Jautājums o Kostadorāde

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
204 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Iesakiet foršas pludmales Salou (Kostadorada)
Iesakiet foršas pludmales Salou (Kostadorada)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-12-174 gadā atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар ollennka
Kādi ir pludmales "vēsuma" kritēriji?
аватар kruton
Tīrība, ūdens aktivitātes, sauļošanās krēslu un lietussargu pieejamība. Nu, kaut kas tamlīdzīgs) Vienmēr ir pieejami labākie.
аватар Pachok
Tas ir aptuveni vienāds visu ceļu no Salou līdz Cambrils. Atšķiras tikai trīs gabali - mazā Capellans pludmale, mežonīgā, bet tomēr cilvēku pārpildītā, Platja Llarga un Platja des Colodar netālu no Best Negresco. No jūnija līdz septembrim, ieskaitot, tas nekur nebūs tīrs un pārpildīts tā vienkāršā iemesla dēļ, ka Lielbritānijas zemo cenu biļetes uz Barselonu ir lētākas nekā netīrumi, un tur var lidot jebkurš students, strādnieks, sētnieks un pat bezdarbnieks no Dienvidkaukāza. it kā uz viņu lauku mājām.
аватар sugak70
Visas pludmales ir pašvaldības. Visur ir viens un tas pats. Ja gribi nemaksāt par sauļošanās krēslu, paņem savu dvieli, neviens neteiks ne vārda. Tīrīšana pludmalē katru dienu no rīta. Salou, protams, ir Por Aventura. Pludmales ir kā pludmales. Vakarā ir jautri nogaršot dažādus kokteiļus krastmalā. Bet būtībā nav garšas, tikai dizains ir foršs fotogrāfijām ar dažādiem lietussargiem un cepurēm tur. Un tās ir pilnīgas muļķības.
аватар shmoel
Diemžēl nav īsti skaidrs, kas tavā izpratnē ir "foršs". Ja meklējat nelielu, klusu atmosfērisku pludmali, es ieteiktu Playa Dels Llenguadets. Tas nav zināms daudziem, nav redzams no ceļa un no citām pludmalēm, no abām pusēm ieskauj akmeņi, nav drūzmēšanās un trokšņa, smiltis ir bez akmeņiem, ieeja ir patīkama un diezgan maiga, tas ir visvairāk ar bērniem, jo. viņi nekur neaizies un nepazudīs; tāpat kā citās pludmalēs, var iznomāt sauļošanās krēslus un saulessargus (vai arī izmantot savu dvieli), ir neliels bārs. Šķiet, ka citas izklaides nav.
аватар AnnaFirmirova
Sveiki! Pievienošu arī Llenguadets Beach. Ūdens tīrs un silts, pati pludmale maza. bet tur ir skaisti. Patiešām, maz cilvēku par to zina, tāpēc atpūtnieku ir maz. Tas atrodas starp akmeņiem. Pludmale ir smilšaina, maiga ieeja ir ērta. Tem. kam tas ļoti patiks ar bērniem - jums nav jāuztraucas. Uz vietas ir kafejnīca. Zinu, ka ir tīrākas pludmales par šo, bet man patika viss - nekādu sūdzību. Gluži pretēji, mazā cilvēku skaita dēļ jūs varat atpūsties. Neviens tevi netraucē, un arī tu, neviens. Neskatoties uz to, ka pludmale ir maza, ir dušas un tualetes. Iesaku tur sauļoties.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kostadorāde
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl