Port Aventura 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.910
№16 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.4 Numurs
6.6 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas milzīga atrakciju parka teritorijā, kas stilizēts kā Vidusjūras zvejnieku ciemats un sastāv no trīs un četrstāvu ēkām. Viesnīca uzcelta 2002. gadā, pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Viesnīcas viesiem ir bezmaksas piekļuve Port Aventura atrakciju parkam. Viesnīca ir lieliski piemērota jebkuram tūristu lokam, īpaši ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ostas aventura Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas tū res pa Kataloniju 17.05. 18. Visiem š ī s viesnī cas parka iemī tniekiem bp. Lī dz pludmalei ar kā jā m 20 minū tes. Š ogad autobuss uz pludmali nekursē . … Tomēr ▾ ostas aventura
Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas tū res pa Kataloniju 17.05. 18.
Visiem š ī s viesnī cas parka iemī tniekiem bp.
Lī dz pludmalei ar kā jā m 20 minū tes. Š ogad autobuss uz pludmali nekursē .
Ieeja parkā tieš i no viesnī cas.
Nakts izrā de 3 dienas.
Numurs ir standarta. Plaš s, bet man tas nepatī k. Š ķ iet, ka viss ir tik tī rs, smarž o labi, bet ne ļ oti.
Es ar viņ u nebrauktu.
аватар igigbi
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem. Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu, kas pavadī ta viesnī cā PORT AVENTURA 4 * Hotel, kuru mana sieva un mazdē ls pavadī ja 4 gadus laika posmā no 2016. gada 03. lī dz 17. septembrim. Es nerakstī š u negatī vas un pozitī vas atsauksmes, bet es rakstī š u par realitā ti, kas pastā v. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu, kas pavadī ta viesnī cā PORT AVENTURA 4 * Hotel, kuru mana sieva un mazdē ls pavadī ja 4 gadus laika posmā no 2016. gada 03. lī dz 17. septembrim. Es nerakstī š u negatī vas un pozitī vas atsauksmes, bet es rakstī š u par realitā ti, kas pastā v. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja burvī ga dā ma, kura brī vi runā ja spā ņ u un angļ u valodā s. Kā ī sti krievu tū risti mē s nerunā jam citā s valodā s, izņ emot krievu un krievu neķ ī trā s valodas, tač u tas netraucē ja mums sazinā ties. Viesnī cā ir bezmaksas WI-FI, un es uzreiz pieslē dzu tieš saistes tulkotā ju, kas mums palī dzē ja. Nā kotnē reģ istratū rā es runā ju ar divā m meitenē m, kas runā ja krieviski. Viesnī cas personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Ja sakā t sveiki (hola (spā ņ u.
) - sveiks) pirms sazinies un pasmaidi, tad tu smaidī si pretī un uzzinā si visu nepiecieš amo. No viesnī cas, izmantojot karti no istabiņ as, uzreiz dodaties uz atrakciju parku (ļ oti ē rti). Brokastis un vakariņ as tiek pasniegtas divos restorā nos, kas atrodas viesnī cas teritorijā . Bet, ja paņ ē mā t pilnu pansiju, jo jums ir mazs bē rns un jums jā pabaro pusdienas, tad gatavojieties pā rsteigumiem. Jums tiks izsniegti pusdienu kuponi, kurus varē siet izmantot tikai atrakciju parkā norā dī tajos ā trā s ē dinā š anas restorā nos. Viena biļ ete pieauguš ajam maksā.17, 4 eiro, bet bē rnam 9.6 eiro. Pē c š ī aprē ķ ina jums tiks piedā vā tas kompleksā s pusdienas, bet mē s paņ ē mā m tikai to, ko gribē jā m. Jā bū t gataviem, ka bē rnu pusdienas, š is ir burgers ar kartupeļ iem, viss bija amerikanizē ts, bet mazdē lam ņ ē mā m dā rzeņ u salā tus un ceptu vistu.
Ja atnā cā t tikai uz atrakciju parku un neplā nojat doties nekur citur, tad varat ņ emt pilnu pansiju, bet es to neieteiktu. Kuponi piesaista jū s parkam. Man patika ē dieni viesnī cas restorā nos. Daž ā di gaļ as un zivju ē dieni, makaroni, picas, visdaž ā dā kie salā ti, svaigi dā rzeņ i un augļ i, garlaicī gi nepalika divu nedē ļ u laikā . Vairā kas dienas pavadī jā m jū rā , un bija neliela vilš anā s, ka nevarē jā m pā rdot kuponus pusdienā m. Lai gan pirms š ī s ekskursijas iegā des izlasiet milzī gu skaitu atsauksmju. Lī dz jū rai gā jā m kā jā m, no kalna 1.6 km. Pludmale ir liela un smilš aina. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli tiek apmaksā ti, 5 eiro dienā . Man ļ oti patika jū ra, tī ra, mierī ga, ū dens dzidrs, ieeja gluda, tā pē c ar maziem bē rniem kas vajadzī gs. Atseviš ķ i vē los vē rst viesnī cas viesu uzmanī bu, ka atrakciju parks tika slē gts 24:00 un lī dz tam laikam viss dā rd un č ī kst. 9. -11. septembrī parks atvē rts lī dz plkst. 03.00, bet 12. plkst. 19.00.
00 iestā jā s klusums. Pē c vakariņ ā m grasī jā mies doties pastaigā pa parku, bet tas bija slē gts. Kā viņ i mums paskaidroja, sezona beidzā s, jo bē rni 12. septembrī devā s uz skolu. Parka un atrakciju jaukumus neaprakstī š u, jo par to raksta visi. Bet es gribē tu pievē rsties tam, ka visas atrakcijas ir paredzē tas jū su augumam. Ja esi ī sā ks par 140 cm, tad daudz braucienus nevarē si nobraukt. Mazdē la augums ir 110 cm, tā pē c secinā jumus izdariet paš i. Bē rniem ir ļ oti maz atrakciju. Mazliet par istabā m: š ī s nav istabas ilgstoš ai uzturē š anā s laikam, manuprā t, vilks tikai 3*. Kopē jais iespaids par svē tkiem bija pozitī vs, ja piever acis uz daž iem sī kumiem.
Secinā jums: ja dodaties atvaļ inā jumā uz Spā niju, izmantojiet š o viesnī cu tikai, lai izklaidē tos atrakciju parkā , bet ne vairā k. Brī vdienā m pie jū ras ir nepiecieš ama cita viesnī ca.
аватар Kirnas
Port Aventura 4 * atrodas Vila-Seca pilsē tā , netā lu no Salou pilsē tas, 15 km attā lumā no Taragonas, 100 km attā lumā no Barselonas lidostas. Viesnī cai ir tieš a piekļ uve PortAventura parka "Mediterr? nia" zonai, kas ir iekā rtota Vidusjū ras stilā . … Tomēr ▾ Port Aventura 4 * atrodas Vila-Seca pilsē tā , netā lu no Salou pilsē tas, 15 km attā lumā no Taragonas, 100 km attā lumā no Barselonas lidostas.
Viesnī cai ir tieš a piekļ uve PortAventura parka "Mediterr? nia" zonai, kas ir iekā rtota Vidusjū ras stilā . Tā ir savdabī ga zvejnieku ciemata kopija ar lieliskiem dā rziem un plaš u gleznainu ezeru.
Es apmeklē ju š o viesnī cu 2013. gada novembrī reklā mas tū res ietvaros.
Reģ istrē š anā s bija standarta, aizpildī ja karti, izsniedza reģ istrā cijas karti, kartes ieejai parkā , un š ī s ir istabas atslē gas, visā di parka bukleti, parka karte, kaut arī spā ņ u valodā , viesnī cas karte un ī ss ceļ vedis par visu kompleksu (parks, restorā ni, viesnī cas utt. ).
Viesnī cas teritorija ir diezgan plaš a, tajā ir 2 peldbaseini, Spa centrs, Wi-Fi ir bezmaksas visā viesnī cas teritorijā (jā prasa login, parole un jā izmanto to savai veselī bai), 3 restorā ni, tie pasniedz brokastis + vakariņ as, un vairā k nevajag, jo lielā ko daļ u laika pavadi atrakciju parkā vai pludmalē .
Numurs. Saņ ē mā m gaiš u, tī ru, ē rtu istabiņ u, zilā un baltā krā sā , ļ oti patika televizors - balta plazma, grī da - flī zes, vannasistaba pieticī ga, bez volā niem. Ir arī Wooddy numuri - ģ imenes numuri, tajos ir peldmē teļ i un č ī bas.
Uzturs. Ir 3 restorā ni, apkalpoš anas bufete, Vidusjū ras virtuve, tradicionā lais jamons, paelja, jū ras veltes, augļ i, dā rzeņ i, salā ti, gaļ a - ir izvē le, garš ī gi, apmierinoš i), ir arī.2 A la Carte restorā ni, uzkodu bā rs, kafejnī ca.
Apkalpoš ana. Personā ls draudzī gs, viesmī lī gs, vienmē r labprā t palī dz, reģ istratū rā nesaprot krievu valodu, runā angliski, spā niski.
Nepatika: atraš anā s vieta lī dz pludmalei, bet tas mī nuss nav bū tisks. Lī dz pludmalei jā tiek kā jā m, vai ar taksi 1 km. Visa infrastruktū ra pilsē tā , lī dz Salou pilsē tai 1 km.
Viesnī cas priekš rocī bas. Viesnī cas iemī tniekiem ieeja Port Aventura parkā ir bez maksas.
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem.
Woody Woodpecker - главный герой отеля! Стандартный номер. Стандартный номер. Карта отеля. Территория отеля. Вечерняя анимация для деток.
аватар greatstar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā bija pirmā reize Eiropā , mē s tur devā mies parka dē ļ . Viesnī cā ieradā mies naktī , recepcijā no mums paņ ē ma 13 eiro, viņ iem ir kaut kā ds nodoklis (katram 1 eiro par nakti un cik naktis paliksiet). Mū s neē dinā ja un nepavadī ja uz istabu, tā pē c bijā m noguruš i un izsalkuš i un paš i devā mies meklē t savu istabu. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Eiropā , mē s tur devā mies parka dē ļ . Viesnī cā ieradā mies naktī , recepcijā no mums paņ ē ma 13 eiro, viņ iem ir kaut kā ds nodoklis (katram 1 eiro par nakti un cik naktis paliksiet). Mū s neē dinā ja un nepavadī ja uz istabu, tā pē c bijā m noguruš i un izsalkuš i un paš i devā mies meklē t savu istabu. Pirmajā dienā uzreiz skrē jā m uz parku. Parks ir vienkā rš i super, ļ oti liels, daudz braucienu. Dzī vojot š ajā viesnī cā ieeja parkā bez maksas, ar to arī beidzā s viesnī cas plusi. Pati viesnī ca ir ļ oti maza, viņ i baro 2 reizes: brokastis un vakariņ as. Ē diens vienmuļ š , katru dienu viens un tas pats, nekas jauns netiek pievienots. Pat man, neizvē lī gam cilvē kam, pē c nedē ļ as uzturē š anā s viesnī cā s, ē diens apnika. Istaba nav slikta, bet izskatā s nobruž ā ta. Tī rī ts katru dienu, par to nav dzeramnaudas. Minibā rs ir tukš s. Animā cija tikai bē rniem. Tā tad pieauguš ie brauc izklaidē ties tikai uz pilsē tu. Uz visu dienu paņ ē mā m vienu ekskursiju uz Barselonu. Viesnī cā s tika lū gts atstā t vakariņ as, jo. atbrauksim pa nakti, bet izrā dā s, ka viņ iem tā da servisa nav (nav peknika, sausā s devas, nekā ). Naktī arī izbraucā m, 10 no rī ta mū s izlika, vakariņ ot nebija paredzē ts, tā pē c atkal palikā m izsalkuš i.
Secinā jums: labā k dzī vot viesnī cā s pie jū ras, un aiziet uz parku pē c naudas, pietiek ar vienu dienu, lai to visu izskraidī tu.
аватар shurshetta
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ir pagā juš as tikai daž as dienas, kopš esam atgriezuš ies no atvaļ inā juma! Mē s devā mies no uzņ ē muma Pegasus - principā mums viss patika, tikai sā kumā bija neskaidrī bas ar viesnī cas nosaukumu - tagad to sauc par "Port aventura", un mē s rezervē jā m Villa Mediterranea 4 * Uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca atš ķ iras no citā m Kostadoradas viesnī cā m! Tai ir liela, zaļ a skaista teritorija, vairā ki restorā ni un vairā ki baseini, kas celti Vidusjū ras ciemata stilā ! un protams svarī gā kais pluss (pie kā mē s patiesī bā apstā jā mies) ir tieš a piekļ uve Port Aventura atrakciju parkam - t. … Tomēr ▾ Ir pagā juš as tikai daž as dienas, kopš esam atgriezuš ies no atvaļ inā juma! Mē s devā mies no uzņ ē muma Pegasus - principā mums viss patika, tikai sā kumā bija neskaidrī bas ar viesnī cas nosaukumu - tagad to sauc par "Port aventura", un mē s rezervē jā m Villa Mediterranea 4 *
Uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca atš ķ iras no citā m Kostadoradas viesnī cā m! Tai ir liela, zaļ a skaista teritorija, vairā ki restorā ni un vairā ki baseini, kas celti Vidusjū ras ciemata stilā ! un protams svarī gā kais pluss (pie kā mē s patiesī bā apstā jā mies) ir tieš a piekļ uve Port Aventura atrakciju parkam - t. i. bez maksas var ieiet un izmantot visas parka atrakcijas neierobež otu skaitu reiž u (parasta ieeja parkā vienam pieauguš ajam maksā.44 eiro!! ! ) - š is fakts kompensē tu visus iespē jamos viesnī cas trū kumus, bet tur praktiski nav!
Jū ra ir tā lu, bet, kad tuvumā ir š ā ds parks, jū s pat nedomā jat par to - jo vairā k jū s mū s, odesieš us, nepā rsteigsit ar jū ru)))
Viesnī cā nav sava pludmales kluba - tā ir veca informā cija - tur brauc bezmaksas mikroautobuss, bet tas savā c viesus no vairā kā m viesnī cā m, un ieeja pludmales klubā maksā.35 eiro vienam pieauguš ajam, 25 eiro bē rnam - tas ir ar pusdienas - bet es domā ju, ka tas ir dā rgs!
arī š ogad viesnī cas teritorijā nav minikluba - tas mani nedaudz sarū gtinā ja - gribē ju atstā t mazuli uz stundu vai divā m un braukt ar vī ru pa pieauguš o atrakcijā m, bet nesanā ca!
vienu reizi uz visu uzturē š anā s laiku var apmeklē t akvaparku no Aventura Park - Costa Caribe - diezgan labi - mums patika un devā mies otrreiz - par maksu! Jū s varat iznomā t auto viesnī cas teritorijā , kā arī izī rē t bē rnu ratiņ us un autokrē sliņ us! paš ā parkā ir arī ratu noma - ļ oti ē rti - tā kā attā lumi nav mazi!
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca patieš ā m ir lieliska! Un pā rtika, personā ls un infrastruktū ra. Man patika viss, un, galvenais, Port Aventura parks ir ē rti sasniedzams. Vispā r es biju sajū smā . Vienī gais, kas man likā s, ka animā cija bija diezgan garlaicī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca patieš ā m ir lieliska! Un pā rtika, personā ls un infrastruktū ra. Man patika viss, un, galvenais, Port Aventura parks ir ē rti sasniedzams. Vispā r es biju sajū smā . Vienī gais, kas man likā s, ka animā cija bija diezgan garlaicī ga. Lai gan cilvē kiem bija jautri.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pludmale: tā lu no viesnī cas un maksā ir vienī gais negatī vais. Viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Ieteikt. Ja vē laties, lai jū su bē rns vairā kas dienas dzī votu pasakā , dodieties uz turieni. Jū s varat doties uz Reusu un Taragonu, lai iegū tu ļ oti labu iepirkš anā s pieredzi. … Tomēr ▾ Pludmale: tā lu no viesnī cas un maksā ir vienī gais negatī vais. Viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Ieteikt. Ja vē laties, lai jū su bē rns vairā kas dienas dzī votu pasakā , dodieties uz turieni. Jū s varat doties uz Reusu un Taragonu, lai iegū tu ļ oti labu iepirkš anā s pieredzi. Un Barselona ir vienkā rš i pā rsteidzoš a.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на территории огромного парка развлечений, стилизован под средиземноморскую рыбацкую деревню и состоит из трёхэтажных и четырёхэтажных корпусов. Отель построен в 2002 году, последний ремонт был проведён в 2012 году. Гости отеля могут посещать парк развлечений Port Aventura бесплатно. Отель отлично подойдёт для любого круга туристов, особенно семьям с детьми.

Atrašanās vieta 110 км от аэропорта Барселоны. 15 км от аэропорта г. Реус. 20 км от центра г. Таррагона. 1,8 км от туристического центра г. Салоу. 50 м от входа в парк PortAventura. Ближайшая автобусная остановка – 1,5 км, остановка такси – 1,5 км, ночной бар – 1 км, рестораны – 1 км, супермаркет – 1 км, аптека – 1 км, банкомат – 1 км.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Llevant в 2 км от отеля. У бассейна шезлонги, зонтики бесплатно, полотенца под депозит.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане Port Regata подают завтрак по меню. В ресторанах Buffet del Mar, Buffet del Port и La Cascada сервируют средиземноморские блюда и завтрак «шведский стол». В баре у бассейна Cal Pep можно заказать разнообразные напитки и закуски.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей (в парке), детская дискотека (несколько раз в неделю в низкий сезон, в высокий сезон – анимация в парке).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports За дополнительную плату гости могут посещать оздоровительный спа-центр Caribe отеля. Гостям номеров некоторых категорий эта услуга предоставляется бесплатно (см. описания номеров). В пакет услуг входит сауна, гидромассажная ванна, паровые бани, тренажерный зал и крытый бассейн с подогревом.
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 500 номеров в одном 3-этажном и трёх 4-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Avenida Alcalde Pere Molas, Km 2, 43480 Салоу
Tālruņi: Tel: +34 (977) 35-85-00
Fax: +34 (977) 35-85-01
Tīmekļa vietne: Port Aventura
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.