika, tī ra, zaļ a, draudzī ga. Viesnī cu iesaku.
на рынке Olivar устрицы по номерам,№ 1 меньшие и до №5.Цена за 1 штуку уже на блюде устрицы и шампанское в ресторане это одно блюдо морепродкутов,подойдет на 2 человека,цена 29 евро балкон отеля комната отеля ванная комната ванная комната отеля
аватар ekhalko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
laba viesnī ca. Ļ oti garš ī gs ē diens. Laba atraš anā s vieta no galvenā s ielas. Blakus autobusu pietura. Netā lu atrodas lielveikals Mercadona. Viesnī ca nav trokš ņ aina. Numuri ir tī ri un pastā vī gi uzkopti. … Tomēr ▾ laba viesnī ca. Ļ oti garš ī gs ē diens. Laba atraš anā s vieta no galvenā s ielas. Blakus autobusu pietura. Netā lu atrodas lielveikals Mercadona. Viesnī ca nav trokš ņ aina. Numuri ir tī ri un pastā vī gi uzkopti.
аватар kisska_933
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopē jais iespaids: 3* viesnī cai ļ oti laba un plaš a! Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! Sī kā k: 1. Istaba: ļ oti mā jī ga. Mē beles kopumā ir vienkā rš as, bet gaumī gas. Vannas istaba: glī ta un plaš a. Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka vannasistabā bija metā la plaukts lietu ž ā vē š anai (nevienā š ī s kategorijas viesnī cā un vē l augstā k tā du neesmu redzē jusi). … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids: 3* viesnī cai ļ oti laba un plaš a! Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba!

Sī kā k:

1. Istaba: ļ oti mā jī ga. Mē beles kopumā ir vienkā rš as, bet gaumī gas.
Vannas istaba: glī ta un plaš a. Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka vannasistabā bija metā la plaukts lietu ž ā vē š anai (nevienā š ī s kategorijas viesnī cā un vē l augstā k tā du neesmu redzē jusi). Un tur bija arī logs. Tā dē jā di vannasistabā bija iespē ja izž ā vē t ne tikai sī kumus, bet arī lielā kas, nepakļ aujot citus viesus.
Istabā nebija gaisa kondicionē š anas. Bet, tā kā mana istaba bija stū ra un nebija vē rsta uz saulaino pusi, es nejutu vajadzī bu pē c tā s. Istaba bija ē rta gan dienā , gan naktī . Agri no rī ta, kad durvis bija atvē rtas uz balkonu, zem plā nas palaga kļ uva pat vē ss.
Skats no manas istabas 4. stā vā nebija slikts: pa labi daļ ē ji bija redzama jū ra, priekš ā - skats uz kaimiņ u viesnī cu, lejā - mū su mazais, bet jauks baseins =)

2. Personā ls: draudzī gs un ļ oti atsaucī gs (tas attiecas uz reģ istratū ras personā lu, un istabenē m, un viesmī ļ iem restorā nā un bā rmeņ iem).

3. Ē diens: manai gaumei, diezgan daudzveidī gs gan brokastī s, gan vakariņ ā s. Protams, ne Turcija, tač u vienmē r varē ja atrast kaut ko tā du, kas atbilstu jebkura ne pā rā k izveicī ga tū rista vē lmē m.
Brokastī s: olu kultenis / olu kultenis, desiņ as / š ķ iņ ķ is, jogurti, graudaugi, ievā rī jums utt. Un arī nenormā li garš ī gi kruasā ni! (tomē r, lai tā s dabū tu, bija jā ierodas brokastī s ne vē lā k kā.10. 00 =) ). No dzē rieniem: tē ja, sula (no automā ta) un kafija no kafijas automā ta (espresso, kapuč ī no, karstā š okolā de).
Vakariņ ā s vienmē r bija iespē ja izvē lē ties: gaļ a vai zivs, apmē ram 5 (vai vairā k) salā tu veidi, spageti/kartupeļ i, pica utt.
Vē lē jos atzī mē t arī lielu skaitu augļ u (arbū zi, melones, kivi, banā ni, ā boli, apelsī ni, plū mes) un plaš u desertu klā stu (konditorejas izstrā dā jumi/kū kas, putas, pudiņ i, ž eleja, cepumi).
Restorā ns ir ļ oti plaš s un jauki iekā rtots. No vienas restorā na puses paveras skats uz siltumnī cu. Manuprā t, ļ oti patī kama vieta brokastī m un vakariņ ā m.

4. Viesnī cas atraš anā s vieta: 5-7 minū tes lī dz pludmalei (atpakaļ gan 7-10 minū tes, jo jā kā pj kalnā ).
Vē los atzī mē t, ka viesnī cai tuvā kā pludmale man š ķ ita labā kā no visā m citā m vietā m, kas atrodas tā lā k, proti: plaš a piekraste, laba ieeja jū rā un vairā kas palmas, kas rada gan patī kamu skatu, gan vieglu vē ju. karstā dienā.

Ja nepiecieš ams, pā rtikas preces var iegā dā ties lielveikalā , kas atrodas blakus viesnī cai (1 min. gā jiens).
Aiz lielveikala atrodas veikals, kurā var iegā dā ties nacionā los Maljorkas produktus: ensaimadas pī rā gu, sobrasadas desu, zā ļ u liķ ierus, sā li un vienkā rš i baudī t gardus konditorejas izstrā dā jumus.
Ceturtdienā s iepretim š iem veikaliem viņ i "lauž " tirgu, kur var iegā dā ties nedā rgas lietas no vietē jiem iedzī votā jiem (sarfā ni, stoles utt. ), interesantus suvenī rus radiem un draugiem.

Pretī viesnī cas ieejai atrodas automaš ī nu nomas aģ entū ra.

Disko bā ri atrodas netā lu no viesnī cas (apmē ram 10 minū š u gā jiens lī dz 1 disko bā ram). Pamatā lī dz 23.00 - 00.00 ieeja ir bez maksas. Mū zika ir absolū ti daudzveidī ga: jū s varat atrast disko bā ru ar popmū ziku, ar Latī ņ amerikas motī viem un citiem virzieniem.
Slavenā kā Arenā las diskotē ka "Mega Arena" atrodas 30 minū š u attā lumā no viesnī cas. Ir ieejas maksa.

Un visbeidzot, Maljorku ir vē rts apmeklē t!
Ļ oti iesaku apmeklē t salas rietumu daļ u (labā k ar auto, bet var arī doties ekskursijā ) un Formentoras ziemeļ u ragu, kur paveras satriecoš i dabas skati: jū ra, kalni un priedes! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель построен в Плайя-де-Пальма на Майорке, в самом центре популярной туристической зоны El Arenal, в 300 метрах от пляжа. Открыт с февраля по ноябрь. Отель был построен в 1968 году, полностью реновирован в 2017 году. Представляет собой 9-этажное здание, оборудованное 3 лифтами. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на южном побережье Майорки в городе Эль Аренал, в 300 м от пляжа. Расстояние до столицы острова — города Пальма составляет 10 км. Удалённость от аэропорта — 6 км, автобусная остановка расположена в 200 метрах от отеля.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж расположен в 300 метрах от отеля. Шезлонги, лежаки, водные виды спорта, бары — платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В отеле Reina del Mar работает кондиционированный ресторан, где подают горячие и холодные блюда по системе «шведский стол». Также в отеле есть лобби-бар, в котором несколько раз в неделю звучит музыка в стиле диско.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле Reina del Mar имеется открытый бассейн с детской зоной. На большой террасе есть шезлонги и зонтики, а также бар у бассейна.
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 180 номеров, оформлены в строгом стиле.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Baleares s/n, 07600 Эль-Ареналь
Tālruņi: Tel: (+34) 971 44 13 62
Fax: (+34) 971 44 07 35
Tīmekļa vietne: HSM Reina Del Mar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.