The Element Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.510
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas Kambrilsas nomalē, Salou centrā, Kostadoradas centrā, kur varat baudīt tradicionālu Vidusjūras atmosfēru. Viesnīca uzcelta 1976. gadā, pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Viesnīca ir 4 stāvu ēka. Viesnīcas kopējā platība ir 4500 kv. m Ieteicams relaksējošām brīvdienām, īpaši ģimenēm ar bērniem. Ir krieviski runājoši darbinieki.Vairāk →
аватар VitaP1990
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ir daudz teksta, kā arī “iespaidu”. Ī sā k sakot, viesnī ca neatš ķ iras no daudzā m citā m apkā rtnes viesnī cā m. Bet personā la darbs ir kaut kas, domā ju, ka tā da attieksme pret viesnī cas viesiem vē l ir jā meklē . … Tomēr ▾ Ir daudz teksta, kā arī “iespaidu”. Ī sā k sakot, viesnī ca neatš ķ iras no daudzā m citā m apkā rtnes viesnī cā m. Bet personā la darbs ir kaut kas, domā ju, ka tā da attieksme pret viesnī cas viesiem vē l ir jā meklē . Viesiem, kuri, starp citu, maksā naudu par š o "atpū tu".
UZŅ EMŠ ANA. Reģ istratū rā strā dā krievu un spā ņ u administratori (sievietes, tikai viens - vī rietis. Tikai viņ š nebija rupjš ). Olga un Natā lija (administratores) - tas ir ž ests. Droš i vien mā sas) Viņ as nemaz neprot komunicē t, ir rupjas, satiek ciemiņ us ar tā diem uzpurņ iem, it kā tagad iedotu tev sejā . Garastā voklis tika sabojā ts katru dienu.
ANEX TOUR. Atseviš ķ s viesnī cas stā sts ir "Anex tū re", kas dara visu, lai atpū tu padarī tu vē l grū tā ku. Gide Irina teica, ka ar visiem jautā jumiem varat sazinā ties ar viņ u. Es uzdevu tikai vienu jautā jumu vietnē WhatsApp (kā viņ a teica), jautā jums bija svarī gs un attiecā s uz ekskursiju, ko no viņ as iegā dā jā mies.
Dabiski, ka atbildi nesaņ ē mu, lai gan vē stule tika izlasī ta.
Un viesnī cā atpū š as gandrī z tikai krievi.
Ak, cits stā sts - bā rmenis. Man nav nekas pret gejiem, bet pret tā dā m pi___ pū cē m - man ir! Viņ š ir vienkā rš i rupjš un grimasē ! Ne reizi vien pamanī ju, kā viņ š kliedza cilvē kiem, lai aiz sevis aiztaisa durvis uz viesnī cu - vecas, nolaistas durvis, kurā m nav aizvē rē ja. Un tā pē c cilvē kiem bū tu jā uztraucas par to, ka durvis neaizveras ar pirmo reizi un ir jā pieliek pū les, lai tā s aizvē rtu. Ja nepamanī jā t, ka pē c ieieš anas durvis atvē rā s - rakstiet izš ķ ē rdē ts -, bā rmenis sā ks kaut ko spā niski kliegt visai telpai un vicinā t rokas, pauž ot visu savu neapmierinā tī bu, pā rvē rš ot š o ainu par skandā lu. Un, kad pamanā t, ka viņ u salauztā s durvis nav jū su problē ma, un jums nav jā uztraucas par viesnī cas problē mā m, bā rmenis sā k klikš ķ inā t ar mē li, ņ urdē t un grimasē t. Tā das muļ ķ ī bas nekur citur nebiju redzē jis.
APKALPOŠ ANA. Un vē l gribu atzī mē t, ka daudz ceļ oju, esmu bijis daž ā dā s valstī s, bet tā du servisu kā Spā nijā nekur neesmu redzē jis. Viņ i saka, ka Francijā ir vē l sliktā k, tagad es pat nevē los pā rbaudī t)

PLUDMA. Starp citu, pludmale ir plaš a, vidē ji tī ra, ir lielisks veloceliņ š un pastaigu promenā de. Bet paturiet prā tā , ka jū s neatradī siet sauļ oš anā s krē slus. Iespē ja ir nopirkt lietussargu un drā nu un gulē t uz smiltī m. Kas attiecas uz mani, tad vajadzē tu bū t tiesī bā m izvē lē ties, jo ne visi ir pieraduš i pie pā rē jiem "mež oņ iem".

Tie nav visi mī nusi, spilgtā k aprakstī ju to, kas palika atmiņ ā.

Personisks piemē rs no uzturē š anā s viesnī cā . Kā du dienu mē s ieradā mies pasū tī t brokastis nā kamajā rī tā , jo devā mies ekskursijā . Reģ istratū rā ieradā mies 20:40, un, kā izrā dī jā s, viesnī cas noteikumi (admins no letes izņ ē ma papī ru), ka brokastis var pasū tī t tikai lī dz 20:00.
Un te jau vē rtē jam personā la darbu: varē tu aiziet uz sapulci un atrisinā t jautā jumu (piezī mē ju, ka tikko izgā jā m no restorā na, kur nesen bija sā kuš ā s vakariņ as un vē l bija daudz ē diena. Starp citu, mē s iepriekš bija pasū tī jis brokastis, tā arī bija: 1 ā bols, 1 pudele ū dens un sviestmaize - 2 maizes gabaliņ i, un iekš ā daudz sī polu un nedaudz piparu - tā es lū dzu uztaisī t sviestmaizi ar sieru nevis gaļ u ), tā pē c š oreiz varē ja ielikt vismaz š o !! ! Bet nē ! Mē s ieradā mies ar 40 minū tes vē lu, un mums tas nebija paredzē ts, mums tika uzlikts naudas sods. Alva. Rezultā tā mē s palikā m ar sabojā tu garastā vokli, izsalkuš i lī dz pat pusdienā m (lī dz sasniedzā m galamē rķ i).
Papildus mū su gadī jumam es personī gi regulā ri novē roju ainas, kad viesis pieteicā s reģ istratū rā , lai risinā tu daž ā das problē mas, tā s burtiski "nolika pie vietas" un paskaidroja, ka "saprotiet, š ā das problē mas netiek ā tri atrisinā tas" - tas ir situā cija, kad kā da ģ imene atnā ca ziņ ot, ka no griestiem š obrī d pil ū dens uz viņ u gultas un jautā ja, ko darī t un vai š ī iemesla dē ļ nebū s kā das problē mas. Starp citu, ģ imene bija krieviska (pieklā jī ga, pieklā jī ga), tač u tas viņ us neglā ba no "laukuč iem".

Viesnī cas PRIEKŠ ROCĪ BAS. Viss, kas viesnī cā bija normā li, bija numurs un tā uzkopš ana. Kalpones ir zeltainas, ļ oti centā s arī tad, kad aizmirsā m pamest eiro. Un viņ i smaidī ja un smaidī ja. Un par š ā du laipnī bu un sirsnī bu mē s vienmē r atstā jā m dā snu dzeramnaudu.
Ja dodaties daudz ekskursijā s un (vai) braucat pats, tad nebū s garlaicī gi.

Par ko maksā t naudu, tas, protams, jā izlemj katram paš am, bet es uzskatu, ka tas ir noziegums neuzrakstī t savu atsauksmi.
Galu galā , ja es bū tu lasī jis š ā du atsauksmi pirms ekskursijas iegā des, es noteikti nebū tu izvē lē jies The Element Hotel!
Тот самый бармен- Утро на пляже. Уже через час здесь будет много людей) Шкаф в прихожей
аватар kpolyakova1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba, stilī ga, pilnī gi jauna viesnī ca ar draudzī gu un draudzī gu personā lu (trī s cilvē ki runā krieviski, par pā rē jo man grū ti atbildē t)) Jū ra ir pā ri ceļ am, ejiet piecas minū tes. Autobusu pietura tieš i pie viesnī cas. … Tomēr ▾ Laba, stilī ga, pilnī gi jauna viesnī ca ar draudzī gu un draudzī gu personā lu (trī s cilvē ki runā krieviski, par pā rē jo man grū ti atbildē t)) Jū ra ir pā ri ceļ am, ejiet piecas minū tes. Autobusu pietura tieš i pie viesnī cas. Netā lu no viesnī cas ir 5 labi krogi (alus un sidra cienī tā jiem)) Wifi nesaņ ē mā m ne restorā nā , ne reģ istratū rā , bet tas nav tik svarī gi labas atpū tas labad) Viesnī ca tika atvē rta 26. aprī lī , mē s bija pirmie atpū tnieki, ar katru dienu viesnī ca kļ uva labā ka un labā ka) Ja jums nepatī k augsto tehnoloģ iju elementi dekorā , tad š ī viesnī ca nav paredzē ta jums)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Апартаменты расположены на краю Камбрилс, в центру Салоу, в самом сердце побережья Коста Дорада, где вы можете насладиться традиционной средиземноморской атмосферой. Отель построен в 1976 году, последняя реновация производилась в 2014 году. Отель представляет собой 4-этажное здание. Общая площадь отеля — 4500 кв. м. Рекомендуем для спокойного отдыха, в первую очередь для семей с детьми. Есть русскоговорящий персонал.

Atrašanās vieta Центр Салоу находится в 10 минутах езды на автобусе, знаменитый тематический парк Порт Авентура в 15 минутах езды на автобусе. Отель в 120 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 20 км от центра Таррагоны, в 2 км от центра г. Камбрилс, в 50 м от пляжа.
Pludmales apraksts В 25 метрах от отеля расположен общественный песчаный пляж протяженностью 15 км, между отелем и пляжем проходит дорога. Пляжные полотенца — бесплатно. Зонтики, шезлонги на пляже — платно.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Гости могут посетить ресторан «шведский стол», бар и снек-бар. Упакованные ланчи предоставляются по запросу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В отеле проводятся вечерние развлекательные программы, имеется детский клуб и детская игровая площадка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports В общем лаундже можно поиграть в дартс, бильярд и настольный теннис.
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 92 номера (для некурящих), из них 40 с видом на море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Diputació, 153, 43850 Камбрильс, Испания
Tālruņi: (+34) 877 449 865
Tīmekļa vietne: The Element Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.