Globales Pionero Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.010
№15 viesnīcas reitingā Maljorka
6.7 Numurs
4.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.3 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā Maljorkas salas daļā, netālu no pludmales un kūrorta zonas centra. Tas sastāv no divām ēkām: Pionero (celta 1975. gadā, 312 istabas, 2 ēkas, 6 stāvi, 3 lifti) un Santa Ponsa Park (celta 1973. gadā). Pēdējā renovācija veikta 2002.gadā, pēdējā renovācija veikta 2010.gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар toma1956
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tos pie vī ra, veiksmī gi iekā rtojos 555 istabiņ a ar skatu uz ielu, sliktā k ja pagalmā , mā jī ga istabiņ a 2 gultas, liels plazmas TV, ir fē ns, atsauksmē s rakstī ja, ka nav fē na, ienesa savē jo. velti, ē diens izcils, daudzveidī gs, tikai restorā ns š aurs, verandā s nav galdiņ u, mazliet smacī gs. … Tomēr ▾ Atpū tos pie vī ra, veiksmī gi iekā rtojos 555 istabiņ a ar skatu uz ielu, sliktā k ja pagalmā , mā jī ga istabiņ a 2 gultas, liels plazmas TV, ir fē ns, atsauksmē s rakstī ja, ka nav fē na, ienesa savē jo. velti, ē diens izcils, daudzveidī gs, tikai restorā ns š aurs, verandā s nav galdiņ u, mazliet smacī gs. Viesnī ca atrodas 5 min. gā jiens lī dz pludmalei, jū ra tī ra, sekla, piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, viesnī cā bija daudz krievu. Blakus ir EROSKI lielveikals, kā Auchan, tur viss lē tā ks kā citos veikalos, sangria vī ns 4 eiro, brendijs 10 gadus vecs 10 eiro, jamon paņ ē ma par 12 eiro un garš ī gi arī par 26 eiro. Uz Palmu braucā m ar 102. autobusu, biļ ete maksā.3, 2 eiro, uzmanieties ar š oferiem rē ķ inot, krā pjas, 3-4 biļ etes uzbā ž , 1-2 vietā nepareizi atdod sī knaudu, mū s apmā nī ja. Katedrā le iespaidī gi atvē rta no pulksten 10, ieeja 6 eiro, jā izkā pj pirms tiek sasniegts finā ls pie katedrā les. Mē s devā mies visas dienas ekskursijā uz Formentor-Sineu tirgu par 40 eiro, skati ir lieliski, jū ra ir debeszila, Formentor pludmalē dodas 2 stundas peldē š anai, tirgū ir drē bes un jamons un dzī vi dzī vnieki, cenas tiek sauktas no buldozera, kaulē ties, atlaide 50-70% zemā ka. Mums patika mū su uzturē š anā s Pionero.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2011. gada jū lijā atpū tā s, paē da brokastis un vakariņ as. Pirms tam bija Spā nijā.2010. gada jū nijā Salou, arī.3, ir ar ko salī dzinā t. Ceļ ojis ar Pegazu. Viņ š , kā vienmē r, ir savā repertuā rā : lidojumam bija jā bū t pulksten 20:00, kā rezultā tā viņ i to pā rcē la uz 14:00 no viesnī cas, viņ i to paņ ē ma pulksten 10 no rī ta, diena tika nozagta. … Tomēr ▾ 2011. gada jū lijā atpū tā s, paē da brokastis un vakariņ as. Pirms tam bija Spā nijā.2010. gada jū nijā Salou, arī.3, ir ar ko salī dzinā t. Ceļ ojis ar Pegazu. Viņ š , kā vienmē r, ir savā repertuā rā : lidojumam bija jā bū t pulksten 20:00, kā rezultā tā viņ i to pā rcē la uz 14:00 no viesnī cas, viņ i to paņ ē ma pulksten 10 no rī ta, diena tika nozagta. Sā kums nebija slikts, bija daudz itā ļ u, vā cieš u. Reģ istratū ras darbinieces attieksme bija draudzī ga. Ē diens ir ē dnī cā , bet kvalitatī vs, augļ i nav daudzveidī gi, bet vienmē r pietiekami, nav drū zmas un nav rindu. Atš ķ irī bā no Salou š ampanieti no rī tiem nelej....Lī dz 25. datumam krievi pievilka un tad sā kā s, lielā kā daļ a ieradā s, acī mredzot pē c sarunā m ar Turcijas viesnī cā m, visiem viss ir iekļ auts. Restorā ns pā rstā ja tikt galā ar saviem pienā kumiem, augļ u praktiski nebija, izņ emot ā bolus, varbū t arī bija, bet rindas izmē tā tas gā jienā . Vispā r, kurš vē las izjust Turciju Spā nijā jums š ajā viesnī cā ar Pegasus. Pludmale tieš ā m tuvu. Esiet gatavi tam, ka parkā ir ducis priež u, kas aug uz smiltī m. Tur tieš ā m ir papagaiļ i. Pludmale ir smilš aina, kad stiprs vē jš no jū ras veido nelielu sniega vē tru, bet tā ir visu smilš aino pludmaļ u slimī ba. Jū ra ir tī ra, bet jā brauc prom, jo ​ ​ bē rni un peldē t neprotoš ie plunč ā jas uz sē kļ a. Netā lu esoš ā viesnī ca no tā s paš as Santaponsas parka grupas ir labā ka, to zinā m no draugiem, kas tajā paš ā laikā dzī voja. Ja ņ em Pionero, tad tikai ne sezonā , un tikai ar brokastī m. Var arī pusdienot kafejnī cā s vai iegā dā ties Eraskin lielveikalos, sanā ks lē tā k. Starp citu, conder ir par brī vu, un auto ledusskapis ir par naudu, bet mū su istabā tas bija atvē rts, acī mredzot spā ņ iem bija slinkums to aizvē rt. Starp citu, kalpi neņ em dzeramnaudu, bet ar tī rī š anu arī nepū las, iznesa atkritumus, saklā ja gultas, izslaucī ja balkonu, tā arī visa tī rī š ana. Kopumā vā jš trijotne.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар degura
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
… Tomēr ▾
Перевернутый домик Холл отеля Местные бомжики
аватар elenessa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ļ oti patika, viesnī ca laba, tī ra, tī ra katru dienu, nepiecieš amī bas gadī jumā tika mainī ti arī dvieļ i. Viesnī ca atrodas labā vietā , apkā rt ir daudz veikalu, kafejnī cu, lielveikalu. Lī dz jū rai ir 5-7 minū š u gā jiens, milzī ga pludmale, kur gribi, tur atrodies, jū ra ir krā š ņ a, smiltis baltas, lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas (11 eiro uz diviem), bet mē s nemazgā jā s, sauļ ojā s uz dvieļ iem, kā jau lielā kā daļ a tū ristu. … Tomēr ▾ Viss ļ oti patika, viesnī ca laba, tī ra, tī ra katru dienu, nepiecieš amī bas gadī jumā tika mainī ti arī dvieļ i. Viesnī ca atrodas labā vietā , apkā rt ir daudz veikalu, kafejnī cu, lielveikalu. Lī dz jū rai ir 5-7 minū š u gā jiens, milzī ga pludmale, kur gribi, tur atrodies, jū ra ir krā š ņ a, smiltis baltas, lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas (11 eiro uz diviem), bet mē s nemazgā jā s, sauļ ojā s uz dvieļ iem, kā jau lielā kā daļ a tū ristu. Mē s devā mies uz jū ru caur parku ar papagaiļ iem, jū s varat barot tos ar sē klā m, vai sadrupinā t bulciņ u, viņ i barojas. Aizbraucā m paš i (ar autobusu) uz Palmu (centru), iepirkā mies tur, uz Katedrā li (ļ oti skaista), arī ap Katedrā li ir daudz visā du ieliņ u. (brauciens ar autobusu maksā.2-3 eiro, pietura arī.5-7 min no viesnī cas). Paē dā m brokastis un vakariņ as, barojā m SUPER: dā rzeņ i, gaļ a, zivis, putnu gaļ a, mī dijas, augļ i, cepumi, saldē jums, visu nevar uzskaitī t, ē dienu daudz un pietiekamā daudzumā . Dzē rieni vakariņ ā s tika apmaksā ti, jo mums nebija viss iekļ auts, bet nemazgā jā mies, ū dens veikalos no 1 eiro (liela 5 litru pudele), un vī ni ir lē ti, dabī gi, bez cukura un konservantiem ( no 1-2 eiro). Vī ni ir lieliski un ļ oti garš ī gi. Viesnī cu iesaku visiem, š ķ iet, ka viss ir blakus, bet nav nekā da až iotā ž a, viss SKAIDRS UN CĒ LS. Vakarā daž ā dā s viesnī cā s bija animā cijas. Pā rsvarā atpū š as ā rzemnieki: angļ i, itā lieš i, spā ņ i, kaut kur no 11. jū nija sā ka nā kt daudz krievu, gribē tos tā dā vietā mazā k dzirdē t krievu runu, bet nekā acī mredzot sezona ir sā kusies un atnā kuš i daudzi bē rni (sā kā s troksnis, až iotā ž a), bet pa to laiku jau braucā m prom. Lieliski atpū tā mies, visu, ko prasī jā m tū roperatoram, visi dabū ja. Man ir ar ko salī dzinā t, bez Ē ģ iptes, Turciju un pat Taizemi nevar salī dzinā t. Tur, protams, ir savs š arms, bet Š Ī S tieš ā m ir Eiropas brī vdienas, viss š iki, mierī gi, kvalitatī vi, bez nejaukā m smakā m. Maljorkā un citur ir viesnī cas, kaut kur kalnos, pludmales mazas, apkā rt nav izklaides, kad mū s savā ca lidostā , mē s redzē jā m visas š ī s viesnī cas, kas atrodas pilnī gi neaizņ emtā s vietā s, mē s negribē tu bū t š ā dā viesnī cā , noteikti bū siet vī luš ies gan pā rē jā , gan valstī . Kopumā esam ļ oti priecī gi, ka apmeklē jā m š o vietu.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s dzī vojā m SANTA PONSA viesnī cā (tikai)))) nevis parkā , ne klubā utt. . . bet mums pā rsteidzoš i paveicā s, jo mū su viesnī ca JUST santa ponsa) izrā dī jā s ļ oti jauka. Ja godī gi, pirmo reizi Eiropā nokļ ū stu 3*, kur tik daudzveidī gs uzturs un tik plaš as telpas! ! ! Bija ļ oti pā rsteigts! Mē s dzī vojā m 103. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m SANTA PONSA viesnī cā (tikai)))) nevis parkā , ne klubā utt. . . bet mums pā rsteidzoš i paveicā s, jo mū su viesnī ca JUST santa ponsa) izrā dī jā s ļ oti jauka. Ja godī gi, pirmo reizi Eiropā nokļ ū stu 3*, kur tik daudzveidī gs uzturs un tik plaš as telpas! ! ! Bija ļ oti pā rsteigts! Mē s dzī vojā m 103. istabā ar skatu uz mā kslī go purvu ar sarkanā m zivī m)) un zaļ umiem. Skaņ as izolā cija ir ok. Vienī gais mī nuss ir tas, ka, ja atver balkonu naktī , tad no rī ta tevi noteikti pamodinā s autobuss ar tikko atbraukuš ajiem tū ristiem)), bet tas mū s netraucē ja, jo dzī vojoš o vā cu meiteņ u vecpuiš u ballī te ar mums vienā stā vā sagā dā ja daudz lielā kas neē rtī bas ))) Viesnī cā pā rsvarā ir vā cieš i (daudz vairā k nekā.50), itā ļ i (arī ) un krievi, gidi saka, ka viņ i ir vairā k nekā.90%)) Viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku. viesnī ca!!! ! ! Pā rsvarā spā ņ u un itā ļ u, angļ u. 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas lieliska, tī ra pludmale. . pludmalē nav daudz cilvē ku. Ļ oti skaista jū ra, tī ra. . . bet jū nijā ū dens joprojā m nav ī paš i jauks! ! Apkā rt ir daudz mazu kafejnī cu, bā ru un restorā nu. . Nevaru teikt, ka ē dienkarte bū tu daudzveidī ga ((nož ē lojā m, ka viesnī cā neņ ē mā m all inclusive ! ! ! Ar sistē mu ALL, ē diens viesnī cā ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs + vī ns un bā rs, kas strā dā katru dienu pie baseina. Bā rā var paņ emt kafiju jebkurā laikā , vī nu, kokteiļ us, uzkodas pirms pusdienā m (saldumi, saldē jums, kartupeļ i, cī siņ i, sviestmaizes utt. ) Vakariņ ā s vienmē r pasniedz 3 daž ā dus ē dienus (zivis, gaļ a, vista) ! ! ! Netā lu no viesnī cas ir autobusa pietura kur nokļ uvā m Palmā...apmē ram 10-15 minū tes ceļ ā . Maksa 1.9-2.5 eiro. Ir daudz mazo veikaliņ u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Vispā r suvenī ru veikaliņ i un pludmales tipa apģ ē rbs! Vakarā darba dienā s ļ oti omulī ga kafejnī ca SALSA BAR, bet))))ja tur salsu dejo, tad tikai pa pā riem vecvecā ku))))) Jaunieš iem vislabā kais variants ir Magalufa, tur ir Pacha, visā das ballī tes utt tur pa nakti visi dzer un izklaidē jas)))) santa ponsa, pā rsvarā bē rni un veci vecvecā ki! ! ! Magalufā var nokļ ū t arī ar autobusu. . . apmē ram 10 minū tes, bet ja braucat naktī , tad atgriež aties tikai ar taksi)), jo autobusi beidz kursē t 12:00 un sā kas 6-7 no rī ta. Bet atkal Magalufā pludmale ir sū dī ga))))) jū s nevarat salī dzinā t ar Ziemassvē tku vecī ti! ! ! Viesnī cā protams ir pā ris nianses!!!!!!!!!!!!! ! ! NEKĀ DĀ MATĒ NA! Vakara programma Bingo un bē rnu dejas)) katru vakaru tas pats) Internets ir maksas (2 eiro 30 min) Gaisa kondicionē š ana arī ir jā maksā , cik dzirdē ju no gides, bet mē s par to nesamaksā jā m, jo ​ ​ istaba ir lī dz 17-00 ē nā , un nekļ uva pā rā k karsts! ! ! Ledusskapis tiek apmaksā ts (18 eiro nedē ļ ā , maksā tikai par 7 dienā m, neatkarī gi no jū su atpū tas dienu skaita))) ja ir 8, tad vai nu atkal 18 eiro, vai 1 diena bez ledusskapja ) Droš s pē c tā s paš as sistē mas (18 = 7 dienas) Netā lu no viesnī cas atrodas liels EROSKI lielveikals, kur cenas vī nam un pā rtikai ir daudz zemā kas nekā mazos veikaliņ os tuvā k jū rai. . . starpī ba ļ oti ievē rojama lī dz 5 eiro par desu un vī nu! ! ! Kopumā Santa Ponsa ir brī niš ķ ī ga vieta relaksē još ai atpū tai ar bē rniem! Lai visiem labas brī vdienas! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar sievu ceļ oju 2009. gada septembrī . . Pirms tam viņ i bija Turcijā , Ē ģ iptē , Taizemē . Es nesalī dzinā š u to ar Tai, tam ir savs š arms. Bet Turcija un Ē ģ ipte, vismaz tur, kur bijā m mē s, nestā v blakus Maljorkai visā s pozī cijā s. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu ceļ oju 2009. gada septembrī . . Pirms tam viņ i bija Turcijā , Ē ģ iptē , Taizemē . Es nesalī dzinā š u to ar Tai, tam ir savs š arms. Bet Turcija un Ē ģ ipte, vismaz tur, kur bijā m mē s, nestā v blakus Maljorkai visā s pozī cijā s. Viesnī ca ir lieliska, labs rajons, skaista, sakopta Santaponsas pilsē ta. Ē diens (mē s paņ ē mā m brokastis un vakariņ as) ir nesalī dzinā ms, es jums apliecinu, ī paš i vakariņ as. Plaš s ē dienu klā sts: zivis jebkurā formā , gaļ a, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, saldē jums. Viss ir ļ oti garš ī gs. Pilsē ta ir klusa un mierī ga. Visi smaida. Veikalos un kafejnī cā s neviens neķ eras pie rokā m un nepiedā vā kaut ko nopirkt. Viss ir ā rkā rtī gi pareizi. Jū ra Santaponsā sagā dā ja lielu vilš anos. Kad atpū tā mies, lija lietus un kļ uva tumš i brū ns. Peldē š ana nebija jautra, neskatoties uz bē dī gi slaveno zilo karogu. Kopumā no mū su uzturē š anā s 11 dienā m lietus lija 5 dienas. Bet tas mū s nemaz netraucē ja. Pilsē tā ir daudz automaš ī nu nomas uzņ ē mumu. Diezgan lē ti, it ī paš i, ja jū s sadarbojaties ar citu pā ri. Mē s to darī jā m. Ceļ ot Maljorkā ir tī rs prieks. Gandrī z visu salu apceļ ojā m 4 dienā s. . Ir tik krā š ņ as pludmales - jū s š ū pojaties (Porto Cristo apgabals, Alkudija). A la Puketa. Tā viņ i peldē ja pē c sirds patikas. Ekskursijā m mans padoms ir paņ emt auto un visu apskatī ties paš iem. Lē ti un dusmī gi. Noteikti apmeklē jiet Valldemosu, dodieties uz Palmu, Formentoras ragu. Bet alas mums nepatika - cena ir augsta, un skats ir "izsū kts no pirksta". Kopumā laiks paskrē ja vē ja spā rniem. Es stingri iesaku visiem. Tiesa, tie, kuri iepriekš atpū tuš ies Turcijā vai Ē ģ iptē , riskē tajos vilties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2009. gada jū lijā . pamatojoties uz brokastī m. Tika uzskatī ts, ka spā ņ u treshka jā atbilst Eiropas standartiem, un atsauksmes bija diezgan pienā cī gas. Tomē r viesnī ca sagā dā ja vilš anos. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2009. gada jū lijā . pamatojoties uz brokastī m. Tika uzskatī ts, ka spā ņ u treshka jā atbilst Eiropas standartiem, un atsauksmes bija diezgan pienā cī gas. Tomē r viesnī ca sagā dā ja vilš anos. Ē kas galvenā daļ a atrodas gar pilsē tas ielu vienā pusē , gar citu viesnī cu (logs-logs) no otras puses. Turklā t starp š ī m divā m viesnī cā m atrodas saimniecī bas bloks ar izvilkumu no virtuves, kas, protams, ir š ausmī gi trokš ņ ains un “smarž ojoš s”. Gaisa kondicionieris darbojas slikti. Istaba maza, ar balkonu (bet ar tā diem skatiem nav jē gas), ar vecā m mē belē m, lē tu santehniku, ledusskapi (paš i sauc par coolbox un tas tiesa, jo nesalst nemaz) par maksu. no 18 eiro. Seifs ir arī par atseviš ķ u naudu (20 eiro) un ar atslē gu (! ), ar kuru, domā jams, jā dodas uz pludmali un jā sargā . Istaba atstā j novecoš anas un nož ē lojamī bas sajū tu. Un no 8 rī tā aiz istabiņ as durvī m dzirdamas skaļ ā s, krā sainā s dež urantu sarunas spā ņ u valodā . Divi ļ oti mazi baseini atrodas starp Pionero un Park viesnī cā m, tie smarž o pē c balinā tā ja un ir blī vi “izklā ti” ar korpusiem. Vienī gais š ī s viesnī cas pluss - ē dinā š ana. Viss par brokastī m bija ļ oti labs. Pa ne pā rā k tī ru ielu (50 metri) un pē c tam pa priež u birzi (apmē ram to paš u) ar trokš ņ ainiem zaļ ajiem papagaiļ iem jū s nokļ ū stat Santaponsas paš valdī bas pludmalē . Pludmale smilš aina, sakopta tā , bet lī cis ļ oti gleznains, ieeja jū rā lieliska, jū ra mierī ga ar zivī m un pī lē m. Nez kā pē c cilvē ki nerodas lī dz 9.00 un pē c 19.00 arī gandrī z neviena nav. Vienkā rš i peldē jā mies pirms brokastī m 1.5-2 stundas un vakarā , kā atbraucā m.
Ļ oti iesakā m jū ras velš u restorā nu tieš i iepretim viesnī cas ieejai. Pē c izskata pieticī gs, ar ne pā rā k labu (prom no jū ras) atraš anā s vietu, bet brī niš ķ ī gu virtuvi un uzmanī gu apkalpoš anu.
Vispā r, manuprā t, ja neņ em auto, tad tā pat kā pludmales brī vdienas nav ē rts variants. 7 dienā s nobraucā m vairā k kā.1000 km bez sasprindzinā juma: lieliski ceļ i, krā š ņ i skati, galvu reibinoš i kalnu ceļ i, brī niš ķ ī gas pludmales.
Tatjana (proat@mail. ru)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Rī ta jū ras debeszils plaš ums: tā lumā baltas jahtas un laivas. Un horizonts, kas stiepjas lī dz bezgalī bai. Mierī ga un maiga, jū ra apņ em ar savu vē sumu. Tā nu gribas peldē t un peldē t uz priekš u, paliekot š ajā brī niš ķ ī gajā miera un absolū tā s laimes mirklī ! Bet krasts atzvana. … Tomēr ▾ Rī ta jū ras debeszils plaš ums: tā lumā baltas jahtas un laivas. Un horizonts, kas stiepjas lī dz bezgalī bai. Mierī ga un maiga, jū ra apņ em ar savu vē sumu. Tā nu gribas peldē t un peldē t uz priekš u, paliekot š ajā brī niš ķ ī gajā miera un absolū tā s laimes mirklī !
Bet krasts atzvana. Santaponsa tikai mostas – priekš ā gara un drudž aina diena, ar atpū tnieku, veikaliem un bā riem piepildī tu pludmali – tie ir neatņ emami kū rorta zonas atribū ti. Es atgriež os no debesī m uz zemi, caur priež u birzi ar trokš ņ ainiem spilgti zaļ iem papagaiļ iem (ak, eksotiski) uz mū su viesnī cu Pionero Santa Ponsa, ko es jums pastā stī š u godī gi un atklā ti, bez izpuš ķ oš anas.
Tos, kuri Spā nijā atpū š as ne pirmo reizi, nepā rsteidz piekrastes rajonu netī rā s ielas. Maljorka nav izņ ē mums. No rī ta ī paš i uzkrī toš i uzkrī t pamestas, ar izkaltuš u alu pā rpludinā tas ietves, š ur tur nedaudz atkritumi, un degunā sit nemazgā ta bruģ a smaka - vispā r virzā mies uz Pionero viesnī cu, kas atrodas dziļ umā , 300 metru attā lumā no pludmales sā kuma.
Uzreiz jā saka, ka pusei atpū tnieku š eit nepaveicā s ar numuriņ iem. Mē s bijā m š ausmā s, kad saņ ē mā m atslē gas un iegā jā m istabā ar smieklī gi milzī gu ventilatoru pie griestiem, nomainot gaisa kondicionieri. Atverot balkona durvis, pā rsteigumā uz sekundi sastingā m: gaisu piepildī ja diezgan skaļ a vienmuļ a ventilatora skaņ a (acī mredzot, tas ir visas viesnī cas pā rsegs). Pretī - citas viesnī cas logi, kuras viesi arī "izbaudī ja" š o dā rdoņ u, lejā - restorā na jumts. Tad uzzinā jā m, ka vē l viena treš daļ a numuriņ u ir vē rsti uz viesnī cas pagalmu, kas ir piepildī ts ar atkritumu kastē m, kas izdala noteiktu smaku, piebrauc kravas automaš ī nas, lai izkrautu pā rtiku un viss.
Pā rē jie laimī gie (mazā k nekā puse no viņ iem) ieguva istabiņ as ar izeju uz diezgan klusu ieliņ u, kur bija iestā dī ti vismaz koki un iekā rtotas puķ u dobes. Draugi, jautā jiet š os numurus, ja jums jau ir gadī jies iekļ ū t Pionero! Paspē jā m tikai nomainī t istabu uz citu, lī dzī gu, bet atrodas nedaudz pa kreisi no galvenā trokš ņ ainā ventilatora, bija nedaudz klusā ks, un nebija ne smakas no izplū des gaisa, bet dū koņ a bija visu laiku, nevis visas divas nedē ļ as, dienu un nakti. Š ī skaņ a netraucē miegu, bet sē dē t zem tā s uz balkona ar glā zi sangrijas, diemž ē l, nav jautri.
Viesnī cai praktiski nav teritorijas, sauļ oš anā s krē slus pie baseina agri no rī ta aizņ em ā rzemnieki. Citā di viss nav slikti, pamatī ga trī s rubļ u banknota. Ē diens ir pieklā jī gs, ir š ovprogrammas, bē rnu animā cija vakaros. Pē c pulksten 23 viss aizmieg, dzī ve norimst lī dz rī tam. Arī gaiteņ i ir diezgan klusi, nekad nedzirdē jā m piedzē ruš os kliegš anu vai trokš ņ ainas kompā nijas naktī s, tikai kaimiņ u sarunas, kas iet garā m istabai. Š eit galvenais atpū tnieku kontingents ir ģ imenes ar bē rniem, pusmū ž a cilvē ki, maz jaunieš u.
Jū ra Santaponsā ir siltā ka nekā jebkur citur, tiesa: pilsē ta atrodas lī cī , un ū dens š eit sasilst. Jū nija beigā s ū dens bija 25 grā di, gaiss lī dz 35, dienā bija ļ oti karsts. Smiltis ir tī ras, viņ i tā s tī ra, mums ir jā ciena, nav slikti. Maljorka ir maģ iska, ja apbrauc to ar ī rē tu auto - ceļ i ir krā š ņ i, ir ko redzē t. Priecī gus svē tkus visiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Rī ta jū ras debeszils plaš ums: tā lumā baltas jahtas un laivas. Un horizonts, kas stiepjas lī dz bezgalī bai. Mierī ga un maiga, jū ra apņ em ar savu vē sumu. Tā nu gribas peldē t un peldē t uz priekš u, paliekot š ajā brī niš ķ ī gajā miera un absolū tā s laimes mirklī ! Bet krasts atzvana. … Tomēr ▾ Rī ta jū ras debeszils plaš ums: tā lumā baltas jahtas un laivas. Un horizonts, kas stiepjas lī dz bezgalī bai. Mierī ga un maiga, jū ra apņ em ar savu vē sumu. Tā nu gribas peldē t un peldē t uz priekš u, paliekot š ajā brī niš ķ ī gajā miera un absolū tā s laimes mirklī !
Bet krasts atzvana. Santaponsa tikai mostas – priekš ā gara un drudž aina diena, ar atpū tnieku, veikaliem un bā riem piepildī tu pludmali – tie ir neatņ emami kū rorta zonas atribū ti. Es atgriež os no debesī m uz zemi, caur priež u birzi ar trokš ņ ainiem spilgti zaļ iem papagaiļ iem (ak, eksotiski) uz mū su viesnī cu Pionero Santa Ponsa, ko es jums pastā stī š u godī gi un atklā ti, bez izpuš ķ oš anas.
Tos, kuri Spā nijā atpū š as ne pirmo reizi, nepā rsteidz piekrastes rajonu netī rā s ielas. Maljorka nav izņ ē mums. No rī ta ī paš i uzkrī toš i uzkrī t pamestas, ar izkaltuš u alu pā rpludinā tas ietves, š ur tur nedaudz atkritumi, un degunā sit nemazgā ta bruģ a smaka - vispā r virzā mies uz Pionero viesnī cu, kas atrodas dziļ umā , 300 metru attā lumā no pludmales sā kuma.
Uzreiz jā saka, ka pusei atpū tnieku š eit nepaveicā s ar numuriņ iem. Mē s bijā m š ausmā s, kad saņ ē mā m atslē gas un iegā jā m istabā ar smieklī gi milzī gu ventilatoru pie griestiem, nomainot gaisa kondicionieri. Atverot balkona durvis, pā rsteigumā uz sekundi sastingā m: gaisu piepildī ja diezgan skaļ a vienmuļ a ventilatora skaņ a (acī mredzot, tas ir visas viesnī cas pā rsegs). Pretī - citas viesnī cas logi, kuras viesi arī "izbaudī ja" š o dā rdoņ u, lejā - restorā na jumts. Tad uzzinā jā m, ka vē l viena treš daļ a numuriņ u ir vē rsti uz viesnī cas pagalmu, kas ir piepildī ts ar atkritumu kastē m, kas izdala noteiktu smaku, piebrauc kravas automaš ī nas, lai izkrautu pā rtiku un viss.
Pā rē jie laimī gie (mazā k nekā puse no viņ iem) ieguva istabiņ as ar izeju uz diezgan klusu ieliņ u, kur bija iestā dī ti vismaz koki un iekā rtotas puķ u dobes. Draugi, jautā jiet š os numurus, ja jums jau ir gadī jies iekļ ū t Pionero! Paspē jā m tikai nomainī t istabu uz citu, lī dzī gu, bet atrodas nedaudz pa kreisi no galvenā trokš ņ ainā ventilatora, bija nedaudz klusā ks, un nebija ne smakas no izplū des gaisa, bet dū koņ a bija visu laiku, nevis visas divas nedē ļ as, dienu un nakti. Š ī skaņ a netraucē miegu, bet sē dē t zem tā s uz balkona ar glā zi sangrijas, diemž ē l, nav jautri.
Viesnī cai praktiski nav teritorijas, sauļ oš anā s krē slus pie baseina agri no rī ta aizņ em ā rzemnieki. Citā di viss nav slikti, pamatī ga trī s rubļ u banknota. Ē diens ir pieklā jī gs, ir š ovprogrammas, bē rnu animā cija vakaros. Pē c pulksten 23 viss aizmieg, dzī ve norimst lī dz rī tam. Arī gaiteņ i ir diezgan klusi, nekad nedzirdē jā m piedzē ruš os kliegš anu vai trokš ņ ainas kompā nijas naktī s, tikai kaimiņ u sarunas, kas iet garā m istabai. Š eit galvenais atpū tnieku kontingents ir ģ imenes ar bē rniem, pusmū ž a cilvē ki, maz jaunieš u.
Jū ra Santaponsā ir siltā ka nekā jebkur citur, tiesa: pilsē ta atrodas lī cī , un ū dens š eit sasilst. Jū nija beigā s ū dens bija 25 grā di, gaiss lī dz 35, dienā bija ļ oti karsts. Smiltis ir tī ras, viņ i tā s tī ra, mums ir jā ciena, nav slikti. Maljorka ir maģ iska, ja apbrauc to ar ī rē tu auto - ceļ i ir krā š ņ i, ir ko redzē t. Priecī gus svē tkus visiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums pavlovez
Uz viesnīcu dodamies 2 pieaugušie ar 2 bērniem. Meklētājā tas izsit ģimenes numuru.Viesnīcas mājaslapā tāda nav. Vai varat pateikt, kāds ir ģimenes numuru lielums? Kādas ir gultas?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums nikiforov.k.i
Kurš no trim ir "labs" un kurš ir "ne tik labs"?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в живописной части острова Майорка, недалеко от пляжа и центра курортной зоны. Состоит из двух корпусов: Pionero (1975 год постройки, 312 номеров, 2 здания, 6 этажей, 3 лифта) и Santa Ponsa Park (1973 год постройки). Последняя реновация была проведена в 2002 году, последний ремонт проводился в 2010 году. Отель отлично подойдёт для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 30 км от аэропорта. 20 км от центра г. Пальма. 300 м от остановок общественного транспорта. 250 м от центра туристической зоны Санта-Понса.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Santa Ponsa в 300 м от отеля. У бассейна шезлонги, зонтики бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан: завтрак 07:45-10:30, обед 13:00-15:00, ужин 18:45-21:30. Шведский стол.

Бар & Lounge: с 10:00 до 24:00.

Бар у бассейна: с 10:00 до 24:00.

Снэк-бар: с 12:30 до 4:00 вечера.

2 бассейна в Pionero (открытый и крытый): часы работы с 10:00-19:00. Услуги прачечной (понедельник - пятница). 2 конференц-зала (максимально 160 человек), расположены в Santa Ponsa Park. Салон для отдыха.

Барбекю, круглосуточная стойка регистрации, отопление, терраса для загара.

Размещение домашних животных не допускается. Курение запрещено во всех номерах.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, детская дискотека, открытый бассейн работает с 10:00-19:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дневная развлекательная программа. Аквааэробика, бочча, дартс. Профессиональные шоу (3 раза в неделю). Сауна, с 07:30-09:30 бесплатно, остальное время за дополнительную плату. Теннисный корт, волейбольная площадка и площадка для мини-футбола (ковровое покрытие) в отеле Playa Santa Ponsa. Солярий. Игровые автоматы платно. Поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • golfs
  • volejbols
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • aerobika
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 286 номеров в двух 5-этажных зданиях.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Puig des Teix, 5 07180 Santa Ponsa - Majorca
Tālruņi: Tel: +34 (971) 69-00-00
Fax: +34 (971) 69-16-66
Tīmekļa vietne: Globales Pionero Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), волейбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.