Man patika viss, bet vakariņām jābūt viesnīcas restorānā.

Rakstīts: 17 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 3 — 17 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Laba diena visiem. Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu, kas pavadī ta viesnī cā PORT AVENTURA 4 * Hotel, kuru mana sieva un mazdē ls pavadī ja 4 gadus laika posmā no 2016. gada 03. lī dz 17. septembrim. Es nerakstī š u negatī vas un pozitī vas atsauksmes, bet es rakstī š u par realitā ti, kas pastā v. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja burvī ga dā ma, kura brī vi runā ja spā ņ u un angļ u valodā s. Kā ī sti krievu tū risti mē s nerunā jam citā s valodā s, izņ emot krievu un krievu neķ ī trā s valodas, tač u tas netraucē ja mums sazinā ties. Viesnī cā ir bezmaksas WI-FI, un es uzreiz pieslē dzu tieš saistes tulkotā ju, kas mums palī dzē ja. Nā kotnē reģ istratū rā es runā ju ar divā m meitenē m, kas runā ja krieviski. Viesnī cas personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Ja sakā t sveiki (hola (spā ņ u.
) - sveiks) pirms sazinies un pasmaidi, tad tu smaidī si pretī un uzzinā si visu nepiecieš amo. No viesnī cas, izmantojot karti no istabiņ as, uzreiz dodaties uz atrakciju parku (ļ oti ē rti). Brokastis un vakariņ as tiek pasniegtas divos restorā nos, kas atrodas viesnī cas teritorijā . Bet, ja paņ ē mā t pilnu pansiju, jo jums ir mazs bē rns un jums jā pabaro pusdienas, tad gatavojieties pā rsteigumiem. Jums tiks izsniegti pusdienu kuponi, kurus varē siet izmantot tikai atrakciju parkā norā dī tajos ā trā s ē dinā š anas restorā nos. Viena biļ ete pieauguš ajam maksā.17, 4 eiro, bet bē rnam 9.6 eiro. Pē c š ī aprē ķ ina jums tiks piedā vā tas kompleksā s pusdienas, bet mē s paņ ē mā m tikai to, ko gribē jā m. Jā bū t gataviem, ka bē rnu pusdienas, š is ir burgers ar kartupeļ iem, viss bija amerikanizē ts, bet mazdē lam ņ ē mā m dā rzeņ u salā tus un ceptu vistu.
Ja atnā cā t tikai uz atrakciju parku un neplā nojat doties nekur citur, tad varat ņ emt pilnu pansiju, bet es to neieteiktu. Kuponi piesaista jū s parkam. Man patika ē dieni viesnī cas restorā nos. Daž ā di gaļ as un zivju ē dieni, makaroni, picas, visdaž ā dā kie salā ti, svaigi dā rzeņ i un augļ i, garlaicī gi nepalika divu nedē ļ u laikā . Vairā kas dienas pavadī jā m jū rā , un bija neliela vilš anā s, ka nevarē jā m pā rdot kuponus pusdienā m. Lai gan pirms š ī s ekskursijas iegā des izlasiet milzī gu skaitu atsauksmju. Lī dz jū rai gā jā m kā jā m, no kalna 1.6 km. Pludmale ir liela un smilš aina. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli tiek apmaksā ti, 5 eiro dienā . Man ļ oti patika jū ra, tī ra, mierī ga, ū dens dzidrs, ieeja gluda, tā pē c ar maziem bē rniem kas vajadzī gs. Atseviš ķ i vē los vē rst viesnī cas viesu uzmanī bu, ka atrakciju parks tika slē gts 24:00 un lī dz tam laikam viss dā rd un č ī kst. 9. -11. septembrī parks atvē rts lī dz plkst. 03.00, bet 12. plkst. 19.00.

00 iestā jā s klusums. Pē c vakariņ ā m grasī jā mies doties pastaigā pa parku, bet tas bija slē gts. Kā viņ i mums paskaidroja, sezona beidzā s, jo bē rni 12. septembrī devā s uz skolu. Parka un atrakciju jaukumus neaprakstī š u, jo par to raksta visi. Bet es gribē tu pievē rsties tam, ka visas atrakcijas ir paredzē tas jū su augumam. Ja esi ī sā ks par 140 cm, tad daudz braucienus nevarē si nobraukt. Mazdē la augums ir 110 cm, tā pē c secinā jumus izdariet paš i. Bē rniem ir ļ oti maz atrakciju. Mazliet par istabā m: š ī s nav istabas ilgstoš ai uzturē š anā s laikam, manuprā t, vilks tikai 3*. Kopē jais iespaids par svē tkiem bija pozitī vs, ja piever acis uz daž iem sī kumiem.
Secinā jums: ja dodaties atvaļ inā jumā uz Spā niju, izmantojiet š o viesnī cu tikai, lai izklaidē tos atrakciju parkā , bet ne vairā k. Brī vdienā m pie jū ras ir nepiecieš ama cita viesnī ca.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu