Teātris Salvadora Dalī muzejs un La Roca tirdzniecības vietas, pagājušās sezonas kolekciju krājumi

07 Februāris 2013 Ceļošanas laiks: no 01 Aprilis 2012 ieslēgts 01 Jūlija 2012
Reputācija: +27
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Iepazī stieties ar lielā ko sirreā listisko objektu pasaulē : Salvadora Dalī Teā tra muzeju. Tā atrodas bijuš ā Pilsē tas teā tra ē kā , 19. gadsimta ē kā , kas tika nopostī ta Pilsoņ u kara beigā s. Uz š ī m drupā m Dalī nolē ma izveidot savu muzeju, pā rdomā jot katru detaļ u. Iekš pusē jū s varat redzē t viņ a pē dē jo istabu un kapu, kur atrodas viņ a ķ ermenis. Muzejā atrodas lielā kā esoš ā š ī slavenā Katalonijā dzimuš ā un auguš ā mā kslinieka darbu kolekcija. Apmeklē tā ji visa gada garumā var baudī t viņ a gleznas.

Pats muzejs jau ir mā kslas darbs ar drosmī gā m gleznu, skulptū ru, mē beļ u, dekorā ciju un neparastu darinā jumu kombinā cijā m. Daudzā s telpā s sienas un jumtu pilnī bā klā j milzī gas gleznas: daž as ir unikā las kompozī cijas, bet citas ir jau esoš o darbu palielinā tas kopijas.


Nepalaidiet garā m iespē ju doties ceļ ojumā uz apbrī nojamo mā kslas pasauli. Ar Plana Bus mē s jū s aizvedī sim uz Dalī muzeju no Salou, Cambrils vai La Pineda, lai pavadī tu neaizmirstamu dienu. Ieeja muzejā ir iekļ auta biļ etes cenā .

Arī š ajā tū rē mē s piedā vā jam apmeklē t La Roca Village (atrodas La Roca del Vallè s, Barselonā ) Š eit jū s atradī siet vairā k nekā.100 boutiques un restorā nus ar atlaidē m lī dz pat 60% no sā kotnē jā s cenas. Labā kie modes sievieš u, vī rieš u un bē rnu apģ ē rbu, aksesuā ru un mā jsaimniecī bas preč u zī moli. Iegremdē jieties modes pasaulē !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Его шикарный кабриолет!
Вход в музей Дали!
Произведение искусства дали!
Знаменитый Театр-Музей Дали!
Изумительный диван-губы:творчество Дали!
В небо!
Стены знаменитого музея в котором захоронен Сальвадор Дали!
Знаменитые яйца Сальвадора!!!
Что имелось ввиду?
Сальвадор Дали-великий художник и творитель искусства!
Произведение Дали!
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums