Natālijas tūres - neveiksmīga tūrista izvēle

15 Septembris 2009 Ceļošanas laiks: no 05 Septembris 2009 ieslēgts 14 Septembris 2009
Reputācija: +6.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Cienī jamie tū risti! Nekad neceļ ojiet no tū roperatora Natalie Tours, jo, pā rfrā zē jot viņ u paš u saukli "Natalie Tours ne vienmē r ir laba izvē le! " Sā kot ar lidojumu, par kuru tiek prasī ta piemaksa 50 eiro, lai ar Aeroflot veiktu rī ta lidojumu plkst. 10:00 (vakara lidojums pē c 10 stundā m, jū s zaudē jat laicī gā s vakariņ as (nevis vē lā s vakariņ as, kas tiek piedā vā tas plkst. 2). am), staigā pa valsti, guļ , patiesī bā visi iereģ istrē jas viesnī cā nā kamajā dienā ).

Satikā s pie lidostas gides Tatjanas. Daudz ceļ ojot, pirmo reizi saskā rā mies ar to, ka gide vienkā rš i ieslē dza ierakstu ar ievadstā stu diskā un neko vairā k neteica, kā vien piedā vā ja autobusā no viņ as nopirkt dzē rienus.


Iepazī š anā s tikš anā s no rī ta viesnī cā ar Jupi sulā m un klajiem meliem bija š ausmī ga. Konkrē ti tika teikts, ka nepē rkot ekskursijas no konkurentiem, jo ​ ​ tā s ilgi aizņ em ekskursijas, izmantojot bezmaksas ceļ us utt. Un, paldies Dievam, mē s ņ ē mā m ekskursiju no paš valdī bas pā rstā vjiem, kā es saprotu, kuri oficiā li darbu Spā nijā , jo ekskursija bija interesanta, jautra, dedzī gi ar krieviski runā još u gidu, bija daudz pozitī vu emociju. Bet no Natalie Tours iegā dā tā s ekskursijas uz Monseratas kalnu bija grū ti dzirdē t gidu Maiju, kura klusi un ar grū tī bā m runā ja krieviski, vienlaikus melojot, ka mikroviļ ņ u krā sni nevar izmantot kalnā , kad tā s paš as krievu grupas ar blakus stā vē ja gids, kuram bija mikrofons. Un pat tā ds sī kums kā brī dinā jums bū t modriem atvaļ inā jumā (zā dzī ba) izskanē ja no Natā lijas Tū ras pā rstā vju lū pā m - jū su problē mas, ja nauda tiek nozagta. Un no gida mutes, sauksim viņ u no paš valdī bas, bija acī mredzamas baž as, sniedza praktiskus padomus savas droš ī bas nodroš inā š anai, beigā s sakot, ka negrib redzē t mū su asaras. . .

Secinā jums: MĒ S NEKAD VAIRĀ K NEDOSIEM CEĻ OJUMĀ NO TŪ RES OPERATORES NATALIE TOURS !! !

P. S. Mā cieties no citu kļ ū dā m.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Натали турс - неудачный выбор туриста
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums