Medplaya Hotel Calypso 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.710
№6 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.9 Numurs
7.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā Salou rajonā, netālu no pilsētas centra, un ir iekārtota amerikāņu stilā. Viesnīca uzcelta 1985. gadā, renovēta 2013. gadā (atjaunina katru gadu). 2014. gadā notikusi mēbeļu maiņa telpu skaita ziņā, kā arī plakanā ekrāna televizoru uzstādīšana. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар valeriy1952
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jies viesnī cu apzinā ti cenu politikai. Svē tki izvē rtā s labā ki nekā cerē ts. Iekā rtojoties, mums paveicā s: tika piedā vā ta istabiņ a jaunā ē kā un apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s. Katru dienu apbrī noja meitenes reģ istratū rā un pie ieejas restorā nā -ē damistabā : profesionā ļ i, ir krieviski runā još ie, ar humora izjū tu. … Tomēr ▾ Izvē lē jies viesnī cu apzinā ti cenu politikai. Svē tki izvē rtā s labā ki nekā cerē ts. Iekā rtojoties, mums paveicā s: tika piedā vā ta istabiņ a jaunā ē kā un apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s. Katru dienu apbrī noja meitenes reģ istratū rā un pie ieejas restorā nā -ē damistabā : profesionā ļ i, ir krieviski runā još ie, ar humora izjū tu. Lasī ju negatī vas atsauksmes par mā jturī bu, par laimi tā nebija. Tī rī š ana notika katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. WiFi istabā darbojā s labi. Numurā bija bā ra ledusskapis un gaisa kondicionē tā js.

Ē diens izcils, labā ks par 3 zvaigznē m: ikdienas daž ā dī ba, liela gaļ as ē dienu izvē le, augļ i, salā ti, brī niš ķ ī gi deserti, jogurti. Diemž ē l vakariņ u laikā visi dzē rieni, arī ū dens, ir tikai par atseviš ķ u samaksu. Bū tu jauki, ja istabā bū tu minimā lais trauku komplekts. Tū risma aģ entū ra "Anex-Tour" labi strā dā ja ar transfē ru no lidostas uz viesnī cu un atpakaļ . Plā nojam atkā rtoti ierasties Salou 2020. gadā , tajā paš ā viesnī cā.
Pilsē tā un viesnī cā jutā mies kā mā jā s.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s te braucam otro reizi, tā pē c dodam visus 10 punktus. Bijā m 2018. gadā , esam apmierinā ti ar cenu/kvalitā ti, atraš anā s vietu, pludmaļ u izvietojumu tuvumā , netā lu no galvenā s ielas, ē dinā š anu, animā ciju. … Tomēr ▾ Mē s te braucam otro reizi, tā pē c dodam visus 10 punktus. Bijā m 2018. gadā , esam apmierinā ti ar cenu/kvalitā ti, atraš anā s vietu, pludmaļ u izvietojumu tuvumā , netā lu no galvenā s ielas, ē dinā š anu, animā ciju. Salī dzinot ar citā m viesnī cā m, cena ir laba. Paņ ē mā m pilnu pansiju bez dzē rieniem, bija vairā ki varianti pirmajam, daudz jū ras velš u, augļ u pā rpilnī ba, tī ras garneles, sarkanas zivis. Lī dz jū rai jā iet kā jā m, staigā t kā das 10 minū tes. Zilā karoga pludmales, jē ga staigā t. Mē s zinā m, ka viņ iem ir veca ē ka, kur ir reģ istratū ra un jauna. Viņ i solī ja, ka veiks remontu vecajā ē kā un modernizē s telpas.
аватар vitamalyshko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra beigā s atpū tos kopā ar vī ru ar Anex Tour. Laiks bija silts, jū ras temperatū ra 24-25 grā di. Rakstī š u par viesnī cu: ieradā mies viesnī cā.00:00, ļ oti noguruš i, iekā rtojā m mū s 003 istabiņ ā - tas ir 1 stā vā , bez balkona. … Tomēr ▾ Septembra beigā s atpū tos kopā ar vī ru ar Anex Tour. Laiks bija silts, jū ras temperatū ra 24-25 grā di.
Rakstī š u par viesnī cu: ieradā mies viesnī cā.00:00, ļ oti noguruš i, iekā rtojā m mū s 003 istabiņ ā - tas ir 1 stā vā , bez balkona. Pē c ieraš anā s restorā nā ieturē jā m vē lā s vakariņ as, paldies. No rī ta devā mies uz reģ istratū ru, bez papildus samaksas tikā m nomainī tas uz istabiņ u ar balkonu ar skatu uz baseinu. Ļ oti, ļ oti skaļ š . Animā cija darbojas lī dz 23-30, ja uz ekskursiju celies agri (devā mies uz Nicu), tad nebū s jā guļ - tas nu gan. Labā k ir ņ emt istabu ar skatu uz ceļ u, ja vē laties klusumu. Viesnī cā ir laba animā cija, jums nebū s garlaicī gi.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, autobusu pietura atrodas netā lu, ja izbraucat no viesnī cas un nogriež aties pa labi. Dodoties uz pludmali, varat ietaupī t veikalos.
Pludmale. Tuvā kā pludmale (visas pludmales ir bezmaksas) ir atstā t viesnī cu, griezties pa kreisi, vē lreiz pa kreisi un nekur negriezties. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas, tā pē c viņ i tos neņ ē ma, viņ i sauļ ojā s uz gultas pā rklā ja (nesa lī dzi).
Uzturs. Paē dā m brokastis un vakariņ as un bijā m paē duš i. Ē diens ļ oti garš ī gs. Respekts š efpavā riem!
Viesnī cā ir gids Eiž ens no Anex Tour, kurš prezentē s jū su izvē lē tā s ekskursijas. Ā tri atrisina visus jautā jumus, paldies viņ am par braucienu uz futbolu, mums ļ oti patika.
Ja man izdosies atbraukt uz Spā niju, es atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz. Paldies viesnī cas vadī bai par brī niš ķ ī go atpū tu!
аватар alinamelnik-1990
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Ē diens visaugstā kajā lī menī . Atraš anā s vieta nav tā lu no jū ras, 10 minū š u gā jiena attā lumā . Bet mē s ar manu 4 gadus veco bē rnu nogā jā m 15 minū tē s. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Ē diens visaugstā kajā lī menī . Atraš anā s vieta nav tā lu no jū ras, 10 minū š u gā jiena attā lumā . Bet mē s ar manu 4 gadus veco bē rnu nogā jā m 15 minū tē s. Atrodas netā lu no skaistā kā lī č a, lī dz galvenajai pludmalei no lī č a pa promenā di jā brauc 5 minū tes. Brī niš ķ ī gi moderni numuri. Atsaucī gs, patī kams personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir 3 *, es tai dotu 4 *. Iesaku viesnī cai, esiet apmierinā ti kā es)
аватар papapri
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brauciens - 2017. gada 14. augusts - 2017. gada 22. augusts. Viņ i lidoja no Maskavas ar Azur Air. Mē s lidojā m normā li, Boeing. Viesnī ca atrodas Katalonijā , Salou pilsē tā . Patiesī bā tā , iespē jams, pat nav pilsē ta. Un acī mredzot kā dreizē jais zvejnieku ciems. … Tomēr ▾ Brauciens - 2017. gada 14. augusts - 2017. gada 22. augusts.
Viņ i lidoja no Maskavas ar Azur Air. Mē s lidojā m normā li, Boeing. Viesnī ca atrodas Katalonijā , Salou pilsē tā . Patiesī bā tā , iespē jams, pat nav pilsē ta. Un acī mredzot kā dreizē jais zvejnieku ciems. Visas ē kas ir vai nu viesnī cas, vai dzī vokļ i kopumā , visas mā jas ciematā (vai pilsē tā ) ir modernas. Reģ istrē jies bez problē mā m, krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā . 230. istabā.2. stā vā logs uz ielu (nevis pagalmu). Istaba ir maza gulta. krē sls, galds ar spoguli, iebū vē ts skapis. TV istabā . kā vē lā k izrā dī jā s, 6 krievu programmas (53.55, 56...). Ledusskapis par maksu (6 eiro dienā un rinda uz to, kā teica gide). Viesnī ca sastā v no divā m L veida ē kā m ar 5-6 stā viem. Lifts. Pagalmā.2 baseini pieauguš ajiem un 2 bē rnu baseini. Man ļ oti nepatika baseini. Pirmkā rt, š ā dā m 2 ē kā m tie ir pā rā k mazi baseini,
un viņ iem ir arī dī vains darbī bas rež ī ms - 19:00 ir nož ogoti ar auduma sietu un no rī ta atver (noņ em sietu) tikai 10-00. Un tā kā viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, kuriem ļ oti patī k peldbaseini, ja atnā kat nedaudz vē lā k par atvē rš anas brī di, tad labā kajā gadī jumā bū s jā sē ž uz augstā krē sla - viss ir aizņ emts. Nā kamajā dienā ierodoties mū s sagaidī ja Hotel Guide-Eduard, kā jau ierasts, ekskursijas, jautā jumi par viesnī cu. Gids normā ls, ir viesnī cā gandrī z no 9-00 lī dz 17-00 ar pā rtraukumiem. Atbild uz jautā jumiem, risina problē mas (mums nebija problē mu).
Ē diens - Ē diens ir lielisks - nav sū dzī bu. Nu ja tikai es pamanī ju, kad ē dienreizes laikā sā k mazgā t traukus, tad ne vienmē r š ķ ī vjus izmazgā tī ri (tā pat kā reklā mā par trauku mazgā š anas lī dzekli veļ asmaš ī nā ). No rī ta - š ampanietis (pē c izvē les), bez steigas un simpā tijā m, viss vienmē r melo, ja nē , uzreiz atnes vai pagatavo. Pastā vī gi augļ i - arbū zi, melones, persiki, nektarī ni,
plū mes (dzeltenas un zilas), ā boli un bumbieri, protams. Kopumā daž ā dī ba. Jogurti un citi. Gaļ a - pā rsvarā normā li vā rī ta, vairā ki veidi. Tiesa, vē rsu uzmanī bu uz to, ka cū kgaļ a reizē m ir ļ oti skarba, vai nu pavā rs steidzas, vai vienkā rš i necepas, iespē jams, cū kgaļ u Spā nijā gatavo reti. Frī kartupeļ i, rī si (parastie un ar jū ras veltē m), makaroni. Par dzē rieniem. Nu tā kā dzē rienus maksā tikai pusdienā s un vakariņ ā s, tad tos var vai nu nopirkt turpat pie letes par 1.5 eiro (dzeramais ū dens), vai vienkā rš i ieliet istabā ū deni un paņ emt lī dzi pudeli ū dens. Agrā k tirgū nopirkā m 5 litru konteineru (0.8-0.95 eiro) un 0.5 no tā vienkā rš i iebē rā m pudelē un ņ ē mā m lī dzi pusdienā s vai vakariņ ā s (0.5 litru pudele viesnī cas automā tā maksā.1, 5 eiro). Visu laiku saldē jums. Vispā r jau no bada nenomirsi, kā saka. Lieliski, slava virtuvei. Pē c ē š anas jū su papī ra galdauts tiek nekavē joties notī rī ts un trauki tiek izņ emti,
uzstā dī ta jauna tehnika.
Tagad par to, vai varat paņ emt lī dzi kaut ko no galda? Apgulieties pludmalē . knibinā t persiku. uzņ emts ē damistabā vai kaut kas cits. Nu, saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem, protams, tas nav iespē jams. BET, ja jū s neizņ emat ē dienu nekaunī gos š ķ ī vjos, bet, piemē ram, mierī gi ieliekat makā pā ris persiku, neviens jums neko neteiks. Protams, to vē lams darī t diskrē ti, lai ē dnī cas darbinieki neredz. Turklā t, pē c maniem novē rojumiem, to dara visi, gan mū su tautieš i, gan vā cieš i, gan franč i un spā ņ i, kuri nedē ļ as nogalē ierodas jū rā . Tas netiek uzskatī ts par apkaunojoš u. Vienkā rš i. Kā saka, jums ir jā zina pasā kums un tas jā dara uzmanī gi.
Un tomē r, bū tī bā mē s pamanī jā m, ka cilvē ki, kas dzī vo viesnī cā , ņ em tik, cik viņ i ē d (pā rsvarā ). Nevis kā Turcijā , mū su tū risti savā c pilnu galdu, 1/3 apē d un pā rē jo atstā j uz galdiem sakost. Tiesa, š ajā medus mucā ir muš a.
Pā rliecinā jos, ka mū su tū risti (pā rsvarā ) uzvedas normā li ē damzā lē , ko nevar teikt par kungiem ā rzemniekiem, ī paš i melnā dainajiem (acī mredzot no Francijas). Š eit pē c tiem uz galdiem un zem tiem ir daudz netī rumu. Komentā ri lieki. Ļ oti trokš ņ ainie vā cieš i klaigā jas, vicina rokas. Tas ir tas, kas man nepatika.
Apkā rtne-Viesnī ca atrodas it kā pilsē tas nomalē . Netā lu no tā s - kā es to saucu - Promenā de, galvenā iela, pa kuru gā jā m, tad pa labi) Jū s varat nogriezties pirmajā krustojumā , aiziet lī dz Spara, un tad doties uz Promenā di, varat nogriezties uz promenā de (otrais krustojums. tad pa labi). Pludmale ir ļ oti liela - vairā ki kilometri. Jū ra nav dziļ a. Pamatā cilvē ki vai nu guļ uz smiltī m, izmantojot paklā jiņ us, ko var iegā dā ties jebkurā veikalā , kā arī pā rnē sā jamos (sauksim tos tā ) daž ā da veida sauļ oš anā s krē slus. Var arī iznomā t sauļ oš anā s krē slu, var uz dienu. Jū s varat, kā viņ i teica, pat pē c stundā m. Solā rijs zem nojumes - 10 eiro - viens, 15 eiro diviem,
sauļ oš anā s krē sls + lietussargs - 5 + 5 eiro. Netā lu no viesnī cas atrodas vē l divas nelielas pludmales.
Blakus ir divi nelieli parki - viens bē rniem ar pā ris atrakcijā m, otrs ir tikai neliels (ļ oti mazs) parks pastaigai. Tikpat tuvu. kā tikt uz centrā lo pludmali ir paš valdī bas parks, vairā kas atrakcijas, strū klaka.
Ekskursijas - tā kā bijā m tikai 8 dienas, tad braucā m 2 ekskursijā s: 1-Barcelona Gaudi premium + strū klakas - 110 eiro (per cilv. ). tā kā uzbrukuma dienā bijā m Barselonā (autobuss no tā s vietas izbrauca apmē ram 10 minū tes pirms uzbrukuma), tad ekskursija iznā ca miglaina. policija mū s izņ ē ma no parka un mē s nemaz netikā m pie strū klakā m. un pat atgriezā s viesnī cā.4 stundas.
uz Sagrada Familia, ir ekskursija, tad devā mies uz Park Gü ell (ar tā maksas, slē gtā s daļ as apmeklē jumu), bet no parka, kā jau teicu, policija mū s neuzkrī toš i izspieda un ar to mū su ekskursija beidzā s.
2-Monserrat. 2. ekskursija bija uz benediktī nieš u klosteri, kas slavens ar savu melno Madonnu. Kas mums tika solī ts? Klostera, slavenā s Melnā s Madonnas statujas apskate, vietē jo liķ ieru degustā cija un pē c vē lē š anā s to iegā de. Siera un jamona degustā cija, Ja vē laties, paceliet ar funikulieri lī dz skatu laukumam (maksā pē rkot ekskursiju vai uz vietas. ).
Kas ī sti. Ekskursijas gids, kurš mū s izvadā ja pa klosteri, vispirms lož metē ja ā trumā.30-40 minū tes mums skaidroja, kas ir kur, kas un kā jā dara, kur jā iet un kur nē . Es nepā rstā stī š u visu tū ri - kopumā , degustā cijas veikals,
ienā c, pā rdevē ja dā ma mazā plastmasas glā zī tē pē c kā rtas ielej 4 liķ ierus, pamē ģ ini. Visi. Siers ir siera tirgotā ju rinda. vienkā rš i izej cauri un izmē ģ ini (ja vē lies un nopē rc, ja garš o), siers ir viss. Funikulieris. Pati stacija ir maza istabiņ a, ir rinda. Viņ i pā rdod biļ etes un nekavē joties palaiž funikulieri, kas kursē.12 minū tes. Ja ir biļ ete, nav jā stā v vispā rē jā rindā (to mē s paš i noskaidrojā m pē c pieredzes). Visi. Viesnī ca mums ļ oti patika. kā pati Spā nija. Protams, nā kamreiz es gribu doties kaut kur citur.
Небольшой пляжик недалеко от отеля Променад-центральная улица городка. Барселона,готический собор,центр Улочки готического квартала. Готический квартал.Во время экскурсии. Саграда ди Фамилия (полное название: Искупительный храм Святого Семейства, кат. Temple Expiatori de la Sagrada Família),вход  (полное название: Искупительный храм Святого Семейства, кат. Temple Expiatori de la Sagrada Família)внутри  (полное название: Искупительный храм Святого Семейства, кат. Temple Expiatori de la Sagrada Família)внутри
аватар lulishina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā no jū ras, veikaliem, centra, stacijas. Ē rti numuriņ i, labi iztī rī ti. Bufetes ē dieni ir daudzveidī gi un garš ī gi. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, ar to pilnī gi pietika, daudz daž ā du augļ u un konditorejas izstrā dā jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ē rtā vietā no jū ras, veikaliem, centra, stacijas. Ē rti numuriņ i, labi iztī rī ti. Bufetes ē dieni ir daudzveidī gi un garš ī gi. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, ar to pilnī gi pietika, daudz daž ā du augļ u un konditorejas izstrā dā jumu. Katru vakaru animā cija. Personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. No trū kumiem ir vē rts atzī mē t ledusskapja trū kumu telpā .
аватар kuznets.e
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izrā dī jā s skaļ š ikvakara lē to š ovu dē ļ lī dz pulksten 23:30. Cilvē ki uzreiz negā ja gulē t. Telpas ir pā rā k mazas, nobruž ā tas un netī ras. Grī da ir tikai flī zes. Š is ir vā ciņ š . … Tomēr ▾ Izrā dī jā s skaļ š ikvakara lē to š ovu dē ļ lī dz pulksten 23:30. Cilvē ki uzreiz negā ja gulē t. Telpas ir pā rā k mazas, nobruž ā tas un netī ras. Grī da ir tikai flī zes. Š is ir vā ciņ š .
Bet patiesī ba tiek barota ne slikti un divas reizes dienā . Ī sā k sakot, trī s zvaigznes nevelk.
аватар toxic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es paliku š ajā viesnī cā no 22.09. 13. lī dz 30.09. 13. Eiropas viesnī cā s š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Viesnī ca ir laba trijotne. Dzī voja pirmajā ē kā.4. stā vā , pietika ar istabiņ u vienam ar standarta "vienvietī gu" vietu. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā no 22.09. 13. lī dz 30.09. 13. Eiropas viesnī cā s š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Viesnī ca ir laba trijotne. Dzī voja pirmajā ē kā.4. stā vā , pietika ar istabiņ u vienam ar standarta "vienvietī gu" vietu. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti regulā ri. Papildus ziepē m vannasistabā nekā cita nav. Ja dvielis kļ ū st netī rs, met to uz grī das un uzreiz tiks nomainī ts.
Seifs ir samaksā ts + vē l uzreiz jā atstā j depozī ts 50 eiro, fē nu arī iedos pē c iemaksas. Svetlana strā dā reģ istratū rā , viņ a vienī gā runā krieviski. Varat arī lū gt viņ ai kartes uz visā m tuvumā esoš ajā m pilsē tā m. Brokastis ir standarta "Eiropas", no rī tiem š ampanietis. Pusdienas un vakariņ as ir daudzveidī gas. Nav nepiecieš ams salī dzinā t ē dienu Eiropas viesnī cā s ar viesnī cā m Turcijā un Ē ģ iptē , ī paš i neaizmirstiet par š o 3-ka. Bet viss ir garš ī gi. Vienī gais, kas man nepatika, bija zivs, vairā kas reizes mē ģ inā ju ne ceptu, ne vā rī tu. Augļ i, saldē jums, konditorejas izstrā dā jumi. Izcilas zupas (kā dreiz bija BORŠ S!!! ! ))))) . Dzē rieni pusdienā s un vakariņ ā s ir apmaksā ti, mani pā rsteidza sangrijas glā zes cena 2.60 ! ! Ja jums ir ekskursija un nav laika brokastī m, varat uzņ emt reģ istratū rā pasū tī to "pikniku". Ja jums nav laika vakariņ ā m, varat to nomainī t pret pusdienā m jebkurā dienā .
Par teritoriju sū dzī bu nav, sauļ oš anā s krē slu esamī ba pie baseina (pats gan negulē ju, brī vus redzē ju), viesnī cā ir 3 bā ri, viss lī menī...pats aizeju uz animā ciju, bet daudzi par to labi runā ja.
Lī dz pludmalei jā brauc apmē ram 5-7 minū tes, bet kalnā , un tad lejā pa kā pnē m lī dz paš ai jū rai. Š ī ir tuvā kā pludmale un tajā bija mazā k cilvē ku, pā rē jā s 2 iet nedaudz tā lā k. Kad es biju uz š ī m divā m pludmalē m daudz cilvē ku, es tur vairs negā ju.
Pati pilsē tiņ a ļ oti patī kama, lieliska promenā de, kas iet gar jū ru, liels skaits strū klaku, viena no tā m ir muzikā la miniatū ra Barselonas strū klakas kopija (nesezonas laikā izrā de tikai piektdien, sestdien, svē tdien, no 21 lī dz 21:20)
Iepirkš anā s........manuprā t nav gan paš ā Salou, gan Taragonā un Reusā , lai gan joprojā m ir iespē ja sevi ar kaut ko iepriecinā t))))
Ekskursiju cenas no tū roperatora nav pamatotas, kā parasti, tā s ir pā rā k augstas. Š ī iemesla dē ļ es devos ekskursijā s no Planas, ekskursijas vada gidi, kuri labi runā krieviski (daudzi ir tikai krievi). Autobusi visi komfortabli, visiem viena programma, nav jē gas pā rmaksā t.
Karte braucieniem T-10 (10 braucieniem), bet ofisos (ne bodē s) var palū gt karti arī.2, 3 un t braucieniem. Par 10 maksā.14, 5, var papildinā t un nav jā pē rk vairā ki, var maksā t vienu uz vairā kiem cilvē kiem. Karti neizmet, bet nodod un saņ em 3.5 atpakaļ . Maksā t skaidrā naudā nav izdevī gi (ceļ ot uz Taragonu skaidrā naudā -2.8, ar karti -1.4)
Jū ra ir sekla, lai tā bū tu lī dz kaklam ar augstumu 1.60 no krasta, jā pā rvietojas 50-70 metrus tā lā k. Ū dens bija brī niš ķ ī gs 25-26 grā di, pē dē jā s dienā s nebija liela uztraukuma, kas peldē š anai tikai piedeva pozitī vu.
Zvaniem uz Krieviju nopirku Libar SIM karti par 7 eiro, ar mā ju runā ju 40 minū tes.
Lai visiem laba atpū ta
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba, komfortabli numuriņ i, apkā rt tī rī ba, viesnī cas personā ls uzmanī gs, pieklā jī gs, draudzī gs. Pavā ri lieliski, viss ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Nā kamvasar, ja iespē jams, braukš u uz turieni vē lreiz. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, komfortabli numuriņ i, apkā rt tī rī ba, viesnī cas personā ls uzmanī gs, pieklā jī gs, draudzī gs. Pavā ri lieliski, viss ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Nā kamvasar, ja iespē jams, braukš u uz turieni vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Atpū tas š ajā viesnī cā laika posmā no 12.07 lī dz 02.08. Sā kš u, iespē jams, vispā rī gi par viesnī cu. Viesnī ca laba, attaisno savas trī s zvaigznes. Personā ls ļ oti pretimnā koš s, draudzī gs. … Tomēr ▾ Sveiki. Atpū tas š ajā viesnī cā laika posmā no 12.07 lī dz 02.08. Sā kš u, iespē jams, vispā rī gi par viesnī cu. Viesnī ca laba, attaisno savas trī s zvaigznes. Personā ls ļ oti pretimnā koš s, draudzī gs. Tač u ar krievu valodu reģ istratū rā ir zinā mas grū tī bas, jo krieviski runā tikai divas meitenes: viena krieviete, otra spā niete, kura zina krievu valodu. Bet viesnī cā divas reizes dienā ir lielisks gids Andrejs no Tez Tour. Es pats ceļ oju no Coral, bet, tā kā mū su gids pastā vī gi nebija viesnī cā , es vē rsos pie viņ a pē c palī dzī bas. Tā pē c uzdodiet viņ am visus jautā jumus. Viesnī cas numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, bet gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m. Bet ir viens nepatī kams fakts. Š ajā viesnī cā ir ļ oti slikti gulē t, jo sienas ir plā nas, var dzirdē t pilnī gi visu, ko dara kaimiņ i, ir dzirdams kā ds troksnis un š alkoņ a. Turklā t š ajā viesnī cā ir ļ oti skaļ a animā cija, tā dē ļ , ja jū su numura logi ir vē rsti uz ielu, nevis uz baseinu, uzskatiet, ka esat laimī gs. Tā pē c pirmo nedē ļ u es gulē ju ļ oti slikti. Bet, ja esat pieradis pie trokš ņ a, tas jū s netraucē s. Viesnī cā ir Wi-Fi. Parole no viņ a: Calypso2012. Bet pī ķ a stundā s tas ir pā rslogots, un pats internets ir ļ oti lē ns. Viesnī cas galvenais kontingents ir krievu, angļ u un franč u valoda. Protams, viņ i ir diezgan trokš ņ aini, bet labi audzinā ti un draudzī gi. Tagad daž i vā rdi par uzturu. Ē diens labs, ne pā rā k daudzveidī gs, bet garš ī gs. Bet tas ir paredzē ts ā rzemniekiem. Piemē ram, brokastī s ir speķ is un olas, pupiņ as, kartupeļ u frī u. c. Daž i ē dieni ir asi, tā pē c esiet uzmanī gi. Katru ceturtdienu notiek tematiskā s vakariņ as, kurā s var nogarš ot daž ā du valstu ē dienus. Kad es tur atpū tos, notika vakariņ as Venē cijas, Ķ ī nas un Meksikas stilā . Starp citu, katru piektdienu vakariņ ā s garneles un š ampanietis tiek pasniegtas bez maksas. Nepalaid garā m. Ja jū s gatavojaties ē st ā rpus mā jas, ņ emiet vē rā , ka tas ir diezgan dā rgi. Vidē ji vakariņ as tev izmaksā s 15-20 € vienai personai. Kafejnī cu ir daudz, un tā s ir daž ā dā m gaumē m. Mazliet par pludmalē m. Lai dotos uz pludmali, nepiecieš ams 15-20 minū tes, turklā t vispirms kalnā un pē c tam arī lejā pa kā pnē m. Tā tad tie, kas raksta, ka lī dz pludmalei ir vajadzī gas 7-10 minū tes, jū s droš i vien esat sportisti. Tā nu atvaļ inā juma beigā s tik tikko varē ju nokļ ū t lī dz pludmalei. Ir divas pludmales. Viens ir centrā lais, lī dz tai jā iet 20-25 minū tes, bet otrs ir tas, par kuru jau runā ju. Pludmales ir labas un tī ras. Ieeja jū rā ir ē rta, tā pē c bē rni labi peldē sies. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi par papildus samaksu. maksa. Bet gar ielā m ir daudz, daudz veikalu, kur var nopirkt tā dus paš us lietussargus, pludmales krē slus utt. Par veikaliem. Netā lu no viesnī cas ir divas autobusu pieturas, no kurā m var nokļ ū t Reusā un Taragonā . Attiecī bā uz š ī m divā m pilsē tā m iesaku labā k iepirkties Taragonā . Ir divi centri Parc Central un El Corte Ingles. Pirmajā veikalā , kā likums, vietē jais un maz zī molu. Otrajā , gluž i pretē ji: ir visi labi zinā mie zī moli. Cenas ir saprā tī gas, nav ļ oti dā rgas, bet kvalitā te ir lieliska. Turklā t Taragonā ir vieglā k nokļ ū t, kā arī ir vieglā k orientē ties, jo š ie veikali atrodas netā lu, un pastaigas nav tā lu. Bet Reusā , man š ķ iet, ir vē rts doties ceļ ojumā tikai Gaudi muzeja un tikai pilsē tas arhitektū ras dē ļ . Lī dz veikaliem ir garš gā jiens, tur veikali ir dā rgi. Piemē ram, par kā du bezfirmas kleitu prasa 100-150 €, kas neattaisno paš u preci. Un veikali ir izkaisī ti pa ielā m. Tā tad izvē le ir jū su. Salou ir daudz veikalu. Bet viņ i galvenokā rt pā rdod suvenī rus, futbola klubu formas un tā tā lā k. Ja pē rkat kaut ko veikalos uz ielas, kaulē jieties, jo cena š ā dos veikalos nav fiksē ta un, kā likums, š o veikalu ī paš nieki ir indieš i un turki. Par izklaidi. Blakus viesnī cai atrodas naktsklubs Pachito. Ja godī gi, klubs ir zemniecisks, mazs un garlaicī gs. Iesaku visiem doties uz Pač u. Var nokļ ū t ar autobusu. Viņ š iet pē c 11. Klubs ir ļ oti forš s, tajā uzstā jas pasaulslaveni dī dž eji, tā pē c š o nedrī kst palaist garā m. Iesaku arī doties uz Port Aventura. Jū s nenož ē losiet. Pē rciet biļ etes uz Pacha un Aventura no ceļ vež iem. Jums nav jā pā rmaksā un nav jā stā v rindā . Iesaku arī doties ekskursijā uz Nicu, Monako, Kannā m. Ekskursija ir ļ oti interesanta. Es devos ar prieku. Tas maksā.225 € par Coral un 325 € par Tez tour. Bet tas ir naudas vē rts. Tas, iespē jams, ir viss, ko es gribē ju jums pateikt. Pā rē jo pastā stī s gidi : ) Jauku atpū tu un priecī gu iespaidu jū ru!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums vlad.gurjanov
ko izvēlēties?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в спокойной зоне Салоу, недалеко от центра города, и оформлен в американском стиле. Отель построен в 1985 году, реконструирован в 2013 году (обновляется ежегодно). В 2014 году прошла смена мебели в части номерного фонда, а также установление телевизоров с плоским экраном. Отель отлично подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель Medplaya Calypso находится в 10 минутах ходьбы от пляжа, в центре Салоу, всего в 2,5 км от тематического парка «Порт Авентура». Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 10 км от г. Таррагона, в 500 м от центра туристической зоны Салоу и в 500 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж Playa dels Capellans в 500 м от отеля. У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане накрывают «шведский стол» из разнообразных блюд средиземноморской кухни. Летом в отеле работает ресторан под открытым небом. Время от времени для гостей организуют тематические ужины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports В игровом зале отеля Calypso можно поиграть в бильярд и настольный теннис. К вашим услугам также боулинг и детская игровая площадка. Для гостей всех возрастов проводят дневные и вечерние развлекательные мероприятия.
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 532 номера в двух зданиях: 5-этажном и 6-этажном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Pompeu Fabra, 54-62, 43840 Салоу, Испания
Tālruņi: Tel. +34 977 384 900
Fax +34 977 383 513
Tīmekļa vietne: Medplaya Hotel Calypso
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.