Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem

Rakstīts: 13 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 27 augusts — 3 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Ļ oti rū pī gi izvē lē jos viesnī cu atpū tai ar mazuli (2.5 gadi), izvē lē jos š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s pulksten 12:00, ne agrā k. Ieradā mies 9:30, mums atļ ā va atstā t mantas un izsū tī ja pastaigā ties. Ir gan plusi, gan mī nusi.
Plusi:
Labs ē diens. Ir izvē le gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
No rī ta dzē rieni (tē ja, kafija, sula, piens utt. ) ir bez maksas, vakarā jā maksā .

Bē rniem bija olas, makaroni, desiņ as, gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, deserti, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, jogurti utt. Pieauguš ajiem katru dienu tika pasniegts kaut kas no jū ras veltē m, daž reiz garneles, daž reiz mī dijas. Piektdien bija papildus liela sieru izvē le (bija arī zilais siers) un jū ras veltes. Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as un nepalikā m izsalkuš i. Turklā t istabā bija plī ts, var droš i gatavot. Vienī gais trū kums ir mazs trauku daudzums, ar vienu pannu ī sti “neattī rī ties”.
Blakus viesnī cai ir neliels lielveikals. Tur var nopirkt visu nepiecieš amo.
Jū ra un pludmale. Tī ra jū ra un pludmale nevar vien priecā ties, turklā t lī dz braukš anai nepiecieš amas aptuveni 5 minū tes. Ļ oti skaista krastmala ar priež u parku. Netā lu atrodas ezers ar pī lē m, kuras var pabarot.
Atraš anā s vieta. Blakus ir autobusu pietura. 20 minū š u gā jiena attā lumā ir Cambrils, vakaros tur pastaigā jā mies, maza un mā jī ga pilsē tiņ a.
Istabas: mums bija divistabu komplekts ar virtuvi un balkonu. Balkons ir ļ oti plaš s, pasē di tur vakaros un pļ ā pā , ko vajag.
Mī nusi:
Personā ls. Reģ istratū rā principā visi runā spā niski ar zinā mā m grū tī bā m angliski. Krievu valodā tikai meitene Veronika, bet mē s ne vienmē r saņ ē mā m viņ u aizstā t. Ļ oti atsaucī ga un laba. Apkopē jas, tur ir Mamma Mia!! ! ! Cik viņ i ir trokš ņ aini! Mū su mazulis vē l pa dienu guļ un kad aizmiga sā ka trokš ņ ot un kad es palū dzu klusā k lai nepamodinā tu mazuli viņ iem vienalga. Ja jū su bē rns ir viegls gulē tā js, tad aizmirstiet par viņ a veselī go miegu, viņ i ar mē belē m un darba instrumentiem rada tā du troksni, ka traktora vadī š ana jums liksies kā klusums. Turklā t, tī rot, viņ i var droš i smē ķ ē t uz jū su istabas balkona, un nevienam neinteresē , ka jū su ģ imene nesmē ķ ē , elpojiet dū mus no sirds.

Trokš ņ a izolā cija. Viņ a vienkā rš i neeksistē . Garā m gā ja sē tnieks ar ratiņ krē slu, liekas, ka pagā jis blakus.
Internets. Precī zā k, tā neesamī ba. Bezmaksas internets tikai vestibilā . Ir maksas, 3 eiro dienā , un tagad UZMANĪ BU: pat ja jū s to pē rkat, tas nav fakts, ka tas noķ ers jū su istabā . Mē s nopirkā m 4 dienas, un tā ī sti nebija, mē s to vienkā rš i nesapratā m.
Autostā vvieta. Par to maksā.14 eiro dienā .
Tī rī ba. Bū tu labā k, ja apkopē jas tī rī tu, nevis pī pē tu un bļ autu uz visu ē ku. Kad mē s reģ istrē jā mies, istaba bija vairā k vai mazā k tī ra, bet pē c tam viņ i to uzkopa. Viņ i pat ne vienmē r slaucī ja grī du, nemaz nerunā jot par tā s mazgā š anu.
Nav veļ as mazgā tavas.
Kopumā kopumā iespaidi bija labi, bet tiem, kam rū p ideā la tī rī ba un klusums, labā k uz š ejieni nebraukt. Vakaros bē rniem tiek rī kota animā cija. Ir arī labs rotaļ u laukums. Bē rniem ir vieta, kur apgriezties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар